RACE On
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a formula masters meg az amcsi izomautók miatt megéri kipróbálni ezt is, na meg a WTCC ladája miatt.
Nekem Race07+GTRevo kieg van (egyenlõre?)
Azt értem, hogy ha nem írják oda, hogy nordschleife, akkor nincs ott, csak azt hogy a mi a pék faxáért nem bírják beletenni ? Mert hogy beleraknak 2 pályát ami ~8km meg kivesznek egy 20km-er nyit, akkor az mínusz :D, és nem szép dolog.
A Steam DEMO meg fennt volt, csak eltûnt onnan. Gondolom azért mert nem ment. Lehet korán tették ki, a steam még nem tud róla :D
de, megmentettem :)
Kivancsi leszk, hogy az en "csomagjaim" melle, mennyiert adjak majd kiegesziteskent?!:)

A sorozatok:
Kipróbáltam egy MuscleCart, egész jó lett. Lehet érezni ahogy túrja az a bazi erõs motor elõre a marha nehéz vasat. Olyan rFactor GridMod feelingje megvan.
A boritón azért nincsen rajta a GTR-EVO, mert a Nordschliefe-t nincs benne a RaceOn fullos packba!
Bár lehet én vagyok vaksi, de itt az összes pálya:

Ott írja fennt hogy included.
Tehát ha van már GTR-EVO-d akkor csak a Race-On kiegészítõ kell neked. Mert az EVoba benne van a Race07, hacsak nem külön kiegészítõként vetted meg. Az STCC meg nem része az EVO-nak, de a Race-On csomagnak igen. Viszont a csak Race-On kieget meg valószínû csak steam-en lehet megvenni az elején. Viszont azt csak akkor teheted, ha a Race07 Meg az EVO, és lehet, hogy még az STCC is megvan már neked. De lehet hogy külön lesz ár olyannak, akinek megvan az STCC, meg olyannak is akinek nincs. De megveheted steamen komplett is, meg egyenként is. Megveheted külön az egyiket steam-en a másikat az 576ban, a harmadikat a CdGalaxysban. De érdemes egyben.
Megvan a GTR Evolution meg a Race On, van még, ami hiányzik?
"Befutott a SimBin legújabb játékának a Race Onnak a demó változata, amelyben Oschersleben és Falkenberg kipróbálására nyílik lehetõségünk egy Dodge Challenger SRT8 vagy Seat Leon TDI kormánya mögött." - Hungarian SimWorld
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Azt írja a honlap, hónap végén jelenik meg. Csak fullos csomagja lesz? Vagy jön netán egybõl a csak Race-On kiegészítõ is?
Mert ha azt árulnák itthon forintért egybõl a megjelenéskor, akkor tuti olcsóbb lenne mint Steamen. Amióta 1:1 be váljták a dollárt:euróval pofátlanul, és még magyar áfát is dobnak rá, olcsóbb ha a tecoba megveszem és beregelem a játékot.
Lehet a Race-On fullos csomag, 7200ér ugyan annyira fog kijönni, mint steam-en a csak kieg. :D
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Sajnos a steam-es demót nekem nem sikerült beizzítani. Várni kell még vele, vagy valamit rosszul csinálok ?
Az a 760kbyteos raceon demo exe úgy tesz mintha csinálna valamit, de igazából semmi. Kerestem, hogy megjelent-e a játékok listájába a demo, de nem.
Próbáltam a steam könyvtárból is indítani.
Bár szerintem már mindenkinek megvan a fullos, akit érdekel a játék.
Arról nem tudsz, hogy steamen mikor lehet már megvenni ?
A mi cégünk fogja kiadni a játékot idehaza. Most töltöttel fel a játék demóját honlapunkra. Íme a link: sevenm
Meg amiért a mosópor intelligens.
(értem én a Shift-re)
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
De már érik a dolog.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Erre beraksz egy billenytyüvel irányított Race On-t <#worship>#worship>
Ennyit a Shift nevû "szimulátorrról",bye-bye EA<#mf2>#mf2><#integet2>#integet2>
Race07 szerver indul, és ott szûröd milyen autókkal indítod. Ha RaceOn al indítasz egy síma '06-os WTCC játékot, akkor bárki síma race07 el is bejöhet. Viszont ha már valamelyik rész addon-jával indul, akkor nem engedi be.
De ha pl DTM addon van, és custom pályán, akkor tök mindegy mid van, evod, race07ed, raceonod :D
RaceOn addon packot meg várom énis. Most 8 rongy a komplett, galaxisba.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
nemtudod vagy " ugyanaz a fizikai motor van alatta mint a GTR evoban." ,
mit letámadni és offoltani engem és magadat.
és nem írtam olyat hogy rossz a fizika , véleményt sem alkottam, kérdeztem, és mivel egy mai játék, és mivel újabb gondoltam csiszolgattak rajta, amitõl jobb lehet. nem? de.
amugymeg nemszoktam ilyenekkel játszani. ritkán játszok bármivel.
lécives ne válaszoljál nekem. köszönöm. <#kocsog>#kocsog>
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy