391
Újabb Simbin játék!
-
wrxtr #151 Köszi! Nagyon állat modok vannak :D Csak sajnos csomó döglött link van pl a GTR2 modot sem lehet leszedni. -
#150 A DTM-t nem találom ? -
#149 NoGrip-ről leszed, és beinstallál :D
Most így fest majd kb. -
wrxtr #148 Alexease!
http://www.sg.hu/forumkepek/2009_10/race07stccevo.jpg
A régi modokat (gtl, fia gt)hogy lehet betenni a race07be?
-
#147 És talán jön majd hozzá 1790,- ér csak a kieg külön :D -
#146 CDGalaxis-ban most 7190.- pár hónap és a fele lesz ! /Lásd GRID/ -
#145 Már tudom honnan olyan ismerős a menü hang :D
innét -
#144 figyelni kell a hétvégi akciókat hátha akkor olcsóbban meg lehet majd venni, nekem is csak az RaceON kell a többit már megvettem...:D -
#143 Ez nagy uzlet:) Ugyan annyiba kerul az STCC csomag, mint a RACE On, csak a RACE On csomagban benne van az STCC is:DDD
-
#142 Addig kavartak, amig csak megjelent;)
De nincs normalis update egyelore:/
Full verzio (RACE07+STCC+Race On): 29.99 EUR
Race On Expansion: (STCC+Race ON): 24.99 EUR
Nekem csak a Race On kellene (STCC es RACE07 nelkul), max 9.99 EUR-ert;))) -
#141 Naa, király, lejárt a visszaszámlálás. Fél óráig ott állt ár nélkül, és most újra visszakerült a visszaszámláló :D :D :D
"This game will unlock in approximately 4 hours" -
#140 Valaki feltöltené a Lada fájljait? 1 kocsi miatt nem akarom megvenni... -
Ez jött most a SimRaceWay-tól, ami azért pozitív, mert PayPalon lehet megvenni dollárért :D
Este viszont jön a Steam is, csak Ejuróban+ÁFA, viszont a csak Race-On addon ára érdekel még :D
-
#138 Miért, már meg lehet venni? :) -
#137 Nem volt benne a dobozban?!?:) -
#136 vedd meg -
#135 csa mindenki! fasza a játék meg minden, csak nekem egy cd key kellene -
#134 Azt hiszem, hogy a reloaded csapat áldásos tevékenysége miatt, átgondolták ezt a 22.-ei megjelenést.
Ez most írja steamen:
"Available: 16 October 2009
This game will unlock in approximately 1 day and 5 hours"
-
#133 Ha jól értem akkor a steam-es verzió mint kiegészítő lemez lesz.
Mondjuk a mérete is csak 2,5 GB. -
#132 STEAM megjelenes, upgrade ect. -
#131 Nem tudom mi lehet a gond, de az az ekezetes konyvtarnev mar regen rossz;) -
Laceee #130 nekem akkor irt ki ilyet amikor a reload féle verzióval probálkoztam -
#129 Majd biztos megoldódik, ha frissít a steam. -
#128 hi
valaki találkozott már ezzel?
mindig kidob ha választanám ki a szériát
-
Laceee #127 Szerintem minden autóval könnyü kipördülni, ha határon autózol. -
CamelX #126 Nem mintha bárki alá tudná támasztani a valósággal, de szerintem mivel mérnökileg alapból tökéletesített az egész formula világ, igen ritka lehet vele kipördülni vagy kicsúszni. Leginkább szerintem igaziból is ha ilyen történik, az a gumi kopottsága, vagy valami mérnöki malőr miatt lehet -
#125 Nemtom, még nem vezettem olyat igazából :) -
GPx8 #124 De. -
#123 A formula masters autókat hihetetlen élvezetes vezetni, de mintha egy kicsit túlságosan is tapadnának nem? -
#122 Latnia kellene. Igazabol a RACE07 az alap, ahoz vannak a "MOD-ok" (STCC, GTR:Evo, US Muscle+FM), amelyek kulon is elerhetok. Most annyiban van kavaras, hogy a Race On a STCC/US Muscle/FM-et tartalmazza, de talan lesz addonkent, kulon is az US/FM. -
#121 de ha azt fölteszem mellé, akkor azt látja a Race On is nem?? -
#120 Kiveve a GTR:Evo-t. -
#119 Hali! A Race On az eddigi összes Race verziót és kiegészítőt tartalmazza, minden versenysorozatot?? -
#118 ofkorz:) -
#117 Kormánnyal gondolom:D -
#116 Ott elsőre 1:28-at mentem:) -
#115 Billenytyűvel és man váltóval segítség nélkül!:D
De biztos lehet ennél jobbat autózni:) -
#114 DEMO.Oschersleben vagy hogy kell írni.Seat TDI Y.Müller:D -
#113 Melyik pálya? :)
Milyen autó? :) -
#112 Na játszottam egy kicsit!Az első versenyen sikerült kiesnem hála annak,hogy valaki neki ment a falnak és az út közepére érkezett vissza én meg nem tudtam kikerülni így bang és vége is lett!Az első versenyen az 5-ik helyről indultam 1.33-as idővel^^
A második versenyen a 11-ről és így sikerült harmadiknak beérnem.De voltak gondjaim mert megint ütköztem és volt egy lengéscsillapító gondok de azért sikerült behozni.6 körös volt a futam!^^