391
Újabb Simbin játék!
-
#191 DTM-ben nem kitétel hogy az autó német márka legyen, csak mostanában van így, régebben ment ford, nissan, sőt alfa is. -
#190 Hát 1920*1080ban a 25 jól megy.
Bár én csak mint baki jegyeztem meg, hiányozni nem hiányzik. -
Kinetic #189 nincsen úgyse meg :(
Am. 26? :D
24 van beállitva és a Seatok nem indulnak.........még a konstruktöri VB-n sincsenek rajta....annyi sincs odaírva hogy 0 pont vagy vmi :( -
#188 Probald meg 2008-as palyan a WTCC08-at. Hatha ott meglesz a 26 versenyzo? Csak egy tipp.:) -
Kinetic #187 nem 3000 autó kell......hanem a WTCC08-ból az összes versenyző....senki más nem kell.És különben is,mit kell kötekedni? -
Laceee #186 Azt nem értem, hogy mi az istennek kell 3000 autóval egy pályán versenyezni, vonatozni akartok ?, egyátalán elbírná a gépetek 25+ autót normális felbontásban ? -
#185 24 nél több AI-t a játék nem kezel, ezt már szerintem biztosra vehetjük. Így is, úgy is leteszteltem.
DTM-ben hogy miért van Seat, azt a jó bánatos ég tudja. Vagy ha tényleg, igazából van, akkor az mitől DTM ? :D
Ha nincs neked benne, nekem meg benne van, az attól lehet, hogy neked nem a DTM_2007-08_FVR_v1_2 -es van meg. Hanem mondjuk csak a 2007- amiben tényleg nincsen csak merci+bmw. -
Kinetic #184 ha a WTCC08-ba teszem meg ezt....akkor a costumben hogy tudom ezt megtenni?Mert ott meg nem mennek a Seat-ok......minden autó megy a bajnokságba scak a Seat nem,és a versenyzők számát 24-nél nagyobbra nemtudok felhúzni :S -
Laceee #183 Mert lehet saját egyéni bajnokságot is csinálni amibe olyan autót/pályát raksz amilyet akarsz. -
Kinetic #182 ember...nézz már vissza egy picit.Pointer4-nek megjeleniti a Seat-ot....nekem akkor miért nem? -
Laceee #181 Akkor meg mit pánikolsz, hogy a NÉMET TÚRAAUTÓ BAJNOKSÁGBAN csak NÉMET autót látsz ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Kinetic #180 csak a Mercit és az Audit jeleniti meg.....sztem elég értelmesen leírtam.....ott van hogy KIVÉTEL!!!!!!!! -
Laceee #179
"1. DTM-be miért nem jeleniti meg a Chevroletett,meg a Seat-ot,meg a többit?Kivétel az Audi meg a Merci!!!!"
Most akkor el kellene dönteni mit lát vagy mit nem. -
#178 Bele se gondoltam, de tényleg bennevan :D
Ja, és megnézyem, bajnokás inditásánál, is csak 24 autót enged mellémrakni, wtcc08 ban. -
Laceee #177 Mik vannak benne ?, az előbb irtad, hogy nem jeleníti meg.
Van fogalmad milyen autók indulhatnak a DTM-ben ?
Hányan vesznek részt a bajnokságban ? WTCC,DTM -
Kinetic #176 nemtudom,de nekem benne vannak........ :S -
Laceee #175 DTM: Deutsche TourenwagenMasters, itt miért kellene Seatnak vagy Chevroletnek indulnia ? Hány autó indul az igazi bajnokságban ? -
Kinetic #174 Sziasztok.Lenne két kérdésem:
1. DTM-be miért nem jeleniti meg a Chevroletett,meg a Seat-ot,meg a többit?Kivétel az Audi meg a Merci!!!!
2.Télleg ennyire fos a játék vagy belehet állitani valahogy azt hogy a bajnokságba ne 24 autó legyen hanem több?(mert csak a Seat-ot nem látom versenyeken) -
#173 Ez nem olyan :( -
Laceee #172 Ha az Upload speedet feljebb nyomod akkor automatikusan többjátékost enged a szerverre, legalább is rFactorban így van, gondolom azért van, hogy optimális legyen a sávszél/játékos arány. -
#171 De ez online;) Azis csoda, hogy ennyit bir:) -
#170 Hát pedig ilyen szigorúnak tűnik:
És ha a DedicatedServer.ini ben
MaxPlayers=25
MaxAiPlayers=25
Ezeket átírom 50re, akkor is visszarakja, épp 16ra. -
#169 Ez is rFactor, es ebben a modban 100 auto lehet egyszerre a palyan.;)
-
#168 Amennyire emlékszem 50-re húztam fel az AI számát, felhúzott grafikával egy egyszerűnek mondható pályán.
A konfig sem lehetett valami fényes (mivel én általában középkategória tetejét igyekszem jó áron venni mindenből), és tavaly év elején töltöttem fel. -
GPx8 #167 49 AI +1 játékos? Mert AI-ról beszéltünk. -
CamelX #166 Hát ez ultrakomoly :D kár h a zene miatt élvezhetetlen a hangorkán. -
#165 rFactor alatt az 50 autó probémamentesen ment. -
#164 Azt én is, tuti hogy vízhűtéses. :D -
GPx8 #163 Azért megnézném az a gépet, ahol elrajtolsz 78 AI-val... -
David6 #162 akkor ezt nagyon hülyén csinálták meg. A 2008-as wtcc-be 32 versenyzőt raktak be, és csak 24-et lehet beálítani -
David6 #161 de asszem a GTR Evo-ban 35-öt be lehetett álítani -
#160 Az ISI motor sokkal tobbet is tud kezelni, anelkul, hogy atomeromu kene hozza.:) Az mar mas kerdes, hogy a SimBin mit "alakitott" rajta.;) A GTR2-ben azt hiszem 78 ellenfeled(AI) lehet. -
GPx8 #159 Szerintem nem tud többet kezelni az ISI motor, de ha tudna is, akkor meg atomerőmű kéne hozzá. -
David6 #158 sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hogy lehet beálítani azt, hogy 24-nél több MI versenyző mennyen a pályan. Mert hogy a 2008-as WTCC-ben 32 versenyző van. Úgy meg nem az igazi.
-
#157 Az a baj, hogy ez általános hibaüzenet, a hiba leírása abban a file-ban van.
Lehet vga driver gond, directx, oprendszer. Lehet akár csak a könyvtárszerkezetben nem bírja az ékezetet, ahol a dokumentumok vannak, vagy a játék. -
#156 Megvan . Nagyon köszi ! -
ricsa008 #155 nekem is ezt a hibát dobja ki a demo -
wrxtr #154 Köszi megnézem ezt is. Nem volt a hozzászólásokban is, ott is azt írták általában, hogy nem működnek a linkek. Megtaláltam aztán más oldalakon is.
Ez pl egész jó kis gyűjtemény: http://www.simracingworld.com/games/250-gtr-evolution/ -
#153 Én innen szedtem. Regisztrálni kell, de pl van egy ilyen spéci progijuk is, ami a szerverükön fent tárolt pályákat frissíti, meg letölti.
wrxtr: hozzászólások végén sincs élő link ? -
#152 Kitalálhatnának már valami újat. Elvileg kiélte már a SimBim a MOD-olós korszakát, nem?