RACE On
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naa, király, lejárt a visszaszámlálás. Fél óráig ott állt ár nélkül, és most újra visszakerült a visszaszámláló 😄 😄 😄
"This game will unlock in approximately 4 hours"
"This game will unlock in approximately 4 hours"
Ez jött most a SimRaceWay-tól, ami azért pozitív, mert PayPalon lehet megvenni dollárért 😄
Este viszont jön a Steam is, csak Ejuróban+ÁFA, viszont a csak Race-On addon ára érdekel még 😄
Törölt felhasználó
csa mindenki! fasza a játék meg minden, csak nekem egy cd key kellene
Azt hiszem, hogy a reloaded csapat áldásos tevékenysége miatt, átgondolták ezt a 22.-ei megjelenést.
Ez most írja steamen:
"Available: 16 October 2009
This game will unlock in approximately 1 day and 5 hours"
Ez most írja steamen:
"Available: 16 October 2009
This game will unlock in approximately 1 day and 5 hours"
Ha jól értem akkor a steam-es verzió mint kiegészítõ lemez lesz.
Mondjuk a mérete is csak 2,5 GB.
Mondjuk a mérete is csak 2,5 GB.
nekem akkor irt ki ilyet amikor a reload féle verzióval probálkoztam <#vigyor1>#vigyor1>
Szerintem minden autóval könnyü kipördülni, ha határon autózol.
Nem mintha bárki alá tudná támasztani a valósággal, de szerintem mivel mérnökileg alapból tökéletesített az egész formula világ, igen ritka lehet vele kipördülni vagy kicsúszni. Leginkább szerintem igaziból is ha ilyen történik, az a gumi kopottsága, vagy valami mérnöki malõr miatt lehet
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
De.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A formula masters autókat hihetetlen élvezetes vezetni, de mintha egy kicsit túlságosan is tapadnának nem?
Latnia kellene. Igazabol a RACE07 az alap, ahoz vannak a "MOD-ok" (STCC, GTR:Evo, US Muscle+FM), amelyek kulon is elerhetok. Most annyiban van kavaras, hogy a Race On a STCC/US Muscle/FM-et tartalmazza, de talan lesz addonkent, kulon is az US/FM.
Hali! A Race On az eddigi összes Race verziót és kiegészítõt tartalmazza, minden versenysorozatot??
Na játszottam egy kicsit!Az elsõ versenyen sikerült kiesnem hála annak,hogy valaki neki ment a falnak és az út közepére érkezett vissza én meg nem tudtam kikerülni így bang és vége is lett!Az elsõ versenyen az 5-ik helyrõl indultam 1.33-as idõvel^^
A második versenyen a 11-rõl és így sikerült harmadiknak beérnem.De voltak gondjaim mert megint ütköztem és volt egy lengéscsillapító gondok de azért sikerült behozni.6 körös volt a futam!^^
A második versenyen a 11-rõl és így sikerült harmadiknak beérnem.De voltak gondjaim mert megint ütköztem és volt egy lengéscsillapító gondok de azért sikerült behozni.6 körös volt a futam!^^
Hello!
Nem engedi telepíteni a Demo-t, ezt azt üzenetet kapom!Valaki találkozott ezzel a problémával?
"The drive or UNC share you selected does not or is not accessible.
Please select another."
Nem engedi telepíteni a Demo-t, ezt azt üzenetet kapom!Valaki találkozott ezzel a problémával?
"The drive or UNC share you selected does not or is not accessible.
Please select another."
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Netes LIGA!<#szeret>#szeret>
Milyen szép álom lenne ha valóra válna!😄
Te elõrébb vagy mert nekem még kormányom sincs!😄
Milyen szép álom lenne ha valóra válna!😄
Te elõrébb vagy mert nekem még kormányom sincs!😄
Itteni hardcore szimulátorosokkal nem nagyon mernék én kiállni 😄 Nekem épp elég nagy sikerélmény h single-ben csak az ABS van bekapcsolva, az is csak alacsonyra 😄 (fokozatosság legalább befigyel, pár év és talán megyek netes ligába, fõleg ha a szakdoga se akadályoz majd) 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
De én most torrentezek😊
Ne csináld ezt,hogy kérdés ki megy be mert..............felmegy az agyvizem!😄
Ne csináld ezt,hogy kérdés ki megy be mert..............felmegy az agyvizem!😄
NFS-zik a faszom.Az egy szar!
Inkább Race.Csak egy idõ után unalmas lesz mert ugye nem kormánnyal csinálom😊
De csinálhatna valaki szervert úgy ahogy mindenki menni akar😊
Inkább Race.Csak egy idõ után unalmas lesz mert ugye nem kormánnyal csinálom😊
De csinálhatna valaki szervert úgy ahogy mindenki menni akar😊
Akkor NFS 😊 , bááár sose próbáltam billel race07 sorozatot, lehet van rá jó segíség 😄 De érdemes beruházni egy kormányra 😊
Monsjuk LFS-t is sokan tolnak egérrel 😄
Monsjuk LFS-t is sokan tolnak egérrel 😄
Ja látom is, már az is felkerült
"Available: 22 October 2009
This game will unlock in approximately 1 week, 5 days and 8 hours"
"Available: 22 October 2009
This game will unlock in approximately 1 week, 5 days and 8 hours"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem ertem miert tud mindenki csak ket uj palyarol amikor harom van benne?
Laguna Seca, Road Amerika es Okayama. Ezenkivul Imola is "uj", mert ez a vonalvezetes meg nem volt.
Laguna Seca, Road Amerika es Okayama. Ezenkivul Imola is "uj", mert ez a vonalvezetes meg nem volt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Élvezetes a Lada nagyon, csak hosszabb pályákon, ahol jobban számít a lóerõ ott elvérzik kicsit, de az STCC technikás pályáin fel lehet venni vele harcot a többi autóval.