391
Újabb Simbin játék!
-
GPx8 #271 Hi!
Létezik az offline patch 1.2.1.2 -nek tört verziója? Ha igen, hol lelhető fel? -
#270 Skineket ide kell tenni online telepítésnél: C:\Documents\SimBin\RACE 07\CustomSkins. Modokat pedig ide kell tenni:C:\Program Files\Steam\SteamApps\teneved\race 07\GameData\Teams.Offline módnál nem tudom... -
#269 Autó skinre gondolsz, vagy modra?
-
#268 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az eredeti Race On-ba online és offline módba lehet-e autót betenni, és ha igen, hogy? Próbálkoztam vele, de nem sikerült. Részletesen írjátok le lécci!
Előre is köszi! -
bluk #267 köszönöm -
#266 Itt regisztralj. -
bluk #265 az sztem az egyik legjobb:D csak picit lomha :D -
bluk #264 Honda :D -
#263 Milyen autóval? -
bluk #262 nem tudtok egy oldalt, ahol a játékban elért legjobb köridők vannak fent? me én nemnagyon találtam :S
de ha nincs ilyenk, akk sztetek jó idő Imolában segédletek nélkül az 1:56.178?
köszi :D -
Tes Parker #261 Cső Srácok! Az lenne a kérdésem,hogy a Volvo-The Game-ben hallható autó hangokat átlehet valahogy pattintani Race On alatti Volvo-kra? Próbáltam úgy,hogy átmásoltam az autó komplett hangját és az aud file-t,de így nincs hang,valami ötlet? Előre is nagyon köszi a választ! -
#260 Szevasztok, bocs az offért, de beírom ide is:
JuanG tiszteletére live for speed emlékfutamot rendezünk, ha valakinek van kedve nevezzen
részletek: LINK -
#259 Létezik windows-ra olyan program amivel a Race-es szervereket tudom figyelemmel kisérni? Kényelmetlen a játékot csakazért elindítani hogy lássam hogy kezdődik-e valami jó futam.
The Eye szerű progira gondolok csak az régi, meg nemtudom működik-e Steam-es Race-el. -
Toya #258 Biztosan lehet, ott még nem tartottam eddig :) -
GPx8 #257
Felnit nem lehet színezni? -
#256 Hajrá Norbi!!! -
Laceee #255 -
Toya #254
Michelisz Norbert 2010 WIP -
Toya #253 -
#252 De am legjobb az, hogy: Nem :) -
#251 Jobb lett volna,ha azt mondod,hogy nem tudod -
#250 Tényleg hülye kérdés? :D -
#249 Üdv!
Lehet,hogy hülye kérdés,de lehet digitális kijelzőt varázsolni a 08-as BMW-be? -
#248 A 2009-es Marrakech pályát megcsinálták GTR Evo-ra? -
#247 Köszi, király!!! -
#246 Valaki felrakta ide tegnap: Megaupload -
#245 Próbáld meg még légyszi a sendspace.com-ra -
#244 Megpróbáltam feltölteni az extra-ra de 4óra lenne...Hagytam... -
#243 most már beszarok, hogy ezt nem tudom sehonnan letölteni -
#242 Próbálj meg itt rákeresni:F1 Classic -
#241 aktiválva van, de kér ezt írja ki, beírom a nevet és a jelszót, aztán semmi, visszaugrik ugyanarra az ablakra
Nem tudod valahova feltölteni? Megköszönném -
#240 Nem küldött a megerősítésről E-mail-t? -
#239 Ezt hogy lehet letölteni?
Beregisztrálok az oldalra és még mindig felhasználó nevet és jelszót kér -
#238 A RaceOn expansion, az csak a RaceON. Ha fullos raceOnt veszel, abbban van ajándékként az STCC. -
#237 Mondja már meg valaki, hogy a steamen 24.99 euróért árult expansionban benne van az STCC -
#236 Úgy tudom nincs ilyen! -
#235 üdv Mindenkinek!
egy olyan kérdésem volna, hogy a Race ON-ban mennyire vannak jól lemodellezve az amerikai, a FormulaMaster, és az STCC autók? érdemes-e megvenni? nekem az EVO van meg eredetiben(a GT kategóriákban nagyot csalódtam), létezik-e olyan opció, hogy az EVO kiegészítőjeként veszem meg az ON-t, így olcsóbban mint az egészet egyben? -
#234 Nem,de már sikerült -
#233 Ezt kerdezed?!:) -
#232 Nem tudom letölteni,vmiért 75%-nál megáll ?