391
Újabb Simbin játék!
  • Nyers
    Ez igen valószínű, először mindenképp kell hozzá Steam-en is a Race07. Hogy a dobozos Race07 kódját megeszi-e a Steam, ezt nem tudom. Egyik ismerősömnél, ha jól tudom, működött.
  • Dietrich
    de tudtam nem ezzel van a gond.
    korábban írták a dobozoshoz hiába töltenek le steames kiegészítőt nem megy vele.
  • Nyers
    Nem tudok róla, a RaceOn dobozos verzióban benne van a kulcs. Nem igazán értem a problémát.

@Dietrich: ezek szerint nem tudtad regisztrálni Steam-en a Race07 dobozos verziódat?
  • Dietrich
    itt az a gond ha dobozos verziód van (mint nekem a Race 07) ahhoz hiába töltöd le az STCC2-t nem fog vele müködni.
    ez egy nagy szopatás a simbin-től.
  • SirAlo
    Es a Galaxison nem lehet kerni csak a kulcsokat? a lemez nekem nem kell
  • Nyers
    A RaceOn tulajdonképpen 2 régebbi Simbin játék újracsomagolva (RACE 07, STCC - The Game), plusz új WTCC08 szezon valamint néhány extra (US Muscle cars, CamaroCup, FormulaMasters) - remélem nem tévedek, elég nehéz már átlátni.

Ha ez így van, akkor az STCC2-nek mennie kell a RaceOn-nal.

A Steames Bundle a CDGalaxisos verzió, az Expansion azoknak van kitalálva akiknek már megvannak az alapjátékok és csak az újakat akarják. Az árát nem tudom hogy találták ki, mert jó nagy lehúzásnak tűnik.
  • Dietrich
    én azt se tudom mi a különbség
    RACE On Expansion
    RACE On Bundle
    és a között amit a cdgalaxis árul.

korábban mintha gond lett volna az olyan dologgal, mint a cdgalaxisban vett dobozos verzióhoz steam-ről nem lehetett letölteni hozzá a STCC-t?
    itt írják is az STCC2-hez
  • Nyers
    Steam - NyEurópa árszínvonala
    Galaxis - Magyarországra belőve ugyanaz

Ha jól rémlik a CDGalaxis-os RaceON kódját megeszi a Steam, így oda is be tudod regisztrálni.
  • SirAlo
    Hogy lehet ekkora arkulombseg a Steam es a Galaxis kozott?
    http://cdgalaxis.hu/kereses?q=race+on&platform=minden&x=12&y=10
    http://store.steampowered.com/app/8780/
  • Black Ghost
    Ezért mert a Cruze mint autó az mod, nem pedig skin és így egész máshova kell tenni.

Proram Files/Steam/SteamApps/te neved/race 07/Gamedata/Teams

Természetesen ez akkor érvényes, ha eredeti a játék és online van regisztrálva.
  • Mayorpapa
    igen, erre gondoltam én is először, de nekem továbbra is csak a Lacetti volt ott, viszont a festés rajta a Cruze-é volt, tehát végül is berakta a skint. De azóta már sikerült valahogy beraknom egy másikat, úgyhogy mostmár CRUZE-olhatok :) Amúgy köszi a segítséget!
  • batihu
    A játékban ha kiválasztod az autótípust, akkor már több autónak kell megjelennie, mint ami alapból van.
  • TG Gida
    Biztosan újként jelenik meg, mert eredetileg nincs benne.
  • Mayorpapa
    Oda raktam, de a játékban hol/hogy jelenik meg? Felűlírja a meglévőt, vagy új autóként jelenik meg?
  • TG Gida
    A dokumentumokba.
  • Mayorpapa
    Egy kis segítséget kérnék valakitől: a CUSTOMSKINS mappába betett autókat hol találom? illetve hova tegyem: a dokumentumoknál található mappába, vagy a játék főkönyvtárában lévőbe? Egy Chevrolet Cruze-t akarnék betenni.
  • TG Gida
    Észrevette már valaki,hogy Porto hossza el van írva a játékban?Ha tényleg 7,4km hosszú lenne, akkor Menü 2:06-os idejéhez 211km/h-ás átlaggal kellett volna mennie.

• Muttley
    hááát :)
    nekem nem akar működni
    Valencia07-en és Brno07-en az összes BMW setupjában (kizárásos alapon) átírtam a HandbrakePressSettinget 100-ra, de továbbra sem akar fogni sehogyan sem
  • TG Gida
    Utánanéztem kicsit ennek a kézifék dolognak és a következőt találtam:
    Készíts egy új setup-ot az autódhoz,nyisd meg valamilyen editorral és keresd meg benne a HandbrakePressSetting sort.Ez alapból 10-es értéken van.Írd át mondjuk 100-ra és lőn csoda, lehet csúszkálni.
  • TG Gida
    Ez csak egy ötlet,nem próbáltam még,de ha esetleg a fékerőt teljesen hátra állítod...
  • Dietrich
    ezt visszalehet vezetni az ISI-ig :)
    Mert ugye a game motor az ISI ami rfactor főleg ow-re készült..annak az elődje az F1C..na már most F1 autóban nincs kézifék :)
  • Muttley
    a gyengesége nekem is gond volt
    lehet vhogy a fogási erősségén állítani?
    esetleg vmilyen patch hozzá?
  • Mayorpapa
    köszi, majd akkor próbálgatom, tesztelgetem
  • TG Gida
    Bármire állíthatod.Azért tűnik úgy,hogy nem működik, mert nem valami brutálisan fog.Valahogy úgy mint egy sima utcai autónál és tuti nem fog blokkolni.
  • Mayorpapa
    hogyan sikerült működésre bírnod? melyik gombra állítottad?
  • TG Gida
    Működik a kézifék.Szépeket lehet vele csúszkálni.
  • Mayorpapa
    no sebaj, azért ilyen könnyen nem adom fel, meg fogom tanulni ezt a játékot, mert szeretem a túraautó bajnokságot, csak nehéz megszokni, hogy sokkal de sokkal hamarabb kell fékezni...de majd belejövök. Köszönöm a válaszát mindenkinek! Jó játékot!
  • bardocz
    Ez ilyen összetákolt játék, a játékmotorban benne van a a kézifék lehetősége, de a készítők innen nem szedték ki, biztos azért, hogy hátha lesz mod, ami használná.
  • Mayorpapa
    csak tudnám akkor, hogy minek van ott a kontrollerbeállításoknál a kézifék lehetőség, dísznek? meglehet...
  • GPx8
    Bocs, de akkor ez nem a Te játékod... Pályaautózásban nem használnak kéziféket.
  • Mayorpapa
    WRC 2010-et nyomom most, (RBR-t nem tudtam megszeretni/megszokni), de szerettem volna ezt is kipróbálni. A beállításoknál ott van a "kézifék" felirat, lehet is hozzá egy gombot beállítani, el is fogadja, el is menti, csak a játékban nem "veszi be". Hát, még próbálkozom azért, mert a NFS Shift-tel is csak úgy tudtam boldogulni a kanyarokban, ha használtam a kéziféket, jó lenne itt is, mert így csak állandóan a kavicságyban kötök ki.
  • Dietrich
    ez alapból zárt pályaverseny szimulátor mint a WTCC és társai amiknél nem használnak kéziféket
    RBR játék kell akkor neked :)
  • bardocz
    Lehet azért, mert ezekben az autókban nincsen kézifék rakva, nem tudom.
  • Mayorpapa
    Igen, én szeretem a kéziféket :) Pontosan a beállításoknál nem tudom úgy belőni, hogy érzékelje is, magyarul hiába állítom bármilyen gombra, ha a játékban megnyomom, semmi, nem fékez, vígan megy tovább :(
  • bardocz
    Kézifék ehhez?
    Amúgy a beállításokban megtalálod ahol minden más is van.
  • Mayorpapa
    elkezdenék játszani ezzel a játékkal, de kézifék nélkül elég nehéz: melyik a kézifék gombja, mert alapból nálam nincs beállítva rá semmi, ha meg space-re vagy ctrl-ra teszem, nem reagál rá. Köszönet a segítőnek előre is!
  • pointer4
    Akkor csakis Online, steam-en keresztül.
  • bakkerman
    megvettem a gémet,dobozosan(race on),és mire menjek,online vagy offline telepitésre??? multiba lenne jó csapatni
  • Amiga
    Elvileg a szabad kameranézet a numerikusra van definiálva, nem vagyok benne biztos, hogy azt el lehet onnan kavarni.
  • Brian87
    Sziasztok!

Elnézést, hogy nem olvasok vissza 5000et :)... olyan gondom lenne, hogy rendelkezem ama Simbin féle Race On játékkal.
    Sajnos money hiányban kormány nem jön szóba..gamepadomat meg vmiért nem szereti...mondom akkor amíg lesz rendes akkor bill... viszont a vezetési stílusom megköveleti, hogy numerikus billt használjak.
    Mikor ezt szeretném beállítani, kiírja nekem, hogy foglalt... nincs semmi beállítva vagy ha igen elállítom róla és akkor is az összes numerikus gombbal ezt csinálja.

Tudna valaki ebben segíteni, ha létezik rá, akkor mi a megoldás?

Előre is thx!