RACE On

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ezt visszalehet vezetni az ISI-ig :)
Mert ugye a game motor az ISI ami rfactor fõleg ow-re készült..annak az elõdje az F1C..na már most F1 autóban nincs kézifék :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Muttley
a gyengesége nekem is gond volt
lehet vhogy a fogási erõsségén állítani?
esetleg vmilyen patch hozzá?

Just do it :)

Mayorpapa
köszi, majd akkor próbálgatom, tesztelgetem

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

TG Gida
Bármire állíthatod.Azért tûnik úgy,hogy nem mûködik, mert nem valami brutálisan fog.Valahogy úgy mint egy sima utcai autónál és tuti nem fog blokkolni.

Isten áldja a pogányokat!

Mayorpapa
hogyan sikerült mûködésre bírnod? melyik gombra állítottad?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

TG Gida
Mûködik a kézifék.Szépeket lehet vele csúszkálni.

Mayorpapa
no sebaj, azért ilyen könnyen nem adom fel, meg fogom tanulni ezt a játékot, mert szeretem a túraautó bajnokságot, csak nehéz megszokni, hogy sokkal de sokkal hamarabb kell fékezni...de majd belejövök. Köszönöm a válaszát mindenkinek! Jó játékot!

bardocz
Ez ilyen összetákolt játék, a játékmotorban benne van a a kézifék lehetõsége, de a készítõk innen nem szedték ki, biztos azért, hogy hátha lesz mod, ami használná.
Mayorpapa
csak tudnám akkor, hogy minek van ott a kontrollerbeállításoknál a kézifék lehetõség, dísznek? meglehet...

Bocs, de akkor ez nem a Te játékod... Pályaautózásban nem használnak kéziféket.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Mayorpapa
WRC 2010-et nyomom most, (RBR-t nem tudtam megszeretni/megszokni), de szerettem volna ezt is kipróbálni. A beállításoknál ott van a "kézifék" felirat, lehet is hozzá egy gombot beállítani, el is fogadja, el is menti, csak a játékban nem "veszi be". Hát, még próbálkozom azért, mert a NFS Shift-tel is csak úgy tudtam boldogulni a kanyarokban, ha használtam a kéziféket, jó lenne itt is, mert így csak állandóan a kavicságyban kötök ki.

Dietrich
ez alapból zárt pályaverseny szimulátor mint a WTCC és társai amiknél nem használnak kéziféket
RBR játék kell akkor neked :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Lehet azért, mert ezekben az autókban nincsen kézifék rakva, nem tudom.
Mayorpapa
Igen, én szeretem a kéziféket :) Pontosan a beállításoknál nem tudom úgy belõni, hogy érzékelje is, magyarul hiába állítom bármilyen gombra, ha a játékban megnyomom, semmi, nem fékez, vígan megy tovább :(

bardocz
Kézifék ehhez?
Amúgy a beállításokban megtalálod ahol minden más is van.
Mayorpapa
elkezdenék játszani ezzel a játékkal, de kézifék nélkül elég nehéz: melyik a kézifék gombja, mert alapból nálam nincs beállítva rá semmi, ha meg space-re vagy ctrl-ra teszem, nem reagál rá. Köszönet a segítõnek elõre is!

pointer4
Akkor csakis Online, steam-en keresztül.
bakkerman
megvettem a gémet,dobozosan(race on),és mire menjek,online vagy offline telepitésre??? multiba lenne jó csapatni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Amiga
Elvileg a szabad kameranézet a numerikusra van definiálva, nem vagyok benne biztos, hogy azt el lehet onnan kavarni.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem olvasok vissza 5000et :)... olyan gondom lenne, hogy rendelkezem ama Simbin féle Race On játékkal.
Sajnos money hiányban kormány nem jön szóba..gamepadomat meg vmiért nem szereti...mondom akkor amíg lesz rendes akkor bill... viszont a vezetési stílusom megköveleti, hogy numerikus billt használjak.
Mikor ezt szeretném beállítani, kiírja nekem, hogy foglalt... nincs semmi beállítva vagy ha igen elállítom róla és akkor is az összes numerikus gombbal ezt csinálja.

Tudna valaki ebben segíteni, ha létezik rá, akkor mi a megoldás?

Elõre is thx!

Hi!
Létezik az offline patch 1.2.1.2 -nek tört verziója? Ha igen, hol lelhetõ fel?

batihu
Skineket ide kell tenni online telepítésnél: C:\Documents\SimBin\RACE 07\CustomSkins. Modokat pedig ide kell tenni:C:\Program Files\Steam\SteamApps\teneved\race 07\GameData\Teams.Offline módnál nem tudom...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Autó skinre gondolsz, vagy modra?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

balla27
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az eredeti Race On-ba online és offline módba lehet-e autót betenni, és ha igen, hogy? Próbálkoztam vele, de nem sikerült. Részletesen írjátok le lécci!

Elõre is köszi!

köszönöm <#worship><#taps>
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

az sztem az egyik legjobb:D csak picit lomha :D
Honda :D
bardocz
Milyen autóval?
nem tudtok egy oldalt, ahol a játékban elért legjobb köridõk vannak fent? me én nemnagyon találtam :S

de ha nincs ilyenk, akk sztetek jó idõ Imolában segédletek nélkül az 1:56.178?
köszi :D
Csõ Srácok! Az lenne a kérdésem,hogy a Volvo-The Game-ben hallható autó hangokat átlehet valahogy pattintani Race On alatti Volvo-kra? Próbáltam úgy,hogy átmásoltam az autó komplett hangját és az aud file-t,de így nincs hang,valami ötlet? Elõre is nagyon köszi a választ!

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

kifli
Szevasztok, bocs az offért, de beírom ide is:

JuanG tiszteletére live for speed emlékfutamot rendezünk, ha valakinek van kedve nevezzen

részletek: LINK
KRi2
Létezik windows-ra olyan program amivel a Race-es szervereket tudom figyelemmel kisérni? Kényelmetlen a játékot csakazért elindítani hogy lássam hogy kezdõdik-e valami jó futam.
The Eye szerû progira gondolok csak az régi, meg nemtudom mûködik-e Steam-es Race-el.

lll l ll lllll l lll ll

Biztosan lehet, ott még nem tartottam eddig :)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

<#eljen>
Felnit nem lehet színezni?

batihu
Hajrá Norbi!!!<#eljen><#worship>

<#eljen>

Michelisz Norbert 2010 WIP

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
De am legjobb az, hogy: Nem :)
TG Gida
Jobb lett volna,ha azt mondod,hogy nem tudod<#wow3>

Black Ghost
Tényleg hülye kérdés? :D
TG Gida
Üdv!
Lehet,hogy hülye kérdés,de lehet digitális kijelzõt varázsolni a 08-as BMW-be?

giorgio81
A 2009-es Marrakech pályát megcsinálták GTR Evo-ra?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Köszi, király!!!

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

batihu
Valaki felrakta ide tegnap: Megaupload

giorgio81
Próbáld meg még légyszi a sendspace.com-ra

batihu
Megpróbáltam feltölteni az extra-ra de 4óra lenne...Hagytam...<#wow1>

giorgio81
most már beszarok, hogy ezt nem tudom sehonnan letölteni

batihu
Próbálj meg itt rákeresni:F1 Classic