RACE On

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kreeder44
sajnos nem csak ott díszeleg ás oda van betonozva XD

Sziasztok!

Valakinek már sikerült elõidézni olyan balesetet ami miatt bejött a biztonsági autó? Egyáltalán mûködõképes az a Chevrolet?
Hello. Hogy lehet új kategóriát létrehozni?
mcmoha
Ezek a file-k le vannak kodolva. A zinterneten talalhatsz megoldast ra.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Egyébként még az lenne a kérdésem, hogy tudom beállítani Race On-ban, hogy 24-nél több ellenfelem legyen?
Elõre is köszi.
Ezt tudom, csak akkor amikor jegyzettömbbel nyitom meg hülye karakterek jelennek meg.
Dietrich
.gdb fájlt mezei jegyzettömbbel.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Akkor, úgy kérdezem, hogy lehet szerkeszteni? Ezt úgy értem, hogy tudjam mit írok be.
TG Gida
Commanderben egy F4.

Isten áldja a pogányokat!

Hello. Az alábbi fájlokat mivel vagy, hogy lehet megnyitni:
".car"
".gdb"
Elõre is köszi.
Muttley
TG Gida
Szerintem nem lehet egy parancsot több gombra tenni,de ha a logitech profilerben csinálod,akkor megoldható.

Sziasztok!
Már egy ideje nyüstölöm a Race07-et (1 hét) Driving force gt-vel. Aki ismeri eme kormányt az tudja, hogy a kormányos csak két váltógomb van és nem fülek, ami számomra igy is kényelmes,viszont nagy kanyaroknál már nehézkes eltalálni õket. Ezért ilyenkor a szekvenciális váltót használnám. Viszont a beállitásoknál nem lehet a váltásra berakni a szeki és a kormánygombokat. Erre létezik megoldás?
Dietrich
Race 07-t simán tudtam anno regelni steamen.
Ma vettem Race On-t azt is simán engedte.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Köszönöm a segítséget
Black Ghost
A magyar alapból benne van.

Dokumentumok/SinBin/RACE 07

A "Config" file-t, Notepad-al megnyitod, "LANGUAGEINDEX=" végét írd át 8-ra,...voálá magyar lett minden.

Köszi
TG Gida
Pit menu presets

Ok, de azt hogy kell?? Angolul nem nagyon tudok, magyarosítás nincs hozzá?
TG Gida
Kell készíteni elõre box beállításokat és kiálláskor abból tudod kiválasztani a megfelelõt.Azért nem cseréli,mert az alapban nincs kerékcsere.

Sziasztok!
Nem tudok rájönni hogy verseny közbe, a boxban hogy lehet kereket cserélni?? nem tudok kereket cserélni és ezért kizár! már mindent nyomkodtam? Hogy kell csinálni? Elõre is köszi
TG Gida

Sziasztok. Az STCC után az új gépemre feltettem a Race On-t. Az a problémám, ha indítok egy bajnokságot WTCC 2008-ban, egyetlen Seat sincs a mezõnyben, a többi típus mind megvan. Ha magamnak Seatot választok, akkor pedig csak az enyém szerepel a mezõnyben. Hol lehet a gond? Tapasztalt már ilyet valaki?
Black Ghost
Nézd az irányíthatóság itt elég precíz, a legegyszerûbb ha a kis kart nem elengeded, hanem lekövetve az ívet, vissza kíséred. Ez mellett a kormányérzékenységgel játszhatsz.
w77d
nem tudjátok, hogy valahogy be lehet e állítani, hogy ha gamepad-al játszok, akkor ne rángassa úgy a kormányt? kanyarodok, elengedem a kis kart és egy századmásodperc alatt egyenesben terem a kormány. Más autós gameknél olyan szépen emg tudták oldani hogy realisztikus legyen, ne századmásodpercek alatt legye a kormány különbözõ helyzetekben...

TG Gida
Nekem mûködik.

Mayorpapa
köszi a segítséget!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Black Ghost
Szóval:

Program Files/SimBin/Race On Offline/GameData/Teams
Black Ghost
Ettõl még betudod rakni, csak offline verziónál a játék fõkönyvtárába másold.

....a vége ugyan az lesz "Gamedata/Teams"
Mayorpapa
sajnos egyik leírt kritériumnak sem felel meg a játékom 😞

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nyers
Ez igen valószínû, elõször mindenképp kell hozzá Steam-en is a Race07. Hogy a dobozos Race07 kódját megeszi-e a Steam, ezt nem tudom. Egyik ismerõsömnél, ha jól tudom, mûködött.

My Life for Freedom!

Dietrich
de tudtam nem ezzel van a gond.
korábban írták a dobozoshoz hiába töltenek le steames kiegészítõt nem megy vele.

Nyers
Nem tudok róla, a RaceOn dobozos verzióban benne van a kulcs. Nem igazán értem a problémát.

@Dietrich: ezek szerint nem tudtad regisztrálni Steam-en a Race07 dobozos verziódat?

My Life for Freedom!

Dietrich
itt az a gond ha dobozos verziód van (mint nekem a Race 07) ahhoz hiába töltöd le az STCC2-t nem fog vele müködni.
ez egy nagy szopatás a simbin-tõl.

SirAlo
Es a Galaxison nem lehet kerni csak a kulcsokat? a lemez nekem nem kell

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Nyers
A RaceOn tulajdonképpen 2 régebbi Simbin játék újracsomagolva (RACE 07, STCC - The Game), plusz új WTCC08 szezon valamint néhány extra (US Muscle cars, CamaroCup, FormulaMasters) - remélem nem tévedek, elég nehéz már átlátni.

Ha ez így van, akkor az STCC2-nek mennie kell a RaceOn-nal.

A Steames Bundle a CDGalaxisos verzió, az Expansion azoknak van kitalálva akiknek már megvannak az alapjátékok és csak az újakat akarják. Az árát nem tudom hogy találták ki, mert jó nagy lehúzásnak tûnik.

My Life for Freedom!

Dietrich
én azt se tudom mi a különbség
RACE On Expansion
RACE On Bundle
és a között amit a cdgalaxis árul.

korábban mintha gond lett volna az olyan dologgal, mint a cdgalaxisban vett dobozos verzióhoz steam-rõl nem lehetett letölteni hozzá a STCC-t?
itt írják is az STCC2-hez

Nyers
Steam - NyEurópa árszínvonala
Galaxis - Magyarországra belõve ugyanaz

Ha jól rémlik a CDGalaxis-os RaceON kódját megeszi a Steam, így oda is be tudod regisztrálni.

My Life for Freedom!

SirAlo
Hogy lehet ekkora arkulombseg a Steam es a Galaxis kozott?
http://cdgalaxis.hu/kereses?q=race+on&platform=minden&x=12&y=10
http://store.steampowered.com/app/8780/

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Black Ghost
Ezért mert a Cruze mint autó az mod, nem pedig skin és így egész máshova kell tenni.

Proram Files/Steam/SteamApps/te neved/race 07/Gamedata/Teams

Természetesen ez akkor érvényes, ha eredeti a játék és online van regisztrálva.
Mayorpapa
igen, erre gondoltam én is elõször, de nekem továbbra is csak a Lacetti volt ott, viszont a festés rajta a Cruze-é volt, tehát végül is berakta a skint. De azóta már sikerült valahogy beraknom egy másikat, úgyhogy mostmár CRUZE-olhatok 😊 Amúgy köszi a segítséget!

batihu
A játékban ha kiválasztod az autótípust, akkor már több autónak kell megjelennie, mint ami alapból van.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

TG Gida
Biztosan újként jelenik meg, mert eredetileg nincs benne.

Mayorpapa
Oda raktam, de a játékban hol/hogy jelenik meg? Felûlírja a meglévõt, vagy új autóként jelenik meg?

TG Gida
A dokumentumokba.

Mayorpapa
Egy kis segítséget kérnék valakitõl: a CUSTOMSKINS mappába betett autókat hol találom? illetve hova tegyem: a dokumentumoknál található mappába, vagy a játék fõkönyvtárában lévõbe? Egy Chevrolet Cruze-t akarnék betenni.

TG Gida
Észrevette már valaki,hogy Porto hossza el van írva a játékban?Ha tényleg 7,4km hosszú lenne, akkor Menü 2:06-os idejéhez 211km/h-ás átlaggal kellett volna mennie.

<#nyes>

Muttley
hááát 😊
nekem nem akar mûködni
Valencia07-en és Brno07-en az összes BMW setupjában (kizárásos alapon) átírtam a HandbrakePressSettinget 100-ra, de továbbra sem akar fogni sehogyan sem
<#nemtudom>

Just do it :)

TG Gida
Utánanéztem kicsit ennek a kézifék dolognak és a következõt találtam:
Készíts egy új setup-ot az autódhoz,nyisd meg valamilyen editorral és keresd meg benne a HandbrakePressSetting sort.Ez alapból 10-es értéken van.Írd át mondjuk 100-ra és lõn csoda, lehet csúszkálni.

TG Gida
Ez csak egy ötlet,nem próbáltam még,de ha esetleg a fékerõt teljesen hátra állítod...