RACE On
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek már sikerült elõidézni olyan balesetet ami miatt bejött a biztonsági autó? Egyáltalán mûködõképes az a Chevrolet?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Elõre is köszi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
".car"
".gdb"
Elõre is köszi.
Just do it :)
Isten áldja a pogányokat!
Már egy ideje nyüstölöm a Race07-et (1 hét) Driving force gt-vel. Aki ismeri eme kormányt az tudja, hogy a kormányos csak két váltógomb van és nem fülek, ami számomra igy is kényelmes,viszont nagy kanyaroknál már nehézkes eltalálni õket. Ezért ilyenkor a szekvenciális váltót használnám. Viszont a beállitásoknál nem lehet a váltásra berakni a szeki és a kormánygombokat. Erre létezik megoldás?
Ma vettem Race On-t azt is simán engedte.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Dokumentumok/SinBin/RACE 07
A "Config" file-t, Notepad-al megnyitod, "LANGUAGEINDEX=" végét írd át 8-ra,...voálá magyar lett minden.
Nem tudok rájönni hogy verseny közbe, a boxban hogy lehet kereket cserélni?? nem tudok kereket cserélni és ezért kizár! már mindent nyomkodtam? Hogy kell csinálni? Elõre is köszi
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
....a vége ugyan az lesz "Gamedata/Teams"
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
My Life for Freedom!
korábban írták a dobozoshoz hiába töltenek le steames kiegészítõt nem megy vele.
@Dietrich: ezek szerint nem tudtad regisztrálni Steam-en a Race07 dobozos verziódat?
My Life for Freedom!
ez egy nagy szopatás a simbin-tõl.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ha ez így van, akkor az STCC2-nek mennie kell a RaceOn-nal.
A Steames Bundle a CDGalaxisos verzió, az Expansion azoknak van kitalálva akiknek már megvannak az alapjátékok és csak az újakat akarják. Az árát nem tudom hogy találták ki, mert jó nagy lehúzásnak tûnik.
My Life for Freedom!
RACE On Expansion
RACE On Bundle
és a között amit a cdgalaxis árul.
korábban mintha gond lett volna az olyan dologgal, mint a cdgalaxisban vett dobozos verzióhoz steam-rõl nem lehetett letölteni hozzá a STCC-t?
itt írják is az STCC2-hez
Galaxis - Magyarországra belõve ugyanaz
Ha jól rémlik a CDGalaxis-os RaceON kódját megeszi a Steam, így oda is be tudod regisztrálni.
My Life for Freedom!
http://cdgalaxis.hu/kereses?q=race+on&platform=minden&x=12&y=10
http://store.steampowered.com/app/8780/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Proram Files/Steam/SteamApps/te neved/race 07/Gamedata/Teams
Természetesen ez akkor érvényes, ha eredeti a játék és online van regisztrálva.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
<#nyes>#nyes>
nekem nem akar mûködni
Valencia07-en és Brno07-en az összes BMW setupjában (kizárásos alapon) átírtam a HandbrakePressSettinget 100-ra, de továbbra sem akar fogni sehogyan sem
<#nemtudom>#nemtudom>
Just do it :)
Készíts egy új setup-ot az autódhoz,nyisd meg valamilyen editorral és keresd meg benne a HandbrakePressSetting sort.Ez alapból 10-es értéken van.Írd át mondjuk 100-ra és lõn csoda, lehet csúszkálni.