Folyékony marsi vizet talált a Phoenix?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kara kánként folytatom tanításom.

Mindenesetre, nem úgy néz ki, hogy a szonda lábai tocsogtak a vízben.<#ejnye1>

Tehát..leszállt a cucc..odascinált egy kis vizet..oszt azvan még ott...mert ugye nincs szél, meg hõingás..vitte a vizet..a víz szereti a szondát ezért a szonda mellett maradt...miez a sós víz hülyeség már megint? Komolyan..ezek kamuznak, vagy tényleg hülyék?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Majd megmagyarázzák, hogy ez optikai csalódás..vagy akkora a nyomás, hogy a gázok cseppfolyós állapotban kerültek a lábakra...esetleg az egyik cella meghibásodott, és rá spriccelt valami sav...csak figyeljétek meg...

Óhát...hogy lenne víz? múltkor egy cikkbõl megtudhattuk, hogy nincs már, mert tecciktudni a fagyott jég elszublimált. Remélem érezhetõ volt az irónia, és hogy szartse tudnak.

Szóval a NASA meggondolta magát.

Wájki:

"Preliminary wet chemistry lab results showed the surface soil is moderately alkaline, between pH 8 and 9. Magnesium, sodium, potassium and chloride ions were found; the overall level of salinity is modest. Chloride levels were low, and thus the bulk of the anions present were not initially identified. The pH and salinity level were viewed as benign from the standpoint of biology. TEGA analysis of its first soil sample indicated the presence of bound water and CO2 that were released during the final (highest-temperature, 1,000°C) heating cycle.<48>

On August 1, 2008, Aviation Week reported that "The White House has been alerted by NASA about plans to make an announcement soon on major new Phoenix lander discoveries concerning the "potential for life" on Mars, scientists tell Aviation Week & Space Technology."<49> This led to a subdued media speculation on whether some evidence of past or present life had been discovered.<50><51><52> To quell the speculation, NASA released preliminary and unconfirmed findings which suggest that Mars soil contains perchlorate and thus may not be as earth-like and life-friendly as thought earlier."

Én meg ilyesmire.

Na, valami ilyesmire gondolok 😉

Azért poén lenne, ha kiderülne, hogy jó ideje keressük a vizet a marson és most jönnének rá, hogy az egység egész végig egy pocsolyában csücsült 😄

"gyakorlatilag akkor a nasa megcsinálta a hideg kanalat tartok egy lábas forrásban lévõ víz fölé marsi változatát. megérte milliókat költeni rá."

Csak eppen nem szamitottak ennyi vizre. Ezert volt az, hogy amikor a szonda benzett maga ala, es meglattak a hajtomuvek alatt megolvasztott vastag jegreteget, akkor valaki azt kialtotta, hogy 'szent tehen'. (gondolom egy indiai es/vagy texasi mernok lehetett) Gyakorlatilag viz nyomait kerestek, erre kiderult, hogy egy nagy jegmezo kozepen allnak, amit valami nagyobb szelvihar jo alaposan leszort egy vegkony homokreteggel. A talajrol meg kiderult, hogy ha alacsonyabb lenne a sugarzas, akkor megelne benne nehany szivosabb foldi noveny.
Balumann
Elég instabil az, akárhogy is nézzük 😛

Terminator 2
gyakorlatilag akkor a nasa megcsinálta a hideg kanalat tartok egy lábas forrásban lévõ víz fölé marsi változatát. megérte milliókat költeni rá.

Na persze. Nekem a G az F mellett van. <#idiota>
(nem freudi elírás, tényleg egymás mellett van a g és a h)

javítás: meghallGasson

samebadi szerint engem lehallgatnak. Én ezen jókat röhögök, mert épp ez a célom, hogy valaki már meghallhasson.<#nyes>

gettoharcos2=cickány2=vajon kiki=arrakistor
szegény bannolva lett február 28.án.

különben a TOR mindenre jó! például ha nagy a gaz, akkor is. akkor a ZETOR-t kell használni. 😊😊

\"The voices are back... Excellent.\"

Még nincs. De elõbb-utóbb lesz.
Ez nagyon érdekes, mert ha valóban folyékony víz van a Marson az azt jelenti hogy élet is kell legyen, de ha folyékony víz van, élet viszont nincs akkor az élet kialakúlásáról szóló elmélet inog meg.
<#ejnye1>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Van itt egy gyerek chromatic, aki cuclizik a hüvelykujjával. Ettõl függetlenül elég okosokat kérdezett Gluck Pétertõl, a Fénix projekt szoftvermérnöktõl, aki úgyszintén okosokat válaszolt. Beszélgetésük elolvasható, és meghallgatható, angolul. Ábrándos szoftverfejlesztõknek melegen ajánlom.

Én egyébként nézegettem a TOR-t (https://www.torproject.org/), ami nem hülyeség, de nekem nincs rá szükségem.

Másik cikkel kapcsolatban jött valaki folyton a TOR-ral és mondott hülyeségeket. Szerintem erre próbált utalni ezzel a szarkasztikus iróniával.
De majd megmondja Õ...

Ha jól értettem: a TOR a modern kori elnyomásra válaszként megjelent városi gerillaharc eszköze.

"Különben nem ezen a marsjárón volt valami laborféleség? "

Na, ja, de már min. 6 hónapja bezárt a bolt. Már csak a fényképeket lehet elemezgetni, vizet nem. De majd jön Rigidus, aki megmondja, hogy igazából a Phoenix elemeinek lemerülése parasztvakítás, dolgozik az ezerrel, csak nem akarják, hogy mi tudjunk róla.

Szerintem ezek sörösüvegek, most vették ki õket a hûtõbõl.

csak a politikai aktualitás miatt:

HOLALÉÉÉÉÉ?!!

Lebukott a NASA. A Phoenix valójában egy titkos pálinkaraktár lett volna a Marsra leszálló ûrhajósok számára, de szivárogni kezdett egy tömítés.
Már vizsgálják vazze!
Ugye az elsõ mondatodat nem gondolod komolyan?
Ez nagyon érdekes, mert ha valóban folyékony víz van a Marson az azt jelenti hogy élet is kell legyen, de ha folyékony víz van, élet viszont nincs akkor az élet kialakúlásáról szóló elmélet inog meg. Különben nem ezen a marsjárón volt valami laborféleség? Megkéne vizsgálni hogy pontosan mi is az, attól hogy valamit látnak ami csepfolyós még nem biztos hogy víz, ilyen erõvel akár szilvapálinka is lehet.

Molnibalage
Mit jelent a TOR?

Nekem ezt,

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sanyix
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön. De ha megtörténne, akkor is: TOR

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

gömbszerû, lassan mozgó, fehér-áttetszõ marsi bogarak.
← ElőzőOldal 2 / 2