Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
Végre beugrott...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
- Megcsinálta! Ez az õrült kurafi megcsinálta!
2.
- Látja! Ezt mûvelte a padlómmal aztán kiugrott az ablakon?
- Az ablakon?
- Leírt mindent rendesen?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
anti hero
- Mi az hogy mûködik? Semmi sem mûködik!
- Ki a fene maga?
- Én csak egy volt alkalmazott tag vagyok, eljöttem az elmaradt fizetségemért, úgyis mondhatnánk MOST MEGFIZETSZ!
- Ebben a szobában tényleg minden ehetõ?
- Minden! Még én is, de engem megenni kannibalizmus lenne...
Positive Mental Attitude
"Nem lõlek agyon Frank..."
Positive Mental Attitude
átadom
Þór vígi þessi rúnar
"Ha egy nõ arra kér hogy farkald meg, kötelességed istenesen megfarkalni."
Egyszeru, hogy ne 10 napig keljen gondolkodni 😄
"Hey Donny !"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Talán 50 elsõ randi? vagy valamelyik hasonlóban
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Positive Mental Attitude
"The trees move. Do you not see it?"
jo nehez volt xD
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Garbage day?!
-Ne szólitcs Kirunak
- Oké Kiruu
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Garbage day?!
"-Miért viseled ezt a hülye nyúl-jelmezt?
-És te miért viseled ezt az hülye ember-jelmezt?"
(remélem még nem volt<#zavart1>#zavart1>)
Csak egy kérdés fogadás miatt.
Melyik filmben mondták, hogy puccéran tahitin?
Volt régen egy japán kardozós szamurájos sógunos film. (régi). Úgy kezdõdött, hogy valami gyerek van egy fürdõben akit ki akarnak nyírni. De van egy csapat (kábé 3-4 szamuráj) akik kimentik és el akarják vinni valahova (Edó-ba?). Van a csapatban egy süketnéma kardózós is aki felvidítja amikor sír a film közepén. Aztán a sógun egy alkesz aki mindig szakét akar inni.
Ennyire emléxem. Kábé 15 éve láttam. Tudja esetleg valaki, hogy melyik film lehet ez?
Þór vígi þessi rúnar