Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az nem pisztoly!
Ez pisztoly!
"A nemesség nem születés joga. A tettekben ismerni fel."
Garbage day?!
Fuck. FUCK. FUCK. FUCK. FUCKING FUCK. FUCK. FUCKING BUGGER.
BUGGER. BUGGER. BUGGER. BUGGITY BUGGITY FUCK.
FUCK ASS. BALLS. BALLS. FUCKITY. SHIT SHIT.
FUCKING WILLY.
WILLY SHIT AND FUCK
and…. tits.
Garbage day?!
"Az van ráírva hogy mindent lebíró erõt és akaratot ad!"
"Dobod el?!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- Hallottál valamit?
- Csak az esõt.
- Akkor fogd a stukkert és hozd be a macskát.
Garbage day?!
Órákig gondolkodtam, h honnan tudod, h mire gondolt joeperry, míg rájöttem, h azt kell kitalálni, h Ha ez megvígasztal, én meg otthonhagytam az olvasószemüvegemet....
Ellenben joeperry az Út a vadonba-ra gondolt, de ebben csak a googli segített (az más dolog, h nekem is meg kéne már néznem, ha már úgyis Alaszkamániás vok...)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Garbage day?!
Garbage day?!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
- Egy kilométer.
- Kettõ...!
- ... Richard?
- Hmmm, nem tudom! Amerikai vagyok!
- ... na és?!
- Mi csak mérföldben gondolkodunk!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
-Igen itt van minden.
-Mutasd meg.
-Mondom hogy itt van minden.
-Mutasd meg Pablo! Mutasd meg bazdmeg a kurva életbe, hogy mondjam hogy mutasd meg.
A napokban néztem meg nagyon szuper film volt😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
az utolsó csávó a hirdetésre Katánál?😊
Csaj: - Nem, hát téged?
2. - Hello! Én is csaj vagyok!
- Nem, te nem, te csak egy hosszú hajú laza csávó vagy.
3.
- Nem azt mondtad hogy szõke vagy?
- Nem a fejemen!
2. A bárányok hallgatnak?
round 2:
1.- Nem-nem-nem, téged az apád ölt meg, és darabolt apró kis miszlikbe.
2.- Érzem a pinád szagát!
3.
- ...ott a motorom
- Honda?
- Nem, gyönyörû szép!
Positive Mental Attitude