Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy kis segítség ugyanabból a filmbõl:
"Tudja a minap épp a fürdõkádban ültem, amikor rájöttem, hogy miért is vagyok én hivatott a nagyságra."
Kojiro ergo sum.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Kojiro ergo sum.
-jaj, húzzál már a francba, pont te hiányoztál ebbe a dög melegbe!"
Ale Alonso! poppe fan club™
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
help2: Rob Schneider
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
és nem, egyik sem
help: vígjáték - börtön
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
fingom sincs
-jézusom..mintha egy földönkívüli..a lelkembe bámulna"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Vissza a jövõbe
tudom tegnapelott lattam 😊
rakok is
"óóó majdenem elfelejtettem, ha lesznek gyerekeitek és az eggyik ugy nyolcéves korában véletlenül felgyújtja a nagyszoba szõnyegét... ne bántsátok'
Garbage day?!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Garbage day?!
100 film, 100 idézet, 100 szám
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Garbage day?!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"Elvehetik az életünket, de soha nem vehetik el a szabadságunkat!"
Ale Alonso! poppe fan club™
"...és persze vaktöltényt használtunk. Maga egy beteg faszfej, Mac."
"The trees move. Do you not see it?"