Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pulse szólt hasonló dolgokról, Kristen Bell fõszereplésével, és nagyon rossz volt, szóval valahogy nem meglepõ h Jason Segel úgy döntött megtapossa <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
-...hogy mi?
-Mondom szép idõnk van, csak a narkósokért jöttünk, itt vannak?!
Garbage day?!
Garbage day?!
amúgy Carlos, a szereplõk a Pulse c. filmet tapossák épp porba, az S.K. féle Mobil film még nem jött ki, abból nehéz lenne idéznem. (könyvrõl meg fogalmam sincs, az még egyenlõre kimaradt)
<#vigyor2>#vigyor2>forgetting sarah marshall<#vigyor2>#vigyor2>
Garbage day?!
Garbage day?!
Garbage day?!
Garbage day?!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"végig kellett néznem, amíg leszopogatja a húst az ujjaimról"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
-nagyon egyszerû,a legnagyobb filmbõl van
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
erre gondoltál?
Ha az akkor a feladványom:
"Nem beszélek lufiul."
Az operációs rendszeren is túl...
-Mi a szent?
-Mibol van a lelek?
-Miert erdemes elni?
-Es miert erdemes meghalni?...."
(bocs muszaj volt leirnom mielott elfelejtem megint)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Garbage day?!
-Hát igen, néha a tekést is kigolyózzák... most például téged fognak. (sztem nagyon könnyû)
Garbage day?!
Az én tippem Ha eljön Joe Black
Garbage day?!
Garbage day?!
Batman (Tim Burton-féle, abból is az elsõ rész)
Szal én jövök <#ravasz1>#ravasz1>
"Drágám, ne kínozd magad... az az én osztályrészem."
Garbage day?!