Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Calver. Szerinted, ha 24 órán, de inkább 2-3 órán belül nem érkezik tipp, akkor tudni fogjuk?
Célszerûbb lenne ilyenkor egy másik filmbõl idézni.
És nem várni 2-3 napot, hátha megfejti valaki.
Þór vígi þessi rúnar
"- Akárhogy is, tegnap este egy magán vacsorán King John Ill elnök egy nagyon szokatlan fenyegetést tett. Idézem: "Pudingot csinálok az amerikaiak csontjaiból!"
- Hibbant az a fickó. Nem tudja, hogy a csont ropogós? Kinek kéne ropogós puding?
"The trees move. Do you not see it?"
na akkor idézet:
- Az anyukámra hasonlítottam.
- Én úgy néztem ki mint két anyukám összefolyva.
"Te meg ez a Simon elcseszitek még a másnaposságomat is ..."
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
" - Én is örvendek. De azt hiszem, mi már találkoztunk egyszer.
- Nem hinném...
- Jajj, elnézést, biztosan összekevertem magamat valaki mással...
- Nem engem kevert össze?
- Hogy?
- Azt mondta összekeverte "magát" valaki mással..., szóval nem engem kevert össze?
- Ó, hát persze... Na akkor én most megyek."
Kojiro ergo sum.
Kojiro ergo sum.
de most rakjak be valami pofátlanul könnyût, amit egydimenziós józsibácsi is kitalálna azonnal?
bár így sem az igazi. <#wilting>#wilting>
btw a remekül kereshetõ címû Go (Nyomás!) címû filmbõl volt.
ha eddig még nem volt ilyen szabály, hát most bevezetem 😊)
"- Hey Roy! Az ember beteg lesz, ha pisát iszik?
- Asszem igen.
- A sajátjától is?"
Kojiro ergo sum.
"Tudod, mi a jó a karácsonyban? A meglepetés. Kapsz egy dobozt, sejted, mi van benne. Megrázod, megméred. Egész biztos vagy benne, hogy kitaláltad. Aztán kinyitod, és teljesen más. Bumm! Meglepetés! Úgy értem, ez olyan, mint te és én itt. Nem mintha ez több lenne annál, ami valójában. De tegnap ugyanekkor ki gondolta volna?"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"- Ha ide ültet, megsérti a bírósági határozatot. Beperelhetem önt és a légitársaságot. Ez a nõ megsértett és nyilvánosan megalázott.
- Hogy csinálta?
- Kivertem két fogát."
"Tudják, hogy mi ez? Az orvosi jelentés az ön fogmintáival, ön pedig hát ugye pelenkát visel, ami eléggé egyértelmûvé teszi, hogy mi is történt voltaképpen. Így én nagyívben leszarom, kinek mennyire ciki ez, de..."
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"A sivatag tele van gödrökkel, és mindegyikben egy probléma van eltemetve."
Felejtsd el Párizst
átadnám a lehetõséget másnak most.
Garbage day?!
- Igen.
- És jóképü?
- Igen.
- És gazdag?
- Igen.
- Nincs véletlenül egy huga?"
Kojiro ergo sum.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
- Hát van néhány pl az Eiffel-torony...
- AZ ITT VAAN?"
Kojiro ergo sum.
Garbage day?!