A brit kormány szerint korai halált okoznak a játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shetland 4 evör
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
(megint csak pénzt gyûjtenek erre-arra, de szerintem a játékkészítõk, a Microsoft meg az ilyen pénzes figurák is tejelnek nekik, attól még nem lesz meg a rák vagy az aids ellenszere, bár az 1201-es south parkban sikerült ezt megoldani)
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
És ha halált nem is okoz, de sem okosabb, sem ügyesebb, sem fittebb nem leszel tõlük. De a segged megnõ a sok üléstõl és sok hasznos dolgot nem lesz idõd elsajátítani ha túlzásba viszed.
humoros
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
De úgy hallottam, az X-box felgyújtja a házad, a Wii-zésben szívrohamot kapsz a túleröltetéstõl, a PC meg a hatalmas energia fogyasztás miatt gyakorlatilag növeli az üvegház gázok mennyiségét a légkörben.
Minmeghalunk!!!!!!!!😊))))
És ennek a számításteknika a zoka!!!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A videójátékok NAGYON károsak! Meghalsz tõlük vazze'!
Tiznenöt év múlva: 'Ne olvass! Az olvasás káros. Nézz szappanoperát! Jót tesz az egészségnek. Ha olvasol, hamar meghalsz. Ne higgy el semmit, amit nem a kormány állít! Ha elhiszed, meghalsz! Ha nem adózol rendszeresen, az tönkreteszi a veséd! Élj egészségesen, állj az Egyesült Világkormány mellé!'
BAzze, és nincs igazuk? Mindenkinek az a jó, ha azt teszi, amit állam bácsi szépen a semmibe vett képébe rág.
<<Fel tudnám kötni egy kontrollerrel, aki az ilyeneket kitalálja XX(( >>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért az alkohol és a cigi többet hoz 😄
Fákjúal!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És erre reklámokra pazarolják ahelyett, hogy kutatásra költenék. Elmehetnének ezek az ürgék mediterán vidékre és maradjanak is ott míg nem jön a monszun. <#mf2>#mf2>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nem akkezdetphiai hanem fankadeli...nagyon nem ugyanaz miszter GETTOharcos...
Ne legyünk már nevetségesek...
Ide nekem a kutatást, ami igazolja ezt, vagy készítem az Anal Intrudert, baszzák szíven...
Vagy... várjatok, ez nem reklám, hanem társadalmi hirdetés. Ja, akkor már nem is baj, hogy hazugság, a drogokkal kapcsolatban sem gond ez...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A brit kormány szerint korai halált okoznak a játékok"
*nyád <#gun>#gun><#violent>#violent>
...
A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I./A legõszintébb dal részlet:
"....és amikor a harmadik politikust is hólapáttal szétverem..." <#eplus2>#eplus2>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura