23
  • zsiga66
    h
  • irkab1rka
    szerintem a brittek csak kutassanak :)

shetland 4 evör
  • Czibu
    britek.

(megint csak pénzt gyűjtenek erre-arra, de szerintem a játékkészítők, a Microsoft meg az ilyen pénzes figurák is tejelnek nekik, attól még nem lesz meg a rák vagy az aids ellenszere, bár az 1201-es south parkban sikerült ezt megoldani)
  • Nos
    Azért érdemes megnézni a reklámot, nem olyan durva.
    És ha halált nem is okoz, de sem okosabb, sem ügyesebb, sem fittebb nem leszel tőlük. De a segged megnő a sok üléstől és sok hasznos dolgot nem lesz időd elsajátítani ha túlzásba viszed.
  • kukacS3K
    és a magyar plakátokról nincs hír? az NFSel játszó gyerekről? hogy is van valami olyasmi h DE, kifogások mindig vannak...
    humoros
  • Alwares
    Ha a Left 4 Dead káros, akkor én már agyhalott vagyok :D
  • NEXUS6
    És te ezt honnan tudod? Szerintem neked nincs is olyan!:DDD
    De úgy hallottam, az X-box felgyújtja a házad, a Wii-zésben szívrohamot kapsz a túleröltetéstől, a PC meg a hatalmas energia fogyasztás miatt gyakorlatilag növeli az üvegház gázok mennyiségét a légkörben.

Minmeghalunk!!!!!!!!:)))))
    És ennek a számításteknika a zoka!!!!!!
  • szily3
    Nem gyerekek. A Brit kormánynak igaza van!
    A videójátékok NAGYON károsak! Meghalsz tőlük vazze'!

Tiznenöt év múlva: 'Ne olvass! Az olvasás káros. Nézz szappanoperát! Jót tesz az egészségnek. Ha olvasol, hamar meghalsz. Ne higgy el semmit, amit nem a kormány állít! Ha elhiszed, meghalsz! Ha nem adózol rendszeresen, az tönkreteszi a veséd! Élj egészségesen, állj az Egyesült Világkormány mellé!'

BAzze, és nincs igazuk? Mindenkinek az a jó, ha azt teszi, amit állam bácsi szépen a semmibe vett képébe rág.

<<Fel tudnám kötni egy kontrollerrel, aki az ilyeneket kitalálja XX(( >>
  • Librarian
    Alapban én is felháborodtam... de aztán... tudjátok mit, igaz! A szülő inkább bassza ki a gyerekét az udvarra játszani a kutyával, vagy a haverjával... (De azért hagy gépezzen is... :-) )
  • zola2000
    Én ezt nem mondanám mióta láttam a metal gear solid 4et.
  • Molnibalage
    Hogy a túróba lehet ilyet kijelenteni, mikor az igazi elterjedése a számítógépes játékoknak olyan 15 éve kezdődött? Semmiféle minta nincs ami igazolná ezt az idióta kijelentés.
  • ffxi
    "Ráadásul a játékipar 4 milliárd fontot hoz évente a kiürült brit államkasszába,..."

Azért az alkohol és a cigi többet hoz :D
  • Sephi
    Az teny, hogy a PS3 annyira szar, hogy unalom miatt halalt okozhat. Vagy pl tul sok portol megfuladhatunk. Vagy elfelejuk hogy van, es belebotlunk.

• A1274815
    "A reklámokat ott állítólag részben olyan jótékonysági cégek pénzelik, amelyek rák- és szívbetegségek kutatásához gyűjtenek pénzt."

És erre reklámokra pazarolják ahelyett, hogy kutatásra költenék. Elmehetnének ezek az ürgék mediterán vidékre és maradjanak is ott míg nem jön a monszun.
  • Hoz_Hun
    Ezt hogy állapították meg? Mióta is vannak videójátékok? 15-20 éve (ha a Sinclair Spectrumot, meg a C64-t is beleszámolom). Szóval kik kezdtek el korábban elhalálozni?
  • Vexille
    epic fail :(:(
    nem akkezdetphiai hanem fankadeli...nagyon nem ugyanaz miszter GETTOharcos...
  • Radi
    "Ráadásul a Change4Life, amely az egész kampány elnevezése, utalás a Left4Dead nevű nagysikerű videojátékra is"

Ne legyünk már nevetségesek...
  • dronkZero
    Hogy is van az, hogy reklámban ha valótlanságot állítanak, akkor nagyon seggbe illene őket baszni?

Ide nekem a kutatást, ami igazolja ezt, vagy készítem az Anal Intrudert, baszzák szíven...

Vagy... várjatok, ez nem reklám, hanem társadalmi hirdetés. Ja, akkor már nem is baj, hogy hazugság, a drogokkal kapcsolatban sem gond ez...
  • Cat #5
    Na de a játék mióta egyenlő a "nem csinálsz semmit"-tel? Ilyen alapon az irodai, ülő munkát végzők mind korán halnak, csak gondolom még szerintük is durva lett volna berakni egy olyan tevékenységet, amit több tizmillió ember végez náluk is, túlságosan kilógott volna a lóláb.
  • gettoharcos2

"A brit kormány szerint korai halált okoznak a játékok"

*nyád

...

A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I./A legőszintébb dal részlet:

"....és amikor a harmadik politikust is hólapáttal szétverem..."
  • Rexhawk
    ...a játékosok által.
  • galocza
    a játékosok szerint a brit kormány tagjai korábban halnak.