OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Routeres készített egy kiváló pályaépítési leírást, amiben az alapok is benne vannak.
Innen elérheted:
Leírás

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Katt az object-re majd a tile-ra és a semmiben "Create New tile"

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

na igen ez már meg van. Bocsi hogy ennyit kérdezek de még ezt szeretném kérdezni: hogy lehet olyan kockát vagy minek mondják azt tehát hogy ne csak az üres semmibe legyen az út/házak,stb... hanem terrain -on rajta vagy földön vagy nem tudom hogy mondjam, ilyet akarnák le tenni. Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Úgy, hogy Editorban rákattintasz a spline-re, utána arra, hogy load, végül kiválasztod az utat.

Közben rá jöttem már csak azt nem tudom hogyan tudok utat tenni. Elõre is köszi annak aki segít.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Üdv!

Mivel tudok a játékban szerkeszteni térképet majd bele tenni ? Másik fórumon láttam hogy írták: benne van a játékban. Én nem találtam meg.
Elõre is köszi a választ.

Erlau Trans
Ezeket feltölteni, majd neked le megintcsak rengetek idõ lenne. Kezdjél hozzá szépen letölteni megint a játékot, ha már nem akarsz vagy nem tejeted meg hogy ki adj érte 10 rongyot.
sziasztok!

nincs valakinek véletlenül út-és keresztezõdés-csomagja? Keresgéltem több letöltési oldalon is de ilyen csomagot nem találtam...a gyári elemekbõl elég egyhangú lenne a mapom, a modellezéshez meg nem értek😄
szabii98

I met God. She's black

köszi

Csinálsz egy SDK könyvtárt, oda bemásolod a szerkesztõ cuccait, + az Omsi könyvtárából a .dll fáljokat.
generalGGabe: azt szeretném kérdezni tõled, hogy hogyan tudtad megoldani a OmsiObjEditP problémáját mert nekem se engedi a load-ot és hiba üzenetet ír ki. Elõre is köszönöm

keress vissza a fórumon. Asszem decemberben felrakta, de nem biztos
Értem nekem is meg van csak nem használom de csak mondtam hogy arra figyelj oda
Sketchupban nemlehet állítani a koordinátákat, csak manuálisan, tehát csak ha oda rakod. Menüben ezt nemlehet megtenni.

Hacked by slaxided

Pedig sokat számítónak azok a koordináták ha nem lesznek 0 akkor el fog állni a busz és az nem jó és kezdheted elõröl az egészet
Szerintem az, de nemhiszem hogy letudnám rakni pont 0ra.

Hacked by slaxided

ja bocsi. Akkor routeres! Megtudnád mondani honnan tudom letölteni?

Az a vonal az nem koordináta lenne ?
x
y
z

Annak a 0 kell lennie az x meg az y tengelyen de a z majd azon kell állítani hogy jó legyen a magassága a busznak
Azt nem én csináltam, hanem Routeres
Blenderhez nem értek, csak Sketchup-hoz. Lenne itt egy kérdés. Itt van egy piros, egy kék és egy zöld vonal. Ahhoz képest milyen helyzetben kell lennie a modellnek? Vagy az mindegy?

Hacked by slaxided

Ki mondta, hogy x-fájl?
Csak mutattam, hogy errõl tudok, ami esetleg elérhetõ....
De a 3ds talán meg nyissa ha jó tudom de Blender az ingyenes és mind 2 ki nyissa az jó busz készítéshez
amelyek a szcezinben vannak,de elláttad õket rail path-tal.

Nem rossz, de sajnos a Google Sketchup nem nyitja meg az x fájlt.

Hacked by slaxided

Vélemény?

Milyen sínekre gondolsz?
generalGGabe fel tudnád tölteni az általad módosított villamossíneket?

A Vbusba készült Setra S315 UL modell mûszerfala:

Nálam minimumon úgy akad a játék, hogy játszhatatlan..

Hacked by slaxided

Elejétõl gondolhattál volna rá. Nekem is volt már ilyen nem egyszer(fõleg ha új dolgot raktam bele néha rájött a roham és aztán rám) de én nem bogarásztam végig a beállításokat visszaraktam mindent pl 2009-es beállításra és utána állítgattam át kedvem szerint.

Ilyen mûszerfallal nem tudom mit kezdjek, mert nem Setra mûszerfal. 😛

Hacked by slaxided

Igen. 😉

Hacked by slaxided

Új fiú, új kérdések...
Ezzel így van minden program is:
új gép, új beállítások.
Mivel újra telepítetted, újnak számít.
Az a felvetés, hogy a számítógép kávét is fõz, itt sem jött be...
Na, megoldottam. Mûködik!!<#idiota>

Elkezdtem gondolkozni, hogy mivel a grafikával van a gond, akkor a beállításokban lehet valami. Bementem, átolvastam mindent, állítgattam, és lám, betöltött. Ez hogy lehet? Pedig én nem nyúltam semmihez...
Ez a volánnak a Setrája? Jól néz ki 😛

Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu

Nagyon profi gratulálok! Bárcsak nekem is így menne 😊

Ha visszaállítom a rendszert, azzal mit eredményezek?

Ennyi jön be.

akkor omsi letöröl, rendszer visszaállítás!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Sziasztok.

Sikeresen újra telepítettem a játékot, minden szépen letörlõdött, és vissza is raktam.

De, most sem tölt be semmit. Se az alap map-on, se ha most megint teszek bele egy újat. Még a busz sem látszik, csak egy szabad téren vagyok. Miért van ez?<#shakehead>
Indítás után az Opciók --> Játékvezérlõk fülön tessék leellenõrizni a beállításokat:

Mivel nekem nincs, így nem tudom tovább mutatni, de a tengely elfordulását egy kék csík jelzi. Ezt kell neked állítani, úgy, hogy a Rev. alatti kockába teszel egy pipát...
Na akkor én asszem abbahagyom a pályák építését! Ez piszok jó!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

sziasztok tudnátok nekem segiteni? nem tudom beállitani a kormányt mert ha jobra forditom balra megy és ha balra forditom jobra megy.ez miért van?

Laci78

Nem tudom elkészül-e valaha, ez csak egy afféle ötlet. Ha valaki még ért a modellezéshez és segítene azt megköszönném. 😊

Hacked by slaxided

fuszhi
Nagyon remek én az egészet úgy megcsinálnám ahogy van nagyon szép munka.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

.dae fájlban oda tudom adni a Setrát, vagy esetleg még sketchup fájlban, ha kell.

Hacked by slaxided

Omsi - Bus Simulator - MAN NL 202 Sound Mod

letöltési helye!

letöltés

Nem tudom ismeritek e!
Ha ismeritek bocs!

Mai két kép

http://noob.hu/2012/01/26/144_.jpg

http://noob.hu/2012/01/26/144_2.jpg

üdv
Ehhez a Mestechko pályához tudnátok segítséget nyújtani? 😊 Leszedtem, de egyszerûen nem találok egyezést a kiindulási pontok és a menetrend között, nem egyeznek a nevek, hof fájl bent van. Nem tudom melyik a kezdõpont, melyik a célállomás.