OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szánodra = számodra
Nekem is szinte minden változat, pálya, busz, út, és objektum, -ami eddig elérhetõ volt, és tetszett-, mind benne van.
Segítenék, de a közel 14 GB-ból nem fogom kibogarászni...
Egyszerûbb lenne szánodra, ha beszereznéd...
A géppel is történhet valami...
Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu
Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu
Lenne egy kérdésem.
Szóval, elkezdtem tevékenykedni az OMSI fõkönyvtárában, mert egy új map-ot akartam berakni, ami óriási, és rengeteg fájlt kell betölteni/átcserélni. Tehát ahogy foglalatoskodtam, véletlenül elrontottam egy pár mappát, és nem tölti be rendesen a játék az objektum-okat, se az alap map-nál, se az új map-nál.
Szóval, újra telepíteni nem tudom, mert tört verzió, és nincs már meg a telepítõje. Ebbõl jön le az, hogy letölteni sem akarom, mert rengeteg idõ lenne, eredetimben meg nincs meg.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy a vehicles, a splines és a maps alap fájlokat tartalmazó mappát valaki nem tudná nekem átküldeni? Azt nagyon megköszönném.
http://www.youtube.com/watch?v=MEh57g3_wSU&feature=related
nem sok értelme van így, de érdekes 😊 egyébként a troli nem megvalósítható? az is tök jó lenne
[/img]
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Hacked by slaxided
Hacked by slaxided
Persze most kicsit pihenek várok le írásra hogy mi hogy mûködik az ik415.04 be meg ik415.14 be meg vannak még jármûvek meg van egy ik 435.02 is azzal meg várom a csuklós man buszt és ha ki jön bele fogok addig meg ott van a 2 darab ik 415.04,14
Hacked by slaxided
Hacked by slaxided
Konvertáláshoz és importáláshoz javaslom a Blender,Deep Exploration.5.5.6.3,Autodesk 3ds Max 2012.
A erre jó a válasz gomb...
Elõre is köszi!
omsigbm.ewk.hu

Hacked by slaxided
SketchUp viszont nem niyt meg 3ds fájlokat.
Ha akarod akkor elküldheted és megcsinálok amennyit tudok belõle 😊
Hacked by slaxided
Én azért csinálom abban mert ahhoz értek...
Hacked by slaxided
ikarus 260/kormany.o3d
Ez egy egszerû megjelenítõ parancs.
Az animálás más tészta.
Megpróbálom bemutatni, hogy mi-mit jelent:
SD80\SD80_Panel_Gangwahl_1.o3d megjelenítõ parancs
automatic_1 Ez a parancs amit csinálni fog ha rákattintasz
3
origin_from_mesh
anim_trans Anim=animálás
cockpit_gang1 Az animálás parancsa, hogy mit animáljon
-0.008 Ez pedig, hogy merre és mennyit mozogjon.
Az elsõ hely az x a második az y a harmadik a z tengely.
omsigbm.ewk.hu
Lemodellezel egy buszt, átkonvertálod 3ds-be, onnan x-be, majd o3d-be és úgy mehet Omsiba. Az ajtókat meg a kapcsolókat a játékban kell leanimálni, de nem egyszerû, ezért törekszem normális kapcsolókra (kör alakú ajtónyító, stb...)
omsigbm.ewk.hu
Addig sajnos pihen.
Egy kérdés: ezt az "invis_street.sli"-s megoldással csináltad?
Képeket rakjak még fel ?