OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvolt.. 😛 de kb kéthetente ha egyszer megnézi a fórumot

Hacked by slaxided

Küldjél neki privát üzenetet úgy el éred és majd lesz vissza ír neked
Mestechko ezt a pályát szeretném leszedni valahonnan, de ahová fel van teve valami orosz oldal onnan sehogy se tudom leszedni, be kell írni valami kódot a képrõl, de képet nem tölti be. Nem tudtok más oldalt ahová fel van még rakva??

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Nemezának megvan, õ mondta is hogy ideadja, de nem nagyon elérhetõ ezen a fórumon.

Hacked by slaxided

Valaki elkezdte csinálni talán ha jó rémlik a dolog de nem biztos meg szerintem max akkor fogja vagy fogják oda adni ha bele unnak vagy nem megy nekik valami építés közbe vagy másba stb....
Valakinek megvan a Man SL223-as elkezdett busz omsihoz? kellene.

Hacked by slaxided

Nekem is szokta csinálni, de nem olyan sûrûn mint neked. 5 percenként (néha egyáltalán nem) és 2-4 másodpercre elmosódik a kép és vissza áll, engem nem zavar... Megoldást nem találtam rá, eddig...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Sziasztok!
Lenne egy problémám. :S
Csak nálam van úgy, hogy a játék megy kb fél percig, utána pedig megáll olyan 10 másodpercre, elmosódik a kép és utána újra folytatja? :S
De ezt ismételgeti dél percenként. Eléggé játszhatatlan így.
Nincs rá megoldás? Minimum grafikán is ezt csinálja. :S
A ráncos ajtós Ikarus -nál hogyan kell beállítani a harmadik ajtót ésa csengõt gombra???
Talán itt is van videó mit hogy kell használni kezdõknek csinált videókat Routeres meg azoknak akik most ismerkednek a játékkal

Én is üdvözöllek téged!

Elindítod az omsi-t, pálya betöltése busz nélkül funkció, a pálya legyen például a grundorf! A pálya betölt, ALT gombbal elõhívod a menüt, rákattintasz a balról 3. ikonra, kiválasztasz egy buszt, a honállomás legyen a grundorf! Betöltõdik a busz, megint ALT, kattints a menetrend ikonra, járatszám, stb kiválasztod, és ok! IBIS beállítás: CTRL+* 07600
CTRL+/ 01 vagy 02 attól függ, hogy Bauernhof vagy krankenhaus felé mész!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Szia!
"Ansagen\" (L.$.yard) $+ "\" $+ (L.$.act_busstop) $+

ilyen modosítással mûködik ha Vehlices/SD202/Sound/Ansagen/pályaneve/

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

tibi842
Hogy kell beállítani azt hogy melyik szakaszon akarunk menni ?
pl 76 os járat, bauernhof,....stb
vagy tudtok e erre egy jó videót, hogy hogy kell játszani ezt?

Letöltötted a pályához tartozó jegycsomagot?
nemeza
{Macro: IBIS_PlayAnnouncement}

(L.L.IBIS_busstop) 0>
{if}

"..\..\Ansagen" (L $. Act_busstop) $ +

(LLIBIS_RouteIndex) (MVGetBusstopCount) 1 - (LLIBIS_busstop) <=
{if}
"Der Begriff _ #" + $
{endif}

. "WAV" $ +
$ Msg
(T.F.ev_IBIS_Ansagen)
{endif}

Így a Vehicles mappában legyen az Ansagen almappa.
A pályák szerinti rendezéshez kellene egy megfelelõ pálya azonosító változó
Blender.
Persze mibe csinálod programra gondolok ?
Üdv.
Csinálgatok egy MAN EM192-t.
Épp az üvegeknél tartok, de nem tudom hogy hogyan kell átlátszóvá tenni a fehér üvegeket.
Azt tudom, hogy valamit a Fenster.tga-val kell csinálni, de pontosan valaki leírná, hogy mit és hogyan ?
Colos111
OFF: Én ezt élõben hallgattam! komolyan nem értem ha egyszer fel készültek a nagy hóra akkor ilyen miért van!?!?!?!?

Scania V8

bocskor3
Tudom tisztelt Nemeza épp azt mondtam hogy a 280-as NEM tolócsuklós mert a "B" tengely a hajtott de a Rába Contact az már tolócsuklós.Ha félreértettétek azt írtam hogy nagyobb baj lett volna ha egy Rába Contactal megyek mert ha az tolja ki a farát akkor azt nehezebb visszahozni...

omsigbm.ewk.hu

innen töltöttem le:
http://omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2335
Köszönöm, próbálgattam.

"Ansagen\Spandau_Xtreme\" (L.$.act_busstop) $+
"Ansagen\Bad Kinzau\" (L.$.act_busstop) $+

(L.L.IBIS_RouteIndex) (M.V.GetBusstopCount) 1 - (L.L.IBIS_busstop) <=
{if}
"_#terminus" $+
{endif}

".wav" $+
$msg
(T.F.ev_IBIS_Ansagen)
{endif}

Az elsõnél a modosítás bevált viszont gondoltam alá másolom a következõt,de azt már nem vette be (nem szólt a bemondás)
Valami "és" jel kell oda?, mert egymás alatt nem jó

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

Ibis hang be mondás talán meg van benne tolató hang mód is de lényeg ibis be mondás meg a tolató hang
Köszi. Mire keressek?

Ha buszra gondolsz meg lehet meg lett csinálva mindegyikhez keres vissza be is linkeltem
Sziasztok!

Meg lehet oldani azt, hogy a hangosbemondó ne csak az MAN_D92-nél szóljon hanem az egésznél?? Legalábbis nálam csak annál megy, a New Berlin-Spandau Map V1.4-es pályán játszom.

kifli
Nekem a kiflibe fagyott buszra adott tanács tetszik 😄
A bus-fájlban a kameranézetek balról kezdõdnek, és általában a harmadik a sorban, de zárójelben szokás jelezni a sofõrnézetet (std)...
Köszönöm!
Ezek szerint rossz fájlban keresgettem....😊

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Két különbözõ dolog, két fájl:
a sofõr pozíciója a passengercabin_NL202.cfg-ben;
a kameranézet a MAN_NL202.bus-ban található.

Halkan jegyzem meg, hogy vezetési pozíció nem egyezik meg a kameranézettel...
ozimak
OFF:"fönnmaradtam a... fõpostánál...","na úgyis innentõl kezdve a menetrend az...csak tájékoztató jellegû...","gyerekek még a temetõbe is jöttek velem!!! Há borzalom a vénasszony!!!"
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
De marhára igazuk van...
Ezek hogy készülnek? 😄

Sziasztok!

A MAN_NL202.bus fájlban, melyik értéket / értékeket kell átírni ahhoz, hogy a vezetési pozíció lejjebb kerüljön, illetve a vezetõi nézetet függõlegesen dönteni lehessen?

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

kifli
OFF: BUSZ rádioforgalom szegeden, havazás után 😄
Amennyiben kideríted, melyik pályához melyik bemondás szerepel, majd egyenként, minden busz scriptjében kijavítod az elérési utat, akkor lehetséges. Jelen pillanatban kötött a könyvtár-elérése:
{macro:IBIS_PlayAnnouncement}

(L.L.IBIS_busstop) 0 >
{if}

"Ansagen\" (L.$.act_busstop) $+

(L.L.IBIS_RouteIndex) (M.V.GetBusstopCount) 1 - (L.L.IBIS_busstop) <=
{if}
"_#terminus" $+
{endif}

".wav" $+
$msg
(T.F.ev_IBIS_Ansagen)
{endif}
{end}
Szép havas délutánt !
Ansagen-nel kapcsolatban lenne kérdésem:
Az megoldható lenne valahogy hogy ugye minden pályához tartoznak bemondások, de ez 1 mappában van. Az lenne a jó ha ahány pálya annyi helyen a bemondások hogy ne keveredjenek.
pl. Ansagen/Xtreme I/......, Ansagen/Xtreme II/......, és így tovább illetve ezt valahogy az IBIS2.osc-be a megfelelõ résznél modosítani.
Ez lehetséges?
Köszönöm a válaszokat.

ccv520
OFF: Az húzócsuklós, mert a B tengely "húzza" elõre a kocsit.

&#171;&#171;&#187;&#187; &#8226; &#166; CCV-520 &#8226; CCV-537 &#8226; HKZ-209 &#8226; MBZ-329 &#166; &#8226; &#171;&#171;&#187;&#187;

nemeza
OFF: A 280-as nem tolócsuklós! Attól tolócsuklós valmi, hogy az utánfutóban van a motor, és a hajtott tengely. A 438.81T-k pl. nem tudom minek nevezhetõek, hiszen ott a motor hátul van, de a hajtás a 2. tengelyen.
Sajna ugyan úgy nem megy. Álligattam a grafikánál is valamit, de az se segített.
bocskor3
OFF:Tegnap utaztam Oroszlányról Tatabányára a vértes volán egyik 280-asával,szerintem még mindig jobb hogy a "B" tengely a hajtott mert hát nemtudom hogy valki tudja ae de Tbányán a templomnál a busz "kidobta a seggét" és a söfõr nehezen vissza tudta hozni.De ha egy Rába Contactal történik ez meg,hát... sztem nagyobb baj lett volna mert ugye az is tolócsuklós.Úgy biztos nehezebb lett volna visszahozni.

omsigbm.ewk.hu

Az a gyalogos felüljáró, és azt Dgufoplast készítette.

Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu

Gyönyörû, meseszép!

Milan1909, ha megengedsz egy kérdést, azon a felüljárón melyik busz fog közlekedni?
Ha ilyen részletesen kidolgozod az objektumokat, akkor senki nem fog tudni a pályán játszani.
Természetesen, ha valami pályázatra készíted, nálam tuti elsõ helyezett...
Itt láthattok róla képeket: http://indafoto.hu/DelPest_Palya/koki_1

Sziasztok, készül Kõbánya-Kispest....

Közben megtaláltam, ezért még egy gyors kérdés:
a pályához tartozó ticketpacks-ot is letöltötted, és a megfelelõ helyre bemásoltad?
Jeleznéd, honnan töltötted le ezt a pályát? (Burgstedt?
Talán valamilyen kiegészítõ is kellene...
Értem, köszi!

Nem lehet több féle jegyet eladni, mert a többi jegy vagy nyugdíjas vagy gyermek/diák, és ilyen emberek még nincsenek az OMSI-ban.

Sziasztok!

Miért lehet csak három féle jegyet eladni?? A beálitásoknal tapasztalt jegyeladásra raktam de akkor is csak 3 féle jegyet tudok eladni csak. Valaki tud erre valami megoldást, hogy lehessen az egész jegy közül eladni??

Köszönöm.

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.