OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv! letöltöttem egy pályát,(Burgstedt) és amikor megállok a megállóba akkor mindíg ezt a hibát írja ki😞de csak akkor amikor vannak felszálló emberek :S
---------------------------
Omsi 1.01
Zugriffsverletzung bei Adresse 0053001B in Modul 'Omsi.exe'. Lesen von Adresse FFFFFFF4.
OK
Lehet vele valamit kezdeni h. ez ne jöjjön be?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Oké. Kösz a tippet.
De ami a CBS be van az mind meg van a v busz hoz is meg jobban jársz ha v buszból konvertálod át nem kell külön szenvedni vele meg gyorsabban el készülsz is az egésszel
És inkább Deep Exploration-el mert csak az van meg.
De inkább CBS 2010-bõl próbálok meg egyet.
Blender 2.61-ben konvertálnék buszt a vbus-ból vagy legalább is megpróbálom.
Ezeket itt találod.

Bad Kinzau, Projekt Szczecin (Stettin), Moges, Berlini 27-es járat (1989-ben).

Sokat játszottam mostanában a Berlin Spandau V1.4-en, de kicsit unom. Tudtok jó pályákat (esetleg azt is, hogy honnan tudom letölteni)?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Én mondjuk sokra nem jutnék csak jó lenne ha az a Renault Magnum elkészült volna hozzá 😊 Kamionokat jobban csipem csak a fizika miatt jo lenne itt is kamionozni 😄

Én bírnák fel tenni videót csak aki nem ismeri a programot vagy programokat az nem tud sokat kezdeni velük és akkor értelmet len a dolog szerintem 😄 😊
Én tettem fel egyszer egy saját magyar leírást, ahol egy kockát tettem be 😄
El lehet benne készíteni, csak nem érdemes.
Közvetlenül nem tud DirectX formátumba menteni, ami fontos szempont az Omsiban.
Tapasztalataim szerint eddig kettõ program tud (külön állítgatás nélkül) így konvertálni: a Blender, valamint a Deep Exploration...
A többiek biztos tudnak még egy pár programról...
Lehet készíteni és ami mozog meg animálva lesz mind külön a többi meg script kérdés és mûködik minden csak idõ igényes munka de nem vészes a dolog
És aki tud segít neked a dologba de program az tényleg fontos hogy meg felelõ legyen javaslom ha meg lévõ buszt konvertálsz ami kész van és nem te készíted csak konvertálod a hoz jó a Blender,Deep Exploration,valamelyik a sok közül meg kell egy kis alap ismeret is a program használásáról is hogy tudjad mi hogy van és mi csinál a programba
muszáj emlegetned a script-ket? Elég volt nekem az ablaktörlõt megcsinálnom!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Kérdés -> Google Sketchup al lehet készíteni buszt? És a mozgó alkatrészeket mivel lehet megcsinálni ? 😄 + a script ek 😄

Az még jobb megoldás, hogy eldöntöd melyik programokkal, mit szeretnél készíteni, majd a munka során felmerülõ kérdéseket -jól érthetõen megfogalmazva, felteszed a fórumon...
Legjobb megoldás nézel videókat, és addig próbálkozol amíg nem sikerül!

Nincs magyar nyelvû leírás a buszkészítésrõl.
Hello! Valaki tudna magyar nyelvû leírást adni, hogy lehet OMSI-ba buszt készíteni/konvertálni mert lehet, hogy megpróbálkoznék vele.
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
Sziasztok légyszi segitsetek mert van egy kis problémàm,mert ha man buszt akarok vàlasztani ki ir egy csomo hibát mit lehet vele kezdeni elöre is köszi
Martinez01
Kerültem egy kört Kispesten a mannal😄

Kispest with MAN by RaidonsiXX, on Flickr

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Nem törted "totálra" a buszt? Mert akkor elõ szokott fordulni 😄 Am ha nyomsz egy altot meg egy villáskulcsot 100% lesz a buszod 😄

A beállításokban kell valamit variálni.
Ha csak D92-nél rossz, akkor nem tudom mi lehet a baj.
Asszem ott kell valamit bekapcsolni, ahol a tükrözõdés van.
Nekem teljesen hibátlan!
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy miért van az, hogy a D92-es buszon nem mûködnek a visszajelzõk (index, hátsó ajtó, stb)? A leszállásjelzõ viszont mûködik.
De, megtud. A fordulóköre a 260asnak és a 280asnak is egyaránt 22,5 m. A kaszálás az más tészta.
adam993
OFF:Jó, de még mindig kisebb körben fordul, mint a tolócsuklósok.😄

Penge88
OFF: Bocsi, egyáltalán nem az okoskodás miatt, csak a helyesség kedvéért. A 280-as nem tud ugyanakkora körben megfordulni, mint a 260-as, pont a részben kormányzott hátsó kerék miatt, mivel a csuklónak lesz egy, hát hülyén fogalmazva, kilengése. Jártam már úgy, hogy 280-ason utaztam, és a busz hátsó késze és egy villanyoszlop között volt kábé 30 cm, és a sofõ alászedte hogy megfordul és ledarálta a hátsó ajtónál a busz sarkát xD Csak hallgattam, mi ez a nagy robaj, recsegés 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Lehet meg lehet majd oldani de ez akkor fog ki derülni ha ki jön de jó lesz a másik típus is amit CCV-520 mondott én csak videók alapján meg kép alapján láttam de azt is meg lehet csinálni de nekem erre a célra ki vannak készítve a 435-ök majd ha kint lesz az de persze elõször majd a teszt jön és utána majd a többi dolog
adam993
Igen, a 280-asnál a B tengely hajtott. De ha megvan a csuklósricpt, akkor onnan már könnyebb a dolog.

adam993
Annak örülnék.😊

ccv520
Majd lesz 284-es. 😊

««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»

Én nem szeretnék okoskodni de eredetileg én kezdtem el az Ikarus 280 ast de félbe maradt a dolog most pihen de viszont ha ki jön a MAN csuklós busz az jó lesz alapnak csak nem biztos hogy a hoz mert ha készítõk oda figyelnek arra hogy hol legyen a hajtás akkor nem lesz jó mert annak hátul van hajtása az aszt jelenti hogy nem húzza a hátúját(csukó részét)hanem tolja a csukló rész az elejét és azé nem lesz jó a dolog a Ikarus 280 hoz de a Ikarus 435-höz jó lesz majd
adam993
Errõl én tudok, de lassan készül a csuklós Man, és az alapján már lehet.

Igen, a Man busz lesz az alap.
Egyelõre még nem lehet olyan csuklós buszt készíteni OMSI-ba, ami megfelelõen mûködik.

adam993
Elvileg BkvFan csinálja 280-as Ikarust. Csak a 280-asnak kormányzott a C tengely, ha jól megfigyeled. Ezért tud ugyanakkora körben fordulni, mint a 260-as. Csak ezt valahogy meg kellene oldani a játékban.

õõ egy gyorstalpalót kaphatok errõl? 😊
adam993
Jut eszembe...Az Ikarus 280-on hogy lesz megoldva a C tengely kormányzása?

fuszhi
Hát hatalmas vagy 😊 Ez tetszik.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Jelcz Vero, és nem!

Nekem a busz tetszik, mi a neve ? És le lehet tölteni ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

A képek alapján tetszik. 😊

Oké. Sok sikert!
nem fiktív! Valós (érd) pálya ez után várható

Tehát akkor ez valós pálya ugye?
marka47613
Szuper lesz a pálya, csak így tovább!
Nekem nagyon bejön a képek alapján!