63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kem001
    Azért mert szólás szabadsága van, szvsz ennyi erővel te is figyelmen kívül hagyhatnád a hsz-emet, és nem foglalkozol vele. Mellékesen Isten ments, hogy "kollégád" legyek..
  • ozimak
    De engem ez nem érdekel kolléga! :) Engem a játék érdekel, azért írtam ide ebbe a topikba segítségért. Engem nem hajt a vágy, hogy mások értékrendjét, vagy megítélését elbíráljam vagy megpróbáljam befolyásolni. Főleg nem akarom a másiknak megmondani, hogy mire és mennyit költsön, vagy hogy szerintem mi a helyes. Ez nem az a részleg. Szerintem ilyen részleg nincs is a fórumon. Talán a privát üzenet... Sosem értettem miért nem lehet ilyenkor inkább csendben maradni... :( Én mindig ezt teszem ha nem tudok építő jelleggel hozzászólni.
  • Routeres
    Advanced Omnibus Driver.
  • kem001
    Én is nemrég raktam össze a gépemet, és előtte már jóval megvettem eredetibe a játékot, ráadásul a megjelenés előtt... Ha meg ennyit költök gépre, játékra mellé nem sajnálom a pénzt, ha már úgyis megdolgozok érte.
  • ozimak
    Na neeee :) Én úgy láttam, hogy "OMSI - Omnibussimulator" a topik neve és nem "pénzügyi tanácsadás". :) Ráadásul attól, hogy vettem 100 ezerért egy videokártyát, még nem lettem hülye. 1.: Az ér annyit, ez meg nem ér 32 euro-t. 2.: Igen most egy nagyobb összeget költöttem a gépemre ha már ennyire érdekel. Pontosan ebből kifolyólag ezután nem nagyon lesz semmire sem! :) Ergo. Most jön a gatyaszorítás! Annyira bírom ezt az önkéntes erkölcscsősz dumát... Nem igazán van közöd hozzá hogy mit vásárolok a pénzemből. Nem is igazán tudom hogy gondoltad, hogy ezt szóvá teszed... ez is egy érdekes felfogás... nekem soha nem jutna eszembe, segítség helyett "mások zsebében turkálni". Ennyit erről.
  • Tierhold
    Üdv mindenki!
    kép
    Egy képen láttam ezt az információs sávot, de az istenért, nem találok róla semmit. Valaki tud erről a dologról bármit is?
    Utoljára szerkesztette: Tierhold, 2015.12.06. 20:00:22
  • kem001
    100k-s vga-ra nem sajnálod a pénzt de a játékra igen? Érdekes felfogás..
    Utoljára szerkesztette: kem001, 2015.12.06. 19:55:34
  • ozimak
    :/ Felmentem steam-re, gondoltam megveszem... így 2 év után gondoltam már nem lehet olyan drága. Ühüm... 32 euro... Na neee :) Azért az egy "kicsit" erős :) Max. 10 euroért megvettem volna. De mindannyian tudjuk hogy közel sem hibátlan.
    Visszatérve a problémára: Minden verzió ezt csinálja, a régebbiek is. Valamit nem szeret a game.
  • TNH
    Akkor "ddr2 vinyó"?
    Máskülönben értelmetlen a hsz. Ja, így is...
  • kem001
    Az eredeti steam-es verzió nálam hibátlanul működik Win 10 64 bites verzió alatt, szvsz itt szerintem nem eredeti játék kavarhat be.
    Normális FPS-t meg ne várj el, ilyen motorral esélytelen..
  • ozimak
    Pont most akartam beírni ide segítségért. De úgy látom másnak is pont ugyanez a hiba van. Nekem is állandóan mindenre ezt a "kein gültiger gleitkommawert" hibát írja. Gyakorlatilag játszhatatlan. Előtte simán tudtam vele játszani. Most 3 dolog változott: Win10 lett a 7-ből, egy 4k-s monitorom van és egy R9 390-es vga-m. Pont ezek miatt a változások miatt akartam volna kipróbálni. Gondoltam hátha most már értelmes fps-el tudok játszani. De nem... És megoldást sem találok rá.
  • Fognar
    Videókártyára gondolt.
  • TNH
    "Vinyó 2 Gb"
    Az OMSI maga ennél többet foglal, nemhogy maga a Windows. :D
  • norb82
    Ezen játssz a Vice Cityvel...
  • GTT436
    Valaki tudna nekem egy olyan beállítást létrehozni ami valamennyire futhatható a játék: Cpu: intel Duo2 2 ghz
    Ram:2.25Gn ddr2
    Vinyó 2 Gb Amd radeon 6670HD
  • TNH
    Windows 10-et használok én is.
    Winsenburgot ezen a gépen nem próbáltam, de a laptopomon (i3-380m,6Gb,HD5730) sem nagyon akadt vele probléma. Beállítás kérdése az egész.
  • gabesz012
    Ez tök jó. Nem tudom akkor miért megy nálam ilyen szarul, árnyékok úgyszintén kikapcsolva nálam is. Lehet a win10 miatt, azt nem szereti annyira? Winsenburg Citaroval is eléggé megkajálta, a buszállomás környékén tükörbe nézve ott is akad. Igaz, hogy ezek kb. a legdurvább mapok, de azért mégis na.
  • TNH
    A VGA-m a tiednél gyengébb (GT640), minden más u.a.
    Rathaus Spandau min. 40 FPS, az alá nem megy tiszta időben, sok AI-val, árnyékok nélkül.
  • DoubleBilly
  • reveszda
    @landiarpi: más pályával is ezt csinálja, szó szerint minddel
    @Hotemak: Igen csináltam, és az alapjátéknál is ezt csinálja már, tehát ez nembiztos, hogy omsival kapcsolatos probléma :/
    Másnak akinek win10-e van mükszik hibátlanul?
  • gabesz012
    Ez nekem is aktuális téma. Nagy elvárásaim nem voltak, fix 50-60 fps-ek, de azért röhej, hogy még mindig nincs meg csomószor a 25... (i5 4460+8 giga+ gtx960) Több beállítást is próbáltam, többek között a tiédet is. A teljes pálya betöltése a lag-okat megszünteti, de az is legalább 10 fps mínuszt jelent. Berlin X10 egyik nap jól ment, másik nap már nem, pedig közben nem piszkáltam a beállításokat, csak más időjárás volt. De az alap Berlin fut még mindig a legszarabbul, tiszta időben Rathaus 23 fps körül, azért ez tényleg gáz (kevés AI busszal, 2-es priority-val). Bécs 2 Solarissal rendesen megy, a hozzá mellékelt csuklóssal 15 fps a végállomáson, az volt a csúcs, jót "röhögtem" rajta. Sajnos úgy látom ez a program olyan, ami soha nem fog tökéletesen, élvezhetően menni.
  • Hotemak
    Tiszta újratelepítést csináltál? Tehát töröltél minden Omsi-val kapcsolatos fájlt a Steam könyvtárból?
  • landiarpi
    Szerintem valami a Dél-Pest 4.0 -val nincs rendben, mert az az első pálya amit be akarna tölteni.
    Szerintem töröld a Dél-Pest 4.0-t és próbáld anélkül, hátha.
  • reveszda
    Bármire kattintok ilyesmi hibákat ad, közbe újratelepítettem, és már a géppel is mindent csináltam:
  • landiarpi
    PC újraindítás után is ezt írja ki?
    Utoljára szerkesztette: landiarpi, 2015.12.03. 22:42:53
  • reveszda
    Igen, már ujra is telepítettem és akkor is ezt írja ki, a sok szám mellett, bárhova kattintok hibaüzenet :(
  • Hotemak
    Szia! Próbáltad már a Steamben az Omsi2 tulajdonságok fül alatt a Helyi fájlok épségének ellenőrzése funkciót?
  • reveszda
    Sziasztok! Már napok óta eszi az agyam, hogy az omsi miért nem indulhat el, mert ha bármire kattintok, akkor kidob valamilyen hibaablakot, melybe számokat látok, majd mikor elindítanám az utoljára kiválasztott pályát, akkor meg ezt a hibát adja:

A logfile semmit nem ir, és jelenleg használhatatlan a játék, valakinek vmi ötlete? köszikee
    Utoljára szerkesztette: reveszda, 2015.12.03. 17:08:53
  • Routeres
    Mi? OMSI-ban? Gyorsan felejtsd is el ezt a fix 60 fps dolgot, mielőtt beleéled magad. :)
  • PetiM44
    Maximum akkor, ha a játék elején bekapcsolod a teljes pálya betöltését. Egyébként a játék közbeni töltések miatt időnként mindig meg fog akadni egy kicsit, ez mondhatni a játék hibája.
  • abner56
    Körülbelül milyen grafikai beállításokat kéne használnom?
  • Maceehun13
    Szerintem igen
  • abner56
    Sziasztok!
    Ezzel a Géppel el lehet érni az Omsi 2-be a stabil 60 fps-t?
    AMD Radeon R9 280X Videókártya
    AMD FX-8320 Eight Core Processor 3,50 Ghz
    16 Gb Ram

Utoljára szerkesztette: abner56, 2015.12.03. 14:07:08
  • Maceehun13
    Köszi tudom egy videósnál láttam és gondoltam jó lesz de nem az
  • jxbell
    Ezzel a pizap-pal olyan lehet festéseket készíteni, mint csúzlival lerohanni az usát.
    Ezek közül tessék választani: Photoshop, Gimp, CorelDraw, Paint.NET
  • Maceehun13
    Sziasztok mostanság repaintokat probálok csinálni de egy kérdésem lenne mégpedig az,hogy ti a volvo 9900 hoz hogyan csinálnátok rep....
    mert én használok egy pizap nevü alkalmazást de a .bmp-s dolgokat nem találja és így nem igazán tudok mit tenni ezért kérem a segitségeteket .Lehet más progival kellene probáljam vagy csak újra hülye vagyok és nemtudom mit is kell csinálni.Válaszokat elöre is köszi
  • Sztivi05
    Közben rájöttem hogy Z -re van állítva de Y érzékelte . Ezért Y-ra állítottam és már érzékeli is a Z-t. :D
  • norb82
    Az SDK kézikönyvben elég jól benne van hogy kell használni.
  • lanerto
    Régi verzióknál volt ilyen bug, elvileg mára ez javítva van. (Jól tudod, Shift+Z ha nem állítottad át)
  • Sztivi05
    Amivel előlehet hívni a fenti piros információt annak mi a billentyűparancsa mert hiába nyomom a Shift Z nem jön elő .