63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#58682 Ja értem már, miért nem működött.(amióta a lapos megvan azóta nem raktam át a keyboards.cfg-t mert elfelejtem) Köszi a tanácsot. Akkor bele is nézek majd hétvégén(most nem mert a laptopom nincs bekapcsolva iskola miatt(csak hétvégén van beindítva), a nagy gép is csak a tanulás végett van benyomva)
Azt nem értem hogy valaki képes volt 4 dislikeot a videóra (tegnap még ez nem volt így) de az összesre kivéve egyre ami nem omsis.( Lehet hogy 4 ember volt, de ha 1 ember és 4 profiljával trollkodott, elküldeném a halálba. Persze ha 4 különböző ember dislikeolta, i don't mind... Ha nem tetszik, ez van. Az OMSI moddolásra is jó, de higgyétek el, van ennél gyengébb is(nem mondok konkrétumot de tudnék).
A trollokat meg úgy gyűlölöm ahogy vannak.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.11.30. 16:45:25 -
#58681 Azt hiszem benne van a válasz a leírásban, amit készítettem a modhoz.
Ha nem működne a mod, fel sem szállnának az utasok szerintem.. Igyekeztem valósághűre készíteni a játék adta lehetőségeken belül.
3. oldal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Táblák kezelése
1. Futártól függetlenül lehet léptetni felfelé [PageUp] és lefelé [PageDown] a célok számát egyesével.
2. A futárhoz lehet igazítani a táblát [F8]-cal.
A kapcsolódó kódok / triggerek
bus_rollband_setT - futárhoz igazítás - [F8]
bus_matrix_change_steckschild - felfelé léptetés - tábla tartóra klikkelés, [PageUp]
bus_rollband_up_step - felfelé léptetés - tábla tartóra klikkelés, [PageUp]
bus_rollband_dn_step - lefelé léptetés - [PageDown]
A saját inputs\keyboard.cfg fájlt mellékeltem. Az addon mappában található.
Jó játékot! ;)
nemeza
Utoljára szerkesztette: nemeza, 2015.11.30. 14:19:42 -
#58680 Én meg csokit! :) -
#58679 Igen ezt tudom csak gondoltam jobb lenen billentyűzeten. -
#58678 Van amúgy egy leírás is a busz mellé.
Először ki kell venni a kulcsot a fiókból (rákattintasz, és akkor a helyére kerül), utána megnyomod a jobb panelen az akku gombot. Ezután az egérrel ráböksz a kulcsra, és elkezded húzni (azt hiszem lefelé kell). Először csak a gyújtást adja rá, majd utána a motort is be lehet indítani. -
#58677 A kulcs be helyezést és a áram kapcsolót meg találtam csak a kulcs elfordítást nem. -
GTT436 #58676 Engem viszont zavar :/ Nemeza választ kérek! :3 -
#58675 Nálam se működik a tábla mod (de ez engem nem zavar mert akkor is felszállnak az utasok) mert hiába van a futár beléptetve a buszon a táblán semmi nem jelenik meg. Nem tudom miért, ha nemeza itt van gondolom tudja az okát akkor, hiszen ő készítette azt a modot. -
GTT436 #58674 És arra mi a válaszod hogy hiába van a táblás busz amikor a táblát se jeleníti meg. :c minden a helyén van. -
#58673 Próbáltam megcsinálni(működik is! Én leellenőriztem.) Azért nem működik, mert a mappa név nem egyezik. Az Ikarus 260 BKV 2015-ből másold ki a tartalmakat a buszba és a nemeza modjából is. Először nekem sem működött(ezért ellenőriztem le kiadás előtt), de rájöttem, hogy azért nem mert amit behúztam a mappába nem működik. Nem az én hibám, Mark0244 nevezte át a mappát Ikarus 260 BKV-ra(azaz elhagyta onnan a 2015-öt). :D Utána már működött rendesen. Szóval a nemeza modjában a Vehicles mappán belül az Ikarus 260 BKV 2015-be menj bele és a tartalmát másold be a buszba utána majd az én modomat. Ja, és a V2-nek meg kell hogy legyen neked mert a ZF mod is benne van.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.11.29. 14:28:26 -
#58672 Nem tudom, van-e egyáltalán billentyűparancsa, de jobban jársz, ha egérrel indítod (a kulcsra nyomsz egérrel, és eltekered). -
GTT436 #58671 El tudod nekem küldeni a fok-gyemet és a tábla módot? Mert amit most csináltál nem működik :c
Utoljára szerkesztette: GTT436, 2015.11.29. 11:49:20 -
#58670 Valaki meg tudja mondani hogy az Ikarus EAG -t melyik billentyűparancsal lehet beindítani ? -
#58669 Letöltés
Használjátok egészséggel, egy kicsit javítgattam a váltó és a motor scripten a BPI-566 modnál, hogy a valóságot tükrözze. 5 modot tartalmaz. (00-63, 00-66, 03-55, 06-67, 15-66) -
#58668 Sziasztok!
Tud valaki adni, vagy csinálni az Ikarus 256.44-hez álló utas módot?
Szerintem jó lenne, mert elég hamar megtelik a férőhely e jó kis buszon! :D -
#58667 BPI-566 v0.99 (ha azt mondjátok hogy ez már nagyon hasonlít az igazi BPI-566-hoz, akkor talán v1.0-nak is nevezhető), BTW, a csatornámon még van 3 új videó : BPO-063ról. BPO-066-ról és BPO-355ről még. Még készíteni fogok modokat hozzá csak mivel most lesz angolból vizsgám 2 hét múlva így a vizsga után tudok ezekbe belevágni. Meglepetés lesz, nem akarom lelőni a poént Kiadás: hétvégén (+ a nemeza féle tábla + FGY + kmgy km óra modot használja a sound mod pack) -
neo8888 #58666 Nagyon komoly lesz, sok sikert a pálya további építéséhez, én már várom! :) -
Netreg2 #58665 Aki eredeti Omsi 2 szeretne most 25% kedvezmény van rá a Steam-en.
Kiegészítők 20% kedvezmény. (kivéve az új Bécs) -
atty707 #58664 Lehet el kellene olvasni:
"FIGYELEM!
Az oldal összes letöltése megtalálható a MEGA-n! További információk az OMSI.HU Hagyaték posztban!"
Minden aloldal tetejére kiraktam... -
Maceehun13 #58663 Sziasztok ezen az omsihu2wordpress.com-on amikor leszednék valamit megnyitja az adrive-ot és nem lehet letölteni az adott dolgot ez miért van? -
mokesz96 #58662 Sziasztok. Van valami Info az Ikarus 415.26 ról ? :) -
Harixis #58661 Én is elkezdtem a székesfehérvári hálózatot építeni de igen hamar megakadtam. E alapján tettem le az első lépéseket, hogy legyen valós a pálya domborzata, de nem jelent meg a google kép aztán mostanában nem foglalkoztam vele.... -
#58660 Ez 3 napos munka? Hát azt a rohadt. Nagyon állat a cucc. Hajrá! -
Maceehun13 #58659 Szia Martin amit kreáltál az valami bámulatos remélem hmar kész lesz és hasithatok majd rajta az Ikarusokkal nagyon szép munka csak így tovább
-
#58658 Jó lesz - főleg - ha a Délpesthez építed hozzá :) -
bpi 773 #58657 Szisztok Martin vagyok. Elkezdtem építeni egy új dépesti vonalat. Melyen a 98/98E szakaszán hasithatjuk az utat amit kész lesz. 3napja fogtam hozzá és jelen állás szerint itt járok és igy néz ki a pálya eddig:
Baross utcáig jutottam el egyenlőre de remélem hétvégére elérek rákoshegy vasutállomásig és akkor mar csak a 98 rákoskeresztúri része maradt. Aki szerint jo az kérem irjon valami véleményt első normális projektem ami megvalósulni látszik!:) köszi a figyelmet:) -
vertexx #58656 Sziasztok! Letöltöttem az Omsi 2 Wienna Route 23A játékot. Minden szép és jó benne csak egy szépséghibája van,az,hogy a VA_GS_Hochflurer tipusú buszra nem akarnak felszállni az utasok. Nincs valakinek valami ötlete? -
névtelen91 #58655 Akkor amire le akarom cserélni azt a cfg-s be bemásolom + a hangokat aztán kész? -
#58654 A buszok sound mappájában van egy sound_akármi.cfg, azt jegyzettömbbel tudod szerkeszteni. -
Geri556 #58653 Kell :P -
névtelen91 #58652 Hogyan lehet egy busznak a hangot kicserélni??Kell hozzá valami program?? -
landiarpi #58649 1.01-es verzió aktiválva van?
Vagy töröld az egészet, rakd újra az 1.01-et, és elküldöm emailban amit én használok.
Utoljára szerkesztette: landiarpi, 2015.11.24. 17:28:06 -
landiarpi #58647 Rendben, köszi. -
#58646 A modell.cfg-ben semmit, a kerék pozícióját modellezőprogrammal tudod módosítani. -
landiarpi #58645 Sziasztok.
Buszon kereket cseréltem, és nem igazán van jó helyen. Mit kellene átírnom a kerekeknél a model.cfg fájlban?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
dantre #58644 Sziasztok
Tud esetleg valaki segíteni hogy honnan tudom leszedni a Citaro-hoz a Morphi soundmod-ot ? -
#58643 Parancsolj
1.06 patch -
névtelen91 #58642 Kerestem 1.06 patchet de nem találtam. -
#58641 A busz alapból 1 alá jelent meg, és ahogy lentebb írtam már, 1.01-el nem jó a busz, csak 1.06-al. -
névtelen91 #58640 Ilyen Rába motoros E95-t keresek Omsi 1hez.
https://www.youtube.com/watch?v=E4xpkpaK4-o