OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocskor3
Tudnátok letöltõ linket adni Ikarus 260 1.0-hoz (a bolygóajtóshoz)
Mert a multiupload nem mûkszik a speedyshare-re meg fizetni kelll.

omsigbm.ewk.hu

a cfg fájlban volt a hiba, nem úgy nyílt az ajtó ahogy kellett volna, a másik irányba fordult, stb. már megoldottam, jól nyílik, de az ajtó egyik szárnya nyitott állapotban a lépcsõ közepén van, azt kéne egy kicsit arrébb rakni.

Hacked by slaxided

Korábban kérdezted, de most válaszolok:
valami textúrahiba miatt nem hajlandó csak csupaszon megjeleníteni...
Próbáltam már mindent, közben a DE-t is elállítottam, úgy hogy most még nincs kész...
Õszintén, nincs semmi kedv arra, hogy egyesével feltextúrázzam a gépet, majd a beállítások ellenére ugyanaz maradjon...
Még kiagyalom, mi legyen vele...

A scripteléssel mi a gond?

246 alakul, viszont az ajtóscripteléssel problémáim akadtak..

Hacked by slaxided

Baromi jó kis cucc, lényegében tényleg mûködik, azt az apróságot leszámítva, hogy ahhoz, hogy normálisan az utat lássam, baromi ortopédan kell tartanom a fejemet...
Ingyenes alternatívának jó, de nem tökéletes...
Egyébként mûködne ez nálam is, csak a lassúság miatt nem jó. 😊
Mit kell nézni egy jó webkameránál? Van nekem egy Genius G111-es webkamerán, de egyszerûen van 3 FPS-em, ezzel meg semmit nem érek...
Valóban mûködik, csak a beállításokkal kell kicsit játszani.
Ikarusfan
De akkor nem úgy kell beállítani, hogy nagyon kicsi mozgásra többet forduljon? Mert ha 1:1-es, akkor ahhoz, hogy a buszban teljesen elfordulj, lényegében a falat kell nézned. 😊
Amúgy érdekesnek tûnik.

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

wollnerd
Óh, megfogom nézni! Nemsokára felteszem a Logitech C600 webcamot.
<#worship>
Remélem majd más trackIR-es (Freetrack-os) játéknál is fog mûködni!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ozimak
Ha valakit érdekel,hogy lehet TrackIR nélkül,sima egyszerû webkamerával fejmozgás követést használni a játékban,akkor annak tudok megoldást 😉
Kell hozzá ez(Download Non-Commercial faceAPI License v3.2.6)
És ez!
Elõször feltelepíted a FaceAPI-t,majd miután fent van feltelepíted a "FaceTrackNoIR"-t! Miután megvan elindítod a "FaceTrackNoIR"-t!
A középen lévõ "Tracker source"-nál elindítod a FaceAPI-t!(start) A jobb oldalinál meg kiválasztod,hogy: "Fake TrackIR"!
Tesztelve és mûködik!!! Csak egy kicsit játszani kell a beállításokkal,hogy ne mozduljon túl hirtelen a nézet,de erre még én is csak most kezdek rájönni! Aki érez késztetést és szeretne így játszani(nekem tetszik így) annak nagyon mókás és egyben hasznos is tud lenni! 😉 Jó szórakozást!
olimano2222
ja és még azt hogy miért káromkodnak az utasok ha nem csinálok semmi rosszat 😞 ?

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

OFF: A Volánbusznak van a jvp-seken kívül másik Citaro-ja? 😮 Ha így van, akkor nem tudtam. De itt a környéken még nem láttam olyat (budai régió). [/szin]

sziasztok a jutubon látam egy orosz maz buszt tud rola v.ki hogy hol lehet le szedni?

bocskor3
Szerintem töltsd le a 2.0-ás verziot azon müködik az ablaktörlõ

omsigbm.ewk.hu

olimano2222
Sziasztok!
Szeretném meg kérdezni hogy az ajtóféket a játékban pl az emeletes buszokról hogy lehet ki iktatni ? 😄 ha megálok akkor csak az ajtót kell nyitnom nem kell a fékkel is bajlodnom ..Ez megoldható ha igen valaki írja meg hogyan, köszi

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

OFF: volánbuszos citarok, melyet sz EVOBUS 2007-2008 között gyártott! Magyarul az újabb típusúakról! Sajnos computer "windows" rendszerû és nem minden jó benne. Köztük a fûtés!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Egy kérdés: az ikarus 260-nál mit kell átírni, hogy mûködjön az ablaktörlõ??

OFF: nem tudom te mirõl beszélsz, de a Citok-nak (Vt-transmanos), Citarok-nak (amik nem 2008-asok, hanem ~1999-esek) semmi gond a fûtésével, télen kellemes meleg, nyáron úgyszint, de csak a klíma hiánya, meg a kis ablakok miatt. A legjobb fûtés talán a 435-ösökön van, meg az ex debreceni 260-akon. [/szin]

bocskor3
Nem feledem... <#finom> De akkor is imádom a hangját.

omsigbm.ewk.hu

Ikarusfan
Én teljesen egyetértek veled, sokkal jobban szeretem én is a régiek hangját. Azt viszont ne feledd, hogy a Rába D2156-os motorok félig-meddig MAN-ok, mert a Rába onnan szerezte a licenszt, azaz azok csak gyártásilag teljesen magyarok (vagy úgy se, nem tudom).

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

bocskor3
OFF: Szerintem még mindig sokkal izgalmasabb régi 200-as sorozatúval utazni mint valami modern Mercivel,Volvóval,esetleg Credoval. Imádom a hangját az összes régi Ikarusnak,na meg persze az újaknak is de CSAK A RÁBA MOTOROSNAK. Szerintem magyar buszokba magyar motort tegyenek. Nagyon kár hogy bezárt az Ikarus gyár.. 😞

omsigbm.ewk.hu

Hát ha van vbus-hoz is akkor az ARC 127-est próbálnám meg.
Az ki van adva a v busz hoz is itt meg találod jobban jársz ha v buszból konvertálsz mert nem kell vele sokat szenvedni szerintem
Ikarus-EAG E92
Melyikre gondoltál ? milyen típusra
Azt tudom, hogy küldesz üzenetet és hálás is vagyok érte már most, csak azért lenne jobb CBS-bõl mert talán ott jobb modellek vannak amelyek nincsenek vbus-ban.
OFF:ez teljesen jogos 😉 Ebben az esetben viszont az üzembentartó vállalat az oka. Fagytam már halálra rossz kályhák miatt 260-as 250-es és 266-os vezetése közben is(ez utóbbi a fejemet is szétrázta) az utasokkal együtt....és engem szidtak. Na de ez már múlt idõ 😊
Én mondtam majd küldök pm be de a cbs be nem vagyok jártas meg szerintem ugyan azok a modellek is meg vannak a vbusz-hoz mit a cbs-hez mert a fele vagy az egész onnan van át konvertálva de nem biztos a dolog
Hello! Már korábban kértem segítséget, mert szeretnék buszt konvertálni CBS 2010-bõl vagy vbus-bül OMSI-ba. Itt mondták, hogy inkább vbusból mert onnan könnyebb de a korábbi döntésemmel ellentétben inkább CBS 2010-bõl szeretnék mert ott kidolgozottabb modellek vannak. Tehát megint azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tudna segíteni vagy leírást adni, hogy milyen programokat használjak és hogyan csináljam?
Elõre is köszönöm az esetleges segítségeket.

Ui.: Deep Exploration 6.1 x64 modellezõ programom van.
valami Nálad lesz elrontva, mert kíváncsiságból leszedtem, az SD85-tel mentem egy kört, és sehol nem akadozott a hangja.

OFF: Szerencsére a Pannon Volán csak helyinek küld olykor fûtés nélküli 260-asokat, de az is pont elég. Nagyon szenzációs amikor azon tanakodsz hogy leülsz a -20fokos ülésre és felfázol, vagy állsz és szétfagynak az ujjaid ahogy kapaszkodsz. Imádom.
bocskor3
Nah akkor majd keresek egy másikat... 😊

omsigbm.ewk.hu

Akkor viszont pálya hiba. 😊 Nem mentem még azon, de ilyen gondom még nem volt.
tenkenorman
OFF: az lehet de, én vagyok az utas. sok sok pénzt fizetek a bérletért, és van aki többet. nem érdekel hogy mûködik vagy sem. kint -20 van, és legalább egy 0-10 fok lehetne a buszban. 5 centi vastag jégvirág volt az ablakon...

http://www.tenke.hu

bocskor3
De csak a Metropolisnál csinálja,a többi kiválóan mûködik. ???

omsigbm.ewk.hu

OFF: Hát a volánbusz-nál a helyzet az alábbi:
Mercedes Citaro Solo 2008 fûtés télen nyáron mûködik(mûködne!) Ugyanis típus hiba miatt a fûtés csak 4 fok felett üzemel! Ikarus 260-280 pedig fûtés mûködik!

bocskor3
megpróbálom

omsigbm.ewk.hu

Project Szczecin az a korábbi pálya? Én folyamatosan azt nyomom és nincs gondom ott. Akkor valami gebasz nálad lesz. Hangkártya driver frissítés?
OFF:Nem biztos, hogy b*szott fûteni a sofõr...a legtöbb régiben nem jó a kályha, de ha jó is, 1 óra kell neki mire fût és akkor is szénmonoxidot nyom be 😊 (Borsod Volán)
bocskor3
Most szedtem le a Metropolis mapet az omsihu.wordpress.com-ról és nincs hangja a busznak a pályán csak ilyen percenként pár másodpercre hallani a busz hangját. Megpróbáltam mindegyik busszal de nem jó.Korábban már a szczeninnel is csinálta de nem tudtam megoldani.
Légyszi segítsetek! <#help>

omsigbm.ewk.hu

bocskor3
Igazad van 😄

omsigbm.ewk.hu

tenkenorman
azért már az esetek nagyrészében, a fõbb vonalakon mercedeszek, és credok-járnak. tegnap mondjuk a halál f*ából az ipari parkból este 10 kor 280assal jöttünk haza, a sofõr b*szott fûteni, és az összes ablak húzott...

http://www.tenke.hu

GMI
de ott vannak még a C56-osok<#hamm>

omsigbm.ewk.hu

bocskor3
OFF:Hát ja. De szerintem a Volán társaságok közül a vértes volán a legszegényebb.... Télen full hóban -12 fokban este 280-asok stb.
járnak. A legmodernebb busz a Vértes Volánnál egy két csuklós Rába Contact. XD Még a 100-200 Kilóméteres útra is 256-osok mennek. 😄

omsigbm.ewk.hu

OFF: hát az biztos ég és föld

OFF: a videóhoz semmi közöm! 😄 de a pálya tényleg nagyon jó, jó kis városi
bocskor3
OFF:XD nálunk a Vértes Volánnál azért nem teljesen így van....

omsigbm.ewk.hu

OFF:Úgy mint a valóságban csinálják a volánbusz sofõrök Érden a helyi járatokon!

bocskor3
Sziasztok! Láttátok már ezt a modot a playglobe.net-en találtam. Az NL202 Fel- és Leváltásait teszi valósághûvé.

LETÖLTÉS

omsigbm.ewk.hu