OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a multiupload nem mûkszik a speedyshare-re meg fizetni kelll.
omsigbm.ewk.hu
Hacked by slaxided
valami textúrahiba miatt nem hajlandó csak csupaszon megjeleníteni...
Próbáltam már mindent, közben a DE-t is elállítottam, úgy hogy most még nincs kész...
Õszintén, nincs semmi kedv arra, hogy egyesével feltextúrázzam a gépet, majd a beállítások ellenére ugyanaz maradjon...
Még kiagyalom, mi legyen vele...
A scripteléssel mi a gond?
246 alakul, viszont az ajtóscripteléssel problémáim akadtak..
Hacked by slaxided
Ingyenes alternatívának jó, de nem tökéletes...
Amúgy érdekesnek tûnik.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
<#worship>#worship>
Remélem majd más trackIR-es (Freetrack-os) játéknál is fog mûködni!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kell hozzá ez(Download Non-Commercial faceAPI License v3.2.6)
És ez!
Elõször feltelepíted a FaceAPI-t,majd miután fent van feltelepíted a "FaceTrackNoIR"-t! Miután megvan elindítod a "FaceTrackNoIR"-t!
A középen lévõ "Tracker source"-nál elindítod a FaceAPI-t!(start) A jobb oldalinál meg kiválasztod,hogy: "Fake TrackIR"!
Tesztelve és mûködik!!! Csak egy kicsit játszani kell a beállításokkal,hogy ne mozduljon túl hirtelen a nézet,de erre még én is csak most kezdek rájönni! Aki érez késztetést és szeretne így játszani(nekem tetszik így) annak nagyon mókás és egyben hasznos is tud lenni! 😉 Jó szórakozást!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Szeretném meg kérdezni hogy az ajtóféket a játékban pl az emeletes buszokról hogy lehet ki iktatni ? 😄 ha megálok akkor csak az ajtót kell nyitnom nem kell a fékkel is bajlodnom ..Ez megoldható ha igen valaki írja meg hogyan, köszi
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
omsigbm.ewk.hu
Elõre is köszönöm az esetleges segítségeket.
Ui.: Deep Exploration 6.1 x64 modellezõ programom van.
http://www.tenke.hu
Mercedes Citaro Solo 2008 fûtés télen nyáron mûködik(mûködne!) Ugyanis típus hiba miatt a fûtés csak 4 fok felett üzemel! Ikarus 260-280 pedig fûtés mûködik!
Légyszi segítsetek! <#help>#help>
omsigbm.ewk.hu
http://www.tenke.hu
járnak. A legmodernebb busz a Vértes Volánnál egy két csuklós Rába Contact. XD Még a 100-200 Kilóméteres útra is 256-osok mennek. 😄
omsigbm.ewk.hu
LETÖLTÉS
omsigbm.ewk.hu