OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
a hol kell nekem is az Ik 415.04 be azé nem volt jó a fûtés mert az ablakok nem voltak jól le Scriptelve ebbe a Scriptbe heizung.osc be meg a mátrix még mindig 3 soros ? sikerült rajta javítani valamit hogy 2 legyen ?
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Ha igen itt a link és érdeklõdjetek
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
BAS-953 :)
húú de jó kis busz lesz, nagyon várom
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Igen én csinálom a fiktív buszt ,a világításon pedig a lámpákra mûszerfalvilágításra gondoltam.
omsigbm.ewk.hu
A .mdl fájl-t hogy tudom át konvertálni 3ds-be ? <#falbav>#falbav>
Én ugyan sajnos nem tudom, de a fiktív buszt csinálod ?
Mert ha igen, akkor szívesen segítek pár dologban 😊
omsigbm.ewk.hu
Nem tudjátok mi van az ARC134-es busszal? ( http://www.youtube.com/watch?v=osfeuMrWptY&feature=related )
Itt regisztrálsz, majd kapsz egy kódot. Ez e-mail címeddel és a kódoddal belépsz.
Kész.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Nekem is elõfordult (egyszer), hogy a jobb kerék pozícióját felcseréltem a ballal.
Ellenõrizd, és hasonlítsd össze egy alap MAN kerekével...
Hacked by slaxided

Hacked by slaxided
ASUS M5A99FX Pro | AMD FX8350 | AMD RADEON R9 280X | HYPERX FURY 8GB | LG 29UM68
Inkább a buszoknál kellene körülnézni:
nekem a lengyel Ikarus 260-as elsõ verzió feltelepítése után kezdte el dobálni a panelt, de csak addig, míg ki nem hajítottam a géprõl...
ASUS M5A99FX Pro | AMD FX8350 | AMD RADEON R9 280X | HYPERX FURY 8GB | LG 29UM68