OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
omsigbm.ewk.hu
BAS-953 :)
Rövid és tömör.
@omsifan, jó a busz, a hangok pedig eszméletlenek.. 😄 Profi munka.
Hacked by slaxided
húú nagyon jó lett, respect!
Áhh, hülyülök csak, tessék 😊
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Gépem:Intel Celeron D 2.93 GHz Ati Radeon HD 3850 512mb 1,25 GB RAM
Én a Graphics (advanced), Textures...-nél semmit nem jelöltem ki és így nem szaggat. (Elõtte szaggatott de ez lehet hogy csak nálam oldotta meg a problémát.)
Ki mondta, hogy f??det rám?!
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Atty707! Neked is köszi, onnan is leszedtem minden hozzávaló cuccost.
Letölthetõvé teszem a pályámat, melyet fõként olyanok részére készítettem aki az új MAN-al nem tud játszani! Ezen a pályán mindenki tud játszani az említett busszal! Bár biztos lesznek olyanok akiknek nem fog tetszeni, hogy a hétköznapi napokon 4 járat jár a pályán igen rövid útvonalakon! Míg hétvégén 2 járat jár, az egyik elég "tekergõs"! Ha valami hiány lenne, jelezzétek privát üzenetben, de elõtte a logfile.txt-t nézzétek meg!
Ezúton kívánok mindenkinek kellemes buszozást!
Az alábbi linkrõl szedhetitek le:
http://filefeltolto.hu/letoltes/6b460973ce2855f5/kertvaros.rar
http://omsihu.wordpress.com/2012/02/15/bowdenham/
(alap, szûzen telepített OMSI-val teszteltem le)
Ha épp akkora, hogy a három elfér, akkor ha nem változtatod, csak kisebb magasságú és szélességû számot-betût használhatsz.
Igaz, az utas lásson is, ne csak nézzen....
az egyik hozzászóló feszegette a kérdést, és mutatott egy lehetséges megoldást a kijelzõ megváltoztatására, kombinálására.
Kis idõ múlva Marcel azt felelte neki, hogy két megoldás van:
-vagy kidolgozza, és rájön, hogy az OMSI nem tud kétfajta karaktertípust egy kijelzõn mutatni, vagy;
-megvárja a módosított omsi.exe-t, amely képes lesz -az NG272 miatt- akár 4, 5 számkarakter kijelzésére is...
Hmmm...
Lehet megint szerkeszteni a buszainkat?
ha megállóba érve, felszálló utas van, és hiba üzeneteket dobál a játék,
akkor a pályához tartozó ticketpackot is tessék bemásolni a megfelelõ helyre...
Ha csak ez volt a gond, akkor megoldódik.
Ötletem sincs, hogy mit kéne még beállítani, pedig 4 Gb memóriám van, picit több mint 2 éves gépem, egy Nvidia GTS250-es videókártyával. Még a Berlin pálya is simán futott rajta elég magas beállítási szinten.
Sajnálnám, hogyha nem tudnám normálisan használni ezt a Bowdenham pályát, mert az egyik legjobb pályának néz ki. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet orvosolni ezt a problémát?
Én is onnét szedtem le, és most is ellenõriztem...
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Valaki nem tudná felpakolna az IKARUS 280-at? Mert keresgéltem és úgy látom hogy mindenhonnan törölve lett :/
http://www.tenke.hu
A fûtés rendben van, ha felmelegszik a hûtõvíz, kb 10 perc alatt 20 fokos meleget lehet benn csinálni. 😊
A 2 soros kijelzõ viszont nem jött össze...
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»