OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel magyarul sem megy mindenkinek, megpróbálok fordítani;
text = szöveg
textúra = az a képfájl, amit "rá kell tenni" az objektumra...
Szerintem a másodikra "gondolt"...
omsigbm.ewk.hu
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Mi erre a gyógyír?Ugyan ez a probléma a MAN NL202-vel is.
Ti is tapasztaltatok olyat, hogy az ai jármûvek installja után megáll a forgalom? Mit kell csinálni, hogy megszûnjön? Konkrétan a Lada Samaránál van most ez, ezt a 4 sort tettem az ailist.cfg file-ba:
vehicles\Lada14cop\ai_lada14.ovh
vehicles\Lada14cop\ai_lada14police.ovh
vehicles\Lada14cop\lada14.ovh
vehicles\Lada14cop\lada14cop_dr.ovh
Viszont ha nem lesz text a 3ds fájlon, akkor lesz vele még munka <#csodalk>#csodalk>
burgstedt ticket pack:
http://www.mediafire.com/?6yilj722ui99obm
Mindegy...
Köszönöm szépen a segítséget 😊)
Ha egy map-ból hiányzik a ticket packs (Elfelejtettem bemásolni és már a telepítõt töröltem) hogy lehet megoldani hogy ne jöjjön be az a tipikus hiba amikor az utasok fel akarnak szállni? mert a neten meg már nem találom azt a pályát :S (Burgstedt)
Te mire gondolsz?
A német utas nem alszik, nem eszik, mindig figyel, éber, és utazik...<#smile>#smile>
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Persze, ha tolom neki akkor megesik hogy reklamálnak, de teljesen jogosan.
Egy dolgot iktatnék ki, a sötétség miatt pofázást. Arra nincs mód?
Mert pl. Usedom mapon lekapcsolnám az éjjeli járatokon a lámpákat két település között, ezt a valóságban is szokták a sofõrök, hogy jobban kilássanak, illetve tudjanak aludni az utasok.
De tényleg szinte nem is megyek 10-20 al a kanyarban és mondják a magukét de ha nincs megoldás rá akkor be a rádiot 😄
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Bezzeg a sofõr jobb lába... Na, az rendben van... Igaz, hogy hogy néha eltörik lába alatt a tojás, és úgy közlekedik, mint a krumpliszállító, de nem kell morogni...
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Az utasok beállításait lehet úgy módosítani, hogy ha nekimegyek mondjuk egy fának ne akarjanak leszállni?
Elõre is köszi a választ.
Üdv: Tecsa
most találtam youtube-on, ez is ígéretes 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy miért csak így kaptátok meg a modellt ?
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Burgstedt map-ot honnan tudom letölteni?
Kellene belõle a ticket packs elfelejtettem bemásolni mikor felraktam a map-ot és a pályát meg már letöröltem :S
Ha valaki tud légyszi segítsen
Köszönöm elõre is