OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az csak egy teszt volt Nemeza részérõl. A busz nem az enyém. Most tárgyalok CCV-520-al, hogy a hangolást az õ buszában folytatnám, ha már õ ennyire elõre jár.
Ikarusfan
Szerintem is nagyon jó, de egy kérdés; laptop végül is miért van a buszban? Valahogy kicsit illúzióromboló... (Ha ez a busz alapból azzal jár, akkor bocs, de még sosem láttam ilyet)

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

ez rohadt jó.

pont ilyenek ezek az ikarusok :S
szaszy0830
Köszi!sikerült.😊
Megfeledkeztem róla hogy itt nem ágyazza be automatikusan
http://www.youtube.com/watch?v=OQp7lGKXItc

No akkor egy pár újabb hang és módosított prága váltó (kicsit közelebb hozva a valósághoz)
Rakd fel az OMSI Addon Managert, és ott tudsz böngészni a Downloadcenterben. Általában a Scenery objects, illetve Streets kategóriában találhatóak azok az objektumkönyvtárak, amelyek kellhetnek a pályákhoz. Ha így is marad még olyan, amelyet nem tud betölteni, akkor google a barátod.

Hali! Letöltöttem egy rakás pályát és mindegyiknél kiírta, hogy "hiányoznak elemek a pályából akarok-e egy listát látni" Szóval az lenne a kérdésem, azokat a hiányzó elemeket honnan lehetne letölteni esetleg?
Hali egy kérdésem lehetne?
Ahogy látom van itt egy srác aki sketchuppal ügyeskedik 😊 A kérdés ha én is csinálnék egyet vki megtudná csinálni a konvertet és a mûködéshez szükséges dolgokat vagy nekem is menne ?

A gyári buszok esetében az
m-r-software\Omsi\Vehicles\MAN_SD200, vagy SD202 (attól függ, melyik szériához tartozik a festés)\Texture\Werbung_SDxx
elérési útvonalnak megfelelõen tudod a festést berakni.
(Az xx a típusszámot helyettesíti)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Elkészítik az 5-ös járatot, itt találsz róla több infót, képeket.

Pontosan mit fejlesztenek a Berlini pályán?
Úgy legyen! Bár lehet, hogy most inkább a Berlini pálya bõvítésével foglalkoznak.

szaszy0830
Sziasztok!A busz festést hova kell másolni?
Szerintem még nem nincs ki adva
Omsi -ba lehet valahonnan letölteni a Karosa C934E buszt?
Inkább azt kéne ellenõrizni, hogy azok a programok, amit esetleg telepítettél, használják-e a Playert.
Elképzelhetõ, hogy inkább azok állítottak el valamit, és azokat kellene törölni...
Az omniBus plugint használod?
A böngészõdnek van fenn Player toolbar?

Sok kérdés felvetõdik.....
TheSosy
Sajnos akkor is ezt írja ki. <#szomoru1>Talán újrakéne rakni az omsit?

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Esetleg frissítsd a 11-re...
TheSosy
Nemtudom h mi a baja.Az omsinál 20 ki X-elgetés után bejön a busz,és tiszta homályos a mûszerfal.De nem csak az omsinál,hanem pl. a PES 2012-nél is homályos a fû meg a vonalak.Újratelepítettem a playert-de ugyanezt a hibát írja ki.<#csodalk>

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Esetleg az omsi-fájlok közül nem rendeltél hozzá a Flash Player-hez?
TheSosy
Ez lenne az:

Most van abban a fázisban, hogy kellene a csuklórész...
Próbálják a fizikáját elkészíteni, ezért nem mutatnak új képet.
TheSosy
Bocsi,rossz kép.

TheSosy
Jó estét!AZ lenne a problémám,hogy amikor az omsit töltöm be,akkor ezt a hibát írja ki:

Hogy tudok omsi-ba rádiót el indítani ?

omsifan
Bár írtam msn-en, de jó lesz, itt is leírom. 😄

BAS-953 :)

bocskor3
Bocsi nem "válasz fuszhi üzenetére" hanem "válasz ccv520 üzenetére"

omsigbm.ewk.hu

bocskor3
Maradjon így sztem. 😄 szerintem igy élethûbb. Amugy jó lesz nagyon. ;D

omsigbm.ewk.hu

fuszhi
Nagyon lazán veszik ezt a csuklós buszt nem raknak róla új képeket már nagyon rég óta.47500 nevetséges

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Tetszik a padló is, igazán letisztult a busz , mintha most raknák össze a szerelõ mûhelyben.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Jó ez, megy a buszodhoz.

ccv520
Egy kis közvélemény kutatás: ezek az ülések tetszenek jobban nektek, vagy a modell eredeti ülései, amit a videóimon láthattok?

&#171;&#171;&#187;&#187; &#8226; &#166; CCV-520 &#8226; CCV-537 &#8226; HKZ-209 &#8226; MBZ-329 &#166; &#8226; &#171;&#171;&#187;&#187;

FrezeR
köszi, megnézem hátha találok olyat amivel nincs gond 😊

Ohh. Tárgytalan a hozzászólásom, félreolvastam valamit. Bocsesz.
Itt biztos találsz én Berlin,Project Szczecin szoktam menni sokat de ki szoktam próbálni az újakat is
FrezeR
értem akkor majd megnézem még mit lehet tenni, egyébként ha már itt járunk nem tudsz olyan pályát ajánlani amivel nincs ilyen probléma és mondjuk jónak is számít?

Látom, itt komoly bajok vannak 😊

Ez hátha segít: Pályaépítési leírás by Routeres
Van olyan térkép amibõl ki hagynak párdolgot meg mást is meg amikor van hiányos pálya is akkor is azt írja hogy térkép néhány falja nem található ilyenekre gondolok de lesz akkor is ilyen ha mindent be másoltál de az is lehet hogy jármûvéget írja ezt a hibát meg van még ott elég sok minden ami véget ki írja ezt a hibát de van meg oldás arra nézd meg ezt logfile ebbe benne van mi a gond és keres rá a keresõvel hátha meg találja ha meg nem akkor másold be ha nincs ott ha meg van ami hiányzik
FrezeR
igen, de mi lehet az? mindent bemásoltam

Való színû nem talál valamit a játék
FrezeR
megcsináltam a másolásokat de betöltésnél azt írja, hogy could not read o3d file!

FrezeR
oké, köszönöm

Általában van hozzá le írás de így:
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\maps
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Sceneryobjects
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\TicketPacks ha van benne
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Money ha van benne
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Splines
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Texture ha van benne
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\MAN_SD200 hof fáj be rakása
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\MAN_SD202 hof fáj be rakása
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\MAN_SD202\Sound\Ansagen hang be rakása
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Fonts ha van benne
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\Anzeigen\Rollband_SD79 ha van benne
röviden ennyi de ott van minden benne és csak be kell másolni vagy felül írod az egyiket a másikkal és kész
FrezeR
Sziasztok

Most ismerkedek a játékkal és az lenne a kérdésem, hogy egy új pályát hogy kell berakni? Leszedtem a tömörített mappát amiben további sok sok mappa van de nem tudom mit hová kellene másolni mert leírás az nincs hozzá.

Köszi

bocskor3
Lesznek csukható ablakok meg minden ami tudásunkból kitelik,de ez az elsõ buszunk szóval ha kész lesz légyszi csak óvatosan kritikázzátok. 😄
Amúgy meg úgy terveztük hogy 100%osra csináljuk meg és nem adunk ki béta verziót,csak igy sokáig fog tartani de hát inkább tatson sokáig mint hogy élvezhetetlen legyen. <#wave>

omsigbm.ewk.hu

Azt tudom hogy oda készül csak írtam két példát ami mutassa hogy vannak a modellnek textúrái és az majd kell a tiédre is mert nem lesz rajta akkor fehér lesz az egész modell majd most alap színe van gondolom az üveg ha jó minden akkor majd arra is kell majd egy textúra de azt majd omsi tga fájlok között találod meg hozzá hogy átlátszó legyen a játékba egy kérdés csukható ablak nem lesz rajta vagy tetõ ablak vagy szellõzõ ?
bocskor3
Ja és még annyit hogy az üveg jó lesz így? azzal majd kell még valamit csinálni?

omsigbm.ewk.hu

bocskor3
Ok. Köszi hogy mondtátok!(a busz omsiba készül)

omsigbm.ewk.hu

Igen de az egész modellt ki kell textúrázni majd gondolom most csak alap színe van a modellnek és az egésznek kell majd textúra bmp vagy amit használsz majd hozzá és arra gondoltak a többiek magyarán a busz festésére pl:vbuszba,vagy az omsiba