OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ezt mondtam? =D
Videóm OMSI 43N:
http://www.youtube.com/watch?v=IjCxE5D9XrY&list=UUG8SYxqKQRu8nm27tszNAZQ&index=1&feature=plcp
> AI autó nem akart elõlem elmenni
> Hohenzollenring mgh-nál tájékoztataó han gombra
> Ansagen pack modositas (door.osc-ben)
> 998: Pause nicht einsteigen

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

Penge88
Mivel nincs elõttem omsi, csak azt tudom, hogy ami a legbalrább van, az ami kapcsolható és amint elveszi az ember a gázt, már aktív, ami eggyel mellette van, az meg alapból is be van kapcsolva, az meg csak a fékpedál érintésekor kezd el üzemelni. 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

Hát nekem nem így tûnik. A direkt retarder az a fékpedál érintésével kezd el mûködni és segíti a fékezést.
A sima retarder meg akkor fékez amikor be van kapcsolva (üzemi fékkel vagy anélkül, motorfékkel gurulva). Csak gázadáskor "tilt le", ez mondjuk érthetõ.
TheSosy
OFF: szerintem drága a benzin XD

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Amúgy úgy tudom kötelezõ a használata a való életben.
Penge88
Így van, fékezés közben besegít, ha kikapcsolod, jobban kell taposni a fékpedált, hogy ugyanúgy lassuljon.

Thank God, I\'m a Lada owner!

A sima retarder az olyan mint a "bubu", segíti a fékezést, a direct az pedig amit az elõbb írtam 😊
Majd mutatok képet, h mire gondolok 😊
De az a sima retarder nem ? de mellette van egy másik gomb amit ha kapcsolok nem történik semmi 😄

Ha bekapcsolod akkor magátol fog fékezni ha leveszed a gázról a lábad 😊
Gondolom dombról lefelé jön jól.
Nem tudom ide tartozik e de a retarder mellett a direct kapcsoló mit csinál ? 😮

Innen töltöttem le az egyik MAN NL202

Erre tudna valaki magyarázatot adni?
Eddig autók közlekedtek ott.
Most meg többszöri elindítás után is a gyalik.
Most ez mi?
Majálisoznak? Vagy csak lerohadt a verdájuk?

Méregetõs dolog biztos van 3ds max-ba is de én azé még nem kezelem annyira profi a dologba de aki jártas az tud válaszolni rá de szerintem ott is lehet méretezni de nekem vannak mátrixok vagy is ki jelzõk meg lévõ jármûvekbõl de a mátrixnak csak a helykel meg nem bonyolult a dolog mert csak egy tartókel meg egy sima lap amin lesz a ki jelzõnek hogy mûködjön
és ehhez hasonlóan nem jó ennek középen van erre gondolokvagy ez itt
Hát itt pl jó lenne az üveg felett besüllyeszteni a kijelzõt tehát jó lenne egy pontos méret 😞 Kérdés hogy ha x cm ert megadok egy szerkesztõ programban az a másikban is annyi lesz ? Mert ha igen akkor esetleg nem tudnád lemérni a dimenzióit ? (MAxSZÉxMÉ). A többi oldalsó meg hátsó pedig ugy lenne mint a credoban hogy lóg a tetõ alatt az oldalsó a hátsó meg vagy szintén fennt vagy az alsó sarokban 😊

Melyikre gondolsz külsõ meg a belsõ ki jelzõkre meg lehet abba is meg másik programba is ez nem nagy gond de azt te tudod milyenre tervezed a kijelzõ méretét lényeg meg legyen a hely de most nem tudod azt utólag be lehet rakni a modellbe az nem nagy gond de rád bízom te vagy a maker nem én
Köszönöm elõre is 😊 Kérdés hogy sketchup ba hogy tudom elõre megcsinálni a kijelzõ helyét? 😊 vagy másik programba is el lehet majd helyezni a kasztniba ? 😊

Én is be bírok majd segíteni ha úgy van konvertálásba meg ilyenek ami oda tartozik
OFF😮k, nm 😊
Megkaptam választ köszönöm szépen 😊

Mindent nem tudok, de nem 0 a tudásom 😊
(üvegek, kerekek, konvert, meg talán pár apróság.)
Megköszönném mert már régóta pitizek segítségért 😄 bocskor3 mondta hogy segít script be de minden segítséget ( konvert textura ,script, audio , cfg) megköszönnék 😊

Bocs a 2 hsz-ért, de ha gondolod segíthetek OMSi téren 😊
Amúgy egy két hét és befejezem sketchup ba a modellt 😊 Ha sikerül jön a csuklós nagytesó 😊

Értem 😊
õõõ nem 😞 ami sketchupba van alapba 😊 2 metal textura de azt exportálta de a sima színeket is 😊 de csak a 2 texturárol csinált külön fájlt 😊

Amúgy vannak külön textúra fájlok ?
wee sketchup pro ból ha konvertálok 3dst akkor deep exploration gyönyörûen megynitja csoportokkal texturával együtt *_*

skp to 3ds convert
Ilyesmiket keress, nekem megvolt ,de nem tudtam használni(Nem ingyenes de a próba verziót se tudtam...)
Ez pont az a válasz, amely után mindenki meggondolja, hogy szóba álljon veled.

Sajnos ez a játék sajátja, ez ellen csak egy programozó tudna tenni, úgy, hogy plug-int készítene valamelyik modellezõ programhoz.
TheSosy
Na mind1..

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Ha az o3d-fájlokra gondolsz, akkor rossz híreim vannak:
Szerkeszteni már nem lehet õket...

A megjelenítése külön megoldható, de egy kicsit bonyolult...
TheSosy
És ami a busz/model mappában vannak,azokhoz milyen konvertáló program kell,hogy meg tuggyam nyitni a pl.Deep Exploration-ban?

Az, hogy milyen sorrendben konvertálsz, teljesen mindegy.
Azt kell szem elõtt tartani, hogy azok az elemek, melyek animálása szükséges, külön legyen ( ajtó, kapcsolók stb.).

Saját tapasztalatom a következõ:
-a négy kerék ( azért, mert ha nem elég magasan van, akkor "belelóghat, vagy "elemelkedhet" a talajtól;
-a kerekekhez illesztett kasztni, hogy szintén a jó legyen a magasság.
Ilyet én is megköszönnék 😊 Sketchup ból 😄

TheSosy
Nincs valami leirás arról,hogy a busz modellezésnél sorban mit kell konvertálni,és hogy melyik filetipust nyitja meg valamilyen progi?

Köszi, ezzel volt itt a gond. Nem vettem észre, hogy a "Legutóbbi szituáció betöltése" volt kipipálva.

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

kem001
Honnan töltötted le? Valahogy neheze hiszem el, hogy ne jelenjen meg a játékban fõleg úgy, hogy ha a megfelelõ helyre csomagoltad ki a busz mappáját

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Vagy pálya inditása autóbusz nélkül.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Load map without buses.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Köszi a választ,a MAN NL202 tipus buszt már úgyis próbáltam hogy külön letöltöttem , és betettem a dolgokat a helyére , de még ígysem jelent meg.
Mindegy nem olyan fontos az a busz tipus, csak fura hogy nem jeleníti meg.
Mégegyszer köszi a választ és a segítséget!

Heló!
Telepítettem a Moges pályát, ott is van a "maps" mappában, viszont a játék indításakor nem tudom kiválasztani, nincs ott a választható pályák között. Van valakinek ötlete, hogy miért? Elõre is köszi!

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Ez a hangos bemondás hogy mûködik? 😊
1.: Csak a hangos utastájékoztatást lejátszani képes buszokban szól a bemondás. Ez egyértelmû. D92, NL202, 415.04 (v1.1).
2.: Az NL202-est nem telepíti fel, csak a bemondásokat és a hof fájlt. Ezért van ott a busz mappája. Tessék külön letölteni, addig AI forgalom sem lesz.
3.: Tudok a hibáról, Editorban pár kattintással javítható.
Így már kivehetõbb az írás mirõl is ír a képen.

Játszott-e már valaki a Kispest pálya 1.4-el?
Mert ezek a hibák jönnek elõ benne.
1:Nincs vagyis nem szól következõ buszmegállóhely neve,mint ahogy a videón van.
2:A MAN NL202 tipus busz mappa megvan,de viszont a buszt kiválasztáskor nincs benne, még a neve és tipus száma semm.
Így sanos a skin festést semm tudom betenni, mert nincs benne werbung mappa. A két fájl neve a következõ volanbusz.bmp és volanbusz.cti .
3 : És még 1 hibát jelez , de ezt már képen mutatom meg.

Ezt hogyan és hol tudnám hozzá letölteni ?.

Köszi a segítséget, de sajnos nem tudom werbung mappába tenni mert nincs olyan mappa.

Így is nem tudom hogy az ibist hogy rakom bele a kijelzõvel 😞 Jó lenne tudni pontos méretét hogy utána már csak be kelljen helyezni 😊

Tényleg jó lenne egy tutorial 😊 Csak én megszoktam hogy vonalakat húzok 😄 Vagy ez lehetséges a cad alapúakban is?