63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• TheSosy

-------------------------------
    Miért fáj neked letölteni az a roh@dt buszt??
    Tényleg csak segíteni akart...Az,hogy ez már jutott az eszedbe,attól még nem kell itt leb*szni senkit!!
    Lehet hogy ez az ember 3x (!) okosabb nálad kedves IQ bajnok.
    Míg te nyávogsz azért,hogy le kell tölteni még1x egy buszt,ő új buszt csinál az OMSI közösségnek.
    Csak ennyi.
  • olimano2222
    pssszzt!!!!!!! privátba emberek.!
  • Zoliikp
    Akkor most felöltözködöm:
    K***** bölcs dolog, hogy egy felkiálltással "zaklatod" a fórumot, majd ilyen sértő módon reagálsz a válaszra.
    Sírsz, hogy szarakodik a neted, és nem akarod újratölteni, akkor szerinted, hogy lesz meg az a mappa? Kiviszi a postás?
    Azt se közölted, hogy melyik busz, és azt se, hogy mit ügyködtél a gépeden, hogy "csak úgy" eltűnik egy mappa...
    Különben meg, egyszer már letöltötted, bontsd ki újra. Ja, hogy már azt is törölted? Így jártál....
  • atty707
    A hozzászólásod téged minősít! Zoliikp jóindulatúan próbált segíteni, erre ez a válasz... Remélem a házigazda jön, és rendet rak (azaz repít innen...)!
  • nico79
    Hát az őszintét megvallva az agyam eldobom némely ember hsz-étől.
    K*****-bölcs vagy.Ha kitörlök valamit értelem szerűen vissza állítom.Banyeg hagyjuk.
    Azt hinné az ember,hogy egy 40-45-éves embernek több esze lesz,de tévedni emberi dolog.
    Egyébként sem kaptam itt ezen a fórumon értelmes választ.Nem is kell.IQ bajnokok.
    Tisztelet a kivételnek.
    Viszlát.
  • LMG123
    MAZ 103C

LETÖLTÉS
  • TheSosy
    Új object. (WIP)
    Egy ilyent kellett volna a Titanic elejére rakni. :'D
  • fjx235
    Sziasztok!
    Nem tudom,hogy ki csinálja IK556-t és a 180-t,de ha szeretni fényképeket csinálni az eredeti buszokról,müszerekről stb akkor szóljon tudok segíteni benne!
  • Frenklin737
    Sziasztok! azt szeretném megkérdezni, hogy lehet kicserélni a felnit trilex-ről lemez felnire?
  • Zoliikp
    Általában, ha másképp nincs beállítva, a törlés a Kukába kerül. Onnan egyszerű kijelöléssel, majd visszaállítás paranccsal visszateszi oda, ahonnan törölve lett.
    Egy próbát megér...
  • GMI
    Melyik buszról van szó?
  • nico79
    Sziasztok.
    Tudnátok segíteni?

Eltűnt a buszomról a hang.De a mappából is.Azt csak úgy tudom vissza hozni ha letöltöm még egyszer,vagy van valami megoltás töltögetés nélkül is?Nagyon lassú a netem tehát a második megoldást választanám ha lehet meg szeretek babrálni velük is.
    Köszönöm
  • Milan1909
    Nekem nagyon bejön, kivülről is meglesz csinálva? Majd elképzelhető, h igényt tartanék rá, ha lehet :)
  • deutsch96
    Igen, csak még erős BÉTA verzióként :)
  • Milan1909
    Stadion buszpályaudvar?
  • Routeres
    Na, végre észhez tért a netem, így kipróbáltam ezt a Karosát.

Annyira tényleg nem rossz, vannak nála rosszabb buszok is... Egy erős közepesre tudnám osztályozni. Ez legalább már kinéz valahogy.
  • deutsch96

Ha nem jön be a kép, akkor itt a link

Vajon ki ismeri föl ? :)
  • rarma
    Azt nem probáltam még,ez a Ikarus 263 Bkv 2.0 alapra készült,de proba szerencse hátha jó arra is.
  • Routeres
    Köszi.
    Nem a fájlmegosztóval volt gond. Úgy tűnik, hogy a UPC vacakol itt a környéken. 30 megával nem kéne, hogy órákig tartson...
  • Ikarus412
    ez a legújabb verzióra jó ? jól néznek ki a festések :)
  • rarma
    Üdv mindenkinek!

Egy csokorba tettem azok IK263 festéseimet amit nemrég készitettem el.
    Köszönöm atty707-nek hogy feltette a omsihu.wordpress.com oldalra.

LETÖLTÉS
  • LMG123
    Az érdekes, mert mind a 4 .bus fájl ugyanazt az IBIS-2.osc-t használja és működött a bemondás rendesen. :)
  • kem001
    Állítólag a hangos bemondással gond volt a manuális verzióban.
  • LMG123
    Aminek nem tudom mi értelme...IBIS-2-t átváltoztatja IBIS-re...
  • kem001
    Máris megjelent hozzá egy patch.
  • Erlau Trans #23720
    Jelöljétek ki, másol-beszúr, mert a linkre kattintva csak az oldal jön be (bár alul ott van a letölthetőség).
  • Erlau Trans #23719
    Innen nekem lejött 3 mp alatt (igaz 120 megás a netem, de 1-2 percnél nem lehet több másnak sem):
    http://ofpmafia.eu/download/omsi/Karosa_C734_v1.00by_driver37RUS(2).rar
  • LMG123
    Nemrossz, a hangok nem túl jók mondjuk...és az a batár kijelző is nagyon gáz, főleg hogy viszonylatnál csak 3 karakter fér ki...AI-nak tökéletes... :D
  • Routeres
    Ígéretesnek tűnik. Már próbálnám is, ha nem 3 óra lenne, míg levánszorog...
  • kem001

Karosa C734 v1.0
  • LMG123
    Abban is működött rendesen minden... :D és 263.10-ben sose volt tolóajtó...na mind1...
  • GMI
    De én a 263.10-ről beszéltem.
  • Zoliikp
    Bonyolult, de megoldható:
    -az o3d-t nyisd meg a Notepad-dal;
    -vidd le teljesen az aljára, ott a kiterjesztésből rá lehet jönni, melyik textúrát használja;
    -ha meg is akarod jeleníteni, akkor a Sceneryobjects mappába létre kell hoznod egy mappa-rendszert, az eredetiek alapján;
    - annak megfelelően bemásolni a fájlokat, és létrehozni egy sco-fájlt, amit már az OmsiObjEditP.exe be tud olvasni.
    Ha mindent jól csináltál, láthatod az eredményt...
  • LMG123
    De én 263.11-es modot adtam ki... :D amiben tolóajtó van és működik minden rendesen...
  • fiat126
    Tudnátok segíteni?Ha van egy .o3d és nem tudom mit ábrázol van e mod,hogy valahogyan vagy valami progival megnézzem és ne keljen mindig az OMSI-t elindítani?Előre is köszi.
  • adam993
    Merre keressem?
  • Zoliikp
    Sajnos itt azokat nem tudod kitörölni, viszont, ha megjegyzed/felírod a koordinátáikat, a szerkesztőben meg tudod keresni.
    Olyan objektum lehet, amit le akartál tenni, de valami miatt nem jelent meg, és azt hitted, nem tette le.
  • adam993
    Az indítás. A hiba, hát több ismeretlen eredetű, üres box is van az úton
  • Zoliikp
    Az indítás, vagy a hiba?
  • adam993
    Megvan.