63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Az én DFGT-men, amikor a kuplungot kellett beállítani, akkor a menüben be kellett jelölni egy olyan opciót a kuplungot vezérlő gombnál, hogy "continuous", azaz folyamatos. Így amíg nyomod a gombot, a kuplungot is nyomod.

Nem ez a hiba nálatok?
  • Robi546
    Még mindig nem jó a kuplung. :S
  • generalGGabe
    az Usti... pálya szépségei....
  • Robi546
    Értem, de érdekes mert nekem a MAN NL 202 és a Mercedes Benz Vario 812D-nél is műxik a kuplung kormánnyal mármint a gombal a kormányon na mind1 remélem h így már jó lesz a Karosa is,263-ast meg nem próbáltam még a manual-t.
  • GMI
    Nekem se működött kormánnyal a kuplung és nem csak a Karosa-nál hanem a 263-asnál se.
  • Robi546
    azt én tudom és a többi buszon is a C gomb a kuplung mivel át van állítva,nem az a probléma hogy mi a kuplung hanem az hogy miért nem vált a kormányon a gombal de amit GMI csinált azzal meg próbálom lehet hogy jó lesz. :) Kösz GMI! :)
  • GMI
    Most hogy kijött ez a Karosa C734 engem nagyon zavart benne a motor és a váltó.Szóval csináltam hozzá egy Caterpillar motort és hozzá egy ZF 6 sebességes váltót.A csomagba extraként raktam egy Vértes volános festést és új hangokat.Kép:

>>>LETÖLTÉS<<<
  • Zoliikp
    Nekem nincs kormány, de magadnak adtad meg a választ:
    a többi busz miatt a kormányon lévő gombnak a Tab-on lévő vezérlőt adtad, ezért működik.
    Azt, hogy hogy került a Karosánál, és nálad a C-re a kuplung, azt csak Te tudhatod, mert nálam jó helyen van...
  • Robi546
    Értem lehet hogy akkor néha belaggol és ugye feldönti a buszt vagy valami,nem tudom megpróbálok valamit csinálni. :D Amúgy ami most jött ki a 4 Karosa az nekem a Manuális nem megy kormánnyal mert ha például le nyomom a kuplungot a Karosa -n 1-est teszek,kuplung elenged,nem indul (Gomb -ra van beállítva) viszont ha a billentyűn nyomom a C betűt akkor viszont megy a kuplung,ez mitől lehet ? Scriptelési hiba a buszban ? Mivel a többi buszban megy a kuplung rendesen kormányon is csak az új Karosa -n nem,előre is köszi a segítséget.
  • Zoliikp
    Csak egy ötlet volt, mert azt írtad, hogy mindig máshol van a "fal"...
    Egyébként lassan kitiltanak Grundorfból, mert az új 4 Karosát meghajtottam, hátha produkálja a hibát.
    Az automata 81 max, a manuális 105-ig jutottam, de a "fal" nem jelentkezett.
    Nem tudom, nálad mi a probléma.
  • Robi546
    Hogy érted azt hogy légi útvonal van a pályán ? Rendesen például ha Grundorfon megyek azon is csinálja de csak 60-70 Km/órás sebesség felett kb.
  • generalGGabe
    A gyerek már sír is a script miatt :-D
  • TheSosy
    Én a tiédtől voltam elájulva ;)
  • generalGGabe
    Az is valami? A mozgó emberkéket alapból így rakja be, ha objektként kezeled. Amúgy én már rég dolgozom egy ilyenen, szóval nem kell tőle úgy elájulni. Az enyém mozog is, csak a modellt kell kidolgozni.

• kem001
    Innen leszedheted.
  • TheSosy
    Ez már a legális frissített változat.
    Omsi.hu-n megtalálod ;)
  • biliard10
    honnan van a busz? lécci linket privibe
  • Zoliikp
    Buta kérdés, de ha mindig máshol jelentkezik, ez is felmerülhet:
    Légi útvonal van a pályán?
  • Robi546
    Azt még elfelejtettem leírni hogy mindig máshol csinálja és a Karosa C734 -el (ami most ki jött),Mercedens Benz Vario 812D,meg a többivel is de hogy mitől lehet. :S
  • LMG123
    Nem gondoltál te is egy régebbire? :D
  • Robi546
    Sziasztok!

Az miért van hogy: például a saját pályámon megyek 70-80al és egyszer csak "láthatatlan falba" ütközök és mindig fel dől a busz de nincs ott fal se autó csak egyenes út,mitől lehet ? :S Próbáltam a Sierra Leone pályán,azon is ezt csinálja. Előre is köszi a segítséget. :)
  • Mark0244
    http://bpi129.uw.hu/ Szevasztok! Letölthető a 183-as vonal újabb javítása. ;-)
  • Brad33
    Csak egy dolog szúrta a szemem, engedd meg, hogy reagáljak. Az első hsz-edben azt írtad, hogy ott volt, de eltűnt az a bizonyos mappa, itt meg már azt, hogy úgy jött le, hogy nem is volt. Döntsd már el mi a probléma, és utána hisztizz!
    Bocs az OFF miatt.
  • dantre
    igen igen...valószínű....
    na, később ezt is megnézem azért :D
    apropó...lehet hogy már kérdezte ezt valaki, de tudtok valami érdemlegest az ARC busz projektről ?
  • kem001
    Igazából nem tudom, lehet hogy ugyan az, de kijelzőt elnézve mégsem. Szóval én sem értem ezt most, de szerintem ez másik.
  • dantre
    Zoliikp
    Köszönöm a segítséget !!
    de ezek szerint akkor ami ide lett kitéve járgány az már egy újabb verzió.....
    a másik dologgal kapcsolatban azért köszi !
    kem001
    Kösz az infót.... azt hittem ez ugyanaz a busz, csak más a festése.....
  • Zoliikp
    Csak félve válaszolok, hátha megsértődsz:
    Az ajtók jelenleg a / = első, * = hátsó gombokra vannak állítva.
    Ahhoz, hogy a sofőr ajtót is ki tudd nyitni, rendelj a KY_doorfront9_external vezérlőhöz egy gombot.

A többi kérdésedre a fórum keretei kevesek, és elmagyarázni nehézkes, ha még nem csináltad...
  • kem001
    Szerintem másik MAZ-ra gondolsz te, volt egy régebbi 103C már.
  • Routeres
    Nem vesztesz sokat, ha kihagyod...
    Elég gyenge a minősége...
  • dantre
    nekem régebb óta megvan már...egy próbát megér...igazából nem rossz cucc de vannak hiányosságai....
  • adam993
    Megéri letölteni?
  • dantre
    Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem hogy tudja-e valaki hogy a MAZ 103-nál milyen billentyűre van állítva az első ajtó nyitása.....
    Valamint, ugye van PL az Ikarus aminél a 3. ajtót a ...doorfront valahányas nyitja, na most nálam nincs a listában sem a 10, sem a 11, sem azok amik megvannak adva hogy azokat kellene új hozzáadással gombhoz rendelni....lehetséges hogy azért nincsennek benne mert nincs felrakva a gyári frissítés a játékhoz ?
    Esetleg megtuná nekem vlalaki mondani mit és hol írjak át az adott járműnél ahhoz, hogy tetszőleges "doorfront parancsot adhassak meg neki ??
    Bocs a hülye fogalmazásért, emélem ki bírjátok hámozni.....
    előre is köszi !
  • nico79
    Befejeztem Végleg.....
  • olimano2222
  • Erlau Trans #23760
    [courier][hatalmas][szin=red][b]
    RENDET! CSENDET!

Elég legyen ebből!
  • nico79
    Hát barátom nem fáj.De amit ő mondott ahhoz semmi köze ahhoz amit kérdeztem.
    Nem az volt a kérdés,hogy tudom a lomtárból vissza állítani a fájlokat.pff IQ-mi?
    Nem hiszem ,hogy én itt bármit is tennék.De gondoltam 2-év után előveszem és megnézem ezt a játékot és gondom támadt.De mióta itt vagyok itt senki vagy csak minimális választ adott.Ez nem fórum kérkedni egy programmal.
    De ebbe nem folyok bele.
  • atty707
    Már ne haragudj, de a kérdésedből nekem is ez jött le.
    Tudod: Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos hogy a víz a hülye...
    Talán ha leírnád, hogy melyik buszon nincs hang, tudnánk is segíteni.
    Bár nem biztos, hogy ezek után megérdemled!
  • Zoliikp
    Nem véletlenül nincs benne hang.
    Amit letöltöttél az egy mod, amely az alapbuszra kell másolni, vagy onnan kivenni a Sound mappát.
    Akkor most "Ki kit tud"-ot játszunk, csak mert Neked úgy van kedved?
  • nico79
    Ez neked jó indulatú???
    Ez inkább egy sz.gépes válasz.De nem ez volt a kérdés...
  • nico79
    Na akkor öltözz,de nem az a lényeg amit leírtál!!!!
    Azt kérdeztem mi van ha eltűnik egy mappa????????
    Hogy lehet pótolni?Nem azt kérdeztem ,hogy lehet a kukából vissza hozni a dolgokat.Szerintem ez elég egyértelmű volt.Letöltöttem egy buszt. X-et.Tök mindegy melyiket.Nem ez a lényeg.
    Úgy jött le ,hogy nincs benne hang.Nem azt írtam,hogy én töröltem ki!!!
    Figyelj egy kicsit légy szíves.