63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #23794 Az én DFGT-men, amikor a kuplungot kellett beállítani, akkor a menüben be kellett jelölni egy olyan opciót a kuplungot vezérlő gombnál, hogy "continuous", azaz folyamatos. Így amíg nyomod a gombot, a kuplungot is nyomod.
Nem ez a hiba nálatok? -
Robi546 #23793 Még mindig nem jó a kuplung. :S -
generalGGabe #23792 az Usti... pálya szépségei.... -
Robi546 #23791 Értem, de érdekes mert nekem a MAN NL 202 és a Mercedes Benz Vario 812D-nél is műxik a kuplung kormánnyal mármint a gombal a kormányon na mind1 remélem h így már jó lesz a Karosa is,263-ast meg nem próbáltam még a manual-t. -
Nekem se működött kormánnyal a kuplung és nem csak a Karosa-nál hanem a 263-asnál se.
-
Robi546 #23789 azt én tudom és a többi buszon is a C gomb a kuplung mivel át van állítva,nem az a probléma hogy mi a kuplung hanem az hogy miért nem vált a kormányon a gombal de amit GMI csinált azzal meg próbálom lehet hogy jó lesz. :) Kösz GMI! :) -
Most hogy kijött ez a Karosa C734 engem nagyon zavart benne a motor és a váltó.Szóval csináltam hozzá egy Caterpillar motort és hozzá egy ZF 6 sebességes váltót.A csomagba extraként raktam egy Vértes volános festést és új hangokat.Kép:
>>>LETÖLTÉS<<< -
Zoliikp #23787 Nekem nincs kormány, de magadnak adtad meg a választ:
a többi busz miatt a kormányon lévő gombnak a Tab-on lévő vezérlőt adtad, ezért működik.
Azt, hogy hogy került a Karosánál, és nálad a C-re a kuplung, azt csak Te tudhatod, mert nálam jó helyen van... -
Robi546 #23786 Értem lehet hogy akkor néha belaggol és ugye feldönti a buszt vagy valami,nem tudom megpróbálok valamit csinálni. :D Amúgy ami most jött ki a 4 Karosa az nekem a Manuális nem megy kormánnyal mert ha például le nyomom a kuplungot a Karosa -n 1-est teszek,kuplung elenged,nem indul (Gomb -ra van beállítva) viszont ha a billentyűn nyomom a C betűt akkor viszont megy a kuplung,ez mitől lehet ? Scriptelési hiba a buszban ? Mivel a többi buszban megy a kuplung rendesen kormányon is csak az új Karosa -n nem,előre is köszi a segítséget. -
Zoliikp #23785 Csak egy ötlet volt, mert azt írtad, hogy mindig máshol van a "fal"...
Egyébként lassan kitiltanak Grundorfból, mert az új 4 Karosát meghajtottam, hátha produkálja a hibát.
Az automata 81 max, a manuális 105-ig jutottam, de a "fal" nem jelentkezett.
Nem tudom, nálad mi a probléma.
-
Robi546 #23784 Hogy érted azt hogy légi útvonal van a pályán ? Rendesen például ha Grundorfon megyek azon is csinálja de csak 60-70 Km/órás sebesség felett kb. -
generalGGabe #23783 A gyerek már sír is a script miatt :-D -
Én a tiédtől voltam elájulva ;) -
generalGGabe #23781 Az is valami? A mozgó emberkéket alapból így rakja be, ha objektként kezeled. Amúgy én már rég dolgozom egy ilyenen, szóval nem kell tőle úgy elájulni. Az enyém mozog is, csak a modellt kell kidolgozni.
-
Innen leszedheted. -
Ez már a legális frissített változat.
Omsi.hu-n megtalálod ;) -
honnan van a busz? lécci linket privibe -
Zoliikp #23777 Buta kérdés, de ha mindig máshol jelentkezik, ez is felmerülhet:
Légi útvonal van a pályán? -
Robi546 #23776 Azt még elfelejtettem leírni hogy mindig máshol csinálja és a Karosa C734 -el (ami most ki jött),Mercedens Benz Vario 812D,meg a többivel is de hogy mitől lehet. :S -
Nem gondoltál te is egy régebbire? :D -
Robi546 #23774 Sziasztok!
Az miért van hogy: például a saját pályámon megyek 70-80al és egyszer csak "láthatatlan falba" ütközök és mindig fel dől a busz de nincs ott fal se autó csak egyenes út,mitől lehet ? :S Próbáltam a Sierra Leone pályán,azon is ezt csinálja. Előre is köszi a segítséget. :) -
Mark0244 #23773 http://bpi129.uw.hu/ Szevasztok! Letölthető a 183-as vonal újabb javítása. ;-) -
Brad33 #23772 Csak egy dolog szúrta a szemem, engedd meg, hogy reagáljak. Az első hsz-edben azt írtad, hogy ott volt, de eltűnt az a bizonyos mappa, itt meg már azt, hogy úgy jött le, hogy nem is volt. Döntsd már el mi a probléma, és utána hisztizz!
Bocs az OFF miatt. -
dantre #23771 igen igen...valószínű....
na, később ezt is megnézem azért :D
apropó...lehet hogy már kérdezte ezt valaki, de tudtok valami érdemlegest az ARC busz projektről ? -
Igazából nem tudom, lehet hogy ugyan az, de kijelzőt elnézve mégsem. Szóval én sem értem ezt most, de szerintem ez másik. -
dantre #23769 Zoliikp
Köszönöm a segítséget !!
de ezek szerint akkor ami ide lett kitéve járgány az már egy újabb verzió.....
a másik dologgal kapcsolatban azért köszi !
kem001
Kösz az infót.... azt hittem ez ugyanaz a busz, csak más a festése..... -
Zoliikp #23768 Csak félve válaszolok, hátha megsértődsz:
Az ajtók jelenleg a / = első, * = hátsó gombokra vannak állítva.
Ahhoz, hogy a sofőr ajtót is ki tudd nyitni, rendelj a KY_doorfront9_external vezérlőhöz egy gombot.
A többi kérdésedre a fórum keretei kevesek, és elmagyarázni nehézkes, ha még nem csináltad... -
Szerintem másik MAZ-ra gondolsz te, volt egy régebbi 103C már. -
Routeres #23766 Nem vesztesz sokat, ha kihagyod...
Elég gyenge a minősége... -
dantre #23765 nekem régebb óta megvan már...egy próbát megér...igazából nem rossz cucc de vannak hiányosságai.... -
Megéri letölteni? -
dantre #23763 Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy tudja-e valaki hogy a MAZ 103-nál milyen billentyűre van állítva az első ajtó nyitása.....
Valamint, ugye van PL az Ikarus aminél a 3. ajtót a ...doorfront valahányas nyitja, na most nálam nincs a listában sem a 10, sem a 11, sem azok amik megvannak adva hogy azokat kellene új hozzáadással gombhoz rendelni....lehetséges hogy azért nincsennek benne mert nincs felrakva a gyári frissítés a játékhoz ?
Esetleg megtuná nekem vlalaki mondani mit és hol írjak át az adott járműnél ahhoz, hogy tetszőleges "doorfront parancsot adhassak meg neki ??
Bocs a hülye fogalmazásért, emélem ki bírjátok hámozni.....
előre is köszi ! -
Befejeztem Végleg..... -

-
[courier][hatalmas][szin=red][b] RENDET! CSENDET!
Elég legyen ebből! -
Hát barátom nem fáj.De amit ő mondott ahhoz semmi köze ahhoz amit kérdeztem.
Nem az volt a kérdés,hogy tudom a lomtárból vissza állítani a fájlokat.pff IQ-mi?
Nem hiszem ,hogy én itt bármit is tennék.De gondoltam 2-év után előveszem és megnézem ezt a játékot és gondom támadt.De mióta itt vagyok itt senki vagy csak minimális választ adott.Ez nem fórum kérkedni egy programmal.
De ebbe nem folyok bele.
-
atty707 #23758 Már ne haragudj, de a kérdésedből nekem is ez jött le.
Tudod: Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos hogy a víz a hülye...
Talán ha leírnád, hogy melyik buszon nincs hang, tudnánk is segíteni.
Bár nem biztos, hogy ezek után megérdemled! -
Zoliikp #23757 Nem véletlenül nincs benne hang.
Amit letöltöttél az egy mod, amely az alapbuszra kell másolni, vagy onnan kivenni a Sound mappát.
Akkor most "Ki kit tud"-ot játszunk, csak mert Neked úgy van kedved?
-
Ez neked jó indulatú???
Ez inkább egy sz.gépes válasz.De nem ez volt a kérdés... -
Na akkor öltözz,de nem az a lényeg amit leírtál!!!!
Azt kérdeztem mi van ha eltűnik egy mappa????????
Hogy lehet pótolni?Nem azt kérdeztem ,hogy lehet a kukából vissza hozni a dolgokat.Szerintem ez elég egyértelmű volt.Letöltöttem egy buszt. X-et.Tök mindegy melyiket.Nem ez a lényeg.
Úgy jött le ,hogy nincs benne hang.Nem azt írtam,hogy én töröltem ki!!!
Figyelj egy kicsit légy szíves.