63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Stefan28 #59008 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van a Neoplan N4016-os utána olvastam és amiket írtak meg csináltam és nem akarja ki írni a kijelzőre a dolgokat. Ilyenkor mi lehet a baj amiket le töltöttem kijelzőket nincs szám semmi. Valakinek tipp?
Amúgy nagyon pipec busz de így nem akarnak fel szállni az utasok. (Map:Projekt Szczecin v4.0) -
Geri556 #59007 Kár, hogy a busz nem... -
#59006 Jól mutat a kijelzője. :) -
#59005 Ha hiányzik a régebbi 2 verzió, akkor azért..
Utoljára szerkesztette: nemeza, 2016.01.16. 19:17:52 -
Geri556 #59004 Biztos lefagyott a futár :D A motor meg gondolom hangszigetelt és azért nem hallod
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2016.01.16. 16:37:18 -
GLevi10 #59003 Sziasztok! Letöltöttem az új Ikarus 412-est és nem tudok rákattintani a futáron a "bejelentkezés" gombra és a fülkében nem hallom a motor és egyéb hangokat. Tudtok segíteni? -
#59002 Köszi szépen, most már működik! -
#59001 A CCV féléhez van nemeza oldalán kompatibilitási patch. -
#59000 Sziasztok, lenne egy problémám, hogy a CCV-féle Ikarus 260-as nekem nem akar működni, mikor le akarom rakni, habár előnézetként megy a model, de a logfile szerint invalid a busz, meg hogy valahol vessző (') található, és emiatt amikor kiválasztom hova rakjam le, akkor meg nem jelenik meg a busz. Mindegyik pályán ez van ennél a busznál.
A logfile részlete (az Ikarus 260-as rész, mivel az SG nem engedte elküldeni spoilerbe mert túl hosszú, így felrakom google drivera):
Link
Amúgy amit be akar tölteni azt én készítettem saját magamnak de amúgy nem csak ennél van a gond, az egész Ikarus 260-assal van.
A bkv modos Ikarus 260 persze meg betölt. Meg az összes többi busz is.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.01.16. 09:46:36 -
Routeres #58999 Tulajdonképpen telepíthető, de működni csak akkor fog, ha olyan Steam fiókkal jelentkezel be az adott gépen, amin meg van véve a játék. -
csrob1 #58998 Köszönöm a választ. A telepítés megtörtént, a játék működik. Ha egy másik gépen belépek a steam fiókomba, akkor ott is telepíthető vagy újra meg kell venni a játékot? -
#58997 Mennyit szánsz rá? :D -
Geri556 #58996 Nem ! Szia ! -
#58994 Esetleg neked fontos. Sok sikert... -
Routeres #58992 Mindegy honnan veszed, a végén Steamen kell majd aktiválnod, a kiadások között pedig nincs tartalombeli különbség, legfeljebb csak a név. Nincs sok magyar kiegészítő, de azok mind ingyenesek. Magyar vonatkozású dolgokat találhatsz itt, itt és akár itt is.
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2016.01.13. 11:12:37 -
csrob1 #58991 Sziasztok! Erősen kezdőként a vásárlás/telepítés előtt lenne néhány kérdésem (bocs, ha nagyon alapvető dolgok): Van-e jelentősége, hogy honnan töltöm le az OMSI 2-t, azaz mi a különbség a Steam Edition és az Aerosoft-os, illetve más oldalakról letölthető verziók között? Budapesti útvonalak és járművek használatához milyen kiegészítőket kell még telepíteni és honnan érdemes letölteni? Ezek ingyenesek vagy fizetősek?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#58990 átlépsz másik tab-ra az oldalsó sávban, majd megkeresed és G-vel arrébb teszed? -
#58989 Van arra a bugra megoldás az Editorban, amikor leteszünk egy új spline-t, és tök random helyre teszi le, és bárhogy rángatjuk az egeret, nem mozdul onnan? -
gruppen #58988 Sziasztok!
Sajnos az új Lemmental - on az új fajta lámpák nem akarnak működni.
(az összes lámpa ég egyszerre, vagy nem ég.) Más is tapasztalta ezt a jelenséget? És erre egyáltalán van megoldás? :)
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm. -
#58987 Elvileg budapesti ihletésű, de fiktív pálya. -
bpi 773 #58986 Jól néz ki!:D melyik vonal lesz? -
Routeres #58985 Valami hülye mindig spammeli a topikot a szar képeivel, nem unjátok már?
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2016.01.10. 22:35:39 -
Quintall #58984 Köszönöm a segítséget, de érdekes módon másnap már minden működött, semmit nem változtattam... :-D
Vannak érdekes dolgok a játékban, az biztos! :-) -
El Gigante #58983 Sziasztok! Van egy Logitech kormányom, középre húzást hol tudom beállítani! Azt tudom hogy a profiler-ben be lehet, de az nem realisztikus mert álló helyzetben is középre forog. Ugyanez a problémám az ETS2-vel is igaz ott van egy centerin rublika de mégsem csinálja! Versenyszimulátoroknál nincs gond (Assetto, Raceroom)! -
#58982 1. Sanszos, hogy gond van a HOF fájllal..
TTdata mappában a ttl fájlokban lévő vá kódnak és a hofban lévőnek stimmelni kell. Másrészt az is lehet, hogy túl sok megállót vár a hof, de nincs annyi felsorolva..
2. próbáld a Ctrl + ( Num* 18300 Num/ 01 NumEnter) kombót, mikor már megy a busz. -
Quintall #58981 Sziasztok!
Lenne egy (valószínűleg elég hülye) kérdésem. Sőt inkább kettő. (OMSI2-höz)
1. A Dél-Pest 4.0-ban hogyan tudok felszállásra buzdítani embereket, ha nem futár-os busszal megyek, hanem pl. egy csuklós Ikarussal, amit letöltöttem (nem tudom ez wareznak vagy mod-nak minősül-e, mindenesetre működik egyébként). Hiába állítom be a garázst, a viszonylatokat a menüben, a megállólista is megvan, csak az utasok nem szállnak fel...
2. Szintén letöltött busz, MA3 (MAZ) 103, Dél-Pesten ugyanúgy nem működik, viszont itt lenne a hülye kérdés: menün kívül, egérrel kattintgatva hogyan tudom a relációs kijelzőt állítani? Sok buszban rájöttem már erre, de itt nem... Lehetséges, hogy csak szimplán nincs is benne ilyen funkció, vagy én vagyok a balfütykös? Esetleg ha az előbbi, akkor tud vki olyan MA3-103-ast, ahol ez ki is van dolgozva?
Köszi!
Utoljára szerkesztette: Quintall, 2016.01.07. 14:29:32 -
rg60 #58980 Köszönöm.
Megpróbálom, de az érdekes hogy ezt olyan pályán is csinálja amin mondjuk fél éve még nem.
-
#58979 Ha kikapcsolod az ütközéseket, akkor jó lesz.
Sajnos elég sok objektum okozhat problémákat.. -
törpegregoir #58978 Az egyedi: "CG_active"; a pillanatfék az működik a MAN-oknál használt "Station Brake and Door release On/Off" gombbal. Az összes ajtóra még én sem találtam parancsot. :D
Utoljára szerkesztette: törpegregoir, 2016.01.06. 20:13:40 -
rg60 #58977 Sziasztok!
Az miért történik, hogy megyek békésen az úton, és hirtelen mintha nekem jönne valami oldalról, de persze nincs ott semmi.
-
lanerto #58976 Üdv! A Solaris Actia modban mik az ajtónyitó billentyűk hozzárendelési nevei? Solaris PL megapackban szereplőre gondolok. (összes-egyedi-pillanatfék kombóra lenne szükségem) -
#58975 Pedig elég sokszor volt már a Steamen akció az OMSI2-re, sőt azok kiegészítőire vonatkozóan, 20-25-40 %-os azt hiszem. A legutóbbi pont a napokban volt, dec, 22-27. között (nem feltétlen biztos, hogy egész pontosan ebben az időintervallumban, csak tájékoztató jellegű adat!).
Az alapára egyébként 8-9 ezer forint közt mozog átszámítva. Bár én azt javaslom, hogy a Wingbest webáruházában vedd meg a dobozos változatot, de megveheted még az Aerosofttól is, meg még egy-két viszonteladótól, de lényegében ugyanazt, kb. ugyanabban az árban kapod meg.
Az OMSI1-et (ha egyáltalán izgat) megveheted az 576Kbyte-ban 2000 Ft-ért magyarítva, vagy Tescoban/Media Markt-ban/Auchanban etc. 1000-1500Ft körüli áron is. -
#58974 Az a vicces, hogy a való életben két körülbelül csak rendszámban eltérő autóbusz menetdinamikai tulajdonságok, menethang és sok egyéb tulajdonság terén is lehet eget verően eltérő egymástól. Ugyanattól a gyártótól ugyanazon típusú motor+váltó, utóbbi ugyanúgy, körülbelül ugyanakkor átprogramozva szoftveresen, mégis az egyik emelkedőn épphogy viszi a 30-at, másik lazán viszi a 45-50-et is. Csak más gazdáik vannak, másabb mértékű/jellegű törődést kaptak etc-etc... De ez eléggé hosszú téma, és inkább való az OFF-ba, mint ide. És két olyan autóbuszról beszélek most egész konkrétan, melynek a rendszáma az utolsó számjegyben +/- 1 értékkel tér el... -
Tierhold #58973 El Gigante: Úgy emlékszek most az Aerosoftnál volt 20%-os engedmény, December 27-ig. Érdemes ott is figyelni.
_________
Peti134: Link
Utoljára szerkesztette: Tierhold, 2016.01.04. 23:09:19 -
El Gigante #58972 Sziasztok! Ti hol vettétek meg a játékot, steamen nagyon régóta bent van kívánságlistán de sosem láttam leárazva, ahogy most is kimaradt! Hivatalos honlapon elég drága! Hol lehet még megvenni? -
#58971 Írhatnál egy linket hozzá.. -
Geri556 #58970 Kinek mi :D Részemről egy jól beállított 4HP500-nál nincs jobb :) Főleg ha egy 200-asban van. -
#58969 Akarod mondani 5HP600 :D
https://www.youtube.com/watch?v=Rjhge0HjUDw -
Geri556 #58968 ZF4HP500 ;) Az az igazi -
#58967 Akkor Prága 2M70. :D