63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
GLevi10 #59526 Sziasztok! Eljött a nap hogy kiadjam ezt a festést! Jó szórakozást! ;)
Link
Utoljára szerkesztette: GLevi10, 2016.03.29. 20:34:39 -
SRoland01 #59525 OMSI Börzsöny-Fiktív 2.1 -es verziók: elérhetőek omsi-volan.webnode.hu/letoltesek
+ E weboldalt szeretné vakaki üzemeltetni akkor jelezze itt: [email protected]
UI: CSAK AZ I.-RÉSZÉVEL MŰKÖDIK!
Képeket a weboldalon találod:omsi-volan.webnode.hu -
GLevi10 #59523 Egy kis meglepetés tőlem húsvétra.
-
#59522 A kormány bal oldalán lévő gombokat az OMSI sosem fogja érzékelni... Marad az Xpadder, ha nagyon hiányoznak. -
reveszda #59521 Sziasztok! Valaki a Logitech Drving Force GT-hez tud beállítást adni, melybe működik a váltó is, illetve felismeri az összes gombot? -
reveszda #59520 privátban :) -
BPO-460 #59519 a probléma a hibaüzenettel továbbra is fennáll. van valakinek ötlete? -
Sztrelok #59518 Igen köszönöm szépen ez volt a hiba! -
padarmartin #59517 Nincs benne a kijelző fontja.
Mercedes Benz O405N² Ebben benne van. -
Sztrelok #59516 Srácok az mitől lehet, hogy a Futáros Citaronál minden rendbe van az utasok le-fel szálnak a futár mondja a dolgokat, viszont a busz kijelzője kívülről teljesen sötét (belül mutat rendesen). Nincs rajta a járatszám és semmilyen felírat sem. Mit rontottam el? Videón láttam, hogy másnál gond nélkül működik. A Délpesti pályáról van szó hof fájl be van másolva a buszt meg csak simán bemásoltam a vehicles könyvtárba és indítottam a játékot! Hiányzik valami még? -
BPO-460 #59515 előzményekben megkerestem még 2015 áprilisában töltöttem le innen, bár a link nem él(legalábbis nekem)
https://zgsipa.bay.livefilestore.com/y2pA7cEQ-tr9WvQDU-b43sGPt8cb1biDdecirJu8Qadl0SwpDMbWVJMEDv9prS0QV13kTrTgUQRWtGvOz8Gk8EMMVhzVULJXzxovTNn6rNPwGc/Budapest.rar?download&psid=1 -
#59513 És úgy mégis honnan van ez a pálya? -
BPO-460 #59512 Kicsit pontisítva: 31,97,144,197(ezek rejtőznek a TTD atában...)
csak a hiba miatt nem lehet betölteni a pályát -
BPO-460 #59511 Ahogy a ttl fájlokat bújtam láttam benne 31-es vonalat, tehát feltehetően Észak/Kelet pest városrésze. Van rá egy százasom hogy Omsi 1-es :( -
#59510 Miféle Budapest pálya? -
BPO-460 #59509 Sziasztok,
nemrég találtam egy Budapest pályát. fel is tettem. Maptools+logfile nem hiányol semmit mégis hibád dob föl.
Mi lehet a gond?
(kép mellékelve)
-
lanerto #59508 Csináltam egy tesztet SSD-n ugyanazokkal a beállításokkal, és FPS növekedést természetesen nem hozott, a betöltési idő javult egyedül (nálam). Tehát ha az SSD-n elfér, akkor mehet rá, viszont ha nem szükséges, akkor ugyanúgy maradhat HDD-n is.
Utoljára szerkesztette: lanerto, 2016.03.26. 22:01:25 -
padarmartin #59507 Az, hogy ez már a 657. alreged. -
gabesz012 #59505 Szerintem, ha valami játékot megéri SSD-re rakni, az pont az Omsi, elég lényeges javulás, hogy nincsen laggolás. Legalábbis nálam minőségi javulást hozott. Más játékot én is feleslegesnek tartok oda telepíteni, pl. Gta5 (sokan ezzel jöttek, hogy hú, azt arra érdemes rakni), ami ugyan sokáig tölt, de csak az elején. -
#59504 írtam privátot. -
Sztrelok #59503 Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy OMSI 2-höz kiadott Citaro O530-as és O530G-hez lehet e találni valahol BKK festést. Ha igen akkor hol, mert eddigi kereséseim nem jártak sikerrel. Ha meg nem lehetséges akkor azt kérdezném, hogy hozzávaló Templatet honnan tudnám letölteni?
Mindenki segítségét köszönöm és szívesen fogadom!
Üdv. -
lanerto #59502 Köszi, akkor megy a HDD-re :) -
#59501 Az SSD nem hoz FPS-t (max minimálisat), egyedül a pálya betöltését segíti, megkímélve pár mikrolaggtól. -
lanerto #59500 Azért érdekel mert van egy 250 GB-os SSD (azon van a rendszer), és mellette egy 1 TB-os vinyó... És vajon annyi GB-ot az SSD-ről az omsinak megéri-e adni nem tudom, ezért kértem tanácsot akinek ebben tapasztalata van. -
#59499 Hát, biztos számít valamennyit, de csak az OMSI miatt venni nem érdemes SSD-t. Ha már van a gépedben, akkor persze érdemes arra telepíteni. De ez ugye mindenre igaz, ami sok adatot mozgat a háttértárról. -
lanerto #59498 Sziasztok! Az Omsi 2-t SSD-re vagy HDD-re érdemesebb rakni? Elég a HDD? -
#59497 Küldtem privátot! -
Mordai101 #59496 Üdv!
Valaki segítene ebben az ügyben! Szombathely 2.2 nevű pályát raktam bele OMSI2-be, futattam egy MapTools-t ahol az alábbiakat adta ki Missing Splines néven:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Splines\Terrain-Spline-V3_1\Splines\Terrain Spline\10mTerrain_Spline.sli
Splines\Terrain-Spline-V3_1\Splines\Terrain Spline\15mTerrain_Spline.sli
Splines\Terrain-Spline-V3_1\Splines\Terrain Spline\20mTerrain_Spline.sli
Splines\Terrain-Spline-V3_1\Splines\Terrain Spline\4mTerrain_Spline.sli
Splines\Terrain-Spline-V3_1\Splines\Terrain Spline\8mTerrain_Spline.sli
Valaki tudan segíteni, hogy ezeket honnan tudnám beszerezni? Kerestem már eleget de nem találom!
Köszi -
#59495 Privátban. -
Rasy #59460 Tudna segíteni valaki, hogy ez miért van (vagyis miért nincs) ? csak az 1 (sw)-t látja
Utoljára szerkesztette: Rasy, 2016.03.20. 12:02:30 -
bajusza #59459 Nagyon szuper. -
Routeres #59458 Dokumentum jelleggel.
-
padarmartin #59456 Minek neked az? A FUTÁR-ra sincs engedélyed, nem hogy a buszra :D -
#59454 Küldtem egy PM-et, de ha átküldöd szívesen foglalkozom vele! -
padarmartin #59453 [email protected] ;) -
bpi 773 #59452 sziasztok. Segitségre lenne szükségem. 90%ban kész egy magyar valós vonal és menetrendet szeretnék hozzá csak nemtudom hogy kelll. aki ebben segitene/megcsinálná nagyon hálás lennék. Köszönöm:) -
Routeres #59451 Készül. -
névtelen91 #59450 Valami hír esetleg erről??
https://www.youtube.com/watch?v=K4csLoYm8mA -
lanerto #59449 Sziasztok, most raktam fel a Römerberg V3-at, és az lenne a kérdésem, hogy tartalmaz egy olyan fájlt hogy options.cfg, ez befolyásol valamit? Felülírja az eddigi beállításokat? Vagy csak Omsi 1 maradvány lenne? Sajnos nem tudom mire való ez... :/ -
Sprintex #59448 Köszönöm!