63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#59709 Nekem is tetszik. :)
-
SRoland01 #59708 Credo LH12 hamarosan! omsi-volan.webnode.hu -
#59700 Nagyon rendben van! -
padarmartin #59697 Lyó ez a busz, meg a pája is. :)
-
spy803 #59690 Tiszta Real Life mod :D -
SRoland01 #59678 Edit Profiles.....>New(Standard) mező> 23 min ez a össz menetidő. > a megállóknál szedd ki a pipákat és írd arra amire te akarod! :)
Arrival= érkezés
Departure= indulás
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.20. 17:44:09 -
#59677 2.2.017 -es, felteszem a .032 -t hátha... -
Edmond14 #59676 Sziasztok! Bocsi a regényért! Nem tud valamelyikőtök segíteni? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Editorban csinálom az útvonalat, leszerkesztem, megállókat bejelölöm, meg minden, de menetrend készítésnél nem veszi figyelembe a két megálló közötti időtartamot, és így nem tudok menetrendet szerkeszteni. Mindent úgy csinálok, ahogy a tutorial-videók mutatják, meg leírások meg minden egyéb. Tényleg minden teljesen ugyanaz, minden lépés, minden apró kis szösszenet, de egyszerűen nem sikerül. Tehát hiába próbálkozom mindenféle módszerrel meg mindennel, de nem sikerül. Profile-t is állítottam, hogy 23 perc, de nem használ. Például egyik járatom 12:20-kor indulna el, és a menetidő 23 perc. De az editor úgy számolja, hogy 12:20-kor indul és 12:21-re már a végállomáson van. Pedig nem. Még le is mértem stopperrel az út hosszát, így jött ki 23 percre. Tehát nem veszi figyelembe, valamilyen oknál fogva az időtartamokat, és a Profile állításnál is minden mutató értéke nulla.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2016.04.20. 16:52:42 -
#59675 Sziasztok!
Visszatérő problémám a MAN NG 312-nél, hogy a matrix-ok megbolondulnak és nem képesek a szöveget lecserélni. Alul hagyja a régi szöveget és a pixelek összekeverésével vetíti ki az újonnan bevitt szöveget. Ilyenkor mi a teendő, vagy találkozott-e már valaki ilyen problémával?
Az első képen, ami nem akar eltűnni, a másodikon pedig az újonnan bevitt szöveg (lenne) olvasható.
Utoljára szerkesztette: atis0418, 2016.04.20. 12:38:38 -
Routeres #59674 2.2.032 az aktuális, ha a tied régebbi, akkor mindenképpen frissíts. A fagyás nem pályahiba, hanem bug a játékban, de már elég régóta ki van javítva. -
#59673 Hú, az jó kérdés. Este megnézem. Viszont amennyire észrevettem, a Börzsöny, Alacska, Szombathely pályákat tettem fel pár napja, mintha azóta lenne jellemzőbb a lenti. Eddig Lemmental-on pl nem fordult elő. -
Routeres #59672 Játékod verziója? -
#59671 Csak a ctrl+alt+del megoldás működik.
Arra irányult a kérdésem, hogy mi okozhatja a hibát. -
SRoland01 #59670 Ha menetrendbe vagy akkor lépj ki, lépj át más helyre, vagy töltsd be a játékot újra tisztán. -
#59669 Sziasztok,
Arra mi lehet a megoldás, hogy időnként lefagy a játék, de nem teljesen: a kép megfagy,a busz nem mozdul, viszont hang van ha adok gázt stb. illetve a kameranézet is változtatható.
thx -
Routeres #59668 Illetve a letöltéseknél pár képet az omsiplusról emeltél át, csak néhányról levágtad a vízjelet. Nem szép dolog.
Azokat leszel szíves saját képekre cserélni. A 4051-es, Tettau és Kispest érintettek a témában. -
Sprintex #59665 KNyKK-t a dombra.
Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2016.04.19. 19:44:07 -
geri1900 #59664 Az átalakított credok-hoz omsi 2 -höz tudnál dobni egy linket? -
kestrelHD #59662 Sziasztok! Véletlenül nem tudjátok a billentyű neveit a Citaro 4ajtósnak? (a felújitott változatnak) előre is köszönöm mert nem találom az ajtó nyitó parancsait -
hegedavid #59661 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az Omsi 2-vel: Leszedtem a játékot és elkezdtem játszani vele, viszont az MAN NL (csuklós és szóló) buszoknál valamiért nem jelzi ki a kijelző az útvonalat meg a számot. IBIS-ben is meg az egyszerűbb módszerrel is de nem jelenik meg, pluszba még a jegykiadó se működik miután beírom. Mindössze a busz másik oldalán jelenik meg egy szám, de azt az utasok nem látják, így nem szállnak fel.
Korábban is játszottam vele, de akkor minden rendben volt vele. Pedig most semmi buszt, semmi pályát se szedtem le, "szűz" játéknál van ez. Csak az említetteknél, az SD emeletes buszoknál minden rendben van.
Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm! -
Sprintex #59654 Szólóból három, csuklósból egy fajta van. Jelenleg két fajta szólóból van 5 forgalomban.
Inkább a steyrek kopnának ki, mint az ikarusok.
----
Sorry az offért. -
Harixis #59653 Pénteken vettem először észre az új citarókat két ajtós változatot láttam az első lengő a második bolygó ajtós volt. A baj az, hogy ezzel ki fognak kopni az Ikarusok holott ott az új Moduló család amivel ki lehetne váltani a régi Ikarust. Ettől függetlenül tetszenek az új Citarók... -
#59651 Nekem GG1-en pörögnek a 72, 75, 76, 77, N73-as vonalakon ;-) -
#59650 A V4-es már igen. OMSI1-nél viszont csak az alap. -
Sprintex #59649 Az újdonsült fehérvári citarok ihlette felfrissült kinézet. (A változás nem egetrengető, aki észreveszi kap egy képzeletbeli pirospontot.)
Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2016.04.14. 18:39:51 -
#59648 Heló!
Nem tudja valaki, hogy OMSI 2-ben, hogyan lehet kézis buszt automatára alakítani? Mert a régi módszer nem működik. -
Simeon85 #59647 Köszönöm a válaszodat :D -
gabesz012 #59646 Na igen, én ezeken a dolgokon jókat mosolygok, meg ugye a másik sláger a futár minden buszba. Nyilván, mindenkinek más a szórakoztató benne, de az omsi-ban inkább az a kihívás, hogy soha ne padkázzon az ember, ne vigye el a tükröt, sávban maradjon a busz, mint igaziból. Azért az nem könnyű. :) Most van egy kis viszonyítási alapom nekem is, miután vezettem igazit is, tényleg elég jól eltalálták az egész feelingjét, meg a fizikáját is. -
SRoland01 #59645 Kész! Az Omsi Volán Jelentkezni lehet Sofőrként és ellenőrként: [email protected] Itt Információt ill egyéb kérdésre is választ kaphatsz.
UI.: Könnyen és egyszerűen használható! Megéri :)
Valóságos Volán!
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.14. 15:58:39 -
SRoland01 #59644 Nem is azon van a hangsúly :) hanem hogy a menetrend betartása pl. e-mailen kommunikálnánk. -
#59643 Egyszer volt már valami volános próbálkozás, nem élt sokáig. Mivel nincs multi az OMSI-ban (sok értelme nem is lenne), így az ilyeneknek nincs valami nagy bázisa. Ugye a másikat nem látod, nem beszélsz mással, úgy és arra vezetsz ahogy akarsz, szóval amúgy sincs sok életszaga a dolognak. -
SRoland01 #59642 Tisztelt Kollégák!
Mit szólnátok ha az OMSI-t még kiegészítenénk? Volán! :) Arra gondoltam hogy létrehozhatnánk egy ONEDRIVE fiókot és oda feltölthetnénk az időtáblákat amit a járatok végen el lehet/kell menteni. lennének ellenőrök akik ellenőrzik ezeket és mint a valóságban figyelmeztetés járna.
Mindenkinek meg lenne az aktája jeligével pl: #001-sofőr
Véleményeket és jelentkezőket várok! :) omsi-volan.webnode.hu
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.14. 13:34:47 -
Tierhold #59641 Miért ne lennének AI képesek a Morphi Citaroi? Nálam minden pályán, ahová Citarokat raktam, csak a Morphi féléből válogattam, és remekül mennek... -
#59640 Morphi fajta Citaro-k nem AI képesek sajnos, csak a sima alap Citaro-k azok. -
SRoland01 #59639 Köszönöm az ötleteket! legkésőbb április végére *Észak-Magyarország to OMSI 2 :) És április 20.-ra Börzsöny 2 to OMSI 1 :)
Különkiadás ami eltérhet nagyobb dolgokban. -
#59638 A már feltelepített pálya jellemzésében már most is benne van egyébként, úgyhogy jogsértést lényegében nem követtél el. Bár a későbbi nézeteltérések miatt lehet jobb már a honlapon is megjelölni a forrásodat. :) Egész jó kis mapok lettek, viszont felmerült bennem pár gondolat:
- az Észak-Magyarországos változatból szerintem nem lenne rossz egy OMSI2-es változat is... :)
- AI buszok "cseréje", OMSI2 alatt Alterr féle gyári Solarisra, V4-es Citaro V2-re, O307-re, MAN ÜL-re OMSI1 alatt O307-re, Citarora. -
#59637 E-t nyomogatva gyújtás, indít, M-el leállít, gyújtás le. -
Edmond14 #59636 Sziasztok! Annyit kérdeznék, hogy Citaro Facelift-be hogy állítom le a motort? -
#59635 Szerintem elég jó lenne 280.49 alapnak. Másik kerék, jobb oldali mf panel és egy fasza ZF (csak egy ötlet). Ennek a modellnek van az a baja, hogy ha 5-ös fokozattól jobban rátaposol a gázpedálra akkor pörög a motor ezerrel.
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2016.04.13. 21:03:16 -
#59634 Csak az utóbbi van belőle.