63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MAN014
    Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy lesz e a közeljövőben futáros MAN NG272-es.?

Előre is köszönöm a válaszaitokat.
  • reveszda
    Amugy hallottam valami járatsűrítéses kispestről... Valahol él ez?
  • reveszda
    splines és sceneryobject mappát rakd újra a kispest csomagból :)
  • BPO-460
    Sziasztok,
    többszöri újrarakás után is előjön a Kispest pályánál az a hiba, hogy mind editorban, mind a játékban csak a Garázs utca, Hofher Albert utca környékéig tölt be a pálya utána semmi... kékség egészen a Glóriettig.SE a logfile se a maptuuls nem ad kézenfekvő magyarázatot.
    Hogy lehetne orvosolni ezt a hibát?
  • Sprintex
    Ha már fiktív a pálya, miért ne kaphatna helyet egy importcég?

Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2016.05.04. 18:25:10
  • PetiM44
    A Szombathely pályán találkoztam olyan hibával, miszerint a tile-okat egy bizonyos idő után nem tölti be a program. Az indulási helyet, és környékét helytől függetlenül mindig betölti, viszont egy pár kilométerrel később már nem tölt be tile-t, az aktuális tile szélének elérésekor egyszerűen abbamarad a pálya, és ezután van, hogy a kiindulási helyre sem tudok visszamenni, ugyanígy elérem a betöltött pálya szélét. Ha indítás előtt bekapcsolom a Load whole map at start opciót, akkor egyáltalán nem tölt be semmit, csak az ég textúrája látható.
    3.21-es verziót használok, sorban feltettem egymás után a 3.0-át, 3.2-őt, és végül ezt. Valakinek van ötlete esetleg, hogy mi okozhatja a hibát?
  • Edmond14
    Köszönöm!
  • Ikarusfan
    Rámész az editorban a Tile fülre és felnézel a jobb felső sarokba

Ott írja, hogy hanyadik tile, illetve hol található (X és Y koordináták). A tile-k fájlnevei a koordináták.
  • Edmond14
    Sziasztok! A tile-számot honnan tudom megnézni? Pl. az editorban írja, hogy 74-es tile, és a fájlok között az melyik? (.prt, .map) Van valami logika a fájlnevekben?
    Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2016.05.03. 15:16:09
  • reveszda
    köszönöm :)
  • Routeres
    A bioetanol modhoz jár.
  • reveszda
    ez a busznézet valahol elérhető máár? :D
  • névtelen91
    Üdv!
    Tud valaki Omsi 2-höz jó Ikarus 415-öst?
    Köszönöm!!
  • bajusza
    szép flotta
  • Edmond14
    Ok, köszönöm! Megoldotta!
  • Ikarusfan
    Készítsd újra a tile-t, az jó eséllyel megoldja a problémát.
  • Edmond14
    Sziasztok! Editorba egy bizonyos tile-on, ha új objektumot vagy spline-t szeretnék lerakni, Zügriff.... üzenetet kapok. Mi lehet a hiba?
    Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2016.05.01. 11:37:56
  • MZN-717
    Sziasztok!
    Egy készülő pályámat szeretném bemutatni nektek ami nem más mint Székesfehérvár 12 és 12A vonalátfogja feldolgozni. A 12-es vonal hossza kb 7,5km és 23 perc a menetidő a 12A-nak pedig kb. 6km és 18 perc. A pályának a teljes úthálózata kész van.
    Sajna a képfeltöltés az picit csúszik. :/
    Majd még később is jelentkezek a pályámmal ha lesz fejlemény.

Utoljára szerkesztette: MZN-717, 2016.04.30. 20:06:54
  • Sprintex
    Jampiságot elkerülve jöjjön egy kép a jelenlegi statikus flottáról.
  • Routeres
    Az, hogy a korábbi állapotában ki lett adva, nem jelenti azt, hogy mindig ki kell adni egy adott verziót.
    Egyébként szerintem tök nyilvánvaló, hogy nem azért kapta meg az a pár user a FUTÁR-t, hogy húzzák a mi drága Erikünk agyát vele, hanem... nem is tudom..., mondjuk tesztelésre? Micsoda hülyeség, nem? Minek ide tesztelés. Nekik már korábban is megvolt. Aztán, hogy a készítő kinek és miért küldi el a cuccait, az abszolúte az ő magánügye.
    Felszólalhatnak a read only tagok is, de a qrvaanyázással nem sokra mennének.
  • padarmartin
    10-20 ember? Te miről beszélsz?
  • Routeres
    Miből gondolod, hogy készen van? Mert egyébként nincs...
  • Peti134
    Csak annyi a probléma hogy kitesztek egy videót, hogy az embereknek csorogjon a nyála, aztán még egy év múlva sem adjátok ki, hiába van kész... Lásd: Solaris.
    Oké, ebben bélhaj erikának is "benne van a keze", de szerintem egy-két ember miatt nem kéne kiszúrni a többiekkel is...
    szvsz. inkább ne rakjatok ki semmit róla ha nem vagytok képesek utána kiadni ha készen van...
    Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.04.30. 08:51:14
  • olimano2222
    Ne kisértsd! :)
  • padarmartin
    Rég volt FUTÁR úgyis, meg mert szeretitek. :D
  • SRoland01
    Börzsöny 2.1 omsi I Letöltés innen: omsi-volan.webnode.hu
    Sok változással, :)

Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.29. 14:49:44
  • vertexx
    Rendben kedves atty707,dolgozni fogok a problémán! És nagyon köszi a segítséget,még egyszer!
  • atty707
    Tudomásom szerint nincs fent máshol, de innen is le lehet szedni, nekem legalábbis sikerült még mobillal is.
  • vertexx
    Köszi a segítséget atty707 de esetleg nincs másik hely ahonnan ezt le lehet tölteni? Nekem sajnos nem engedi!
  • atty707
    Rakd fel az 1.1-es (majd az 1.2-es) javítást hozzá innen:
    http://omsigbm.ewk.hu/ikarus-c56/
  • bpo451
    Billentyűzettel is tudsz visszaadni, így nem kell keresni a pénzt.
    Alapesetben azt hiszem a következők:
    Jegyeladás: T
    pénz elvétele: Shift+T
    pénzvisszaadás: Ctrl+T
  • vertexx
    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Szeretnék játszani az Ikarus_C56-tal de van vele egy kis problémám! A jegykiadó gép nem tudom,hogy hova rakja ki a pénzérméket és hát jó lenne visszaadni az utasoknak is. Ebben tudna nekem valaki segíteni?
  • olimano2222
    Moderátorok,sikeresen eltávolították a problémás fórum használókat,így reméljük nem lesz ismételten probléma.!
  • SRoland01
    CREDOval az utakon! :)

Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.24. 21:11:02
  • Maximus4
    A topik ismét nyitva.További jó fórumozást!
  • Maximus4
    Tisztelt fórumozók!

Határozatlan időre zárom a topikot!Ami napok óta itt megy az eléggé óvodás szint.Mint ahogy azt több tisztelt moderátor társam már jelezte,hogy amíg foglalkoztok vele csinálni fogja.És ezen hozzászólás alapján a házigazdát is szórakoztatja.Ez nonszensz!Tehát
    - vagy a tisztelt házigazda átgondolja a dolgot és minden ide nem illő hozzászólást töröl amint ideje engedi
    - vagy válsztotok új embert a topik élére.

Beszéljétek meg az off topikban.

Még egyszer utoljára!Majd ha újra nyílik a topik,ne reagáljatok a trollok hozzászólásaira!Ezért van a házigazda illetve mi moderátorok,ha elfajulnának a dolgok,akkor lehet intézkedni!
    És még egy dolog!Senki ne írjon privátot a topiknyitás miatt vagy,hogy erre a hozzászólásomra reagáljon!És a moderátor topikban se írkáljon emiatt.

Köszönöm!

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2016.04.23. 20:28:57
  • Sprintex
    Beköltözött egy kis civilizáció is.
  • Ikarusfan
    Komolyan mondom, ezeket az eszmerengető párbeszédeket törlés előtt le kéne print screen-ezni, összeollózni, és kirakni a banner alá egy oldalra, hogy mindenki jót mulasson ezeken később is
  • Banderasbkv
    Komoly lesz amúgy. Legalább még több budapesti pálya lesz.
  • BPI129
    Észak-Pest 196/196A. Majd hamarosan teszek ki több képet is.