63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy lesz e a közeljövőben futáros MAN NG272-es.?
Előre is köszönöm a válaszaitokat. -
reveszda #59853 Amugy hallottam valami járatsűrítéses kispestről... Valahol él ez? -
reveszda #59852 splines és sceneryobject mappát rakd újra a kispest csomagból :) -
BPO-460 #59851 Sziasztok,
többszöri újrarakás után is előjön a Kispest pályánál az a hiba, hogy mind editorban, mind a játékban csak a Garázs utca, Hofher Albert utca környékéig tölt be a pálya utána semmi... kékség egészen a Glóriettig.SE a logfile se a maptuuls nem ad kézenfekvő magyarázatot.
Hogy lehetne orvosolni ezt a hibát? -
Sprintex #59849 Ha már fiktív a pálya, miért ne kaphatna helyet egy importcég?
Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2016.05.04. 18:25:10 -
PetiM44 #59848 A Szombathely pályán találkoztam olyan hibával, miszerint a tile-okat egy bizonyos idő után nem tölti be a program. Az indulási helyet, és környékét helytől függetlenül mindig betölti, viszont egy pár kilométerrel később már nem tölt be tile-t, az aktuális tile szélének elérésekor egyszerűen abbamarad a pálya, és ezután van, hogy a kiindulási helyre sem tudok visszamenni, ugyanígy elérem a betöltött pálya szélét. Ha indítás előtt bekapcsolom a Load whole map at start opciót, akkor egyáltalán nem tölt be semmit, csak az ég textúrája látható.
3.21-es verziót használok, sorban feltettem egymás után a 3.0-át, 3.2-őt, és végül ezt. Valakinek van ötlete esetleg, hogy mi okozhatja a hibát? -
Edmond14 #59847 Köszönöm!
-
Rámész az editorban a Tile fülre és felnézel a jobb felső sarokba 
Ott írja, hogy hanyadik tile, illetve hol található (X és Y koordináták). A tile-k fájlnevei a koordináták. -
Edmond14 #59845 Sziasztok! A tile-számot honnan tudom megnézni? Pl. az editorban írja, hogy 74-es tile, és a fájlok között az melyik? (.prt, .map) Van valami logika a fájlnevekben?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2016.05.03. 15:16:09 -
reveszda #59844 köszönöm :) -
Routeres #59843 A bioetanol modhoz jár. -
reveszda #59842 ez a busznézet valahol elérhető máár? :D -
névtelen91 #59841 Üdv!
Tud valaki Omsi 2-höz jó Ikarus 415-öst?
Köszönöm!! -
bajusza #59840 szép flotta -
Edmond14 #59839 Ok, köszönöm! Megoldotta! -
Készítsd újra a tile-t, az jó eséllyel megoldja a problémát. -
Edmond14 #59837 Sziasztok! Editorba egy bizonyos tile-on, ha új objektumot vagy spline-t szeretnék lerakni, Zügriff.... üzenetet kapok. Mi lehet a hiba?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2016.05.01. 11:37:56 -
Sziasztok!
Egy készülő pályámat szeretném bemutatni nektek ami nem más mint Székesfehérvár 12 és 12A vonalátfogja feldolgozni. A 12-es vonal hossza kb 7,5km és 23 perc a menetidő a 12A-nak pedig kb. 6km és 18 perc. A pályának a teljes úthálózata kész van.
Sajna a képfeltöltés az picit csúszik. :/
Majd még később is jelentkezek a pályámmal ha lesz fejlemény.
Utoljára szerkesztette: MZN-717, 2016.04.30. 20:06:54 -
Sprintex #59835 Jampiságot elkerülve jöjjön egy kép a jelenlegi statikus flottáról.
-
Routeres #59834 Az, hogy a korábbi állapotában ki lett adva, nem jelenti azt, hogy mindig ki kell adni egy adott verziót.
Egyébként szerintem tök nyilvánvaló, hogy nem azért kapta meg az a pár user a FUTÁR-t, hogy húzzák a mi drága Erikünk agyát vele, hanem... nem is tudom..., mondjuk tesztelésre? Micsoda hülyeség, nem? Minek ide tesztelés.
Nekik már korábban is megvolt. Aztán, hogy a készítő kinek és miért küldi el a cuccait, az abszolúte az ő magánügye.
Felszólalhatnak a read only tagok is, de a qrvaanyázással nem sokra mennének. -
padarmartin #59833 10-20 ember? Te miről beszélsz? -
Routeres #59830 Miből gondolod, hogy készen van? Mert egyébként nincs... -
Csak annyi a probléma hogy kitesztek egy videót, hogy az embereknek csorogjon a nyála, aztán még egy év múlva sem adjátok ki, hiába van kész... Lásd: Solaris.
Oké, ebben bélhaj erikának is "benne van a keze", de szerintem egy-két ember miatt nem kéne kiszúrni a többiekkel is...
szvsz. inkább ne rakjatok ki semmit róla ha nem vagytok képesek utána kiadni ha készen van...
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.04.30. 08:51:14 -
Ne kisértsd! :) -
padarmartin #59827 Rég volt FUTÁR úgyis, meg mert szeretitek. :D
-
SRoland01 #59826 Börzsöny 2.1 omsi I Letöltés innen: omsi-volan.webnode.hu
Sok változással, :)
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.29. 14:49:44 -
vertexx #59824 Rendben kedves atty707,dolgozni fogok a problémán! És nagyon köszi a segítséget,még egyszer! -
atty707 #59823 Tudomásom szerint nincs fent máshol, de innen is le lehet szedni, nekem legalábbis sikerült még mobillal is. -
vertexx #59822 Köszi a segítséget atty707 de esetleg nincs másik hely ahonnan ezt le lehet tölteni? Nekem sajnos nem engedi! -
atty707 #59813 Rakd fel az 1.1-es (majd az 1.2-es) javítást hozzá innen:
http://omsigbm.ewk.hu/ikarus-c56/ -
Billentyűzettel is tudsz visszaadni, így nem kell keresni a pénzt.
Alapesetben azt hiszem a következők:
Jegyeladás: T
pénz elvétele: Shift+T
pénzvisszaadás: Ctrl+T
-
vertexx #59811 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Szeretnék játszani az Ikarus_C56-tal de van vele egy kis problémám! A jegykiadó gép nem tudom,hogy hova rakja ki a pénzérméket és hát jó lenne visszaadni az utasoknak is. Ebben tudna nekem valaki segíteni? -
Moderátorok,sikeresen eltávolították a problémás fórum használókat,így reméljük nem lesz ismételten probléma.! -
SRoland01 #59808 CREDOval az utakon! :)
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.24. 21:11:02 -
A topik ismét nyitva.További jó fórumozást! -
Tisztelt fórumozók!
Határozatlan időre zárom a topikot!Ami napok óta itt megy az eléggé óvodás szint.Mint ahogy azt több tisztelt moderátor társam már jelezte,hogy amíg foglalkoztok vele csinálni fogja.És ezen hozzászólás alapján a házigazdát is szórakoztatja.Ez nonszensz!Tehát
- vagy a tisztelt házigazda átgondolja a dolgot és minden ide nem illő hozzászólást töröl amint ideje engedi
- vagy válsztotok új embert a topik élére.
Beszéljétek meg az off topikban.
Még egyszer utoljára!Majd ha újra nyílik a topik,ne reagáljatok a trollok hozzászólásaira!Ezért van a házigazda illetve mi moderátorok,ha elfajulnának a dolgok,akkor lehet intézkedni!
És még egy dolog!Senki ne írjon privátot a topiknyitás miatt vagy,hogy erre a hozzászólásomra reagáljon!És a moderátor topikban se írkáljon emiatt.
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2016.04.23. 20:28:57 -
Sprintex #59729 Beköltözött egy kis civilizáció is.
-
Komolyan mondom, ezeket az eszmerengető párbeszédeket törlés előtt le kéne print screen-ezni, összeollózni, és kirakni a banner alá egy oldalra, hogy mindenki jót mulasson ezeken később is
-
Komoly lesz amúgy. Legalább még több budapesti pálya lesz. -
BPI129 #59720 Észak-Pest 196/196A. Majd hamarosan teszek ki több képet is.