63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#59633 Ebben is van több verzió (high, normal meg low poly), mint a 260.37-ben, vagy egy szénné dolgozott van csak? -
SRoland01 #59632 Igyekszem vele ;) amúgy OMSI 2-re ott az Börzsöny 2 amit régebben kiadtak Routeres-ék. igazából azt tartalmazza majd a következő frissítés. -
nagyzsolt194 #59631 Ha jól veszem ki CCV-520 válaszait akkor soha nem lesz normális 280 buszunk kiadva? -
#59630 280-asból az Ikarus STR fajtát érdemes letölteni inkább szerintem. Arra készülj viszont, hogy gépigényes, eléggé. -
#59629 Áll a projekt, és valószínűleg belátható időn belül egyik folyamatban lévővel se fogok tudni foglalkozni. Ezzel kapcsolatban ne keressetek privátban, és főleg nem egy bizonyos egyén, aki a futáros buszokat kéregeti a nevemben. -
nagyzsolt194 #59628 reveszdának és sok másnak is megvan a felújított busz! -
nagyzsolt194 #59627 Igen ezt nagyon jól észrevetted én vettem megvettem. És köszi a választ!
Utoljára szerkesztette: nagyzsolt194, 2016.04.13. 20:23:31 -
#59626 Ez ennyire nem egyszerű, vagy nekem legalább is nem úgy tűnt. Egy busz végsebességét sok minden befolyásolja, a motor nyomatékgörbéje, a váltó beállításai. Mondjuk tényleg van pár busz, ami kellemesen gyorsul egy darabig, majd hirtelen abbahagyja, na arra nem tudom, mi a megoldás (gondolom valamelyik váltó fájlban lehet esetleg ilyesmi beállítás).
Szóval érdemes a motor nyomatékával játszani, bár akkor az egész busz dinamikusabb lesz, ha jól csinálod (ha meg rosszul, akkor egy-egy fordulatnál hatalmasat fog rántani). Lehet a váltó fokozatait is kitolni, akkor viszont csökken a jármű gyorsulása ott. Ezeket a constfile-okban lehet babrálni, rendszerint a motor valami engine, a váltó meg valami antrieb nevű, de nézz utána a bus fájlban, pontosan mikről is van szó.
#Harixis
Arról a 280-asról nem tudni semmit se. A jelenlegi 280-asok hát, nem éppen tökéletesek (mechanikus váltósból van az eredeti meg valami lengyel, bár azt hiszem az volt a lopott). A TITA féle eredetinek elég nagy baromságai vannak (csontra leürült légrendszer, fékpedál mellett majdnem lefulladó motor, irdatlan rossz/fura motorhangok), a többi meg ugyanaz szinte.
#nagyzsolt194
A képen látható busz jó eséllyel a fizetős Drei Generationen-hez később kijött szóló merci, pontosabban Mercedes Citaro C2. Az utastájékoztató rendszere az alap, ami benne van. -
nagyzsolt194 #59625 Valaki ennek tudja a nevét?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=926OMSI2_20160413_155754.jpg -
Simeon85 #59624 Hello
Szeretném kérdezni hogy mikor lesz OMSI2 verzióhoz alkalmas pálya???
Választ előre is köszönöm :D -
Harixis #59623 Érdeklődnék, hogy mi a helyzet a CCV féle Ik28-assal, haladt--e előre valamit vagy semmit se? É a jelenlegi Ik280-asok közül melyik a legjobb mi az amit érdemes letölteni? -
SRoland01 #59622 Természetesen tartalmazni fogja a leírásban. +pályainform. :) -
#59621 Routeres állásfoglalása az ügyben, melyet többször hangoztatott, többek között a pálya kiadásakor is:
"Az általunk készített összes objektumot, utat, textúrát, járművet, stb. szabadon
felhasználhatsz, és ki is adhatod a pályáddal együtt, de kérjük tüntesd fel
egyértelműen, hogy a tartalom tőlünk származik.
Mindenféle módosítást szívesen látunk." -
SRoland01 #59620 Megbeszéltem még régebben, meg most kérek hivatalos jegyzéket! ;)
UI: Ilyen utasom ne legyen aki mindenbe beleköt! ;)
Légyszi legyen az hogy csak a beton köt.
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.12. 20:53:45 -
#59619 Aztán engedélyed van-e hozzá a pálya készítőitől, hogy kiadj módosításokat? -
geri1900 #59618 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mit és hol kell átírni, hogy a buszból úgymond kivegyem a sebesség korlátozót? Pl. credonál. -
SRoland01 #59617 Tisztelt Fórumot olvasók! (OMSI -I. részt használók)
Szeretném a segítségeteket kérni,ha kipróbáltátok valamely (általam átformált) Börzsöny pályámat innen: http://omsi-volan.webnode.hu/letoltesek ,hogy mit, illetve miket tartalmazzon a következő tavaszi frissítés és milyen lett(visszajelzés) :) válaszokat előre is köszönöm!
Börzsöny-Fiktív 1.2
Észak-Magyarország 1.1 (Börzsöny-Fiktív 1.2- utáni nagy frissítés)
Börzsöny 2.1 2015.Novemberétől érvényes név az Észak-Magyarország 1.1 nevű pályához+ frissítések javítások
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.04.12. 15:00:34 -
#59615 Ha nem lenne mindegy, már rég nem lennél itt, és normális lenne a fórum. -
#59612 250.59 esetleg? Kb. ugyanazt, vagy még többet is tud. Retro feelinget meg a 250.12 jobban visszaadja szvsz, az működik modolás nélkül a 2. rész alatt is. -
#59609 Úgy látom teljesen mindegy, hogy mit magyaráznak neked. Olyan, mintha a falnak beszélnénk, reménytelen eset vagy. Erre elrettentő példa az, hogy sokadik idegesítő alregedet csinálod meg már a fórumra. -
#59608 Amint írtam, a leírásában a letöltő link működik és a buszt le is töltöttem, de valamiért mikor le akarom hívni a busz nem jelenik meg. -
#59605 Attól még nem biztos, hogy meg is tartotta a buszt. -
#59603 Hagyjad, meg se volt neki korábban sem. -
Routeres #59602 Miből gondolod, hogy a Routeresnek megvan a busz? -
#59600 Majdnem. Ez a fajta kellene.. Le is lehet tölteni de OMSI2-re valamiért nem jó.. mikor kiválasztom a buszt és le akarom hívni nem dobja le a buszt a pályára.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MAN014, 2016.04.10. 10:32:43 -
#59599 Esetleg ez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#59598 Köszönöm a linket, de nem azt a verziót keresem, hanem ezt.: (OMSI 2-re)
Utoljára szerkesztette: MAN014, 2016.04.10. 10:12:58 -
dantre #59596 Már korán reggel elgurult a gyógyszer ?? Próbálj már meg normálisan írni légyszíves, ebben a fórumban ez nem divat ! -
#59594 Ez is ugyanaz. -
#59592 Látom nem ismered a számokat, mivel ez 250.59, és a topiktárs nem azt keresi. -
#59590 Sziasztok!
Valakinek megvan OMSI2-re az IKARUS 250.93??? - Mert sajnos neten már sehol sem elérhető, csak az 1.0-ás változat, az meg valamiért nem jó, mert mikor le akarom hívni a buszt, nem spawnol le. Vagy erre esetleg lenne valami mód, hogy működésre bírjam? Előre is köszönöm. -
padarmartin #59587 Nem készül egyelőre semmilyen FUTÁR-os Solaris busz, egy időre felhagytam az OMSI-val. A későbbiekben várhatóan újra lesz folytatása, de jelenleg nem hiszem. -
#59582 Tegnap. -
#59574 Pár buszba, de csak egyről mutattál képet. Függetlenül attól, hogy nem fogsz rá engedélyt kapni, és ezért illene nem kiadnod, azért ha lehet, legközelebb vagy thumbnail-ben tedd be a képeket, vagy legalább linkeld be (hsz írásnál linkenként 2 kattintás kb, de egyből nem olyan macera megnyitni). -
Sprintex #59573 Nekem az árnyékolódása különösen tetszik.
Ja, nem. -
padarmartin #59572 Osztán figyeljé' már, más munkáját nem szép dolog sajátként kiadni. :D
OMSICenter -
#59570 Közben rájöttem a hibára. MI forgalomnál kellett állítgatni és jó lett! :D -
#59569 Sziasztok! Nálam olyan bibi lenne a Dél-Pest pályával a 4.0-val, hogy vannak autók ,meg minden, csak éppen busz forgalom nincs. Utasok sincsenek a megállókban, úgy hogy nem ibis baj van. Buszok közül fent van az MB O530 futár,Solaris BVG, Man Nl Ng és mindent bemásoltam. mit csináljak? mi hiányzik még? köszi előre is! -
#59568 Jó, ez az AI álldogálás minden pályán van -.- Pedig nem volt semmi gond eddig, nem tudom mit állíthattam el. Állnak befagyott elakadásjelzővel ... -
#59567 Sziasztok!
Sok idő után leültem kicsit OMSI-zni. Nézeggettem a pályákat és megtetszett a Dél-Pest pálya. Letöltöttem, meg még pár buszt is, de A dél-Pest pályán az autók nem mozognak, állnak egy helyben és az IBIS-t sem tudom beállítani, hogy felszálljanak :(
Nem értek én ehhez. Pedig minden fáljt átmásoltam, nem is értem miért nem jó.