63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kem001
    Tárgytalan.. Újraindítottam a játékot, és most már gond nélkül megy.
  • gcs7e7
    amúgy a mikrofon csak dísznek van, vagy tényleg lehet bele beszélni valahogy?
  • kem001
    Ikarus 260 BKV módnál másnál is gond van a hanggal? Elindítom a buszt, pár másodperc után elnémul a motorhang..
  • wollnerd #30697
    Vagy Ctrl-t nyomva tartva, egérgörgő fel és le. :D
  • matesz19
    Ügyes vagy. :D Gondolom sikerült vissza kisebbíteni az oldalt. :D Ha nem akkor nyomd meg a bal Ctrl és Nummlockon " + " és " - "-al tudod állítani. :D
  • Vazzeazze
    Nagyon szépen köszi :) A Mercit azért nem tudtam leszedni mert nekem alapbol nagyitva vannak a böngészőmben az oldalak, és így el lett takarva az egész felső rész ... :S Most okosabb lettem megint :)
  • matesz19
    Oké, nem is gondoltam hogy most állj neki azonnal. :D Rá ér, mert tudom a jó munkához idő kell, csak ötletet adtam. :)
  • matesz19
    Ja oké... :D Én csak össze vadásztam neki. :D
  • crodgok3
    A csak egy javítás van... mindkét letöltési link ugyan arra a fájlra van hivatkozva.
  • Renault Agora
    Én se ismerem a scriptelést csak a festéshez értek. :D Nem tudom próbálkozok de szerintem így is már holnap mert fáradt vagyok :)
  • matesz19
    Értem... hmmm... és ha az alap Dana belső terét csinálnád meg ugyan ilyenre és az ülések színét cserélnéd ki?? Bár a scriptelés terén nem tudom hogy mit hogyan kell alkotni vele... :D De ezt ti jobban tudjátok. :)
  • Renault Agora
    Az textúra szerintem működik de a belsőtér nem.
  • matesz19
    És ha ugyan úgy oldanád meg mint a CNG-seknél, csak az üzemanyag tartályt ki és kiveszed az egészből??? Nem értek én ehhez, csak tapogatózom a sötétben és próbálok tippet adni. :D
  • Renault Agora
    Ma mindenképp be kell érned a CNG buszokkal de gondolkodok az összeshez. Csak nincs anyagom :D Majd holnap körülnézek még mi jár itt az XI. kerületben :)
  • matesz19
    És nagy kérés lenne ha azt kérném hogy a simákhoz is csináld meg ezt a két festést?? Vagy érjem be a CNG buszokkal??
  • Renault Agora
    Ide kell pontosan (Ha windows 7-ed van):
    C:\m-r-software\Omsi\Vehicles\Jelcz M125M\Texture\CNG
    Amúgy a Texture és ott van egy CNG mappa. Üdv.
  • matesz19
    Nagy keresgélés árán megtaláltam a BKV-s módot ami kérdeztél.
    IK 260-as BKV mód , fentről a második. Javítás 2/1 és a Javítás 2/2, ha azt akarod hogy ne legyen benne sok hiba.
  • gylacus
    Melyik CNG-hez? Sajnos nem találom :(
    Hova kell pontosan bemásolni? Mappástul a Texture mappájába a busznak?
  • gabcsibkv
    Rheinhausen AI:
    O405N2 AI
    Így hozza be AI-ként, sötét ablakok és belső nézetből az ablakok szintén korom sötétek :(
  • Renault Agora
    Szerintem igen :)
  • bmwcrash
    Nagyon szép, gyönyörű!!!:O Kolosszálisan szép:D Várhatóak hasonló festések a Citaro 1.3-hoz?:)
  • matesz19
    Tessék, innen letudod tölteni a Mercedes buszt. :)
  • kem001
    Felül keresd, ott van a Downloads menüpont.. Az alatt pedig: Busse -> Mercedes-Benz O405N2
  • Renault Agora
    Bocs a dupláért de szívesen és örülök hogy tetszik. Jó érzés ezt hallani :)
  • Renault Agora
    Elfelejtettem írni de csak a CNG-hez jó.
  • Vazzeazze
    Sziasztok! Rég jártam erre, lenne két kérdésem.
    Ebben a videóban (amire válaszoltam) pontosan melyik Ikarus szerepel? (milyen MOD, milyen hang stb...)
    Második kérdésem pedig, hogy Julian új Merci O405N2-ét honnan tudom letölteni a hivatalos (tram_dusseldorf) oldalon kívül? Ugyanis sehol nem látok downloads menüpontot, csak egy nagy villamos-posztert középen, oldalt meg semmi ilyesmi...próbáltam már mindenhogy.

KÖSZI
  • matesz19
    Köszönjük szépen. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ez az összes típushoz, vagy csak bizonyos típusokhoz készült ez a festés???
  • Renault Agora
    Elkészült a mesterművem. :D

BKK Belső:

BKV Belső:

Szabadon Terjeszthető!
    LETÖLTÉS
  • longhaul
    Bocsi hogy megkérdezem de nincs sehol leírás, hogy a TD Mercedes O405N2 busz mappájába a "BKK.bmp" azt a texturába kell másolni??? Mert így tiszta fehér a busz.
  • LMG123
    Bálintricsi által úgyis lesz ilyen busz... :)
  • Renault Agora
    Oké
  • gcs7e7
    sztem jó, de zöld izé az ajtó alján ne legyen!
  • gcs7e7
    milyen jó lenne a homlokfalat "áttenni" a KZNS-ből! :) amúgy most nekem a színei valahogy furcsák, valamint az elején elrontották a festést!
  • Renault Agora
    Sziasztok! Mielőtt kiadom a packot az lenne a kérdésem hogy az ajtókon lévő első ajtós felszállás piktogram bigyó jó ez így vagy legyen kisebb?

Még odébb rakom majd a BKV logot is.
  • bence099
    Üdv.

• gcs7e7
    köszi!
  • szabii98
    Kezdetnek egész jó, sőt
  • gcs7e7
    van mit javítani...
  • gabcsibkv
    Hozzáteszem, hogy editorban a menetrend résznél az aigrupnál bizonyos forgalmik O405N2-veé vannak,amik jól vannak beállítva hiszen NL202nél is ezt tettem régebben akkor az működött most MB-nél nem.
  • gabcsibkv
    Nos, megpróbáltam betteni O405N2-t a járatokra de mikor betöltöm mindenféle error-ral kidob. Eddig nl202-sd combóval ment. Hogyan lehet bevarázsolni hogy menjen a betöltésnél AI-ként?
    ailist RH4.0