63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• wollnerd #30740
    Nem jó! :( Hibát ad ki:
  • gylacus
    Mire való ez a kipufogófék??
  • gcs7e7
    MAN LION'S CITY - BKK-MOD
  • gcs7e7
    260.06 MátraVolán PACK
  • gcs7e7
    ooooo nagyon szép!
  • MDB024

Itt a kép amikor kiválasztom a setra S215 Sl-t
    Mi lehet a hiba ???
  • MEXXD
    Nehogy azt higgyétek, hogy a munkát a háttérbe szorítom mostanában, megosztok néhány képet a mai nap eredményéről, ami nem más mint néhány villanypózna, amely nem eszi az FPS-t hiszen egy oszlop 100 polygon (a dupla oszlopos 150 polygon) körül van. A munkát csak jövő héten tudom folytatni, tervben van még ezen fajta oszlopok világítással felszerelt változata is. A buszmegállót is tervezem kiadni, viszont több változatát is szeretném elkészíteni nektek, mint például a üvegtetős, kerekített változat vagy pados változatot. Ha esetleg tudtok küldeni képet buszmegálló típusokról az ország bármely tájáról szívesen fogadom és kivitelezem. :) És akkor jöjjenek a képek az eddig elkészült póznákról:

• omsifan
    Köszönöm!
  • atty707
    A gyári MAN-okhoz Bocskor3 készített már ilyet:
  • omsifan
    Kipufogófék /BUBU/ script várható a közeljövőben?
  • gcs7e7
    vélemény?
  • gylacus
    Nálam ennél a busznál nincs ilyen gond.
  • MDB024
    Az miért van hogy a setra S 215 SL, amikor betölt csak a sofőr látszik a busz meg el van tünve??? :D
  • kem001
    Pont most tettem be.. 82-es vonal eddig is volt benne?
  • szabii98
    Itt majdnem minden buszt letesztelt Routeres kolega, keresgélj kedvedre!

egyébként a Project Szczesin pálya vérfrissítése elég jó. Felújították a házakat stb, érdemes megnézni(újra)
  • Routeres
    Dehogynem, sok jó buszt ismerek, csak nem vágom, hogy az ízlésednek melyik lenne a leginkább megfelelő. :)
    De nézz körül az oldalon, amit kem001 linkelt a #30718. hsz-ben, próbálgasd őket. Az összes buszt megtalálod ott.
  • gcs7e7
  • MDB024
    Köszönöm,akkor nem foglalkozok vele..
    te nem tudsz valami jó busz.t ? :)
  • Routeres
    Be kell másolni a busz mappájába a fájlokat.
    De mindössze +1 fps-t hozott nálam, szóval lehet felesleges fáradnod vele.
  • MDB024
    Ezzel mit kell csinálni ? :)
  • kem001
    Ennyit találtam:
    LOW mod:
    delete animations and engine room
    Letöltés
  • MDB024
    köszöntem :)
    Esetleg a Jelcz M125M Dana & Vecto ezeknek nincs olyan változata ami nem eszi annyira a gépet ?
  • kem001
    Esetleg itt nézz körül. Solaris-okat próbáld meg, vagy Mercedes O405N2-őt..
  • MDB024
    Nem tudtok valami jól kidolgozott busz-t ami nem eszi a gépet?,kézi- autómata váltós..
  • gcs7e7
    sikerült átfesteni! :D egy tesztbusz festés lett belőle, és kihasználtam a "matrica" lehetőséget!
  • SnyperDv2
    Hali ! Valakinek van ötlete hogy 3 ajtóból a középsőt hogy lehet ugyan arra a sebességre hozni mint a 2 szélsőt? Már egy napja csesztetem de ugyan azzal az értékekkel mégis máshogy jár,mintha 2 szer gyorsabb lenne, valaki tud segíteni? Valamint a sebességet hogy lehet állítani pontosan, és hogy ne változzon a légnyomás változásával ? A Credo múlik rajta aki tud segítsen :)
  • Robi546
    Ezer hála,köszi! :D :)
  • gabcsibkv
    Fogalmam sincs miért nem tölti be a pályát (Rheinhausen, eddig NL202-SD-D kombóval működött, de ahogy betettem a O405N2-t már ha be is tölti AI ként akkor is sötét ablakokkal és akadozva.
    Ötlete van valakinek esetleg?
  • gylacus

Délutáni menet a Setrával
  • gylacus
    http://www.mediafire.com/?s2lpqseniu9xaaa
  • Robi546
    Pontos letöltési linket tudnál adni ehhez a pályához ? Pont ehhez ? Azok a panelházak a háttérben meg ez a parkoló,k*rvára odab*sz,tetszik. :D
  • bullseye9
    Szép napot.

Pihenő Szczecinben:

Megjelent egyébiránt egy apróbb módosításokat tartalmazó változat a Szczecin pályából, itt lehet megnézni:

http://mareczek.szczecin.pl/omsi.php

• messerharcos
    köszi igy mán jóu
  • vikimaki1
    Mert kell lerakni egyet! Alt, majd a három sárga busz ikon közül az elsővel le kell rakni egyet.
  • messerharcos
    köszi, végig néztem mán a videnyókat a probléma az, hogy alapból nincsen ott a busz
  • atty707
    Ezeket nézd végig:
  • messerharcos
    Hello!
    Teljesen új vagyok itt és szeretném a segítségeteket kérni. Feltelepítettem az OMSI-t és updateltem, ahogy azt kell. Müködik is a program, elindul, nem ír ki hibát. A gondom csak annyi, hogy nincs ott a busz a végállomáson! Az a kis ablak az elején, ami felugrik... na ott beállítom a Driver Profile-t, a Load last situation-t bepipálom, a Mapot Grundorf-ra állítom és a busz nincs ott! :(
    Pls, valaki segítsen?:D Valamit rosszul csinálok, vagy mi lehet a hiba?
  • gylacus
    A jobb alsó sarokban van egy mező, amibe be kell írnod, hogy mi legyen a rendszámon. Oda írj valamit!
  • Zoliikp
    A kiválasztó panel jobb alsó mezőjébe írj valamit.
    Pl: egy rendszámot, és működni fog.
  • MAN014
    Üdv, valaki tudna segíteni?

Letöltöttem a Jelcz M125M buszt, minden fájlt be másoltam oda, ahova kell... minden jó kiválasztom a buszt a típusát is meg a festést is és amikor rá nyomok az OK gombra ez a hiba üzenet fogad.:

"Be kell állítanod a busz típusát!"

PLs valaki segítsen mert már nem tudom mit csináljak vele. Az összes típust próbáltam ugyan az... van rá megoldás?