63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Srácok! Tök mindegy, hogy milyen formátumú az átfestés...a lényeg, hogy a cti fájlban abban a formátumban legyen megadva...ha az eredeti .dds vagy .tga, az átfestés még lehet .bmp vagy .jpeg vagy .png is... :) -
a külső tga, az nem jó. a belső png. -
Alias Pingvin #30658 Hogy tudod egy térképhez plusz területeket adni?Pl.: egy másik buszvégállomás vagy csak egy céget és annak a parkolóját! -
dgufoplast #30657 De nézzél már bele a cfg fáljban és fent lesznek a textúrák hogy mit használ a busz festésnek ott kell meg nézni ott meg van akkor az alapján meg írni a cti fájt :) -
igen. direkt nem változtattam, de lehet átkonvizom bmp-re... -
dgufoplast #30655 Akkor nem tudom mi van tga nem nagyon lehet el rontani én nekem legalábbis nem sikerült :D:D és ez a festés formátuma ???? -
tga -
dgufoplast #30653 Ő milyen formátumban volt a textúrája lehet nem jó mentedted el vagy nem jó írtál be valamit a cti be :D ???? -
na átfestettem az új Jelcz-et és az egész fehér lett :S ablaktól-belső térig... -
Deniske #30651 Sziasztok, tudnátok mondani pár jó pályát és buszt? -
dgufoplast #30650 Ja bocs én értelmeztem fére de az nincs hozzá én úgy tudom -
mert egy színkitöltést nem tudok vele megcsinálni
(bocs2) -
de leírást xD -
dgufoplast #30647 Itt nézted már ???? ez magyar :D:D:D:D -
megnézem köszi. esetleg paint.net 3.5.1-hez tud valaki magyar leírást? -
Zoliikp #30645 Javaslom ezt:
http://szoftverbazis.hu/szoftver/photofiltre-free-v6-32--magyar--LY9.html
Egyszerű, tud magyarul, stb...
-
hát próbáltam már azt a progit de nem igazán jött be... -
dgufoplast #30643 Ez sima paint azért paint net az másik :D:D progi és az meg nyissa -
nekem így hozza be a paint a .tga-t!
-
az urbino10 is asszem, a régebbi és új O405N2 most hirtelen más nem jut eszembe. :) -
fjx235 #30640 shift+z -
Deniske #30639 Sziasztok, az a kérdésem lenne hogy hogy tudom megjeleníteni az "információs" piros vonalat ahol írja az időt, hőmérsékletet, meg ezeket az adatokat? -
Nemhiszem hogy törődtek vele, tudtommal csak az alap manok, az NL 202( nem a DTF edition ) és a Lion's City( ebből sem a DTF ) lesz koszos :D -
Köszönöm! :) Ez csak azért vicces, mert én is így csináltam, de nem működött.:S Na nem baj, neki futok megint.:) -
Renault Agora #30636 Háth én azt csináltam hogy Paint.NET-el megnyitottam egy random filet a CNG mappából és átfestettem, semmi különöset nem csináltam. -
Tényleg az Ikarus-KZNS c60-asnak nincs megcsinálva a koszolódása??? Csak mert múltkor mentem vele a hóban és ugyan úgy tiszta volt mint amikor száraz az úttest... -
Esetleg ha már a festést nem most, a festhetőség titkát megosztod velünk?:) -
próbálkoztam.. -
SOR busznál próbáltam, de nem jó.. Ráadásul ahogy megnéztem, nem is az a hang szól benne, mint ami eredetileg hozzá van rendelve.. -
Renault Agora #30631 Ki lesz adva csak egy kicsit még javítok rajta :) Meg lesz hozzá egy sima BKV-s festés is. -
ez engem is érdekelne.... -
De k...va jól néz ki, remélem ki adod, mert én vevő lennék rá. :P -
Köszönöm válaszod!! :) -
Renault Agora #30627 Sziasztok! Csináltam BKK festést a Jelcz-hez (Volvo 7700-as stílusban :D)
-
Igen, én is erre a BKV-sra gondoltam, csak nem emlékeztem a színére hogy most teljes sötét kék, vagy van-e benne más szín is. :D -
köszi! örülök hogy tetszik! :) egy BKV-s be van tervezve! :) de ha valami ötleted van itt írhatsz nekünk PÜ-t! -
üdv!
Valaki nem tudja, hogy a Jelcz M125M-hez hogyan tudok festést csinálni?:S Ugyanaz a gond, mint a Mercivel volt, sötétek az ablakok. A Mercinél úgy oldódott meg, hogy volt hozzá repaint templates mappa, a Jelcz-hez viszont nincs.:S -
dgufoplast #30623 Nem csak hangot kell cserélni és működni kell neki -
Olyan kérdésem lenne, hogy ha indexhangot szeretnék cserélni egyik buszban, kell valamit a hangokon kívül módosítani, vagy sem? -
Húúú de jól néz ki, nekem tetszik. Az Ikarus c60-ashoz lesz még több festés is??
Esetleg tud valaki róla hogy van-e már hozzá festések?? Mert én eddig nem találtam meg nem is találkoztam vele, sajnos... :(