OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
5. kép
1. kép: látható, hogy a 12. busz a BAZ A079, 13. az Ikarus, stb.
2. kép: a gyorsjáratra midibuszt raktam, ezért a Tatra_Regional_Express nevû csoport meg van adva, a Tatra_Regional_expanded pedig a hof fájl neve , alatta a BAZ és a 16. helyen levõ Merci Vario
3. kép: a másik két járatra Tatra_Regional névû csoportot adtam meg, benne a 13. busz, az Ikarus, a 14. a Jelcz
4. kép: az expressz ttl fájljában át kell írni a
5. kép: a 718-as járatnál a Tatra_Regional csoportot adtam meg
-----------------
Így a pályán az X71-en a BAZ és a Vario jár, csak a megadott számokkal és festéssel, a 718-as és a másik járaton pedig az Ikarus és a Jelcz, csak a megadott számokkal, festéssel. Remélem nem voltam túl bonyolult.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Csak az elsõ pár utcát nehéz lerakni. Aztán ráérzel, és menni fog.
A Tatrakat 82 körül kezdték behozni. Én olyan 70-es éveket
tervezek.
örülök, hogy belefogsz, mert ha nem tetted volna, valszeg megcsinálom elõbb-utóbb azt is, hogy az Észak-Pesten az járjon, ne az UV :-D
Ha már vasúti jármûvek: valakinek nincs "véletlenül" egy használható BZmot modellje, amit fel lehetne használni?
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Én két megoldást látok:
1.: nem kell tudomást venni a hülyékrõl, és akkor úgyis le fognak állni
2.: kellene külön csinálni egy anyázó topikot, és akkor ott mindenki kedvére ócsárolhatná a másikat, meg veszekedhet, kiélheti az ezirányú vágyait, anyázhatna kedvére.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
csak egy UV-t sikerült eddig összedobnom, nagyon nem is
akarok belemenni, ezt meghagyom inkább az igazi tudoroknak.
Láttam, hogy a németek is kedvet kaptak a rendes belsõhöz, meg a rendes
utasszállításhoz is a vonat terén. Az nagyon jó, mert látom, hogy
megoldották azt, hogy több kocsiba felszálljanak, ne csak az elsõbe.
Ez jól jön majd UV-nál. Meg nem lenne rossz, ha azt is lehetne irányítani, hogy bal-jobb ajtó nyitódjon, attól függõen, hogy hol a megálló.
Tervezem amúgy, hogy ha kész az UV, akkor megcsinálom az 1000-est, meg 1500-ast is.
A forgalomirányító rendõr is már ahhoz készül, mint írtam. Régen ugye azért sok helyen õk irányították a forgalmat.
Nagyon sok ötletem van már, amit szívesen megvalõsítanék bennük, rengeteg régi fotót nézegettem, amik ötleteket adtak, és kifejezetten meg szeretném csinálni õket. De az még odébb van, abba jövõre fogok csak belevágni.
Egyszer el is kezdtem már, de meghalt a gépem, újra kellett
telepítenem, minden elszállt, szerencsére ezek a másik vinyón megmaradtak.
Akkor fogtam bele az Észak-Pest pályába. Ha azon túl leszek (kb karácsony, remélem), akkor megcsinálom, mert a tervek meg vannak.

Ne szólj szám,nem fáj fejem.
Ha szar napod volt akkor inkább ne írj. Ha meg már írsz akkor normális hangnemben és nem a közösség által(többségesen) újonnan megválasztott HG lejáratását tûzd ki témának,az OMSI fórumban! Ebben voltak társaid is,de a múltkori sem volt szép amikor itt egyesek egymásutánban,szinte egymással versenyezve próbálták minél cifrábban elküldeni matec-et melegebb éghajlatra.
Az OFF gomb pedig nem azért van,hogy ha azt megnyomod akkor utána azt írsz be amit és akinek akarsz! Az pedig,hogy az újonnan megválasztott HG-t a saját fórumjában írásban lejáratjátok 3-an is, az szerintem minõsíthetetlenül tiszteletlen dolog!
Ezért sem túl jó ötlet ez az OFF gomb!
Mindenki kezdte azt hinni,ha megnyomja akkor utána mehet az észosztás,káromkodás,egymás lejáratása,stb.,stb...
Holott az a gomb arra volt,hogyha éppen jártál mondjuk egy buszkiállításon és el akarod mesélni az élményeidet. Nem kapcsolódik szorosan a témához,de mégis itt van az a társaság akivel meg akarod osztani.
Ezek után maximum akkor van értelme megtartani,ha normálisan tudjátok használni!
Beszéljétek meg egymással a dolgokat privátban és kérjetek elnézést a meggondolatlan beszólásotokért. A jövõben pedig értelmes és tisztelettudó módon társalogjanak azok is, akik az utóbbi idõben elvetették a sujkot!
Szerintem térjen vissza mindenki szépen a régi kerékvágásba és hagyjuk Erlau kollégát kibontakozni!
Ez az én szuverén véleményem! Nem minõsül semminek... <#rolleyes>#rolleyes>
ez az én kis ikarusom
segitsetek
kösz mindekinek
Nem a HG kigolyózása és létjogosultsága a téma hanem a ti viselkedésetek!!!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
És még sorolhatnám a múltkoriból is!!! Semmiféle tisztelet nincs bennetek egymás iránt? Aki még ezek után is beszólogat,ahelyett,hogy privátban elnézést kérne mindenkitõl akit megsértett,ne csodálkozzon ha kap a modiktól!
Ha szeretnél gyönyörködni bennük vezetés közben, akkor a pályaszerkesztõvel be kell tenni az objektumokat a pályára...
-----
Más:
A topic dolgát nem a HG-nek, a modik-nak, hanem nekünk kell megbeszélnünk. A Mi viselkedésünk, hozzászólásaink alapján fognak úgy dönteni, hogy egyenlõre, vagy végleg vége.
Bármennyire is szeretnénk egyeseket, ketteseket kizárni, magában ez nem megvalósítható.
Igenis tessék tudomásul venni, hogy vannak, akiknek fontos ez a fórum, és ezt tartsák tiszteletben.
Különben megyünk, mindannyian a levesbe...
lécy segítsetek
kösz elöre is a segitséget mindenkinek
Az ötlet nem rossz, támogatom, de nagyon nehéz lesz olyan hangokat beszerezni, ami visszaadja az akkori feelinget.