63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• reveszda
    Belgrád pálya megjelent :)
    http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=38473
  • Simeon85
    Köszönöm a választ :D
    Szorítók hogy hamarosan kitud adni :D
  • bajusza
    szép darab
  • LMG123
    LMG-123 visszatér! :)

Utoljára szerkesztette: LMG123, 2016.05.15. 19:26:33
  • Tomiii77
    Sziasztok! Olyanban tudtok nekem segíteni hogy egy busznál hol kell beállítani hogy csak az első ajtón szálljanak fel az utasok? Konkrétan az MB CItaro facelift-nél érdekelne! Előre is köszi! :)
  • kem001
    Städtedreieck 2, Lemmental 3, Winsenburg 2015 szerintem sokkal izgalmasabb a Berlin X-nél, és ráadásul ingyenesek is. A busz meg (legalább is nekem) különösen nem egy olyan busz, amit "Must have-nek" mondanék. Mellettük itt van a rengeteg ingyenes városi busz.
  • gabesz012
    Szerintem is a legjobb pálya, változatos, sok járattal. A hozzá tartozó DD meg az egyik legjobb addon busz. Számomra a Börzsöny 100szor unalmasabb, legalábbis ami az úthálózatot illeti.
  • Sprintex
    Járműúsztatásra kijelölt hely.
  • bpi 773
    Szia!:D
    a pályához megvan minden mar lámpa program menetrend meg minden egyéb. de vannak még hiányosságok sajnos. rózsaliget megalloónál meég kell pár objekt
    ugyan ez a noszéopy utcánál.
    És a plusz járat meg készülőben van. nem lesz nagy szám de azért azis valami:D
    pontosan nemtudom mikor hogy merre hány lesz de alakulgat:D
    de annyit elárulok hogy megvan már ugye kőbánya alsó egy teljesen uj köki és a határ út is:D
  • Ikarusfan
    CCV-nek tudtommal nincs sok szabadideje, ez az oka annak, hogy nem hallani mostanában a buszról. Ha lejjebb görgetsz, látható, hogy GMI-ék 256 altípusokat építenek, és szerintem ennyi. Orosz fórumokon nem vagyok jártas, de így magyar viszonylatban szerintem más nem nagyon készül, pedig lenne pár hiánypótló modell
  • TNH
    Én pl. az X10-et tartom az eddigi legjobb kiegészítőnek.
    Persze ízlések...
  • Harixis
    Készült már olyan felmérés, hogy a meglévő Ikarusokba a játékosok mennyi kilométert pakoltak? Kíváncsi lennék virtuális adatokra....
  • Harixis
    Sziasztok! Érdeklődnék, hogy új Ikarus vezethető buszok készülnek-e és mi a helyzet a ccv féle Ik280-assal? Ugyanúgy áll még?
  • Ashyn
    Köszönöm a gyors választ!
  • Routeres
    O305. Oké busz oké pályával, és tartalmaz AI-képes manuális váltó scriptet, amivel kapásból használható lesz több ingyenes mod is, pl. MAN ÜL, O307, O407, GSÜH 240, 270, 290, stb. Van egy csuklós társa is, különálló DLC-ként, az is egészen oké.

Hamburg is egy jó kieg, alapból elég tartalmas is, de a Three Generations kieg további 3 csuklós buszt ad hozzá a pályához, persze Hamburg nélkül is működnek.

Bécsnek elég lehúzás szaga lett így két részre bontva, mindenképpen az újakat vedd, ha veszed, a régit felesleges.

Chicago ronda, az X10 unalmas, Gladbeck egy vicc, az AI jármű csomag szintúgy.

Szerintem.
  • Ashyn
    Sziasztok!

Eddig nem vásároltam DLC-t az alapjátékhoz ( OMSI 2 ), de most, hogy akció van, lehet, hogy elköltenék némi pénzt. Melyik DLC-ket javasoljátok megvételre? Chicago DLC például érdekelne, de elég vegyes véleményeket olvastam róla.

Előre is köszönöm!
  • Simeon85
    Szép jó napot kívánok!!
    Szeretném megkérdezni a készítőtől hogy hogy áll a kőbányai(117 vonal) pályával??
    Ezt nem tolakodásból kérdezem csak már nagyon várom a pályát
    és kíváncsi vagyok hogy mikor lesz készen vagy mikorra várható.
    A választ előre is köszönöm és bocsánat a zavarásért....
    Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek a fórumon :D
  • regelek5
    Köszönöm, ez a CTRL nyomás tényleg segít, így biztosan olyan helyre kerüljön az útelem, hogy érintkezzen is. Nagyon jó!
  • Routeres
    A ctrl-t nyomni kell, és úgy kell összeilleszteni az útelemeket.
  • regelek5
    Igen, gyári útkereszteződés, az alap pályából. Ezért sem értem, mi a baj. Milliméter pontosan illesztettem az elemeket, szóval ez sem lehetne gond, de valamiért nem tetszik a játéknak. Másnak könnyen megy az illesztés?
  • TNH
    Ha le van tiltva, attól még ráhajt, ha nincs más út.
  • generalGGabe
    Nincs esetleg letiltva valamelyiken az autóforgalom?
    Gyári útker?
    Utoljára szerkesztette: generalGGabe, 2016.05.11. 20:55:01
  • regelek5
    Megnéztem, de elvileg az irányokkal nincs gond. Mentettem képet is, hátha segít. Ebben a kereszteződésben minden irányból eltűnnek az autók, pedig a path-ok ránézésre folytonosak. Nem értem, mi a baj.

• Ikarusfan
    Érthető okokból kell újraírnom: szóval a path-eknek van iránya is, így előfordulhat, hogy bár jól csatlakoznak, akkor se megy végig rajtuk a forgalom.
  • regelek5
    Köszi a választ. Sajnos továbbra sem működik, pedig újra megnéztem a kereszteződéseket. Megvannak a path-ok, amit írtál, de a játékban még mindig el- és feltűnnek az autók az új kereszteződésekben is. Nem kell még valamit bepipálni vagy megjelölni, hogy "ez az út erre folytatódik" stb.? Pl. valahogy megmondani a játéknak, hogy merre menjenek az autók.

Szerk: Most egyenesen mennek az autók, de a lefordulók eltűnnek továbbra is. Látszólag semmi különbség, de mégis máshogy viselkednek. Nagyon macerás ez így... :o(
  • Ikarusfan
    Pedig akkor csak nincsenek jól összekötve a path-ek. Az a lényeg, hogy a Traffic Rules fülre ha rámész, akkor kis idő múlva megjeleníti az összes path-et, nyomvonalat amin haladnak az autók, gyalogosok, vasút, minden (más más színnel persze).

Ha valahol "kontakthiba" van, akkor olyasmi vörös-sárga korongot látsz ott, mint ami a képen a járda végén van. Ha jó (lásd a képen az útker és az út csatlakozása), akkor ilyen nincs. Nem kell tökéletesen illeszkednie a path-eknek, lehet akár magasságbeli vagy emelkedésbeli különbség is közöttük, kis eltérés esetén legfeljebb pattannak egyet az autók ott, viszont bizonyos tolerancia felett már megjelenik a korong és szétesik a dolog.
  • regelek5
    Sziasztok ismét,

Most pályaszerkesztésnél akadtam el: tudja valaki, hogy miért van az, hogy az útkereszteződéseknél a forgalom el- és feltűnik? Próbálgattam az útmutatók alapján sokféleképpen csatlakoztatni az utakat, megjelent a piros nyíl is, hogy "él a kapcsolat" az elemek között, mégis a játékban az autók eltűnnek, és mások jelennek meg, nem folyamatos a forgalom. Így sajna nem tudok nagyobb pályát építeni, amíg ezek az alap dolgok nem működnek, pedig érdekelne a dolog.
  • Banderasbkv
    Nem lett rossz főleg a D2156-os.
  • regelek5
    Köszi szépen a segítséget, így már működik! :o)
  • bolhalovas
    Sziasztok!
    Elkészült az orosz Ikarus 256 általam szerkesztett verziója.
    Modell-ügyileg lenne még mit csinálni rajta, de amúgy szerintem használható.
    Amit tud:
    -Kétféle motor (D2156 és D10)
    -Kétféle első híd (Trilex és LiAZ)
    -Auto clutch
    -Koszolódás
    A megfelelő személyektől engedélyt kértem és kaptam a kiadásra. Az eredeti készítők neve feltüntetve a .bus fájlokban.
    A rar-ban van egy "Műszerfal.jpg" kép, azt érdemes megnézni.
    További frissítés várható, ha megtanulok bánni a modellekkel.
    Jó játékot!

LETÖLTÉS

• padarmartin
    Egyelőre csak aktív menetrenddel működik, vedd fel a menetrendet, és működni fog.
  • regelek5
    Az Ikarus 260 BKV Mod 2015-ös busznál hogyan kell kiíratni a dolgokat a kijelzőre? Odáig eljutottam, hogy bejelentkezek a Futárba, a számot kiírja, de az útonalat nem engedi beírni, így ugye végállomást sem írja ki, így meg nem tudok vinni utasokat. Légyszi, tud valaki segíteni?
  • bolhalovas
    Nagyon pöpecül néz ki. EMKE pénztárgép belerakásán még nem gondolkodtatok?
  • MineHeadHun
    Remélem még június-július körül ki lesz adva. Szép munka :) Amúgy a DUD-497-ben még függönyök is vannak, azt nem lehet beleszkriptelni akár csak egy álló modellként, vagy már ki van találva hogy ha rákattintasz a függönyre és tudod húzni/ vagy pl van két állapota a függönynek: 1. kihúzott állapot 2. *klikk* behúzódik persze semmilyen bonyolítás nélkül. Így már tényleg full valós lenne.
    Itt egy kép a buszról bár gondolom ti is tudjátok ezt: KÉP (GRY-569 fényképe)

De ezt leszámítva nagyon pöpec munka így is. Nem gondoltam volna hogy ilyennel jöttök fel :D
    Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.05.08. 12:54:18
  • bajusza
    pöpec darab
  • Tierhold
    Ahhoz tudni kéne a Fiktív pálya fiktív városának nevét is, és ha már fiktív város, fiktív társaság, akkor lehetne fiktív busz flotta fényezése, ahogy a német pályákon szokás ^^
  • Routeres
    Kéne valami fiktív társaság név is, mert q*vára nem BKV lesz!!!4!!4!4!!!

• Banderasbkv
    Nagyon jó lesz ebből is egy frissebb verzió! Gyönyörű lesz!
  • GMI
    Kicsit szüneteltetjük a munkálatokat a 256.50-essel, a .44-es kedvéért. Mostmár végre úgy néz ki a belső is mint a valóságban.
    omsigbm.ewk.hu

Utoljára szerkesztette: GMI, 2016.05.07. 19:54:02
  • MAN014
    Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy lesz e a közeljövőben futáros MAN NG272-es.?

Előre is köszönöm a válaszaitokat.