OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem kell ott kérdést feltenni,csak keress ott vissza egy kicsit.
Még az 1. oldalon lesz 1 link.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Feltettem itt vagy 2x a kérdésemet a Marci Camo letöltését illetõen csak ki lett mind a 2 hozzászólás valamiért törölve... Feltettem a warezba az meg most valamiért nem jó.. (azt írja a link nem mûködik) Gondoltam szólok
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Gyakran van (leginkább nagy pályákon), hogy keresztezõdésekbe beragadnak a jármûvek, mert az egyiknek már pirosra váltott, de még átjött a keresztezõdésen, a másiknak meg épp zöldre váltott, és már elindult... így alakul ki az, hogy senki nem tud tovább menni. És több idõt kéne ráhagyni a lámpaváltásra: miután az egyik pirosra vált, legalább 10mp teljen el, amíg a másik zöldre.
ha nem volt benne,töltsd le még1x a buszt.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Tehát.
Én ahogy letöltöttem a buszokat, és kicsomagoltam,
és betettem a vehicles mappába, nem volt mellette semiféle betükészlet fájl.
omsi.exe -debug
Bal oldalt fent a helpers alatt, felülrõl a második a Show Buildingbox kapcsoló.
Ezzel láthatóvá válnak a "dobozok" az objektumokon...
Ha "lekövetsz" egy AI-jármûvet, akkor látni lehet, hogy az "mit lát, és mit nem", megkönnyítve ezzel pl. az úton a sebességhatár beállítását.
Ugyanis nem biztos, hogy a bekanyarodni készülõ kocsi Téged lát, hanem a mögötted érkezõ, és lassító gk-t, de mivel megszûnik a jel, elindul, pont akkor, amikorra odaérsz...
Ha jól emlékszem, ez is bele lett véve.
Ezekrõl a hibajavításokról nem mondogattak valamit a készítõk?
Észak-Pesten többször nem adják meg az elsõbbséget- hiába van beállítva.
Pl van az Elem utcánál az a rész, ahol a belsõ sáv beszûkül.
Hiába állítottam be az elsõbbséget, egyszerûen nem veszik figyelembe.
Szerencsére a gyalikkal nincsenek gondjaim. Úgy csináltam meg a pathjaikat, hogy az útkerekben vagy letiltottam, vagy nem is csináltam nekik úgy pathot, hogy a busz útvonalát ne keresztezzék.
Köszi cSuwwi, igyekszem 😊
A három új végállomás Kladow Hottengrund, Heerstr. Gärtnereiring, illetve U Kaiserdamm Oktoberfest lettek, amelyek közül ugyan az elsõ kettõ nem nagy munka, illetve a harmadik sem lett egy hû-de-nagyon-jól-összedobott állomás (ugyanis egy kicsit szûkre sikeredett), de mégis csak gyarapodott a pálya lehetõséget adva ezzel az új járatok létrejöttének.
Úgy alakult, hogy sikerült beújítanom egy új gépet, amivel most már rendesen tudom használni az OMSI Editorát.régebben is foglalkoztatót ez a dolog de a gépem nem akarta úgy.Egyedül nem lenne kedvem hozzá de ha valaki csatlakozna hozzám akkor meg beszélnénk a részleteket,és meg alkotnánk egy pályát.Routerest kollégát hiába nyaggatom, õ Börzsönnyel foglalkozik, így ha valaki kedvet kap az egészhez, és elég kitartó hozzá, akkor keressen meg, itt sg-n ,késõbbiekben msnen ,skypen ,akár ts-en is beszélhetnénk 😊...
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Fõleg, hogy a videó alatt megtalálható az Excel tábla letölthetõsége...
Aki szörnyülködni akar, hogy mekkora munkát végzett a készítõje, ajánlom töltse le:
egy életre elmegy a kedve "a mikor lesz kész" címû monológoktól....
Valahol túl makulátlanok.Nem tudom,hol rohangálnak ilyen szép tiszta és precíz festésû buszok.Hamarosan bemutatom mire is gondolok.
😊
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Az alap hof-ban a kiírás pl.:
013
Betriebsfahrt
BETRIEBSFAHRT
BETRIEBSFAHRT
BETRIEBSFAHRT
Betriebsfahrt.tga
Betriebsfahrt
A Renault-hoz készített hof-ban viszont egy ilyen bejegyzés:
(inkább nem másolom, mert akkora, hogy elfoglalja az oldalt...)
A changelog-ban valami ilyesmi van:
* Automatikus megállóbemondás törölve, ezek után csak manuálisan lehet.
* Kijelzõ javítva. A betûk most már rendesen jelennek meg. (???)
* Jegyek elhelyezése javítva.
A módosítás telepítése után két verziót kapunk a buszból. A 'Citybus DPMÚL' változatlan maradt, és 'Citybus' néven érhetõ el a módosított verzió.
Letöltés
Egy észrevétel a Rotterdam-ban,nem tudo ki játszott már vele úgy hogyha a Ikarus 263.10 & 263.11 választom,egyik sem írja ki a járatszámot és a célállomás nevét.
Egy kép menetközben,jó sokan összegyültek a buszon az utasok. <#nevetes1>#nevetes1>