OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az miért van hogy: például a saját pályámon megyek 70-80al és egyszer csak "láthatatlan falba" ütközök és mindig fel dõl a busz de nincs ott fal se autó csak egyenes út,mitõl lehet ? :S Próbáltam a Sierra Leone pályán,azon is ezt csinálja. Elõre is köszi a segítséget. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Bocs az OFF miatt.
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
na, késõbb ezt is megnézem azért 😄
apropó...lehet hogy már kérdezte ezt valaki, de tudtok valami érdemlegest az ARC busz projektrõl ?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Köszönöm a segítséget !!
de ezek szerint akkor ami ide lett kitéve járgány az már egy újabb verzió.....
a másik dologgal kapcsolatban azért köszi !
kem001
Kösz az infót.... azt hittem ez ugyanaz a busz, csak más a festése.....
Az ajtók jelenleg a / = elsõ, * = hátsó gombokra vannak állítva.
Ahhoz, hogy a sofõr ajtót is ki tudd nyitni, rendelj a KY_doorfront9_external vezérlõhöz egy gombot.
A többi kérdésedre a fórum keretei kevesek, és elmagyarázni nehézkes, ha még nem csináltad...
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Elég gyenge a minõsége...
Lenne egy olyan kérdésem hogy tudja-e valaki hogy a MAZ 103-nál milyen billentyûre van állítva az elsõ ajtó nyitása.....
Valamint, ugye van PL az Ikarus aminél a 3. ajtót a ...doorfront valahányas nyitja, na most nálam nincs a listában sem a 10, sem a 11, sem azok amik megvannak adva hogy azokat kellene új hozzáadással gombhoz rendelni....lehetséges hogy azért nincsennek benne mert nincs felrakva a gyári frissítés a játékhoz ?
Esetleg megtuná nekem vlalaki mondani mit és hol írjak át az adott jármûnél ahhoz, hogy tetszõleges "doorfront parancsot adhassak meg neki ??
Bocs a hülye fogalmazásért, emélem ki bírjátok hámozni.....
elõre is köszi !
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Nem az volt a kérdés,hogy tudom a lomtárból vissza állítani a fájlokat.pff IQ-mi?
Nem hiszem ,hogy én itt bármit is tennék.De gondoltam 2-év után elõveszem és megnézem ezt a játékot és gondom támadt.De mióta itt vagyok itt senki vagy csak minimális választ adott.Ez nem fórum kérkedni egy programmal.
De ebbe nem folyok bele.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Tudod: Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos hogy a víz a hülye...
Talán ha leírnád, hogy melyik buszon nincs hang, tudnánk is segíteni.
Bár nem biztos, hogy ezek után megérdemled!
Amit letöltöttél az egy mod, amely az alapbuszra kell másolni, vagy onnan kivenni a Sound mappát.
Akkor most "Ki kit tud"-ot játszunk, csak mert Neked úgy van kedved?
Ez inkább egy sz.gépes válasz.De nem ez volt a kérdés...
Azt kérdeztem mi van ha eltûnik egy mappa????????
Hogy lehet pótolni?Nem azt kérdeztem ,hogy lehet a kukából vissza hozni a dolgokat.Szerintem ez elég egyértelmû volt.Letöltöttem egy buszt. X-et.Tök mindegy melyiket.Nem ez a lényeg.
Úgy jött le ,hogy nincs benne hang.Nem azt írtam,hogy én töröltem ki!!!
Figyelj egy kicsit légy szíves.
-------------------------------
Miért fáj neked letölteni az a roh@dt buszt??
Tényleg csak segíteni akart...Az,hogy ez már jutott az eszedbe,attól még nem kell itt leb*szni senkit!!
Lehet hogy ez az ember 3x (!) okosabb nálad kedves IQ bajnok.
Míg te nyávogsz azért,hogy le kell tölteni még1x egy buszt,õ új buszt csinál az OMSI közösségnek.
Csak ennyi.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
K***** bölcs dolog, hogy egy felkiálltással "zaklatod" a fórumot, majd ilyen sértõ módon reagálsz a válaszra.
Sírsz, hogy szarakodik a neted, és nem akarod újratölteni, akkor szerinted, hogy lesz meg az a mappa? Kiviszi a postás?
Azt se közölted, hogy melyik busz, és azt se, hogy mit ügyködtél a gépeden, hogy "csak úgy" eltûnik egy mappa...
Különben meg, egyszer már letöltötted, bontsd ki újra. Ja, hogy már azt is törölted? Így jártál....
K*****-bölcs vagy.Ha kitörlök valamit értelem szerûen vissza állítom.Banyeg hagyjuk.
Azt hinné az ember,hogy egy 40-45-éves embernek több esze lesz,de tévedni emberi dolog.
Egyébként sem kaptam itt ezen a fórumon értelmes választ.Nem is kell.IQ bajnokok.
Tisztelet a kivételnek.
Viszlát.
Egy ilyent kellett volna a Titanic elejére rakni. :'D
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Nem tudom,hogy ki csinálja IK556-t és a 180-t,de ha szeretni fényképeket csinálni az eredeti buszokról,müszerekrõl stb akkor szóljon tudok segíteni benne!
Egy próbát megér...
Tudnátok segíteni?
Eltûnt a buszomról a hang.De a mappából is.Azt csak úgy tudom vissza hozni ha letöltöm még egyszer,vagy van valami megoltás töltögetés nélkül is?Nagyon lassú a netem tehát a második megoldást választanám ha lehet meg szeretek babrálni velük is.
Köszönöm
Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu
Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu
Annyira tényleg nem rossz, vannak nála rosszabb buszok is... Egy erõs közepesre tudnám osztályozni. Ez legalább már kinéz valahogy. <#nevetes1>#nevetes1>
Nem a fájlmegosztóval volt gond. Úgy tûnik, hogy a UPC vacakol itt a környéken. 30 megával nem kéne, hogy órákig tartson...
CPU:Intel-i3 2100 3,10Ghz,Nvida Geforce GT220 Ikarus 412 BPO-259
Egy csokorba tettem azok IK263 festéseimet amit nemrég készitettem el.
Köszönöm atty707-nek <#wave>#wave> hogy feltette a omsihu.wordpress.com oldalra.
LETÖLTÉS
http://ofpmafia.eu/download/omsi/Karosa_C734_v1.00by_driver37RUS(2).rar