63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Szasza19 #32380 kem001 ---> qwerty512=én -
#32379 Ha tudnál hozzá linket küldeni, azt megköszönném. -
#32378 Szerintem Vbus-os festésekből nagyon jól lehetne dolgozni. :D -
#32377 Nincsenek kódjaim hozzá sajnos, de képről próbáltam mintát venni, most ez lett az eredménye:
-
halaszfi #32376 Megvan valakinek a Wankendorf? Mekkora a gépigénye az alap Berlinhez képest? -
LnD #32375 Színeken is javíthatnál. Vannak színkódjaid? -
#32374 -
#32373 Kérj meg egy ismerőst, egy havert aki kicsit jobban ért a géphez, mert egyébként gyerekjáték. :) -
#32372 Vélemény? Első lökhárító van már csak vissza, de nem találom..
-
#32371 Ha ezt sem tudod megcsinálni, mint amit videóban bemutatnak, akkor már most hagyd a fenébe az egészet.. -
#32370 Akkor sajnos nem tudunk segíteni neked. -
tamas120 #32369 Köszi! De én ezen nem igazán tudok el igazodni. :( -
#32368 Nézd meg ezt! http://www.youtube.com/watch?v=tCi60ZlWXHg&list=PLFDFCAF9CDBC4B509
:) -
tamas120 #32367 Sziasztok! Nekem lenne egy kérdésem, töltöttem le buszokat, és a játékba nem jelenek meg ezek a típusok, hogyan tudnám beállítani hogy tudjam vezetni ezek a buszokat. -
#32366 sok minden nem változott ez még sterilebb lett de azért köszi mentem vele egy kört :D -
gabesz012 #32365 Kösz, akkor le sem szedem. A másik U15-öt pont a hangja miatt szeretem (ZF-es verzió), meg egyébként sem egy rossz busz. -
#32364 De lesz, tervek szerint több féle is. :D Csak mindig valami új féle AI-t akarok, most nagyobb darab járműveket szeretnék berakni. :D -
Routeres #32363 Engem a lelkem mélyén bánt picit, hogy nincs Mi autónk. ;) -
#32362 Csak hogy legyenek terepjárók is... :D
-
#32361 Akartam írni, hogy kipróbáltam.. Motorhang alap SD202-esé.. Nekem kicsit sterilnek tűnik a busz, de nem rossz.. -
gabesz012 #32360 Így elég keveset látni belőle, hogy mivel is tud többet, mint az eddig megjelent U15-ös. Ha valaki felrakja, beszámolhatna róla, hogy milyen. :) Egyébként lassan már el is felejtjük a V134-et, pedig az egyik legvárósabb busz. Kb. fél éve semmi újat nem láttunk, hallottunk vele kapcsolatban... -
#32359 32, sorry. -
#32358 260.42? lemaradtam valamiről? o.O -
#32357 Olyan kérdésem lenne, hogy Ikarus 260.42.esnél első lökhárítót hogyan tudnám átfesteni? Hátsó meg van, de elsőt nem találtam. -
#32356 SU15III
LINK -
halaszfi #32355 Jó, de a kapaszkodók .x-e 8mb a bal és jobb ülések külön külön 6mb. -
#32354 Spoiler formájában közzé teszem a törölt hozzászólásokat. A törléssel nem azok eltüntetése volt a célom, hanem az ON téma folytonosságának fenntartása, magyarul: a szemét között ne vesszenek el az értékes hozzászólások, megjegyzések. A spoilert közzé tettem az OFF topikban. Kérek mindenkit még egyszer, ott vagy PÜ-ben folytassuk!
[spoiler]~ Warrior888
[Törl] | ma 22:21 | privát | válasz | #32352
Tipikus hétfő... Ilyenkor pörögnek az indulatok, megy a bolhából elefánt csinálás. :)
Szerintem teljesen okés HG Erleu, többnyire kulturáltan szokta elküldeni a szerencsétleneket melegebb éghajlatra, akin meg látszik hogy normális, azt nem láttam még hogy ellenségesen utasította volna rendre. Nálam a mai sem csapta ki a biztosítékot (lehet, hogy az én stílusom is szar?), ha meg utána priviben még elnézést is kért, az végképp korrekt hozzáállás, nem értem a vitát.
Ha meg nem tetszik a kinézet, sőt, mint írjátok utáljátok amióta ilyen, akkor miért nem szóltatok? Biztos vagyok benne, hogy megkérdezné az emberek véleményét róla, és a többség döntene.
~ cxaxoxc
[Törl] | ma 21:23 | privát | válasz | #32350
Csak egy kis megjegyzés részemről is... Bár ritkán "szólalok" meg, de folyamatosan nyomon követem a fóruméletet. Régen sem és most sem látom úgy, hogy bármi probléma lenne Erlauval hg-ként. Sajnos a saját tapasztalataim is azt mutatják, hogy muszáj szigorúnak és nyersnek lenni ahhoz, hogy rend legyen. Nem tudom emlékeztek-e, de volt egy (szerencsére rövid ideig tartó) rossz időszak itt, amikor elszabadultak az indulatok. Alig lehetett lecsillapítani a kedélyeket, de végül sikerült. Erlau nem tesz mást, csak igyekszik minden erejével azon lenni, hogy megelőzze az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket. Szerintem. Viszont abban egyetértek, hogy a régi kinézet jobb volt. Én kb. 10-ből 8-szor telefonról nézem az oldalt, és bizony olykor igencsak megizzasztja a böngészőmet a betöltés, pedig Nokia N900-am van, aminek köztudottan ritka jó a böngészője... De mindent meg lehet szokni
Válasz 'bocskor3' üzenetére (#32344)
~ bocskor3
[Törl] | ma 21:23 | privát | válasz | #32349
Igazad van, részemről ennyi volt nem értem el semmit.
Válasz 'atty707' üzenetére (#32347)
~ Ikarusfan
[Törl] | ma 21:21 | privát | válasz | #32348
Emberek, én csak egy dolgot nem értek igazán; ha ennyire nem tetszik az új design, akkor miért nem szóltok, miért nem kéritek meg PM-ben valamire? Miért kellett egy kisebb vitáig várni ezzel?
Egyébként meg szerintem is túldramatizáljátok, más témában ahol naponta olvasgatok más fórumon, ott több olyan tag is van, akiktől itt sírva szaladnátok a modikhoz, nem tesznek semmit, még sem hisztizek emiatt napi rendszerességgel. Megszoksz vagy megszöksz...
Intel Dual-Core E5700 3GHz, NVIDIA GeForce 9500GT, 4GB RAM
~ atty707
[Törl] | ma 21:20 | privát | válasz | #32347
Remélhetőleg senki nem tűnik el a süllyesztőben, így Te sem. Különböző emberek vagyunk (szerencsére), más-más véleménnyel. Nem kell egyet értenünk minden kérdésben. Megvitattuk, kész, legyen elég ennyi.
Válasz 'bocskor3' üzenetére (#32344)
www.omsi.hu - www.omsi2.hu - omsihu.wordpress.com - omsi2.wordpress.com
~ bocskor3
[Törl] | ma 20:52 | privát | válasz | #32344
Nem arról beszélek hogy leugatta azt a fórumozót. Hogyha már 5 ember (köztük "felnőtt) is írja hogy tényleg nem jó a stílusa,nem jó a kinézet nem szeretik már annyira a fórumot mint régen akkor valószínűleg van valami gond... Tudom hogy ezzel már el fogok tűnni a süllyesztőben de egyszerűen már nem bírtam ki hogy nem mondjam el a véleményem és ezzel tiszta a lelkiismeretem.
Válasz 'atty707' üzenetére (#32342)
~ atty707
[Törl] | ma 20:47 | privát | válasz | #32342
"hogyan oldjuk meg a gondot"
Milyen gondról beszélsz? Nincs itt semmi, max. vihar a biliben...
Mivel az érintett is írta, hogy nincs gond, valamint a HG bocsánatot kért tőle, így nincs miről beszélni. (Szerintem, és úgy veszem ki, hogy más "felnőtt" emberek szerint is...)
Válasz 'bocskor3' üzenetére (#32339)
~ bocskor3
[Törl] | ma 20:44 | privát | válasz | #32339
Szóval szerintem teljesen mindegy hogy 18 alatti "kis" gyerekek vagy 60 év feletti emberek írnak, a fórum nem arról szól. Ahhoz pedig hogy mi a foglalkozása, miket csinál az életében az nem a fórumozókra tartozik. Felőlem lehet bankigazgató,te lehetsz telepi csöves is tőlem akkor is ugyanakkora tiszteletet kaptok, mert ebben nem ez a lényeg. Az a lényeg hogy tudjunk együttműködni, segíteni egymásnak. Én nem szerettem volna veszekedést csak szimplán beszélgetést arról hogy hogyan oldjuk meg a gondot.
Válasz 'LMG123' üzenetére (#32337)
~ LMG123
[Törl] | ma 20:37 | privát | válasz | #32337
Annyit szeretnék még a témához, hogy senki ne felejtse el, hogy itt sokan felnőtt emberek már, nem 18 alatti kis gyerekek...teljesen más a gondolkodás, a mindennapi problémák, stb, mert bizony ezek szerepet játszanak bármilyen téren, ha a kommunikációról van szó. Én pl. tudom, hogy Erlau-nak mi a munkája, szerintem nagyon nagyon sokan közületek egy olyan eset után, amit ő lát/megold, sírva szaladnátok anyuci szoknyája alá, rosszabb esetben egy pszichológushoz. Neki ilyen a stílusa, hozzáteszem, nekem is, csak én sokszor inkább nem írok egy betűt se, csak a kezeimbe temetem az arcom...
Amúgy meg egyszerű a megoldás srácok, megszoksz vagy megszöksz...nem kötelező erre a fórumra járni...
~ kuhnzsolt
[Törl] | ma 20:29 | privát | galéria | válasz | #32336
Én szeretnék, csak nem tudom miről beszél.
Válasz 'bocskor3' üzenetére (#32335)
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több! http://omsikiegeszitok.wordpress.com!Naponta új képek! Pályaépítőt, segítőt keresek!
~ bocskor3
[Törl] | ma 20:28 | privát | válasz | #32335
Na erre nem szeretnék semmit sem válaszolni.
Válasz 'atty707' üzenetére (#32334)
~ atty707
[Törl] | ma 20:26 | privát | válasz | #32334
Stílus maga az ember...
Egyébként annyit megjegyeznék, hogy amikor én és az oldalam volt a célpontja a kedves beszólásainak, akkor csak és kizárólag Routeresen múlt, hogy nem nyomtam a Honlap törlése gombra... (Sikerült lebeszélnie róla...)
Válasz 'bocskor3' üzenetére (#32331)
~ TaRka0107
[Törl] | ma 20:25 | privát | válasz | #32333
Erről van szó...
Válasz 'atty707' üzenetére (#32330)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
~ Routeres
[Törl] | ma 20:25 | privát | válasz | #32332
Azért a "tarthatatlan" kicsit túlzás.
Korántsem annyira súlyos a helyzet, mint gondoljátok. Sajnos volt már példa párszor arra, hogy a szép szó nem mindig használ. Ilyenkor a "nyersen, egyenesen a szeme közé" megoldás célravezetőbb lehet.
Azzal, hogy egy user a fórum/közösség tagja, azzal kb. automatice elfogadja a fórum szabályait, amit a HG kibővíthet. Jelen esetben itt pusztán a felesleges kérdések elkerülése volt a cél. Semmi több. A user először olvasson utána, keressen rá, van elég segédanyag magyarul is.
Tényleg kicsit harapósabb ma a társaság. :)
Válasz 'kuhnzsolt' üzenetére (#32325)
http://www.youtube.com/user/Routeres1994 | AMD Phenom II X4 970, 4 GB RAM, HD6850
~ bocskor3
[Törl] | ma 20:23 | privát | válasz | #32331
Kuhn Zsolt is csak ugyanazt gondolta mint sokan mások, ezen a fórumon csak ő ki merte mondani többször is, igaz kicsit másabb stílusban.
Válasz 'atty707' üzenetére (#32330)
~ atty707
[Törl] | ma 20:21 | privát | válasz | #32330
EMBEREK! Azért ennyire nem tragikus a helyzet, néha előfordulnak ilyen helyzetek, hogy erélyesebben kell fellépni egyes emberek ellen. Most egy olyan ember ellen sikerült, aki
- újonc léttére segítségre szorult, nem szándékosan tett több hozzászólást,
- a házigazda elnézést kért tőle,
- az illető sem érezte annak, hogy hátránya származott a helyreigazításból, hisz kapott eligazítást a kérdéseire.
kuhn úr! Pont önnek nem kellene "vernie" magát, mert van már annyi a rovásán, hogy én rég kidobtam/kidobattam volna ebből a közösségből...
Magam részéről teljesen elégedett vagyok a házigazda munkájával.
~ gumikacsa
[Törl] | ma 20:21 | privát | galéria | válasz | #32329
Miót HG váltás volt, van hogy én is csak hetente, néha havonta nézek ide.
Az pedig totál kiverte a biztosítékot, mikor törölte egy hsz-em ok nélkül.
Renault magnum http://kamionszim.hu
~ bocskor3
[Törl] | ma 20:20 | privát | válasz | #32328
Ki tudja volt egy pár fórumozó társunk akivel ez történt. De nekem innen már nincs visszaút.
Válasz 'gcs7e7' üzenetére (#32327)
~ gcs7e7
[Törl] | ma 20:17 | privát | válasz | #32327
csak nehogy eltűnjek itt a süllyesztőben :)
@kuhnzsolt: jogos!
Válasz 'gcs7e7' üzenetére (#32308)
http://gcs7e7.wordpress.com http://www.facebook.com/gcs7e7wordpresscom http://www.youtube.com/user/gcs7e7
~ bocskor3
[Törl] | ma 20:14 | privát | válasz | #32326
Egyetértek veled. Bár nem tudom mi fog kisülni ebből.
Válasz 'kuhnzsolt' üzenetére (#32325)
~ kuhnzsolt
[Törl] | ma 20:12 | privát | galéria | válasz | #32325
Én is egyetértek veled! Sajnos a fórum is a diktatúrára épül, mint az ország! Miért kell ilyen durván fellépni az újak, lassabb felfogású tagokkal szemben? Tehet a betegségéről bárki is?(pl.: ekepista)-> ő is inkább eltűnt a fórumról!
A fórum külseje miatt lehetetlen áttekinteni normálisan az oldalt, továbbá ténylegesen lassabban tölt be!
Néhány szó a hg munkájáról:
pozitív: a képek kötelező kisméretű beszúrása, hisz van aki mobilnettel netezik
negatív: szabályzat (ő csak egy hatalomhoz jutott tag, ne hozzon szabályokat)
oldal külseje
hsz-ok moderálása (tudom ez is max 1 órán belül törölve lesz)
stílusa
Tényleg sokkal jobb volt amikor még Routeres volt a hg, bizonyította, hogy nem csak a pályaépítéshez ért4
Én azt javasolnám szavazzunk meg egy új hg-t, mert Erlau most már tarthatatlan helyzetet teremtet!
Remélem a hsz-m nem lesz törölve, de hát sajnos.....
Válasz 'bocskor3' üzenetére (#32317)
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több! http://omsikiegeszitok.wordpress.com!Naponta új képek! Pályaépítőt, segítőt keresek!
~ bocskor3
[Törl] | ma 20:09 | privát | válasz | #32324
Na akkor: én nekem nem az volt a célom hogy itt ilyen "anarchikus" állapotot hozzak létre. De a te hozzászólásoddal egy kicsit elindult afelé.
Az én célom az volt hogy kulturáltan megvitassuk a problémákat.
Válasz 'LMG123' üzenetére (#32320)
~ GMI
[Törl] | ma 20:07 | privát | válasz | #32323
De én még mindig a fórum kinézetének a változtatásán vagyok fennakadva.
Válasz 'kem001' üzenetére (#32322)
KPY-983 Ikarus 256 LIW-830 Kässbohrer Setra S215UL
~ kem001
[Törl] | ma 20:05 | privát | válasz | #32322
Mindenkinek vannak rossz napjai, én is néha elszaladok a lóval.. De általában próbálok türelmes lenni.
Válasz 'LMG123' üzenetére (#32320)
XBox Live name: sosi0089, Intel Core I7-2630QM 2.0 GHz, Geforce GT540M 1 GB DDR3 GDDR5, 4 GB DDR3
~ bocskor3
[Törl] | ma 20:04 | privát | válasz | #32321
Persze hogy voltak de azért Papi, se akármelyik házigazdának nem volt ilyen
stílusa. Még a hülye kérdésekkel szemben sem.
Válasz 'Ikarusfan' üzenetére (#32319)
~ LMG123
[Törl] | ma 20:03 | privát | válasz | #32320
Ha jól emlékszem, többször is kaptam letolást Erlautól azért, mert nem olyan hangnemben írtam, szóval srácok, amit írtok, az nem teljesen fedi a valóságot...és bocskor3, ha hetente 1x jársz fel, akkor honnan tudod, hogy nem 15-ből 1 olyan megnyilvánulást látsz éppen, ami olyan? Abban pedig nincs igazad, hogy értelmes emberek alkotják a fórumot, az itt levők (beleértve az újakat is) körülbelül 30-max. 40%-a mondható annak, a többi is lehet értelmes, de amit mutat a viselkedésük, az nem ezt támasztja alá...és Routeres szavaival élve, a fentebb említettekre...akinek nem inge...stbstb.
~ Ikarusfan
[Törl] | ma 20:01 | privát | válasz | #32319
Hát, azért voltak régen is hülye emberek, meg mindig is lesznek, akkor is voltak hülye kérdések.
Intel Dual-Core E5700 3GHz, NVIDIA GeForce 9500GT, 4GB RAM
~ GMI
[Törl] | ma 19:51 | privát | válasz | #32318
Egyetértek. És miért kellett megváltoztatni a fórum külsejét? Nekem így 3szor lassabban tölti be a fórumot. És Erlau a nagy képek miatt aggódott. Jó abban is van igazság, de...
~ bocskor3
[Törl] | ma 19:47 | privát | válasz | #32317
Lehet hogy én túlreagálom de szerintem ezen a fórumon legnagyobb részt értelmes emberek, nem "hülye gyerekek" akik kioktatnak bárkit is,vannak, akiknek normálisan, el lehet mondani, nem kell hülyének nézni őket.
~ Routeres
[Törl] | ma 19:44 | privát | válasz | #32316
Jah, csak két hét után bekattantam tőle. ;) Meg a fórum szerkesztéséhez se konyítottam. A modik meg elküldtek a sunyiba, ha bejelentettem egy-egy gázosabb viselkedést...
Szvsz. nem gáz ha Erlaunak kissé nyers a modora, legalább hatásos. Ha így lehet rendet és fegyelmet tartani, ám legyen.
Tartja a mondás, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára. :)
Válasz 'GMI' üzenetére (#32314)
http://www.youtube.com/user/Routeres1994 | AMD Phenom II X4 970, 4 GB RAM, HD6850
~ TaRka0107
[Törl] | ma 19:42 | privát | válasz | #32315
Kicsit túl reagáljátok ti is. Én nem vettem sértésnek a kedves házigazda mondatait.
Egyébként privátban elnézést is kért, de én nem vettem sértésnek egyáltalán.
Válasz 'bocskor3' üzenetére (#32313)
~ GMI
[Törl] | ma 19:40 | privát | válasz | #32314
Ez nekem is feltűnt párszor, hogy Erlau kicsit túlreagálta a dolgokat. Példát kell venni Routeresről aki tényleg jól vezette az oldalt!
Válasz 'bocskor3' üzenetére (#32313)
~ bocskor3
[Törl] | ma 19:36 | privát | válasz | #32313
Tisztelt Erlau Trans!
Megpróbálok kulturáltan fogalmazni, ja és nem vedd "lázadásnak" azt amit írok.
Tehát: őszintén bevallom amióta te vagy a házigazda a fórumon azóta egy héten egyszer ha feljövök. Előtte mindig megnéztem a fórumot, nagyon jó közösséget alkottunk együtt, mindenki segített mindenkinek. Ennek az az oka hogy a te modorod nem ide illő sokszor, a hangnem amiben a kezdőknek "segítesz" az számomra nem elfogadható. Ha nem olvassa el (mert kezdőként én sem olvastam el soha a fenti piros betűt) akkor sem kell így leugatni ahogy az előbbi hsz-edben. Persze ezzel nem szeretném azt mondani hogy én vagy nem tudom én hogy ki más, jobb házigazda lenne, de itt az ideje egy kicsit "visszavenni" a stílusodból mert számomra itt betelt a pohár. És nem úgy fogalmaztam ahogy Kuhnzsolt kolléga szokott kérlek légy erre figyelemmel és ne töröltesd ezt a hozzászólást mert hátha, van olyan aki egyetért velem. Ja és őszintén a fórum kinézete sem tetszik a régi sokkal jobb volt.
~ atty707
[Törl] | ma 18:49 | privát | válasz | #32311
Oké, én is igazat adok abban, hogy rengeteg a fárasztó "Mikó lesssssz kész xy busz/pálya" - direkt rossz helyesírással - valamint az olyan dolgok ismételt kérdezgetése, ami benne van a kézikönyvben, vagy Routeres videóin, vagy 1-2 oldallal korábban volt. De az is előfordul, hogy a "barátod" azonnal köpi rá a választ, ráadásul magyarul.
Én is kapok rendszeresen olyan email-eket, amelyekben "most mán de azonnal" csináljam meg az xy buszt, mert milyen jó lenne (a közösségnek is), vagy hogy kell ezt-azt beállítani. A sürgető levelek alapból vagy a kukában végzik nálam is, vagy 2-4 nap késéssel, de válaszolok. :)
Egyébként Te is vétettél a fórumszabályzat II/3 pontja ellen tegnap este. :)
Válasz 'Erlau Trans' üzenetére (#32301)
~ Alias Pingvin
[Törl] | ma 18:35 | privát | válasz | #32309
http://ofpmafia.eu/2012/temsa-safir/
Válasz 'nIsTv4n' üzenetére (#32307)
~ Erlau Trans
[Törl] ma 16:54 | privát | válasz | | #32301
Sajnálom. De a tapasztalataim szerint teljesen hasztalan, ha normálisan kérek, írok. Nem Neked szól, Te is tudod.
Meguntam, hogy hülye gyerekek oktassanak ki. Okok meg LMG leírta, teljesen átlátja.
Válasz 'atty707' üzenetére (#32289)
~ vikimaki1
[Törl] | ma 12:44 | privát | válasz | #32296
Igazad van... Másrészt nem teljesen off, mert a fórum "jövöjéről" is szó van :D
Válasz 'LMG123' üzenetére (#32294)
~ LMG123
[Törl] | ma 12:38 | privát | válasz | #32294
Bocsi a picit OFF-ért. Azért Erlau-nak alapvetően igaza van, rengeteg ember nem azért ír, mert problémája támadt és nem tudja megoldani, hanem mert a gúgliba beírni a dolgot is lusta...mint pl. az ilyen örök kérdések, hogy hogy kell AI-t berakni vagy hogy egy adott pályán csak X busz járjon XY festéssel. Beírja az illető a gúgliba, hogy "omsi ai" és máris az első 2-3 találat ezekről szól, másrészt ott vannak az alap pályák, alap vasút, repülő, helikopter...mindent meg lehet nézni, hogy mit hogy kell és még csak érteni sem kell hozzá, főleg, hogy a legjobb segítség az, ha az ember orra előtt van a konkrét példa. És ez a sok-sok "lusta vagyok, inkább megkérdezem" eset hosszú távon az ember agyára megy és a fórumon is mondhatni spammeli, és ezért elsiklik az ember sokszor a lényegi kérdések felett, nem beszélve arról, hogy sokan 1 oldalt visszaolvasni is lusták.
Sorry az ömlengésért. :D Szóval a házigazda úrnak igaza van!
Válasz 'atty707' üzenetére (#32289)
~ TaRka0107
[Törl] | ma 11:55 | privát | válasz | #32290
Köszi! Megértettem! Kösz mindenkinek a segítséget!
Válasz 'Erlau Trans' üzenetére (#32288)
~ atty707
[Törl] | ma 11:37 | privát | válasz | #32289
Azért nem kell ilyen durván. :)
Tutorialok:
http://www.youtube.com/watch?v=YPyKiKNYDlE
http://www.youtube.com/watch?v=YQC-Y5DFy5Q
Válasz 'Erlau Trans' üzenetére (#32288)
~ Erlau Trans
[Törl] ma 11:24 | privát | válasz | | #32288
Kedves TaRka0107, üdvözöllek a Fórumon!
Kezdjük a kályhánál!
1.
Elolvasod fent a topic szabályzatot!
2.
Most leszel szíves elolvasni a fenti ismertetőket a szimulátor és buszkezelésről, vagy a játék használati utasítását! Ajánlom kinyomtatni esetleg, hogy az OMSI működése közben közvetlen tudd lesegetni, s aszerint kezelni a buszt, próbálgatni a játékot. Nekem aki a való életben is tisztában voltam hogyan kell egy buszt beüzemelni, még nekem is el kellett olvasni.
3.
Ha a leírások segítségével sem megy, akkor térj vissza. A fórum nem az az alapvető ismerethiányok pótlására szolgál, nem mások lustaságának a megoldására.
Ha elolvastad, kezelgeted a buszt aszerint és akkor sem megy, akkor gyere ide, vagy írhatsz Nekem is privát üzenetet és ha időm engedi segítek!
Kellemes időtöltést!
-
#32353 [courier]Tessék befejezni!
Köszönöm az észrevételeket, a negatív és a pozitív kritikát is!
Az OFF topikban meg lehet beszélni ezt, partner vagyok benne én is. De ne kavarjuk már fel az állóvizet a semmivel.
Akinek gondoltam írtam az itt felmerültekkel, megjelent hozzászólásokkal kapcsolatban privát üzenetet. Továbbiakban ott várom a sértegetéseket. Nagyok itt a korkülönbségek, van tini van felnőtt is. A kor állapot és nem érdem. De azt azért én is nehezen viselem, hogy olyan emberek oktassanak ki, akiknek az édes apukájuk lehetnék.
Az alant lévő vonal legyen a vége a dolgoknak. Ha nem fejezitek be, a moderátoroknak fogok szólni, hogy nézzenek be ide és töröljenek, ne az legyen, hogy én vagyok a szemét k.cs.g diktátor! OFF topikban folytassuk, azért van.
A fórum külsejének visszaállítását az előző verzióra szavazásra fogom bocsájtani. De nem most azonnal: hamarosan.
Köszönöm!
________________________________________________________________ -
Zoliikp #32351 Sajnos ennek ez az átka:
nem az x-fájl, hanem maga az omsi konvertere teszi tönkre az egész konvertálást. Egyszerűen van egy határ (2-2.5 MB), amit túllépve lefagy, és hibával kidob.
Ezért van az az általános megállapítás, hogy amit lehet, -és nem lesz animálva-, azt össze kell vonni egybe, a mérethatárt figyelve. Arra is célszerű figyelni, hogy az egybevont elemek egy textúrát is használjanak, mert ez "fogja" a gépet... -
halaszfi #32346 Úgy jobban eszi. -
#32345 Na o3d-ben meg lenne vagy 10 mega. :D Amúgy elvileg ha szét van szedve darabokra, akkor kevésbé eszi a gépet, mint egybe. -
halaszfi #32343 De attól még nem kell 2mb-os darabokra bontani. Az Ik 412 .x-e 28(!) mb volt. A volvoé ajtókkal, mindennel 3mb az eleje, 2 a hátulja. -
#32341 Semmi gond nincs vele, csak az X-be bele lehet nyúlni, plusz kb. 3x akkora a mérete, mint az o3d-nek. :D -
halaszfi #32340 Azt tudom, de mi azzal a gond? Mondjuk a 7700A-m .o3d-ben lesz, de ha ezt az Ik 412 készítése elött tudtam volna... -
#32312 Köszi! A másik fórumon is ezt írták, szétszedem akkor és megpróbálom úgy, de a kamionoknál is meghaladta sokszor a 2 megát a méret, mégse volt baja. :D Amúgy x-et ahogy nézem lehet használni, de akkor bele lehet nyúlni...az o3d-be meg nem. :D -
halaszfi #32310 Ezt akkor csinálja, ha a .x meghaladja a 2mb-t. Mindenhol lehet használni .x-et? Vagy csak néhány esetben? -
Alias Pingvin #32309 http://ofpmafia.eu/2012/temsa-safir/ -
#32308 valaki tudna csinálni Jelcz MEX 272-höz automata váltót? nekem valahogy nem jött össze. bármilyen sebességbe rakom mintha üresben lenne. :/ -
nIsTv4n #32307 mióta felkerült ez a kép, nem tudom már mennyit kerestem ezt a buszt, de nem találom. Vagy még nincs is kiadva, ha igen, hol lelhető fel? Egyáltalán érdemes utána kutatni? (nem nagyon van más, tipikus távolsági busz a játékomban). -
#32306 Na ilyet látott már valaki?
felső: o3d fájlként
alsó: x fájlként