OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
De nem probléma, nem fogok ide járni és ennyi. 😊
1.: Kiválasztod a képet, melynek mérete 50*50-es lehet.
2.: Feltöltöd az internetre.
3.: A feltöltött kép URL címével küldessz nekem egy privát üzenetet.
4.: Ahogy az idõmbe belefér, beállítom.
Ha a méret módosításához nem értessz, vagy nem tudod a netre feltölteni akkor küld el nekem e-mailben a képet: [email protected]. Én átalakítom és feltöltöm a saját tárhelyemre.
Módosult a topic design. Folyamatos fejlesztés alatt áll, a színséma még valószínûleg változni fog, de az elrendezés már nem.
akkor inkább te töltsd fel a saját helyedre
shit happens
A css-be majd a képkilógás miatt ezt a sort varrd bele pls: .msg-text img { max-width: 720px }
Akkor lenne szép ezzel a skinnel, ha az egyedi avatarok be lennének állítva. Hol lehet igényelni? 😊
shit happens
látom változtattál a topic desing-on, a kis busz kép helyére lehet tenni képet?. Milyen méretütt lehet és melyik URL linket kell bemásolni?.
És a névnél már nem lehet fejlécet oda tenni,csak így marad a név?.
A válaszokat elöre is köszi .
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Remélem hogy ha elkészül majd kiadod vagy feltöltöd valahova ha ki lesz dolgozva a belseje tehát ha mûködni fog a mûszerfal + lesz manualba is fog kelleni meg amúgy is. 😄 Grat! 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
credo2
Új felni 😊
credo3
credo 4
És elkezdtem egy kamiont is hogy az én kategóriám is benne legyen az OMSI ba 😊 A kamiont úgy töltöttem csak mivel szér kell szedni a modellt ezért sketchup al dolgozom ami rengeteg polygont rakott bele így butítom a modellt miközbe szedem szét de úgy is szép lesz 😊 a színes részeken látni 😊
Kamion 1
Kamion 2

Új felni 😊
És elkezdtem egy kamiont is hogy az én kategóriám is benne legyen az OMSI ba 😊 A kamiont úgy töltöttem csak mivel szér kell szedni a modellt ezért sketchup al dolgozom ami rengeteg polygont rakott bele így butítom a modellt miközbe szedem szét de úgy is szép lesz 😊 a színes részeken látni 😊

az eddig használt képfeltöltõ oldalak megadták magukat, és ez is szórakozik.
A második kép még egyszer:
A második kép:
A kocsiszám eltüntetése kissé macerás lesz:
célszerû letiltani azt az o3d-t, ami meghívja;
http://s7.images.www.tvn.hu/2012/08/12/00/58/www.tvn.hu_e91f4aa7952c1d1ef3743e34d1a1f559_k.jpg
Ezt a cfg-ben találod, és Tab-ot ütve a sorok elé, nem hajtódik végre az utasítás:
http://s7.images.www.tvn.hu/2012/08/12/01/02/www.tvn.hu_26f3df9d4358b9ca138002c3a6a23ea9_k.jpg
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Úgy döntöttem megcsinálom az elsõ buszfestésemet,ezért belefogtam a Solaris "elBKVztatásába"! 😊) Megy is gond nélkül,csak egy dolgot nem találok: A rendszám feliratát hol lehet átírni? Valamint hogy tudom kitörölni a járatszámot róla? Van egy bizonyos "D_wagennummer" nevû .bmp kép amirõl veszi a mintát a számokhoz. Esetleg ha azt teljesen "kifehérítem" akkor nem fog látszani a buszon sem a száma? Törölni nem akarom mert a nagy keresgélés közben rábukkantam a solaris.cfg-ben egy erre a "D_wagennummer.bmp" nevû képre való hivatkozásra,szóval gondolom törölni nem kéne 😊
Elõre is köszönöm a segítséget!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Éppen én is ezt akartam írni hogy a brazil busz nem letölthetõ már mert törölték az oldlaról.
A kérdésed másik felére meg a válasz:
mindkettõre.
Az elsõ adja meg az o3d-t, a második pedig az ütközési o3d-t, ami ugyan az...
Jelen esetben.
Lehetne játszani a domborzati szintkülönbségekkel az út mind2 oldalán eltérõvel, és így pl. az út egyik oldalán pár ház közvetlenül a másikon pár fa, vagy vasúti sín, folyó, szántóföld, mellékutak, az út mentén villanyoszlopok, korlát, kerítés, óriásposzterek, vagy kerítéssel parcellázott terültek kicsit beljebb, az úttól messzebb házak fákkal, sziklafalak, és mindezek random használata a szintkülönbségek variálásával!
Itt van 1-2 kép, h vizuálisan is lehessen látni mikre gondoltam!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Az ScoCreator-ral csináltam egy Sco.fáljt, Nem tudom hogy a "Mesh Datei Auswahlen"-re vagy a Collisionmesh-re kell rámenni?
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Ha a alapját képezõ o3d helyett egy kicsit magasabbat készítenénk, akkor nem csak fát, bokrot, hanem akár tájképet is rá lehet tenni.
Elméletileg...
a szczcin pályán ezt jól eltalálták (nem tudom mennyire valós nem néztem meg a google mapon), talán ezért is fav sokaknál az 59-es járat
bízom benne, hogy ti jól megoldjátok ezt a feladatot 😊
shit happens
a valós "megoldásnál" nincs jobb szerintem
shit happens
Egy kis ízelítõ, avagy mennyit változtat pár fa egy város hangulatán:
Városközpont a fák között
De ha már így szóba került, akkor segíjjetek má' tezsvíreim!
Ötletekre lenne szükségem, hogy az ilyen és ilyen és ilyen na meg az ilyen kilométernyi aszfaltcsíkok környezetét mivel töltsem ki. Ezek nem hegyen futnak, hanem mellette. Ezért nem akarom telepakolni erdõvel, mert abból már van elég. Olyan ötletekre lenne szükségem, amik hosszabb szakaszokon is mûködhetnek. És per pillanat kiszáradt az agyam, porzik, és semmi használható nem jut eszembe!
Csupa fül vagyok. Köszönöm!
Máté nagyon odafigyel rá, hogy ne menjen az fps 30 alá