63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
rubber785 #32540 nem egy kapcsolót használok hozzá.. csak a textúra más, ugy látszik hogy tényleg vakít.. :D amúgy a világítást nem tudom megcsinálni, hova mennyi fény kerüljön.. nem értek hozzá!
ha nem látszana a különbség:
-
#32539 jah és még ennél a golaz-liaz-nál csak nekem nem működik a fényszóró? -
Zoliikp #32538 Igazad van, reálisabb.
Az utasok nem sikoltoznak, hogy sötét van?
Egyébként pedig - úgy látom-, csak egy kapcsolót használsz hozzá?
Azért még kell finomítani, hiszen az összes világít, viszont a tetőn nem teljes a fény...
De azért szép munka, gratula hozzá... -
rubber785 #32537 ja, és kicsit vakítanak is.. -
rubber785 #32536 a lámpák égése.. nem az egész sárga, hanem ugy akartam hogy ahogy a csőlámpa benne van erősebb a fény.. ;) ezekszerint nemlettjó.. :S -
#32535 És mit is kellene látnunk?? :D -
#32534 ezmiez? :D -
rubber785 #32533 Így azért reálisabb.. :D
-
rubber785 #32532 Azt nagyon megköszönném! Privát üzenetbe küld el a képek URL -jét!
Amilyenek kellenének: -ülés, -pannon volán logo(felirat), -lámpáról, -a belső borításokról, -matricákról(pl.: bérlet felmutatása, vészkijárat, -okos ember nem szemetel, sofőrrel beszélni tilos, mobil használata tilos, szval az összes matrica ha lehet, és akkor 100% -ban olyan lesz, mint élőben.. Ha megtudod csinálni a képeket! ;) -
Zoliikp #32531 Ez az enyém:
http://data.hu/get/6190186/Fonts.rar
Előszőr próbáld vele felülírni, és ha a játékban nem jó, akkor az újra telepítés.
Egyébként nem ütköztél? Tárggyal, vagy gyalogossal? A kulcsos javítást kipróbáltad? Hátha.... -
#32530 ki van! megnyomtam a .-ot! -
szikszaicsabi #32529 Engedd ki a kéziféket!:D -
Warrior888 #32528 Értem. Csináljak képet? Ebben tudok segíteni, 1-2 naponta utazom a komlói O405NÜ-k valamelyikével. -
#32527 tudok valamit tenni a javítására,vagy tegyem újra? -
#32526 erre tippelek énis. -
Zoliikp #32525 Ha egyébként a cfg-ben nem "turkáltál", akkor a Fonts mappában valamelyik új busz felülírta, és ezzel megváltoztatta az IBIS, IBIS-2, valamint az LCD-7 segment fájlokat...
Szerintem. -
rubber785 #32524 Ennek több oka is van.. pl.: Az ülésre nemtaláltam megfelelő képet.. Routeressel azt beszéltük meg, hogy egy pack lesz a festésekből, csak nincs sok kedvem ehhez.. majd ha kész kiadom.. nem mondok időt, mert nemtudom! -
#32523 mérő* -
#32522 Sziasztok!
Ez a problémám..
Nem működik se az IBIS, se a hőmérséklet márú egyik buszban sem.. Vagy kitörölhettem valamit, vagy nemtudom.. Van esetleg valakinek valami tippje? -
Routeres #32521 Járasd a motort, amíg nem lesz elég levegőd. Látni fogod, hogy az egész busz megemelkedik. Akkor indulhatsz. -
#32520 hát a fényszóró nem jó. amúgy meg amit most letöltöttem D-be rakom és nem indul el. mintha valami lefékezné... -
Zoliikp #32519 Ha jól emlékszem, ez az utasítás azt mondja meg, "ha az r-gang aktív, akkor hajtsd végre a textúra váltást a lámpán"... Vagy valami hasonló.
Egyébként a buszban van tolató lámpa?
Vagy a váltógomb kapcsolója "világít"? -
#32518 ohh köszi! :) de az alapnál nem hozza be ezt!... -
szikszaicsabi #32517 Itt a lámpákkal lesz gond. Amúgy ehhez a buszhoz már megjelent az automata váltó, amit itt tudsz letölteni. -
#32516 szép napot!
automata váltót akartam csinálni golaz-liaz 5256-hoz ugyan azokkal a fájlokkal mint a Jelcz MEX-et csináltam (alap SD202) mindent ugyanúgy átírtam, többször leellenőriztem, és passzol mégis ezt kapom:
-
Warrior888 #32515 Jujj, de jó! Marha jól néz ki. :)
Jut eszembe, az O405N2-re is te csináltad a Pannonos festést, nem? Az miért maradt kiadatlanul? :/ -
Renault Agora #32514 Szia! Benne van az 1.1-es verzióban :) -
rubber785 #32513 Már csak a rendszám kell...
ha nem adná be a képet:
http://www.abload.de/img/673oia.png -
dgufoplast #32512 Üdv!
Valaki be linkelné nekem a Man Lion's City-hez a buse ki jelző modot ???? -
Alias Pingvin #32511 A Karosa C954E-re nem lehet beállítani tolatóhangot és tolatólámpát? -
bpyfan #32510 Már csak annyi segítséget kérnék még hogy a 260.06 ZF S6-90U-ben melyik képfájl tartalmazza a felnik szinét? -
#32509 Látogasd meg az OFF topikot... :) -
Pelsodriver #32508 Mivel az elmúlt napokban időmet főleg hólapátolással és hóbuckakerülgetéssel töltöttem a Nyugat-Dunántúlon, valaki elárulhatná, mi ez a furcsa közlemény az OMSI.hu-n, hogy ,,Elég volt! Nem tudok semmiről... -
#32507 Terepjárózunk tovább... :D :D
-
halaszfi #32506 Nagy a gépigénye. Maradok a Solaris Urbino 10-nél. -
#32505 esetleg Ikarusok? -
halaszfi #32504 Még többet kérnék. Köszönöm, de magyaros pályámra (városi) keresek buszt. A válaszod köszi. :) -
#32503 Ahogy Routers írta, olvasd el kezelést.. Nem próbálgatjátok ti a gombokat sosem a buszoknál? Amúgy meg annyira egyértelmű, rajt a kis ábra. -
Routeres #32502 Kezelési utasítást légy oly szíves elolvasni. Abban benne van, hogy melyik gomb mit csinál. -
Dan122 #32501 Van olyan ? :OOO
Valaki meg tudja mondani nekem hol ? :D