63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#32587 Tényleg barátságosabb lett a pálya kinézete! Nagyon jól eltaláltad a skint. Én is sokat vacakoltam vele (volt, hogy napokat is), de ilyen frankót nem találtam én sem. -
#32586 sokkal jobb lett! :) -
kuhnzsolt #32585 -
Routeres #32584 Az alkotói válság rendesen keresztbe tett a pálya építésének, de azért apró változásokat eszközöltem ma is.
Az eddig használt talajtextúrát túl zöldnek találtam, így kerestem helyette egy újat, és szerintem sokkal jobb lett. Valamiért világosabb, tágasabb lett tőle a pálya.
Csekkoljátok:
-
#32583 szzép :D kell -
#32582 Tárgytalan, megtaláltam. -
#32581 Következő problémám lenne. Letöltöttem 1.5.3-as New Berlin-t, de nem találom listában. Load map without Buses-el sem. Mi lehet a gond? -
#32580 Ha valakit érdekel feltöltöm! :) -
kuhnzsolt #32579 Szerintem erre gondolsz! Game Booster 3.0
Innen letöltheted! -
#32578 Valaki tudna adni egy linket ahhoz a GameBooster-hez, ami régen ki volt rakva ide? A neten pont azt nem igazán találtam meg. -
Dan122 #32577 Én nekem nem kell . Mert be vannak rendelve hozzá billentyűk és én tudom azzal nyitni és zárni is !
Akkor kell esetleg levennem a kormányt ha az első ajtónak mind a két részét ki akarom nyitni ( bár ott úgysem szállnak fel az utasok :/ ) -
Alias Pingvin #32576 Meg az ajtók kezeléséhez mindig le kell venni a kormányt sajnos(de nem csak ennél a busznál,van még sok ilyen...) -
dgufoplast #32575 Jó tudni de azért kösz :) akkor majd meg lesem :) -
#32574 nekem ezek vannak benne:
http://www.kephost.com/images4/2013/2/16/a1_2013_2_16_7kai3z2xo6.jpg -
Dan122 #32573 Be van rendelve nekem gomb a többi buszhoz :)
Azt hittem majd ennél is működik ugyanúgy mint az ikarusoknál :D -
Zoliikp #32572 Akkor rendelj gombot a KY_csengo vezérlőhöz, és utána már csak megnyomod, és ajtózárás után elhallgat... -
Dan122 #32571 Igen :)
Legalább is abban a fajtában amit én kipróbáltam igen :)
Mert legalább vagy 10-15fajta fel van sorolva nekem ( lehet hogy csak olyan helyről töltöttem le vagy nem tudom :) ) amit igazából nem tudom mi a különbség köztük :D -
Zoliikp #32570 Ezzel azt akarod mondani, hogy csak addig szól az ajtó csengője, amíg nyomod? -
#32569 Kedves Mindenki!
Az oldal megjelenítése visszaállításra került az eredeti állapotokra. Az SG által elhelyezett reklám valamint a negatív visszajelzések miatt. Cseréjét indokoltnak tartottam a design-t érő kritikák miatt, szavazásra akartam bocsájtani. De az SG "döntött" mindannyiunk helyett (a reklám nem engedi lefutni a megfelelő scripteket s nem mindenki használ AdBlockot, vagy hasonlót).
A téma kitárgyalása az OFF topikban vagy PÜ-ben történhet. Eme két helyen várom a megjegyzéseket, ITT NEM!
Kellemes hétvégét!
-
Dan122 #32568 Amúgy ez a Maz 103 ez nagyon jó kis busz !! :D
Annyi hogy magamnak kell nyomnom a csengőt ha azt akarom hogy szóljon :D
De nagyon jóó ! :D -
Zoliikp #32567 Akkor passzolom...
Nekem vezetés közben is sikerült "kapcsolni"....
Így néz ki a könytáram:
ZsBalu01:
Igen, a főmappába. De csak a fájlokat. -
ZsBalu01 #32566 Hova kell menteni a már leszedett Blood Modot? Az Omsi Főkönyvtárába? -
#32565 na most jó volt, hogy AI buszra rámentem és azt választottam ki. de amint új buszt akarok választani kikapcsolódik és nem lehet visszakapcsolni. -
#32564 neeem. azt az 5 fájlt, és semmit se akar felülírni. -
Zoliikp #32563 Remélem nem mappával másoltad be...
Csak a benne lévő fájlokat kell másolni, és "kapásból" 3 fájlt felül kell írni... -
#32562 az össz fájlt ami a csomagban volt a főmappába, de nem akart semmit felülírni... -
Zoliikp #32561 A letöltött fájlból mindent a főmappába bemásoltál, felülírtál?
Milyen vga-d van? -
#32559 néhány új festés:
LETÖLTÉS
-
#32552 nem rossz. van benne rendes csengő! :D -
Dan122 #32551 Ó én ezt a buszt láttam már mikor valamelyik nap nézegettem a német OMSI fórumot mert festéseket kerestem a Mercedes - Benz O405N2-es buszhoz :D
Szerintem nem lehet valami jó busz ( NEM PRÓBÁLTAM MÉG ) , de ahogy a videóból kinézem kívülröl hasonlít a jelcz-hez :D -
#32550 Nem tudom ki látta és ki nem, de ki jött egy új busz. MAZ 103 + egy videó is róla. Még nem próbáltam ki, így véleményt sem tudok mondani róla. -
Alias Pingvin #32549 A Karosa C954E-nek nem lehetne adni egy tolatólámpát és egy tolatóhangot?Valaki legyen szíves segíteni nekem!!Előre is köszönöm szépen "Kollégák"! -
#32548 nálam nem :(
elindítom a játékot, buszt választok (a buszforgásnál még jó), utána meg simán mintha benne se lenne. nyomkodom én itt a shift+F12 de semmi... -
Zoliikp #32547 Mikor elindítod a játékot, utána Shift+F12 kombóval ki-és bekapcsolható...
Van akinél nem működik, nekem szerencsére igen, még úgy is, ha már buszban ülök.... -
szikszaicsabi #32546 5 FPS-ért cserébe jobb lesz a grafika. -
#32545 http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/file/1109-omsi-bloom-mod/ -
#32544 Egyáltalán mi az a bloom mod? -
Warrior888 #32543 Privi ment. :) -
#32542 biztos...
más: a bloom mod-ot hogy lehet beüzemelni? -
Zoliikp #32541 Működik az, csak nem billentyűről, hanem a kapcsolókról...