OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A konvertálhatóság megoldható...
ha valakit érdekel a Börzsöny-Fiktív készülése, az itt nyomon követheti:
https://sites.google.com/site/amagyaromsipalyagyar/palyak/boerzsoeny--fiktiv
Természetesen az oldal még alakul, de itt minden fent lesz hamarosan Routeres és általam készült OMSI-s cuccokról.
http://nemeza.hgrg.hu/letoltes/omsi/egyebek/wimpel_magyar_unnepekkel_bovitve.zip
Körülnéztem, de nem találtam, létezik olyan holidays.txt amelyik a magyar ünnepnapokat tartalmazza, és csak be kéne tenni a pálya mappájába?
Köszi!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
A Jégcsarnokra szeretném rárakni a texturát. Hogy lehet ezeket a .tga fájlokat elkészíteni?
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
I met God. She's black
I met God. She's black
Nem igazán értem mire szeretnél kilyukadni.
Átküldtem G.Gabe-nek, õ megszenvedett a textúrázással, és betette.
Ennyi.
De semmit nem állítottam. Modell mentése, 3ds-ban .3ds-be mentés, oszt' csókolom.
A többi már a kollégám dolga volt.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Tehát azt kellene modosítani hogy amikor terminusra érek akkor hagyja abba a folyamatot én majd "q" val váltok és elindulást követõen ismét automata legyen.
Ötlet esetleg van valakinek?
Elõre is köszönöm !
Gábor
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Sikerült megoldanom az ajtóhang problémát. Kiderült, amint átnéztem a fájlokat hogy a d88_constfileba is be kellett irni a megadottakatt és a D88_sound.cfg be is, így reagált rá a D92-es 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Azt hogy csak a kinézet miatt van?<#nemtudom>#nemtudom>
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
A buszokban a mikrofon használható valamire vagy csak a valós kinézet miatt van?
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Seresa: azért az is kell majd hozzá, hogy az eredeti készítõk, meg ahonnan származik, azok az illetõk beleegyezzenek 😄
Szerintem nem az a fontos,hogy hogyan , milyen módon van elhelyezve a felirat. Én inkább azért vagyok boldog és nagyon hálás, amiért a modellezõk türelmet,szépséget,idõt,pontosságot fektettek bele a modellekbe, és megszületett két megtéveszthetetlen magyar rohammentõ...
Én nagyon szeretném megköszönni, és nagyon-nagy gratulációm a készítõknek !
A hangoktól kezdve kinézetig 100% !
Nagyon köszönjük,hogy hamarosan ellátják a magyar jármûvek a piacot !
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2