63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#32670 Farokméret-kompenzátor ez óriási!!!
Közben bemutatnám készülő buszomat:
-
#32669 VW Passat B5-öt nincs kedved modellezni?:) -
Routeres #32668 Nahát! Farokméret-kompenzátor Amerikából!
Pont e percekben gondolkoztam azon, hogy nincs egy amerikai addon sem...
Az Orionon meg a New Flyer-en is már piszok régóta kotlanak, amcsi pálya meg jóformán nincs is...
Kicsit jól toljuk Magyarok, nem? -
rubber785 #32667 Nagyon szépen köszönöm ezt az elismerést!
Ízelítő...
-
Renault Agora #32666 Király! Ebből nem tervezel rendőrautót csinálni? :) -
#32665 Chevrolet TrailBlazer
-
halaszfi #32664 Igen. Szerintem vedd át a tutorialokat Routeres1994 youtube csatornáján. -
#32663 Köszi. Már majdnem minden világos. Köszi. -
#32662 Köszi. Így már remélem sokkal jobb lessz majd. Ez volt a legnagyobb bajom a játékkal, külömben meglehetősen jól sikerült szerintem, a kijelzőn az úticélnak kell lennie, hogy beszáljonak az emberek? -
halaszfi #32661 A képernyő közepén lesz egy célkereszt. Ha függölegesen középen van, nem adsz gázt, és nem fékezel. Ha felette van, gyorsítasz, ha alatta, fékezel. Kb behatárolható a közép. -
Kókusz92 #32660 Folyamatos, a pedálok állását szabályzod vele. -
#32659 A billentyűket ekég jól ismerem már, sikerült beállítanom azt is, hogy a hátsó ajtót is én nyissam vagy csukjam billentyűzetről. Kösz mégegyszer. -
#32658 Köszi. A gázadás folyamatos és autómatikus, vagy addig gyorsul, ameddig tolod, amint nem tolod továb a gyorsulás leáll? -
halaszfi #32657 Ha az egérrel való irányítás be van kapcsolva. (O) -
halaszfi #32656 Egér fel le mozgatásával adsz gázt és féket. -
Routeres #32655 Előre tolod az egeret akkor gázt adsz, ellenkező esetben fékezel. -
#32654 Köszi. Van rá megoldás, hogy egér gombjaival helyettesíthessem a gáz- és fék gombokat? Így ahogy jelenleg birom játszani nemigen jó. Elég nehéz irányítani billentyűzetről. Sok játéknál meg tudták oldani, itt nem tudták volna megoldani? Vagy van valami beállítási trükk, amit nem ismerek? -
#32653 huhhh, ez valami gyönyörű lett. Nemtudom, hogy az effekt miatt, vagy miért, de eddig szerintem a legjobb ikarus skin ! -
halaszfi #32652 Valamelyest a fizetős Usti nad Labem, és a Rhodenau , Stadtbusnetz, Mesteschko, sorolhatnám. -
#32651 Ez a busz jól néz ki. Tényleg kár, hogy már nem futnak ilyenek. -
halaszfi #32650 Több: Römerberg , Szczecin, Moges, Omninsk. -
Dan122 #32649 Nem biztos hogy a legjobb de egy nagyon jó pálya a Project Szczecin -
halaszfi #32648 Ha egérrel vezetsz, nem lehet billel menni melletre. A buszt majd késöbb fogja egy német srác, Julian csinálni. Jelenleg nem lehetséges. -
eddin #32647 Szerintetek melyik a legjobb pálya az OMSI-hoz? -
SnyperDv2 #32645 Nem csak nem értek a hang megvágásához :D Am ezeket a hangokat különböző motorfordulaton vette fel üres váltó mellett nekem a Kravtex Kft. Amit a játék tovább torzít sajnos,de remélem majd kiadás után valaki talál rá megoldást :) -
landwir #32644 Nem töltbe üzenet nélkül valami hibát ír ki
-
Routeres #32643 Minden elismerésem, tényleg frankó járgánnyá nőtte ki magát.
Egyetlen dolog zavar benne, mégpedig a magasabb fordulatszámon az az égtelen vonyítás. Alapjáraton prímán felismerhető ha jól tévedek a Voith váltó jellegzetes süvítése, de az a vonyítás valami észveszejtő. Majdnem minden nap Voith-os 260-assal utazok, azoknál nem ennyire intenzív, igaz, nincs összehasonlítási alapom.
Ezektényleg ennyire vonyítanak a valóságban? -
Dan122 #32642 Ezzel egyetértek :)
Kicsit idegesítő az indexhang :) -
rubber785 #32641 Sajnos már csak az OMSI világában futja a kilométereket..
-
SnyperDv2 #32640 Pedig eredeti :D -
#32639 ha ez a busz szabadon letölthető lesz, az első dolgom az indexhang törlése lesz:) -
padarmartin #32638 sziasztok : )
Még kezdő vagyok az Omsi világában...és igazából nekem van egy ilyenem...:
-
Alias Pingvin #32637 Legyetek olyan kedvesek,hogy leírjátok nekem a skype neveteket!Köszi -
Alias Pingvin #32636 Jó kis videó!Jó kis busz! -
Dan122 #32635 Most kipróbáltam és télleg csak járatnom kell egy kicsit a motort :D -
Dan122 #32634 Köszönöm a segítséget !
Routeresnek is köszönöm a segítségét !
Akkor mostmár tudom hogyan kell csinálnom :D -
dgufoplast #32633 -
#32632 Előre is elnézést ha hülyeséget kérek, de a Karosának meg van valakinek az a kijelző (vagy nem is tudom minek nevezzem:D) ami kiírja rendesen az uticélt, és ha igen elküldené nekem? -
Routeres #32631 Az orosz buszok jó szokása, hogy üres légtartállyal jelennel meg a pályán. Járasd a motort, és amikor a busz szemmel láthatóan megemelkedik, akkor vagy rajtra kész. -
Alias Pingvin #32630 A képet nem vette be! :@
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_18_pd67tc6ait.jpg