63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #32750 Vacak a mod, vagy valamit nem jó helyre másoltál. Ez a két lehetőség van.
Ha nem jön össze, akkor hagyd a csudába. A modok már csak ilyenek... -
#32749 Fájl nem található a hiba jelentése. -
#32748 Datei nicht gefunden zugriffsverletzung amikor le okézom ez jön ki ---> bei Adresse 004E5B6E in Modul IMSI.exe. Schreiben von Adresse 00000020. -
#32747 Milyen hibát ír? -
#32746 Sziasztok!
Van egy Jelcz L11-em és automata váltót töltöttem le hozzá. Be másolom a mappájába felül írok mindent belépek a játékba ki választanám a Jelcz buszt és errort ír.... és nem értem miért... valakinek valami ötlete? -
#32745 nagyon remélem hogy ez a csoda be lesz fejezve:)
végre lenne egy nem alacsonypadlós, 3tengelyes is:) -
#32744 Ohh, remélem szürke és fehér festésben is elérhető lesz. Remélem tudod melyik buszokra gondolok. -
#32743 szerelmes lettem -
generalGGabe #32742 -
#32741 Esetleg akinek nem sikerülne a letöltés és kíváncsi a Setra Buszra Katt a letöltéshez -
#32740 De ő úgy érti, hogy ha kispiripócs.tga a neve a fájlnak, akkor is ugyanúgy működik a tükröződés. :D -
dgufoplast #32739 Szerintem ez így nem igaz az hogy írtad mert ha nincs rajta akkor nincs tükröződés a modellen :) én ezt vettem észre hiába van be írva a cfg be az utasítás is :) -
LnD #32738 http://imageshack.us/user/pixeL29
Nincs még befejezve, de igyekszem. :) -
#32737 Ez egy szép busz. -
#32736 húúú, ez egy NL202 szintjén kidolgozva, a kedvenc buszom lenne. -
[BETA] Setra S 317 UL / -
#32734 A letöltött mercivel baj van. Mindíg hiba üzenet érkezik.Most megpróbálom tölteni másikat. Remélem az már jó lesz. Ugyanaz a bus, másmódon készítve. -
#32733 Köszi.Ez már egész jól néz ki. Örülök a próbálkozásnak. Én bízok benne, hogy sikerülni fog majd valakinek a próba. -
#32732 Ez csak egy próbálkozás, mint minden eddigi csuklós. Ez év végénél előbb egy normális csuklósra se számíts. -
#32731 Köszi. Találtam valamit, remélem rövidesen letölthető lesz majd a model.
http://www.youtube.com/watch?v=ScYMlhW2QPo
Érdemes megnézni. -
#32730 Van egy olyan, hogy Fenster.tga. Na azt kellene besötétíteni. Ezt valami programmal lehet vagy pl. a Golaz-Liaz sötétített ablakát átmásolod. -
rubber785 #32729 Üdv!
Utoljára kérdezem meg(harmadszor, válaszok nélkül) hogy:
Hogyan lehet konkrétan az Ikarus 250.93 busznak az ablakait besötétíteni? Van pár busz sötét ablakokkal...
Nagyon hálás lennék a válaszokért! -
Routeres #32728 Nagy eséllyel a ciril betűk. -
#32727 igen ő volt. köszi!
mi a baja az omsinak az orosz buszokkal? -
Zoliikp #32726 Az envmap.bmp nem "kell", hogy rajta legyen a modellen.Szó szerint...
Ugyanis az az utasítás, amely meghívja ezt a fájlt, az a lényeges, és a formátum. Akár smile is lehet... -
gylacus #32725 Nekem a MAZ busz csinálta. (ha nem a MAZ, akkor valószínűleg egy másik orosz.) -
#32724 ha beállításokat akarom betölteni
E/A fehler 123
mi lehet a baj? -
#32723 Sziasztok!
Van egy Jelcz L11-em és automata váltót töltöttem le hozzá. Be másolom a mappájába felül írok mindent belépek a játékba ki választanám a Jelcz buszt és errort ír.... valakinek valami ötlete? -
#32722 Bocsi, de ez miben kapcsolódik az Omsihoz? -
#32721 [courier]SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Kedves buszvezető kollégák!
A mai nappal lejárt a fotók feltöltésének méretkorlátozására járó türelmi idő.
Még egyszer idézem a topic szabályzatot:
" 11.
Kerüljük a nagy képek beszúrását. Egy hozzászóláson belül ha több képet szeretnél elhelyezni, akkor azt tedd bélyegkép formájában, ami egy külső oldalra mutat, vagy egész egyszerűen csak a linket add meg. Legyünk tekintettel azokra is, akik adatmennyiség korlátozással interneteznek (pl. mobilnet). "
Példák
Helyes képbeszúrások:
-
-
-
Helytelen képbeszúrások:
-
-
-
[szin=blue]A képbeszúrások alkalmával figyeljetek oda ezekre! A hibásan feltöltésre kerülő képeket tartalmazó hozzászólások mérlegelés nélkül törlésre kerülnek!
A közösség nevében köszönöm! -
dgufoplast #32720 Szerintem nincs rajta envmap.bmp mert cfg be be van írva de üvegen nincs rajta de majd szerintem fog ez majd változni :) -
SD EJC #32719 Megjelent az SD. EJC. Magazin februári száma! Benne a decemberben elbúcsúztatott Ziu programmal, illetve a metrók metrójával a Metrowagonmash-al.
-
#32718 Jól néz ki, és külön tetszik hogy csak 2 ajtós! :D -
#32717 Egy envmap elférne rá. :D -
Kókusz92 #32716 Először ezt kell letöltened: , mert ez az alap busz, berakod a vehicles mappába, a patchet is letöltöd és felrakod hozzá és utána mehet a skin bele.
Ezt a videót is nézd meg, hogy tiszta legyen... -
#32715 Jó lesz ez, én egyedül az üvegeken változtatnék, mert olyan, mintha nem lenne benne egyáltalán. -
#32714 Én új buszokat keresek. Az alappályát sem tanultam még meg. Köszi. Kár. Az emeletes sem rossz, de én valahogy a csuklós buszokat favorizálom. Van egy bus skinem, tartalmaz cti és dds fájlt. Ezeket könyvtárastól együtt kell berakni a játékba a buszok könyvtárába és megjelenik majd az új bus, vagy nem ezt kellett volna letöltenem?
https://www.adrive.com/public/nEeGqn/mercedes%20o405n2%20BKK.rar
Ezt töltöttem le. -
dgufoplast #32713 Ha már be mutató nap van :)
-
#32712 Nem nagyon rajongok ezekért a kis kerekűekért, de tetszik eddig videó alapján, nagyon szuperül néz ki. Nem is beszélve a készülő Ikarus-okról. Csak így tovább. -
dgufoplast #32711 Nem kötekedés képen de az a hátsó kerék nagyon kint van fog változni a helye neki majd ?