63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Vacak a mod, vagy valamit nem jó helyre másoltál. Ez a két lehetőség van.
    Ha nem jön össze, akkor hagyd a csudába. A modok már csak ilyenek...
  • kem001
    Fájl nem található a hiba jelentése.
  • MAN014
    Datei nicht gefunden zugriffsverletzung amikor le okézom ez jön ki ---> bei Adresse 004E5B6E in Modul IMSI.exe. Schreiben von Adresse 00000020.
  • kem001
    Milyen hibát ír?
  • MAN014
    Sziasztok!

Van egy Jelcz L11-em és automata váltót töltöttem le hozzá. Be másolom a mappájába felül írok mindent belépek a játékba ki választanám a Jelcz buszt és errort ír.... és nem értem miért... valakinek valami ötlete?
  • YoGabN
    nagyon remélem hogy ez a csoda be lesz fejezve:)

végre lenne egy nem alacsonypadlós, 3tengelyes is:)
  • kem001
    Ohh, remélem szürke és fehér festésben is elérhető lesz. Remélem tudod melyik buszokra gondolok.
  • YoGabN
    szerelmes lettem
  • generalGGabe
  • olimano2222
    Esetleg akinek nem sikerülne a letöltés és kíváncsi a Setra Buszra Katt a letöltéshez
  • LMG123
    De ő úgy érti, hogy ha kispiripócs.tga a neve a fájlnak, akkor is ugyanúgy működik a tükröződés. :D
  • dgufoplast
    Szerintem ez így nem igaz az hogy írtad mert ha nincs rajta akkor nincs tükröződés a modellen :) én ezt vettem észre hiába van be írva a cfg be az utasítás is :)
  • LnD
    http://imageshack.us/user/pixeL29
    Nincs még befejezve, de igyekszem. :)
  • Tappancs83
    Ez egy szép busz.
  • YoGabN
    húúú, ez egy NL202 szintjén kidolgozva, a kedvenc buszom lenne.
  • kem001

[BETA] Setra S 317 UL /
  • Tappancs83
    A letöltött mercivel baj van. Mindíg hiba üzenet érkezik.Most megpróbálom tölteni másikat. Remélem az már jó lesz. Ugyanaz a bus, másmódon készítve.
  • Tappancs83
    Köszi.Ez már egész jól néz ki. Örülök a próbálkozásnak. Én bízok benne, hogy sikerülni fog majd valakinek a próba.
  • kem001
    Ez csak egy próbálkozás, mint minden eddigi csuklós. Ez év végénél előbb egy normális csuklósra se számíts.
  • Tappancs83
    Köszi. Találtam valamit, remélem rövidesen letölthető lesz majd a model.
    http://www.youtube.com/watch?v=ScYMlhW2QPo
    Érdemes megnézni.
  • GMI
    Van egy olyan, hogy Fenster.tga. Na azt kellene besötétíteni. Ezt valami programmal lehet vagy pl. a Golaz-Liaz sötétített ablakát átmásolod.
  • rubber785
    Üdv!
    Utoljára kérdezem meg(harmadszor, válaszok nélkül) hogy:
    Hogyan lehet konkrétan az Ikarus 250.93 busznak az ablakait besötétíteni? Van pár busz sötét ablakokkal...
    Nagyon hálás lennék a válaszokért!
  • Routeres
    Nagy eséllyel a ciril betűk.
  • gcs7e7
    igen ő volt. köszi!

mi a baja az omsinak az orosz buszokkal?
  • Zoliikp
    Az envmap.bmp nem "kell", hogy rajta legyen a modellen.Szó szerint...
    Ugyanis az az utasítás, amely meghívja ezt a fájlt, az a lényeges, és a formátum. Akár smile is lehet...
  • gylacus
    Nekem a MAZ busz csinálta. (ha nem a MAZ, akkor valószínűleg egy másik orosz.)
  • gcs7e7
    ha beállításokat akarom betölteni
    E/A fehler 123
    mi lehet a baj?
  • MAN014
    Sziasztok!

Van egy Jelcz L11-em és automata váltót töltöttem le hozzá. Be másolom a mappájába felül írok mindent belépek a játékba ki választanám a Jelcz buszt és errort ír.... valakinek valami ötlete?
  • LMG123
    Bocsi, de ez miben kapcsolódik az Omsihoz?
  • Erlau Trans #32721
    [courier]SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Kedves buszvezető kollégák!

A mai nappal lejárt a fotók feltöltésének méretkorlátozására járó türelmi idő.

Még egyszer idézem a topic szabályzatot:
    " 11.
    Kerüljük a nagy képek beszúrását. Egy hozzászóláson belül ha több képet szeretnél elhelyezni, akkor azt tedd bélyegkép formájában, ami egy külső oldalra mutat, vagy egész egyszerűen csak a linket add meg. Legyünk tekintettel azokra is, akik adatmennyiség korlátozással interneteznek (pl. mobilnet). "

Példák

Helyes képbeszúrások:

-
    -
    -

Helytelen képbeszúrások:
    -
    -
    -

[szin=blue]A képbeszúrások alkalmával figyeljetek oda ezekre! A hibásan feltöltésre kerülő képeket tartalmazó hozzászólások mérlegelés nélkül törlésre kerülnek!

A közösség nevében köszönöm!
  • dgufoplast
    Szerintem nincs rajta envmap.bmp mert cfg be be van írva de üvegen nincs rajta de majd szerintem fog ez majd változni :)
  • SD EJC
    Megjelent az SD. EJC. Magazin februári száma! Benne a decemberben elbúcsúztatott Ziu programmal, illetve a metrók metrójával a Metrowagonmash-al.

• gera995
    Jól néz ki, és külön tetszik hogy csak 2 ajtós! :D
  • LMG123
    Egy envmap elférne rá. :D
  • Kókusz92
    Először ezt kell letöltened: , mert ez az alap busz, berakod a vehicles mappába, a patchet is letöltöd és felrakod hozzá és utána mehet a skin bele.
    Ezt a videót is nézd meg, hogy tiszta legyen...
  • ccv520
    Jó lesz ez, én egyedül az üvegeken változtatnék, mert olyan, mintha nem lenne benne egyáltalán.
  • Tappancs83
    Én új buszokat keresek. Az alappályát sem tanultam még meg. Köszi. Kár. Az emeletes sem rossz, de én valahogy a csuklós buszokat favorizálom. Van egy bus skinem, tartalmaz cti és dds fájlt. Ezeket könyvtárastól együtt kell berakni a játékba a buszok könyvtárába és megjelenik majd az új bus, vagy nem ezt kellett volna letöltenem?
    https://www.adrive.com/public/nEeGqn/mercedes%20o405n2%20BKK.rar
    Ezt töltöttem le.
  • dgufoplast
    Ha már be mutató nap van :)
  • kem001
    Nem nagyon rajongok ezekért a kis kerekűekért, de tetszik eddig videó alapján, nagyon szuperül néz ki. Nem is beszélve a készülő Ikarus-okról. Csak így tovább.
  • dgufoplast
    Nem kötekedés képen de az a hátsó kerék nagyon kint van fog változni a helye neki majd ?