63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#32870 Ja akkor azt kellene át állítani 95-ről. pl. 90-re? :D -
Dan122 #32869 -
Routeres #32868 A 95,49296 fok nem derékszög... -
Dan122 #32867 Ez az '' ÚJ '' ( nem tudom hogy az -e :) ) MAN SD 202 D94 valami nagyon jó !! :D
KÉP1 -
#32866 Értem, akkor ez még se olyan egyszerű mint ahogyan azt mások állítják és hogy én azt gondoltam. :D -
#32865 köce! :) -
#32864 Jó pofa :D nekem tetszik ;) -
#32863 csak úgy kép :) -
#32862 Egyenesek is azonos hosszúságúak. Én is szoktam kínlódni a látszólag (szemre) azonos egybeérőnek tűnő dolgokkal, aztán amikor össze kellene érnie, még sem ér össze. És akkor tizedekkel szórakozok a magasságon, vagy a hosszon, a szögön... :) -
Kapos volán #32861 ilyet:
http://busport-online.hu/gal_kv/bpe844.jpg -
Kapos volán #32860 Sziasztok Ikarus 260.43-at tervez valaki az omsiba?? -
#32859 Sziasztok, ma elkezdtem próbálgatni az editort, mert még csak most tanulom, persze segít az egyik ismerősöm, de ő se tudott rájönni hogy ezt hogy csináltam. :D Valakinek valami tipp?? :D KÉP1 KÉP2 -
Routeres #32858 Várd ki a végét mielőtt eltemeted. -
#32857 Ikarus 250.93 Hajdú volán festés (kép) -
halaszfi #32856 Valjuk be, megér(t) 9000Ft-t. A 2000Ft-s EVM kiadásról ne is beszéljünk. Én emlékszem, régen mennyire vártam. Szerintem ingyenesként ugyanekkora sikerre tett volna szert, hisz nem igazán akad vetéjtársa. A FPS-ről: amit adnak, azt el is veszik. Arra nem igazán gondolnak, hogy 1 magos processzorú gépen eddig tökéletesen játszható Berlin mennyivel lesz rosszabb... :( -
#32855 Tudom. Én már régen írtam nekik levelet, még akkor amikor csak a youtube-en volt fent pár videó. Akkor még úgy volt ingyenes lesz mint a Vbus. -
Routeres #32854 Az OMSI eredetileg házi projektnek készült. Utána döntöttek úgy, hogy kereskedelmi forgalomba hozható progit csinálnak belőle. -
#32853 Mondjuk azért ez "gyászos", hogy a programozók sem tudják fejleszteni adott irányba a dolgot, ezek szerint (mivel én sem értek a programozáshoz) eleve zsákutca volt az eddigi OMSI. Bár mintha valaki itt írta volna, hogy eleve egy elavult program nyelven íródott a soft. -
#32852 Az Új LiAZ 677m-hez esetleg tudja valaki a jelszót? Oroszat nem fogadja el.. -
#32851 ezek szerint :D :P -
Dan122 #32850 Neked működik a táblás mód ? :D
Mert én nekem hibákat ír ki így töröltem -
#32849 csak úgy kép :) -
#32848 Ezentúl az általam konvertált AI-járművek egy picit modernebbek, élethűbbek lesznek, ez csupán annyiban ki is merül, hogy a lámpabúrák is világítani fognak, nem csak egy egyszerű fény lesz a lámpa. :)
-
halaszfi #32847 Nem hiszem, hogy a busz nagyon fogja enni. A Solaris rosszul lett kivitelezve. -
#32846 http://omsihu.wordpress.com/2012/08/31/breking-hir-ikarus-260-06-es-260-32-ccv-520/ -
krisz1999 #32845 JÓ napot
Szeretném kérdezni hogy ki jöt e az ikarus 260.32 ha igen valaki adja meg a letöltési linket.
köszi
krisz1999
-
Zoliikp #32844 Erre gondolok, gondolhatok:
/de utána is lehet nézni a német honlapon/
-elkezdték a csuklós buszt;
-amikor elértek a fizikai részletekhez, rájöttek, hogy a meglévő vezérlőkkel nem lehet beüzemelni.
Persze jöttek a kívánság listák is, amiből a kijelző 4 karakteres megjelenítése lett kiválasztva, de ezt is visszadobták, illetve leálltak vele.
Nem tudok programozni, nem is célom kritizálni...
De ha eleve úgy készítem, hogy "agyon lehet mod-olni", pont én, a készítő előtt ne legyen lehetőség új vezérlő hozzáadására...
Ahogy sikerült kivárni a MO-i EVM kiadást, az eredeti kiadását is kivártuk volna... -
#32843 Én is így érzek ezzel kapcsolatban. Csak a csuklós miatt várom én is. Engem mondjuk eleve nem igazán hozott lázba annyira az alap pálya, hogy egy ennél is nagyobb, részletesebb valamin körözzek. És én is attól tartok, hogy a plusz dolgok szépen lefogják azt a pluszt, amit ígérnek, így ugyanott fogunk tartani mint eddig. Maximum lesz egy csuklósunk. Bár kíváncsi vagyok, az mennyire eszi alapból az FPS-t. Bár az Ikarus 280-ra nem emlékszem mennyire ette, de ez a félkész Solaris U18 jelenlegi állapotában nagyon eszi. Stetinben próbáltam ki max 15-18 FPS. -
Dan122 #32842 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ( régebben volt itt téma , de nem biztos :) ) hogy az Oblast Chuguev Charkov pályát valakinek sikerült úgy összeraknia hogy működjön
Előre is köszi a válaszokat ! :D -
#32841 Nah nálam ugyan ez van... :/ -
Zoliikp #32840 Arra jöttem rá, hogy a pálya, és a busz is befolyásolja...
Pl. nálam 25 fölötti fps esetén működik, alatta már nem... -
szikszaicsabi #32839 Miért van az, hogy az OMSI Bloom modnál mikor beülök a buszomba, akkor visszavált sima grafikára? -
halaszfi #32838 Julian mercijét is mennyire akarták, az is majdnem abbamaradt. Szerencsére folytatta... -
#32837 Zárta volna be a topikot.. Jobban járt volna.. Ilyenek miatt hiúsulnak meg az ilyen projektek.. -
Routeres #32836 Már kivesézték ott a dolgot.
Azért lett kiadva bétaként, mert a készítő megunta, hogy a sok türelmetlen hülyegyerek megállás nélkül cseszegette a kiadással kapcsolatban. (Az más kérdés, hogy akkor miért nem tiltotta le őket...)
Ennyi a sztori. Emlékeim szerint nem is lesz befejezve a fent említett okok miatt. -
#32835 Ha annyira érdekel, kérdezd meg a busz fórumán. Ha mázlid van válaszolnak rá, ha nem, akkor törlik a hozzászólásodat.. -
#32834 azért kérdezem, mert érdekel, hogy mikor lesz kész.. tudom, hogy nem ő csinálja, csak gondoltam tud valaki róla infót. -
vikimaki1 #32833 Ugyan kérlek... Mért kérdezed mikor lesz kész? A másik, hogy nem is ő készíti... -
Zoliikp #32832 Igaz, de pont a "bővebb dolog" miatt fog ugyan úgy viselkedni a játék, mint a most.
Még talán a kompatibilitás segíthet.
-
#32831 Kb mikorra lesz befejezve ez a csoda?:D