63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
cxaxoxc #32911 Szerintem nagyon jó kis busz. A hangok ahogy Routeres is mondta a MAN-ból vannak, de ezért kárpótol a kidolgozottsága. Rhodenau 64-es vonalára tökéletes
Ami tetszett: szép kidolgozottság, nyitható minden a busz oldalán, nyitható motortérajtó, leanimált motor és váltó, és még az alja is megvan csinálva rendesen
Ami nem tetszett: szerintem az első lámpa és az utastér megvilágítása lehetne erősebb, ködlámpának abszolút semmi fénye (félreértés ne essék, működik, csak nem látszik változás, ha felkapcsolom de az utat megvilágítja), tolatólámpa szintén nincs, indexhang nincs (de ez könnyedén pótolható, ha valakit zavar). Esetleg egy automataváltó jó lett volna hozzá, mert városban billentyűzetről kellemetlen a folyamatos váltogatás.
Végezetül 2 kép a Setráról:
Setra
Setra éjjel -
Nyugaton az automata/félautomata a divat már pár éve szinte minden területen. Volvo esetében az I-shift. -
Dan122 #32909 Nekem se még mindíg :(
-
nekem teljesen normálisan ül a helyén... -
matec1996 #32907 Nekem igy sem müködik mi lehet a baj ?? -
Dan122 #32906 Én nagyon kezdő vagyok ebben a játékban :D
Amúgy köszi a segítséget ! :D -
Routeres #32905 A rollband mappát az Vehicles/Anzeigen mappába kell másolni. Utána működni fog a busz rendesen.
Azért ennyire illene tudni, mi hol van a játékban... -
Dan122 #32904 Nem tudom de nekem is csak a vezetőt hozza be és ugrál :(
Pedig a kép alapján jó kis busznak tűnik :) -
matec1996 #32903 Hello mi lehet a baj ennél a setránál hogy csk a vezetőt hozza be ?? A rollband mappát hova rakjam ?? -
estefelé várható! :) -
Dan122 #32901 Télleg a rollband mappát melyik mappába kell bemásoljam ? -
Routeres #32900 Annyira nem rossz szerintem. A modell szép, textúrák is, festhető is, hangok a MAN-okból vannak, de végülis MAN motor van benne. :)
Nem lesz a kedvencem, de használható darab. -
nIsTv4n #32899 Na ez a busz, letölteni kár volt..
Nem hiszem el, hogy nincs igény valami normálisan elkészített, coach jellegű buszra, amit távolsági járatokon lehet használni. Ez a készülő Volvo jónak néz ki, meg persze a kis magyar fejlesztésű Credo is, várom őket, mint egy falat kenyeret :) Sajnos engem a régebbi Ikarusok nem mozgatnak meg. -
a rollband mappát hová kell tenni, ja és csak nálam nem hozza be a buszt csak a sofőrt? -
Routeres #32897 Itt egy új link: Katt -
gylacus #32896 Nálam sem jó... -
Routeres #32895 Biztosan sokat lát a sofőr az ülés hátulját bámulva...
Illetve csak nálam nem jó a link?
-
Setra S215UL
KÉP
Letöltés -
Lehet, hogy végig tövig nyomja, ki tudja. A kiadott buszok is akkor adják a leginkább a valós gyorsulásukat, ha úgy félig nyomod a gázpedált, mert a vezetők amúgy sem szokták annál nagyon jobban nyomni. Lehet, itt is ez van.
Egyébként elnézve a videót remélem lesz valami kézis verzió is belőle, mert ilyen buszt kiadni automata váltóval (váltó miatt síró emberek ide vagy oda) eléggé "bűn". Kb. annyira, mint a 250-eshez... -
Routeres #32892 Kommenteknél írják, hogy az ETS 2 Volvojából vannak a hangok, mivel közel azonos motor van bennük. -
nIsTv4n #32891 Az index kísértetiesen emlékeztet az ETS2 indexhangjára.
Nekem egyébként a dinamikája fura a busznak, valahogy így videón nem jön át a dolog, mikor belső nézetben vezeti, nem érzem, hogy egy több tonnás busz lenne, túl jól gyorsul, fék is túl erős. Lehet ez még javulni fog... -
ahogy néztem festhető lesz tehát euroline-os színekben is lehet majd menni vele:) -
Az index hangja elég idegesítőre sikeredett, a busz maga nagyon jól néz ki és sok dolog van ami tetszik benne, de én azt is észre vettem hogy nem lehet hallani a busznak a megszokott duruzsoló hangját a vezetőfülkében. Lehet hogy csak nekem szokatlan, de így egy kicsit élvezhetetlen, mert ha esetleg fékezek a busszal akkor hallom is hogy tényleg fékez és nem csak úgy csinál... :D Végül is ez a busz tökéletes lenne a Börzsöny pályához, szerintem. ;) -
Na ha ez a busz kijön, kapásból veszem is le az index hangerejét 90%-kal. Az ajtó hangon is lenne mit csiszolni, mert ennek a busznak az ajtaja csak szisszen egy halkabbat és nyílik, záródik. Maximum záráskor halk csapódás és a gumi illeszkedésének nyikorgása. Amúgy rendben van, műszerfala kifejezetten tetszik. Hiányzik már egy ilyen busz az OMSI-ba (na meg egy pálya is hozzá...). -
Rheinhausen-hez van valakinek működő AI listája? Eredetit megpróbáltam átírni, de nem működött. -
hmmm...
-
Jelcz M125M Dana&Vecto&CNG -
Dan122 #32884 Ez melyik busz ? :D
-
hamarosan :)
-
Dan122 #32882 Nincs mit :D -
krisz1999 #32881 ges7e7 köszönöm neked
-
köszönöm, megvan:) -
Dan122 #32879 Ha minden igaz elküldtem neked egy privát üzenetet amiben benne van :D -
honnan szedted le?:) -
Nem én töltöttem le. Én csak a képet tettem ki amit a Dan12 nem tudott. :) -
ezt honnan tudom letölteni?:):D -
Dan122 #32875 Köszönöm Szépen !
Ezzel most már el tudok kezdeni építeni pályát :D
Mert addig azt sem tudtam hogyan kezdjem el :D -
Nem, mert nem találtam sehol, csak próbáltak segíteni kisebb sikerrel... :D Köszi szépen, elfogom olvasni. :) -
Routeres #32873 Akár. De automatikusan is össze tudja kötni a progi az utakat.
Leírást elolvastad? -
Dan122 #32872 Igen így :D
Csak elbénáztam valamit :D