63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#32910 Nyugaton az automata/félautomata a divat már pár éve szinte minden területen. Volvo esetében az I-shift. -
Dan122 #32909 Nekem se még mindíg :(
-
#32908 nekem teljesen normálisan ül a helyén... -
matec1996 #32907 Nekem igy sem müködik mi lehet a baj ?? -
Dan122 #32906 Én nagyon kezdő vagyok ebben a játékban :D
Amúgy köszi a segítséget ! :D -
Routeres #32905 A rollband mappát az Vehicles/Anzeigen mappába kell másolni. Utána működni fog a busz rendesen.
Azért ennyire illene tudni, mi hol van a játékban... -
Dan122 #32904 Nem tudom de nekem is csak a vezetőt hozza be és ugrál :(
Pedig a kép alapján jó kis busznak tűnik :) -
matec1996 #32903 Hello mi lehet a baj ennél a setránál hogy csk a vezetőt hozza be ?? A rollband mappát hova rakjam ?? -
#32902 estefelé várható! :) -
Dan122 #32901 Télleg a rollband mappát melyik mappába kell bemásoljam ? -
Routeres #32900 Annyira nem rossz szerintem. A modell szép, textúrák is, festhető is, hangok a MAN-okból vannak, de végülis MAN motor van benne. :)
Nem lesz a kedvencem, de használható darab. -
nIsTv4n #32899 Na ez a busz, letölteni kár volt..
Nem hiszem el, hogy nincs igény valami normálisan elkészített, coach jellegű buszra, amit távolsági járatokon lehet használni. Ez a készülő Volvo jónak néz ki, meg persze a kis magyar fejlesztésű Credo is, várom őket, mint egy falat kenyeret :) Sajnos engem a régebbi Ikarusok nem mozgatnak meg. -
#32898 a rollband mappát hová kell tenni, ja és csak nálam nem hozza be a buszt csak a sofőrt? -
Routeres #32897 Itt egy új link: Katt -
gylacus #32896 Nálam sem jó... -
Routeres #32895 Biztosan sokat lát a sofőr az ülés hátulját bámulva...
Illetve csak nálam nem jó a link?
-
#32894 Setra S215UL
KÉP
Letöltés -
#32893 Lehet, hogy végig tövig nyomja, ki tudja. A kiadott buszok is akkor adják a leginkább a valós gyorsulásukat, ha úgy félig nyomod a gázpedált, mert a vezetők amúgy sem szokták annál nagyon jobban nyomni. Lehet, itt is ez van.
Egyébként elnézve a videót remélem lesz valami kézis verzió is belőle, mert ilyen buszt kiadni automata váltóval (váltó miatt síró emberek ide vagy oda) eléggé "bűn". Kb. annyira, mint a 250-eshez... -
Routeres #32892 Kommenteknél írják, hogy az ETS 2 Volvojából vannak a hangok, mivel közel azonos motor van bennük. -
nIsTv4n #32891 Az index kísértetiesen emlékeztet az ETS2 indexhangjára.
Nekem egyébként a dinamikája fura a busznak, valahogy így videón nem jön át a dolog, mikor belső nézetben vezeti, nem érzem, hogy egy több tonnás busz lenne, túl jól gyorsul, fék is túl erős. Lehet ez még javulni fog... -
#32890 ahogy néztem festhető lesz tehát euroline-os színekben is lehet majd menni vele:) -
#32889 Az index hangja elég idegesítőre sikeredett, a busz maga nagyon jól néz ki és sok dolog van ami tetszik benne, de én azt is észre vettem hogy nem lehet hallani a busznak a megszokott duruzsoló hangját a vezetőfülkében. Lehet hogy csak nekem szokatlan, de így egy kicsit élvezhetetlen, mert ha esetleg fékezek a busszal akkor hallom is hogy tényleg fékez és nem csak úgy csinál... :D Végül is ez a busz tökéletes lenne a Börzsöny pályához, szerintem. ;) -
#32888 Na ha ez a busz kijön, kapásból veszem is le az index hangerejét 90%-kal. Az ajtó hangon is lenne mit csiszolni, mert ennek a busznak az ajtaja csak szisszen egy halkabbat és nyílik, záródik. Maximum záráskor halk csapódás és a gumi illeszkedésének nyikorgása. Amúgy rendben van, műszerfala kifejezetten tetszik. Hiányzik már egy ilyen busz az OMSI-ba (na meg egy pálya is hozzá...). -
#32887 Rheinhausen-hez van valakinek működő AI listája? Eredetit megpróbáltam átírni, de nem működött. -
#32886 hmmm...
-
#32885 Jelcz M125M Dana&Vecto&CNG -
Dan122 #32884 Ez melyik busz ? :D
-
#32883 hamarosan :)
-
Dan122 #32882 Nincs mit :D -
krisz1999 #32881 ges7e7 köszönöm neked
-
#32880 köszönöm, megvan:) -
Dan122 #32879 Ha minden igaz elküldtem neked egy privát üzenetet amiben benne van :D -
#32878 honnan szedted le?:) -
#32877 Nem én töltöttem le. Én csak a képet tettem ki amit a Dan12 nem tudott. :) -
#32876 ezt honnan tudom letölteni?:):D -
Dan122 #32875 Köszönöm Szépen !
Ezzel most már el tudok kezdeni építeni pályát :D
Mert addig azt sem tudtam hogyan kezdjem el :D -
#32874 Nem, mert nem találtam sehol, csak próbáltak segíteni kisebb sikerrel... :D Köszi szépen, elfogom olvasni. :) -
Routeres #32873 Akár. De automatikusan is össze tudja kötni a progi az utakat.
Leírást elolvastad? -
Dan122 #32872 Igen így :D
Csak elbénáztam valamit :D -
#32871 Így akartad? :D kép