63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
SnyperDv2 #33473 ? Nem megy vagy? Am jelezzétek hogy megy e minden mert javítom -
#33472 a letöltésnél a busz mappaneve: Cerdo_BC11 -
SnyperDv2 #33471 7 hónap modellezés,2 hónap script és 2 darab Irodalom felelés 1-es után íme a futószalagról első kész munkám :
A várva várt link -
#33470 mediafire nem jó? -
#33469 Csak nem elérkezett az idő? -
#33468 Speedyshare a leggyorsabb szerintem. -
Dan122 #33467 Milyen busz az amit feltöltenél ? -
gabcsibkv #33466 adrive.com-ra regelsz és már töltheted is fel. -
SnyperDv2 #33465 Még annyi se 40 most néztem -
SnyperDv2 #33464 Hova tudok feltölteni mondjuk egy majdnem kész buszt? kb 80 mega -
Alias Pingvin #33463 Köszi -
Alias Pingvin #33462 Oké!Már írtam neki levelet..de köszi az infót! -
#33461 Jó mondjuk elhiszem hogy nem ad ki semmi használhatót, de ha figyeled a fórumot, akkor láthatod hogy AI-kat csak LMG szokott hozni szinte. És akkor írsz neki privátot, hogy hogy működik ez a dolog! :) Ezt nem lebaszásként vagy rossz indulatból írtam, ez is járható út lehet! :) -
#33460 Parancsolj. -
Alias Pingvin #33459 Jól van akkor légyszíves linkeld be ahol van róla szó! -
#33458 Onnan, hogy visszaolvasol pár oldalt.. -
Alias Pingvin #33457 Képzeld el nem adott semmi érthetőt ki rá... -
Alias Pingvin #33456 Oké!És ezt nekem honnan kellett volna tudom??Mert senki nem írt hozzá a bejegyzésemhez!De viszont fent volt csomó ember!Szóval ez szánalmas..de mindegy hagyjuk is . -
#33455 LOL google-t nem ismered? -
#33454 Ennyi erővel rég ráírhattál volna LMG-re, mivel ő foglalkozik AI-k készítésével, vagyis inkább konvertálásával ő, -
Alias Pingvin #33453 Köszönöm Szépen a semmit! :D -
#33452 gcs7e7, ha tetszenek, ezeket is felrakhatod:) -
crodgok3 #33451 Valaki tudja, hogy a B732-esben hol a leszállást jelző lámpa? -
#33450 Köszönöm -
#33449 Parancsolj. + hozzá lévő textúra frissítés. -
#33448 A Setra S215 UL-hez tudna adni valaki egy használható letöltési linket? Nekem csak a matrixos SL215 van meg. -
#33447 5 ÚJ ÁTFESTÉS!
http://gcs7e7.wordpress.com/
-
#33446 Ezekkel az a baj, hogy mind-mind cpu időbe kerül és abból így is elég kevés marad.
Viszont azt meg lehetne oldani, hogy rendesen kikerüljön az AI, amikor a megállóban dekkolok a busszal és ne dudáljon meg villogjon, mint egy idióta, amikor nem jön szemből semmi :D -
#33445 Meg kell tolni hátulról, hogy beinduljon. -
#33444 Erről jut eszembe, én a CCV féle Prágása 260-assal még szárazon is el tudok akadni 1-2 emelkedőn -
#33443 Vagy esetleg olyasmire gondoltam még, hogy AI-k balesetet szenvednek. Vagy hóban elakad és nem bír felmenni a lejtőn.. Nekem ez ami kicsit szúrja a szememet még. -
#33442 Meg lehetne szerintem azt is oldani, úgy, ahogy a GTA-ban van. Van a modellnek egy alap változata, meg egy törött, ha meg baleseteznél, behívná a játék a törött modellrészletet. :D -
#33441 Akkor ennyi erővel törés modellt is tehetnének bele.. Na jó, az kicsit túlzás lenne már, és hát buszoknál megvalósítani.. Nem lenne egyszerű dolog. -
#33440 Írták, hogy fejlesztik. Amúgy azért ez nem GTA... :D :D Amúgy ha figyeltek játék közben, az AI szokott sávot váltani, pedig sehol nincs sávváltó path, gondolom majd valahogy így oldják meg ezt is, a félreállást is. Viszont egy olyat be lehetne iktatni tényleg, hogy ha már balesetet szenvedsz/csinálsz és rányomsz, hogy hívod a sünöket, akkor azok jöjjenek is a helyszínre, mentővel együtt. :D :D -
#33439 Az eddigi OMSI AI-t megismerve ez szerintem úgy fog kinézni, ha Te nem tudsz a busszal félreállni megbüntetnek, vinnyogni fog a seggedbe ezerrel, rosszabb esetben Neked megy, miközben utascsere folyik a megállóban. Az általános AI-n meg keresztül megy mint egy ahogy szoktak néha egymáson. Néha meg nem, s közlekedési dugó lesz. Ehhez az AI viselkedését is fejleszteni kell. -
#33438 Na egyre jobban várom már. Érdekes lesz ez a szirénázós autó dolog.. Főleg ha nem lesz hova félrehúzódni. -
#33437 Új hírek OMSI 2 terén
Új hírek OMSI 2 terén
Új autók: Peugeot 106, Mercedes-Benz T1
Bevezetik a szirénázó autókat, amik átmennek piroson, gyorsan mennek, stb, természetesen a villogó fénye forogni fog. :)
(Szóval a Börzsönnyel érkező járművek is majd újítva lesznek, a mégújabb ilyen járművek meg valószínűleg már ilyenek lesznek...) -
Alias Pingvin #33436 Ai autókat,hogyan kell csinálni? -
#33435 Jó kis cikk, nekem tetszett. :) -
#33434 Engem az se zavar ha 2,5 GB a pálya, ha az élmény felejthetetlen akkor minden Megabyte-ot és Gigabyte-ot megér. :D Csak tényleg bírja el a gép, és ne pattogjon rajta a busz. :D