63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• SnyperDv2
    ? Nem megy vagy? Am jelezzétek hogy megy e minden mert javítom
  • gcs7e7
    a letöltésnél a busz mappaneve: Cerdo_BC11
  • SnyperDv2
    7 hónap modellezés,2 hónap script és 2 darab Irodalom felelés 1-es után íme a futószalagról első kész munkám :

A várva várt link
  • gcs7e7
    mediafire nem jó?
  • TheSosy
    Csak nem elérkezett az idő?
  • kem001
    Speedyshare a leggyorsabb szerintem.
  • Dan122
    Milyen busz az amit feltöltenél ?
  • gabcsibkv
    adrive.com-ra regelsz és már töltheted is fel.
  • SnyperDv2
    Még annyi se 40 most néztem
  • SnyperDv2
    Hova tudok feltölteni mondjuk egy majdnem kész buszt? kb 80 mega
  • Alias Pingvin
    Köszi
  • Alias Pingvin
    Oké!Már írtam neki levelet..de köszi az infót!
  • gera995
    Jó mondjuk elhiszem hogy nem ad ki semmi használhatót, de ha figyeled a fórumot, akkor láthatod hogy AI-kat csak LMG szokott hozni szinte. És akkor írsz neki privátot, hogy hogy működik ez a dolog! :) Ezt nem lebaszásként vagy rossz indulatból írtam, ez is járható út lehet! :)
  • kem001
    Parancsolj.
  • Alias Pingvin
    Jól van akkor légyszíves linkeld be ahol van róla szó!
  • kem001
    Onnan, hogy visszaolvasol pár oldalt..
  • Alias Pingvin
    Képzeld el nem adott semmi érthetőt ki rá...
  • Alias Pingvin
    Oké!És ezt nekem honnan kellett volna tudom??Mert senki nem írt hozzá a bejegyzésemhez!De viszont fent volt csomó ember!Szóval ez szánalmas..de mindegy hagyjuk is .
  • gera995
    LOL google-t nem ismered?
  • kem001
    Ennyi erővel rég ráírhattál volna LMG-re, mivel ő foglalkozik AI-k készítésével, vagyis inkább konvertálásával ő,
  • Alias Pingvin
    Köszönöm Szépen a semmit! :D
  • YoGabN
    gcs7e7, ha tetszenek, ezeket is felrakhatod:)
  • crodgok3
    Valaki tudja, hogy a B732-esben hol a leszállást jelző lámpa?
  • bpo451
    Köszönöm
  • kem001
    Parancsolj. + hozzá lévő textúra frissítés.
  • bpo451
    A Setra S215 UL-hez tudna adni valaki egy használható letöltési linket? Nekem csak a matrixos SL215 van meg.
  • gcs7e7
    5 ÚJ ÁTFESTÉS!
    http://gcs7e7.wordpress.com/
  • [HUN]FaTaL
    Ezekkel az a baj, hogy mind-mind cpu időbe kerül és abból így is elég kevés marad.

Viszont azt meg lehetne oldani, hogy rendesen kikerüljön az AI, amikor a megállóban dekkolok a busszal és ne dudáljon meg villogjon, mint egy idióta, amikor nem jön szemből semmi :D
  • kem001
    Meg kell tolni hátulról, hogy beinduljon.
  • Erlau Trans #33444
    Erről jut eszembe, én a CCV féle Prágása 260-assal még szárazon is el tudok akadni 1-2 emelkedőn
  • kem001
    Vagy esetleg olyasmire gondoltam még, hogy AI-k balesetet szenvednek. Vagy hóban elakad és nem bír felmenni a lejtőn.. Nekem ez ami kicsit szúrja a szememet még.
  • LMG123
    Meg lehetne szerintem azt is oldani, úgy, ahogy a GTA-ban van. Van a modellnek egy alap változata, meg egy törött, ha meg baleseteznél, behívná a játék a törött modellrészletet. :D
  • kem001
    Akkor ennyi erővel törés modellt is tehetnének bele.. Na jó, az kicsit túlzás lenne már, és hát buszoknál megvalósítani.. Nem lenne egyszerű dolog.
  • LMG123
    Írták, hogy fejlesztik. Amúgy azért ez nem GTA... :D :D Amúgy ha figyeltek játék közben, az AI szokott sávot váltani, pedig sehol nincs sávváltó path, gondolom majd valahogy így oldják meg ezt is, a félreállást is. Viszont egy olyat be lehetne iktatni tényleg, hogy ha már balesetet szenvedsz/csinálsz és rányomsz, hogy hívod a sünöket, akkor azok jöjjenek is a helyszínre, mentővel együtt. :D :D
  • Erlau Trans #33439
    Az eddigi OMSI AI-t megismerve ez szerintem úgy fog kinézni, ha Te nem tudsz a busszal félreállni megbüntetnek, vinnyogni fog a seggedbe ezerrel, rosszabb esetben Neked megy, miközben utascsere folyik a megállóban. Az általános AI-n meg keresztül megy mint egy ahogy szoktak néha egymáson. Néha meg nem, s közlekedési dugó lesz. Ehhez az AI viselkedését is fejleszteni kell.
  • kem001
    Na egyre jobban várom már. Érdekes lesz ez a szirénázós autó dolog.. Főleg ha nem lesz hova félrehúzódni.
  • LMG123
    Új hírek OMSI 2 terén

Új hírek OMSI 2 terén

Új autók: Peugeot 106, Mercedes-Benz T1
    Bevezetik a szirénázó autókat, amik átmennek piroson, gyorsan mennek, stb, természetesen a villogó fénye forogni fog. :)

(Szóval a Börzsönnyel érkező járművek is majd újítva lesznek, a mégújabb ilyen járművek meg valószínűleg már ilyenek lesznek...)
  • Alias Pingvin
    Ai autókat,hogyan kell csinálni?
  • matesz19
    Jó kis cikk, nekem tetszett. :)
  • matesz19
    Engem az se zavar ha 2,5 GB a pálya, ha az élmény felejthetetlen akkor minden Megabyte-ot és Gigabyte-ot megér. :D Csak tényleg bírja el a gép, és ne pattogjon rajta a busz. :D