63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
SnyperDv2 #33433 Az a nem mindegy -
#33432 LnD (pixeL) kolléga bemutatja nektek hogyan is épül fel és kerül be az OMSI világába eme remekmű, a Setra 315 GT-HD. Folyamatosan frissülő tartalom.
(Kattints a képre a hivatkozás megnyitásához és ne felejtsd el értékelni a cikket.) -
Routeres #33431 Durva becslés volt, de tömörítve nem akkora.
Mi nem mondtuk egy szóval se, hogy kis helyet fog foglalni. Egyébként már most majd' 100 MB csak a pálya. -
#33430 Természetesen nem kritika, de ahogy olvasom, 1GB összességében a pálya. Nem tűnik ez egy kicsit soknak? -
#33429 Lehet, hogy fps zabáló de iszonyat jól néz ki! És a jó munkához idő kell.:) -
#33428 Az árnyék valójában egy, a busztól kicsivel kisebb méretű lap, amire a Shadow.tga textúra van rátéve. -
SnyperDv2 #33427 Még nem tudom hogy azt hogy csinálom de majd utánakérdezek :D Mert alapból volt csak kitöröltem de hogy mi volt az :D -
#33426 Ez a busz érdekel engem is, remélem nem tele hiányossággal mint az ikarus 415-ös. Nemgyőzöm pótolgatni a hiányzó fájlokat. És ezen a buszon kívül még 2 buszom van amiből hiányzik ez- az. :( -
rubber785 #33425 Hát a busz alatt a fekete árnyékra, nemcsak a víz tükrében legyen, hanem érződjön hogy ott van napsütésben is! -
Dan122 #33424 Télleg már 1 éve építitek ? :D
Az szép ! :D -
#33423 Van további problémám az ikarus 415-össel. Továbbra is sokminden hiányzik hozzá, főleg o3d fájlok. A hiányukat én nem látom, de a játék figyelmeztetésfélét küld, hogy azokat a fájlokat nem látja. Lehet valahogy pótolni őket, vagy valami mást berakni helyette? -
Routeres #33422 Tavasszal lesz egy éve, hogy építjük. -
Dan122 #33421 Oké, én értem ezt csak megkérdeztem hátha tudtok mondani egy dátumot :D
De generalGGabe mondott egy időpontot hogy az idén még valószínüleg kész lesz :D
És ez nekem egy jó hír legalább hogy idén kész lesz valószínüleg :D :D -
SnyperDv2 #33420 Amúgy itt itt láthatjátok hogy milyen az üveg :D csak nem tudtam ezt elérni de itt is rajta van meg is feledkeztem róla :D -
Routeres #33419 Nem vészes már. Csak idő/ötlet/kedvhiány van. Olyan kevés az a két nap hétvége. Hétköznap meg tudod kinek van kedve csinálni...
G.Gabe mindig előrukkol valami ötlettel, amivel objekteket spórolhatunk.
Ez a háttér is az ő műve. Pár hónapja még úgy volt, hogy az a hegyoldal be lesz fásítva. De az OMSI azt mondta, hogy l*f@szt, így kénytelenek voltunk valami fps barátabb megoldást találni. Így is ez a városka a leggázosabb rész fps szempontból.
A jelenleg üres részeket meg ehhez hasonló apróságokkal próbáljuk színessé tenni.
Itt van még pár kép.
@Dan122: Nem véletlenül nem mondtunk konkrét megjelenési dátumot. -
generalGGabe #33418 Ahogy egy klasszikus filmben elhangzott egy hasonló kérdésre a válasz: "Valamikor"
Azért mondok egy közelebbi időpontot: még az idén.
A pálya készül, ahogy időnk engedi. És igyekszünk minél gépbarátabbá tenni, mert az sem egy elhanyagolandó szempont.
Elég nehéz dolog minden elképzelésünknek, és elvárásnak megfelelni. -
#33417 Ja, jó renden, jó lessz az, meg amúgy is a buszt belülről kell vezetni:) -
Dan122 #33416 Nem akarok türelmetlenkedő és udvariatlan lenni de esetleg mondanál egy időt hogy mennyi idő még kb. a börzsöny fiktív ? :D -
SnyperDv2 #33415 Igen csak a busz tetején ahol az üveg fölött hajlik azt nem lehet mert az fentről van rávetítve így az általam készített pl Alba volános festés se teljes. -
#33414 Helyzetjelentést szeretné(n)k kérni! :)
Még mindig sok az üres terület? -
#33413 Nagyon szép, grat. És amúgy átfesthető lesz? -
Alias Pingvin #33412 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_26_acfplkiq0g.jpg -
#33411 :) -
Dan122 #33410 Ezzel egyetértek :D
Én már nem fogom tudni kivárni a hét végét :D -
Routeres #33409 Rajta vagyunk az ügyön. :) -
#33408 már csak egy ehhez illő pálya kellene. Például Börzsöny :D -
SnyperDv2 #33407 Milyen árnyékra gondolsz? Am meg sok minden nem olyan mint valóságba azt elején is el mondtam :D -
rubber785 #33406 De még mindig nincs árnyéka magának a test -nek, és ugy tudom hogy az ablakok színezett üvegből vannak (sötétzöld)
De mugy nagyon jó! -
#33405 Nem rajongok ezekért a kis kerekűekért, de tényleg tetszik a busz. Azt hiszem ehhez fogok festést csinálni majd. -
Dan122 #33404 Köszönöm Szépen !
Nagyon jó a kép is meg a busz is ! -
SnyperDv2 #33403 Változtatok majd rajta de nem tudom mikor :D -
SnyperDv2 #33402 Ingyé van :D
-
#33401 Sokkal jobb, de oldalon a fekete oszlopoknál jó lenne, ha nem lenne üveg. Így elég furcsán néz ki, csak annyi kéne, hogy átméretezed, és az oszlopok közé helyezed. -
Dan122 #33400 Télleg ha nem túl nagy kérés nem raknál fel esetleg egy napfényes képet ahogyan kem001-is írta ? :D -
Dan122 #33399 Hát ez csodálatos
Már alig várom a buszt !! :D -
#33398 Gyönyörű lett, és köszönjük előre is! Esetleg egy napfényes képet tudnál róla csinálni, ha nem túl nagy kérés? -
SnyperDv2 #33397 És kész az üveg remélem, így már mindenkinek tetszik! ( A hét végéig szerintem kiadom a buszt ;)
-
#33396 Most nézem, hogy Setra S215SL-nél van egy másik dísztárcsák az első kerekekre. Ezt hogyan lehetne rávarázsolni? -
Dan122 #33395 Nem értem hogy ezt ennél finomabb mondatban hogyan fogalmazzam meg ? :D
Lehet hogy akkor én értelmezem félre ..... Bocsi ! -
Alias Pingvin #33394 Azért finomabb mondatban is megértem..de azért köszi