63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#33513 Nos én meg befejeztem teljesen Zala Volán festést, íme a végeredmény:
-
SnyperDv2 #33512 Köszi, és egy hozzáértő embert megkérdeznék valaki tud valamit kezdeni a hangokkal? Mert tény hogy vinnyog de ez az omsi torzítása valakinek ötlet? :D -
Routeres #33511 Bár szerintem a buszt már mindenki látta, kipróbálta és elismerően bólogatott rá, SnyperD megkért, hogy tegyem má' ide is ki a videót.
Kérése számomra parancs, jó szórakozást estére.
-
Zoliikp #33510 Az ajtók nem látszanak, és a hátsót nem is zárja be.
Egyébként szép munka, gratulálok, és köszönjük.... -
#33509 Gratulálok, nagyon-nagyon szép munka!;) -
SnyperDv2 #33508 Nem értek a beüzemeléséhez -
#33507 AI-ként egyébként mennyire működőképes? -
SnyperDv2 #33506 Örülök hogy mindenkinek tetszik :) -
omsidriver #33505 Én is gratulálok, ismét egy minőségi magyar busszal lett gazdagabb az OMSI járműparkja. -
bpyfan #33504 Gratulálok a buszhoz nagyon szép munka! És külön köszönöm a Hajdú volános festést is! -
#33503 Elismerésem! :)
Egy személyes kérésem lenne, esetleg ha valaki ráér akkor egy 4 vagy 5 sebességes váltót belehekkelne? Túl rövid ez a 3 nekem, 60-nál már nagyon vinnyogós. -
SnyperDv2 #33502 És ezt hogy tudom változtatni? Énis néztem de nem jöttem rá hogy miért csak az más :D -
#33501 Először is gratulálok a modellhez és a munkához!
Még nem üzemeltem be Omsiban a járgányt, mert nem volt még annyi időm se rá, de a képekből ítélve:
Az ajtóknál ugye van olyan rész írva, hogy [matl_noZwrite] ? Az agriás festésnél látom, hogy az ajtók nem az ablakon keresztül látszanak, hanem, mintha azon a részen nem lenne üveg, ezt a [matl_noZwrite] sor okozza. Nézd majd meg, ha lesz rá időd! :) -
#33500 Szép munka, nem eszi a gépet, és megcsináltad az Alba Volános festést is ! Új kedvenc gépem van :) -
MZDESIGN #33499 Valami eszméletlenül jó lett, nagyon szép munka. Gratulálok, minden elismerésem! :) Nagyon megérte várni :DD -
#33498 Köszönöm.
Türelmes vagyok. :)
-
Routeres #33497 2013. év vége. Akkor jelenik meg az OMSI 2-vel. Addig türelem. -
#33496 Csak Gratulálni tudok! Őszintén nem gondoltam volna hogy ilyen szép lesz. Ráadásul szépen kidolgozott, a leggagyibb gépeken is elmegy! Szerintem simán felér bármilyen Blenderrel készített modellel. -
#33495 Sziasztok
A csuklós buszról tudtok valami infót?
-
#33494 Még pár apróság, és nemsokára kész.
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/2/27/a1_2013_2_27_0dl6k8lsok_tn.jpg] -
#33493 Nos, Credo BKK verzió:
Kép
Letöltés -
#33492 igen.
-------
első festésem el is készült :D
-
#33491 isten óvja a magyar buszvezetőket ettől a busztól.:) nagyon szépen ki van dolgozva, csak gratulálni lehet hozzá, de aki ezt a buszt kitalálta, azzal vezettetném egész nap városban jó kanyargós, indexelős, sok megállós utcákban, hallgassa, amit megtervezett. a hideg kiráz ezektől a hangoktól:D -
Dan122 #33490 Nagyon jó lett !
Köszönöm Szépen ! :D -
#33489 [b][szin=red]Vegyél vissza! Szóltam. -
SnyperDv2 #33488 Mármint a célállomásnak? -
#33487 #33452 ha tetszenek, ezeket is felteheted:) -
#33486 köszi!
nekem annyi nem jön be, hogy a kijelzőknek nincs világítása. -
#33485 Oké, neki is látok Sárga Zala Volán festésnek. -
#33484 Köszönjük fantasztikus lett! -
SnyperDv2 #33483 Görgethető listában nem látod ? :D Készítettem már párat :D de mondom ablak feletti részt csak színezni lehet mert ott fentről vetíti rá, szóval mintát csak az oldalára meg eleje végére tudsz rakni -
SnyperDv2 #33482 KY_bus_doorfront2 és 4 -
#33481 Először is köszönjük. Kipróbáltam, működik, és azt kel mondjam, hogy tetszik! Egy kérdésem lenne azért, elvileg festhető, ugye? -
#33480 nagyon szép lett! :D 2. és 3. ajtónak mit kell beállítani? -
#33479 Köszi :) Tudod a fától nem látom az erdőt :D -
#33478 Miért? Felül rányomsz a fájlnévre és már jön is lefele, még várni sem kell.
Köszönjük a buszt! :) -
Routeres #33477 Már lesem is. :)
Gratulálok hozzá! -
#33476 Ezt máshova is fel tudnád tölteni? Innen nekem nem megy a letöltés. -
koncsihancsi #33475 De vártam már és kiadták:DDDDD
Köszönüm a készítőkenk:) -
#33474 Gratulálok hozzá! :) Szép kis busz lett belőle!