63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dan122 #33554 Én meg basszus be sem tudom állítani a KY_bus_doorfron2/4-et mert :
1. Ezt írja ki mikor be akarok lépni a beállításokba :D
2. Mikor le oké zom akkor minden ilyen üresként jelenik meg :(
3. minden ilyen oldal ilyen üresen jelenik meg és amikor be akarom állítani hogy így mentse el akkor valamit ki ír az Edit 2-vel kapcsolatban ( Bár angol zseni nem vagyok :D de én azt értelmeztem ki belőle hogy valamit írnom kéne az Edit2 - höz de nem tudom melyik az mert nem ír egyikhez se Edit2-őt :D ) -
#33553 Igen, biztos. Először én sem találtam, de aztán meglett. Meglesz az. -
#33552 Biztos, hogy a Credo 3-as ajtaját KY_bus_doorfront4 vezérli? Átnéztem a listát és olyat nem találok. -
Routeres #33551 Kitettem OMSI.hu-ra is, akinek nem működött a link, az leszedheti onnan.
Katt -
#33550 Köszönjük szépen!
Hihetetlen mennyire utálom ezt a buszt, hát a virtuális volánja mögött sem lesz a kedvencem...
Nekem a készülő pályám azon részén ahol az utakon kívül nincs semmi, s 2-3 tile-re van attól is amin minimális objektumok vannak, na ott 20-22 FPS. Már kész területen, belvárosban 20-22 FPS. Más FPS zabáló hírében álló buszok hoznak a belváros szakaszon is egy 35FPS-t minimum. -
#33549 Rendben, köszönjük:)
Ja és azt nem tudja valaki, hogy hogy tudom azt visszaállítani, hogy a kis objektumokat is messzebbről betöltse? (pl: megálló tábla, útjelző bólya...) mert múltkor állítgattam valamit és nem sikerült azóta megcsinálnom. -
Dan122 #33548 Igen az nekem is egy kicsit zavaró de amúgy nekem 100%-osan jó a busz :D -
SnyperDv2 #33547 Mindenképp lesznek javítások mert sokan kérik :D -
#33546 ha lehet egy tippem/tanácsom akkor azt nem lehet megcsinálni, hogy ne csak ülő utasok legyenek? Mert nálam ez elég zavaró tud lenni, hogy két megálló után megtelik:D -
#33545 Szerintem ez lesz az. -
#33544 ezt a módot hol tudom letölteni? -
gabesz012 #33543 Nekem ő a kedvenc, a DTF-es LC mellett. És szerencsére nálam nem ilyen idegesítő hangja van az indexnek, már nem is emlékeztem, hogy le kellett cserélni.
A Credo szép, igényes munka lett. De szerintem borzasztó egy busz ez a BC11, rusnya, a hangok is zavaróak (index, leszállási szándék jelezve, stb.)... Azért köszönjük. :) -
#33542 Köszönöm nagyuram!
Isteni a Balaton volános festés! -
bpyfan #33541 A közel jövőben várható manuális valtó a credo-hoz? -
Kapos volán #33540 Csináltam a credo-hoz Kapos volános festést akinek kell küldöm!!!
-
#33539 5 ÚJ FESTÉS CREDO-HOZ
AgriaVolán JIL-832
BakonyVolán FJZ-840
BalatonVolán FLJ-011
BKK
BorsodVolán FKH-892
-
#33537 uhh nagyon szép! :D -
MZDESIGN #33536 Első festésem Omsihoz :) Bár a 2 ajtós kivitelhez létezik a festés, de remélem azért tetszeni fog :)
-
fcbarcelona1 #33535 köszi -
#33534 Ideiglenesen ide feltettem. -
fcbarcelona1 #33533 Valaki tud küldeni egy linket ahonnan le lehet tölteni a credot? -
#33532 Igen, ismerem ezt a feltöltő portált, de ha megnézed a képet amit be tettem akkor láthatod hogy nem megy...
De most már megkaptam kem001-től privátban. Innen is, köszönöm szépen neki. :) -
#33531 Kattints a "Letöltés: Credo BC11- By SnyperD.rar" -ra és elméletileg megkezdődik a letöltés. :) -
#33530 Valaki feltöltené máshová a Credot?? Mert ahová fel tette SnyperD azt lekorlátozták Prémiumosra... :((( Köszönöm előre is. :)
"Ezt a fájlt csak SpeedyShare Prémium számlával lehet letölteni. Szerezz Prémiumot most!" A kép róla... -
#33529 Köszi :) -
#33528 Köszi a buszt. nagyon jó lett, gratulálok hozzá. Kiválóan fut. :D -
Apocalipto #33527 All in One - Landkreis Wehlen -
#33526 Ez melyik pálya? -
Apocalipto #33525 Nekem működött elsőre. -
#33524 Én bemásoltam, de date nicht gefunden meg zugriffel világba tőle, már a buszválasztó képernyőn. -
Apocalipto #33523 Bakker, ennél jobb váltószkriptet még nem láttam OMSI-ban. A 3 tengelyes Solarisnak elég elcseszett hangja van, de ez a ZF váltó annyira feldobja hogy hihetetlen. Tökéletes hangok vannak benne, a gyorsító fokozatok iszonyat jól meg vannak csinálva. Érdemes meghallgatni 2:47-től ahol felgyorsítok vele kb 80-ig. A retarder üzemmód is nagyon jól meg van csinálva a visszakapcsolásokkal. Emelkedőn is úgy megy ki mint az álom 4:26-tól. Perfekt :)
-
#33522 Először is gratulálok a buszodhoz SnyperD, hihi és 2 db 1-esért Irodalomból. :D A Hangja, hát az no comment...bocsi xD, de a modell így a videóból elnézve, tökéletesen néz ki. Alig várom hogy holnap ki próbálhassam. -
#33521 Úgyszint... -
Zoliikp #33520 Nekem a logfile-ban szinte minden hangfájlra hibát ír.
Az okát nem értem... -
MZDESIGN #33519 Publikus lesz? :D -
SnyperDv2 #33518 Tudtam hogy valami kimaradt :D Hanggal meg nincs ötletem :D -
#33517 Köszi. Már szedem is. -
#33516 Amúgy árnyékokat fog kapni gondolom majd a busz. Az az egy ami szúrja a szememet.. Hanggal meg remélem sikerül kezdeni valamit. -
Dan122 #33515 Jó lett ! Gratula :D -
SnyperDv2 #33514 Szép :)